Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Lockerz! (téma lezárva)

(#301) Norbancs

Norbancs
(lelkes újonc)

Már boccs, de senki nem látta, amit írtam?

Kíváncsi lennék a válaszotokra... :U

PÜ-ket gyakrabban csekkolom, mint a topicokat.

(#302) sagesz93 válasza KraRe (#299) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

telózni nem.
Viszont wifizni igen :), nekem csak azért kéne, szerintem jó ficsőr telóba.
Ja meg a játékok :)
Zene, meg hasonlókban jobb az arénám, dolby hangzás ^^
Norbancs: nálam perfekt megy a meghívás. Most majdnem 10ember függőbe van, ebből 9címre biztos nem lesz regi.
Azokat meg jó lenne eltüntetni :(
Amúgy remélem mindenki látta a hírt:
Lockerz members: thanks for your great ideas yet again. You told us you'd like us to try two big changes for our next redemption: more waves and more info on the exact time and date. We listened. So in February, we're letting you put your PTZ to work to participate in up to four waves, and find out the date and time these waves will happen. Check tomorrow's hallway for more details!
Ez jót jelent szvsz.
Röviden: A tagok panaszai alapján, arra jutottak hogy egy restock több hullámban fog lezajlani, és megmondják pontosan mikor lesznek ezek a hullámok.
Most 4 hullámban lesz a restock.
Ez szerintem csak jót jelent :), több az esély, igaz a cuccokat is negyedelik, szóval méghamarabb elfogy. De aki már vett, nem tud, szóval kiesik :)

[ Szerkesztve ]

(#303) KraRe válasza sagesz93 (#302) üzenetére

KraRe
(fanatikus tag)

értem,nekem ottvan a psp-m jáccani:D
De attól még jól jöhet elcserélni vmi okosságra:U

Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.

(#304) The DJ

The DJ
(őstag)
LOGOUT blog

Olvasgatom itt a topikot és annyira szeretnék már boldog képekkel illusztrált hozzászólásokat olvasni, ahol fogja a kis PS3-at vagy IPOD-ot a kedves netező és széles mosollyal tartja a felirattal együtt, hogy: "Megkaptam Wazze!"

De én az eddigi élettapasztalatom alapján úgy érzem és gondolom, hogy semmi sincs ingyen, ami pedig mégis, annak később fizeted meg az árát :)

De remélem én vagyok csak ismét pesszimista.

[ Szerkesztve ]

"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

(#305) KraRe válasza The DJ (#304) üzenetére

KraRe
(fanatikus tag)

Én is remélem:DDD
De én inkább optimista vagyok:D
Mindenbe meglátom a jó üzletet :C

Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.

(#306) dani0101

dani0101
(újonc)

HALI

Ha valakinek szüksége lenne lockerz meghívóra nyugodtan írjon
E-mail és msn címem: szabbah.dani@hotmail.com

(#307) haxxika

haxxika
(fanatikus tag)

Jelenleg tartok 200pontnál és 7 meghívásnál valós személyeknél, a z-listerre harcolok énis de ez a 4 hullámos ötlet nem jön rosszul:) Viszont azt tényleg kellene tudni hogy a gift-ért van-e vám és ha igen akkor mennyi, de hogy igy mástól hallottam hogy eBayről semmi vám, ez valamennyivel bíztatónak tűnik, nem olvastam vissza ugyhogy megkérdezném megjött már az az e-mail a vám és pénzügyőrségtől?:D

ASUS P5K PRO, Q8300, Sapphire HD5850 | MSI GT628X-486HU | LG Optimus 2X Gueste2X Hybrid CM7.2+Etana kernel @16GB MicroSDHC CL10

(#308) sagesz93 válasza The DJ (#304) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Ezzel én is így vagyok, de időm van rá, szóval nem szakadok bele.
Küldték a mailt hogy jön a pólóm, ha megjött, logoutra írok bejegyzést :) Igazából ha az megjön, akkor már elhiszem hogy valami esély van a nyerésre.
Igaz, a póló már másnak is megérkezett, igaz nem ezen a fórumon lett megtárgyalva.
Ja meg egy lego pendrive-ot sikerült nyerni. :D

(#309) Drakuf

Drakuf
(kvázi-tag)

Én laza 2 nap alatt beregeltettem 47 embert hozzám :D. Azóta nem nagyon toborzom a "csapatot". Jelenleg 182 pontom van. :D

Samsung i9000 Galaxy S - 2.3.4 JVQ - Blockbuster rom - Galaxian kernel

(#310) KraRe válasza Drakuf (#309) üzenetére

KraRe
(fanatikus tag)

én már 60-at:DD
Szerk:
de nekem már 336 pontom van :R

[ Szerkesztve ]

(#311) Norbancs

Norbancs
(lelkes újonc)

Fejeteket fogjátok fogni szerintem, ha megtudjátok, miért nem működött a meghívás. xD

Fordítva töltöttem ki a mezőket, az e-mail címhez írtam üzenetet, az üzenethez e-mail címet. :DDD

Azért kössz a válaszokat.

