akor am nekem nehéz lesz kivenni koliba csa 19-21-ig tudnám :S
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
fug2r
(újonc)
írtam egy cikket a blogomra a lockerzről. főleg azoknak szól akik még nem ismerik az oldalt. ha gondoljátok nézzétek meg: http://desertinn.freeblog.hu
Ha olyan szuperhős lehetnék aki láthatatlan és repülni is tud...

KraRe
(fanatikus tag)
Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.

Galidor
(újonc)
nem érdemes Xbox-ot és Wii-t választani a Lockerzen mert ezek a koznolok nem region freesek tehát ha sikerül redemelned egy Xboxot vagy WII-t az itthon vásárolt játékok nem fognak menni rajta NTSC van amerikában itt meg PAL, a PS3nak nincs a konzolok közül egyedül ilyen megkülömböztetése uh azt érdemes választani vagy PSP-t én is az utóbbit választom

KraRe
(fanatikus tag)
kimondta hogy eredeti játékokkal fogok/unk jáccani??
Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.

norbinho7
(újonc)
A blogodban azt irtad h havonta 2x lehet bevaltani a pontokat? Nem csak 1x?
Es h meg adjak kb elore az idopontot h mikor lesz?

Galidor
(újonc)
KraRe sok sikert hozzá gondolom ismered az ncore-t WII-s játék NTSC-s pl csak egyetlen egy van rajta
[ Szerkesztve ]

fug2r
(újonc)
Elvileg havonta 2 ilyen van, az egyik általában hónap végén van, a másik meg hónap közepén. Ha jól tudom jövő héten is lesz egy, folyamatosan írják ki az oldalra, h mikor várható.
[ Szerkesztve ]