(#312) Rics22

Rics22
(tag)
LOGOUT blog

357 ptz-23 meghívott..

szinte tuti hogy nem fog senki semmit innen kapni,az utóbbi időbe olyan szinten bejöttek a megérzéseim,hogy elkezdtem fogadni...minden bejött eddig ;)

5000ft-rá hogy nem kaptok semmit ;]

Hamarossan!----/Bga munkák szünetelnek 04.16-ig géppark csere miatt!/

(#313) Norbancs válasza Rics22 (#312) üzenetére

Norbancs
(lelkes újonc)

Én tartanám a fogadást, de abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán valaha sikerül-e bármit is rendelnem, mielőtt más rendelné meg...

(#314) Fatal1tyUSER válasza Rics22 (#312) üzenetére

Fatal1tyUSER
(lelkes újonc)

Hello!

Szóval ha kapok valamit akkor adsz még 5000 FT-ot is? Hmm, hát rendben. :DDD

(Aki még nincs a rendszerben csak írjon egy PM-et, szívesen meghívom.) :K

[ Szerkesztve ]

(#315) Norbancs válasza Fatal1tyUSER (#314) üzenetére

Norbancs
(lelkes újonc)

Szerintem akárki, aki már ideírt tudna küldeni meghívót. :DDD
Kivéve aki csak kételkedve írt ide persze...

(#316) Fatal1tyUSER válasza Norbancs (#315) üzenetére

Fatal1tyUSER
(lelkes újonc)

Végülis jogos... :U

(#317) Anakin12

Anakin12
(lelkes újonc)

Én még várok a pólós emailra :( Pedig már nagyon kéne az a póló :D

//Task Force 141\\

(#318) sagesz93 válasza Rics22 (#312) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Póló is számít?
Mert akkor tedd el azt az 5000-et a részemre :D

(#319) Anakin12

Anakin12
(lelkes újonc)

:D :D :D :D

//Task Force 141\\

(#320) Norbancs

Norbancs
(lelkes újonc)

Szerintem nagyobb esély van arra, hogy kapj a Lockerztől cuccot minthogy megkapd azt az 5 ezret. :DDD

(#321) sagesz93 válasza Norbancs (#320) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

mekkora igazság :DDD

(#322) Anakin12

Anakin12
(lelkes újonc)

Hát igen.... :D

//Task Force 141\\

(#323) Anakin12

Anakin12
(lelkes újonc)

!!! FIGYELEM !!!! MOST KAPTAM MEG AZ EMAIL CÍMEMRE A PÓLÓRÓL VALÓ EMAILT !!!!!
5-7 MUNKANAPON BELÜL MEGJÖN FEB. 28-TÓL SZÁMÍTVA !!!!!!

Üdv
Anakin12

//Task Force 141\\

(#324) sagesz93 válasza Anakin12 (#323) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

feb. 18 nem? :D
Kaptak egy páran.
Haverom is.

(#325) Anakin12

Anakin12
(lelkes újonc)

Sorry ! Tényleg 18 :D Két nap és rá 5 vagy 7 nap :)

//Task Force 141\\

(#326) szosziszabi

szosziszabi
(újonc)

sziasztok valaki esetleg kapott valamit mer kezdek kételketni :F
furcsa tehát van KB 1 Hónapba 1szer Restoc és van 5 perced különben mindent elviszenk ?
és hogy honnan tudom az uj coccoknak a felrakási idejét pontosan :)

ddd

(#327) szosziszabi

szosziszabi
(újonc)

és lenne még 1 kérdésem h a megyéhez cska 2 karaktert tudok beírni !
az miért van ?

ddd

(#328) remixboy

remixboy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

A visszacsatolásod alapján ebben a hónapban kipróbálunk egy új megváltáseljárást. Ajánlunk további három hullámot (“Member Appreciation Redemptionâ€�) olyan nos, mint a négy hullám összegéért való általános megváltás azért hogy több lehetőséget és új utat adjon a tagjainknak, megváltani.
Feb. 18-án a tagok a Member Appreciation Redemptionnek tudnak jelentkezni.
Itt van az, hogy ez hogyan működik:
A Member Appreciation Redemption feb. 25-én fog zajlani három hullámban:

350-en keresztül PTZ, te elér három lehetőséget megváltani.
250-en keresztül PTZ, te elér két lehetőséget megváltani.
100-on keresztül PTZ, te egy lehetőséget kap megváltani.
Amint jelentkezel, a konfirmálásoldalad neked fogja adni a megváltást time(s).
Azáltal, hogy jelentkezel, hozzáférést fogsz nyerni egy kizárólagos PTZ Placéba Feb.25.
A megnyerő rész a Member Appreciation Redemptionünkben nem szavatol egy díjat, de ez növeli a lehetőségeidet

Ha nem akarsz részt venni, ne aggódj! Nekünk a Member Appreciation Redemption után hamarosan lesz egy általános megváltásunk.
Csak februárban összeségében egy díjat válthatsz meg.
Hamarosan fel fogjuk adni a szabályokat és FAQ-t, úgyhogy a tartózkodás hangolt.

ezt most forditottam le :Y

Hibás és nem müködő telefonokat,keresek gyűjteményembe!

(#329) remixboy

remixboy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

és akkor hol kell itt jelentkezni? időpontot kérni? nemértem

(#330) MixY válasza remixboy (#328) üzenetére

MixY
(tag)

Én is olvastam és le is fordítottam, de a dátumokkal nem vagyok tisztába hogy mi lesz akkor! ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

(#331) cserry193

cserry193
(tag)

Énis kaptam E-mail a pólóval kapcsolatban.. Ezzel kell valamit csinálni? Mert ez volt benne

Before we can ship your Z-List t-shirt, you must verify and update your account settings by 7:00 a.m. EST, Thursday, Feb 18, 2010. If your address is not verified, chances are we will not be able to send out your free Lockerz t-shirt. You can locate your settings in the top right of your Lockerz page under 'My Account'.

Vagy mindenkinek? :)

(#332) RPJCrash

RPJCrash
(újonc)

Nos igen, ha van még jelentkező, aki nem regisztrált, és szeretne, az nekem is szólhat :)

(#333) remixboy válasza cserry193 (#331) üzenetére

remixboy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Mielőtt tudjuk szállítani a Z-Listedet t-ing, neked 2010 február 18-án, csütörtökön az USA keleti államai időszámítása szerint de. 7:00-ig frissítened kell a számlabeállításaidat és igazolnod kell őket. Ha a címedet nem igazolják, a lehetőségek mi vagyunk nem lesz képes, hogy kiküldje a szabad Lockerzedet t-ing. Tudod lokalizálni a beállításaidat a Lockerz oldalad legfelső jogában az Accountom alatt.

szerk:rájöttem már:) csak még arra nem jöttem rá hogy hova kell beadni az a pontot hogy tudd mikor lesz a garantált restock...?

üdv!

(#334) cserry193

cserry193
(tag)

Valaki segítsen már pls.

Mi az új kiírás a főoldalon? :)
Hogy 100Ptz, meg 350Ptz. Blabla..

Lehet venni jegyet a restockra? :)

(#335) Fatal1tyUSER

Fatal1tyUSER
(lelkes újonc)

Egy kis kiegészítés az oldalon olvasható hírhez:

Ok. There will be 4 redemptions. As you see in the picture you can pay to be included in 1-3 special ones, or disregard those and partake in the free 4th one.

If you pay to be in any of the redemptions, and you redeem a prize in say the first one, the other three (including the public one) you cannot redeem in. So, you can only redeem once!

And about giving out the times. You will be shown a time to attend. Now, only YOUR account can access the store at this time, so anyone else trying who hasn't paid will not get in.

[ Szerkesztve ]

(#336) KraRe

KraRe
(fanatikus tag)

Én is kaptam e-mailt a pólóról:P

(#337) Anakin12

Anakin12
(lelkes újonc)

én már tegnap :D ha nem szólok nem nézitek meg az email címeteket :D :D

[ Szerkesztve ]

//Task Force 141\\

(#338) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

Feb. 18-án vehetsz "esélyt".
Ugye 4 hullámban lesz restock, az utolsó lesz a rendes, oda bárki mehet, a másik 3 pedig zárt, amire 18.-án kell megvenni az esélyt, pontokért. 1-2-3 esély más árakon, gondolom ez egyértelmű.
25.-én pedig lesznek a redemtion-ök. Aki valamelyik zárt restockon tudott venni valamit, a nyitotton már nem vehet részt, mivel mindenki csak 1-et vehet.
Remélem érthető.

(#339) Fatal1tyUSER válasza sagesz93 (#338) üzenetére

Fatal1tyUSER
(lelkes újonc)

Ez a hivatalos oldalon is fenn van...

(#340) sagesz93 válasza Fatal1tyUSER (#339) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Csak nem magyarul, egy páran pedig nem értik a lényeget, gondoltam leirom.

(#341) KraRe válasza Anakin12 (#337) üzenetére

KraRe
(fanatikus tag)

én minden nap nézem az emailemet,csak inkább a cs-vel osztom meg a jóhírt,és utána veletek,és nem vagyok kocka,napi pár karikát kockulok:D

(#342) MixY válasza sagesz93 (#338) üzenetére

MixY
(tag)

De akkor végső soron ha 100 ptz-ért megveszed a zárt restockon az 1 esélyedet, akkor az ugyanaz mint a nyitotton, csak annyi a különbség, hogy a zárton kevesebben lesznek, így valamennyire nagyobb az esélyed egy cuccra (bár így se sok, de már haladás ;]).

[ Szerkesztve ]

(#343) Fatal1tyUSER válasza MixY (#342) üzenetére

Fatal1tyUSER
(lelkes újonc)

Szerintem meg tökmindegy hogy 1 termékre 100.000-en ugranak rá, vagy 1.000.000-an. :U Ugyanúgy pár mp alatt elmennek a cuccok.

[ Szerkesztve ]

(#344) sagesz93 válasza MixY (#342) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Így van, meg aki a többibe tudott venni valamit, az a többin már nem vehet részt.
7millió user van lockerzen, ebből 500.000-en aktívak, halkan megsúgom. :U :K

(#345) remixboy

remixboy
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

és akkor aszt valaki magyarázza már el hogy hol tudok én jegyet kérni a zárt restock-ba? :F :)

(#346) MixY

MixY
(tag)

Amúgy egy másik fórumon beszélgették, hogy kell-e fizetni vmi vámot a cuccért, de végülis dűlőre nem jutottak. :D
Valaki azt mondta, hogy ha a GIFT matricát rárakják akkor nem kell semmit, vki azt mondta hogy nem tudom hány euro felett az áfát kell fizetni. Most akkor hogy is van ez, hátha itt valaki biztosra tudja.

(#347) MixY válasza remixboy (#345) üzenetére

MixY
(tag)

Február 18-án (pontosabban 18-án este 21:00-22:00-tól 19-én este 21:00-22:00-ig).
Amúgy meg gondolom a főoldalra ki lesz írva.

[ Szerkesztve ]

(#348) Fatal1tyUSER válasza MixY (#346) üzenetére

Fatal1tyUSER
(lelkes újonc)

Igen, ezt nem lenne rossz tisztázni már végre...

Én úgy vettem ki, hogy ha külföldről behoznak bármit ami 6000 FT felett van, akkor annak 20%-át ki kell fizetned.

(#349) sagesz93 válasza MixY (#346) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Erre sajnos nem fogunk rájönni szerintem, amíg valaki tényleg nem kap valamit.(pendrive-ért nem kell fizetni :D)
Talkprizesen, szlovákiában nyert a gyerek egy itoucht.(8gb), fizetett érte 27euró vámot.
Na, ezt én is kifizetném.
Rics22: most azért több az esély föleg ha 350ptz-t költesz, a 3. privát restockra nem jutnak be sokan.

[ Szerkesztve ]

(#350) Rics22 válasza Norbancs (#320) üzenetére

Rics22
(tag)
LOGOUT blog

ezért tettem rá 5 rugót...mivel a lockerztől úgyse fogtok kapni semmit sem :P
1:700.000 hogy szerezz valami értelmes cuccot...

Póló meg nemszámít,mert az nekem is úton van egy ideje

Hamarossan!----/Bga munkák szünetelnek 04.16-ig géppark csere miatt!/

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Lockerz! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.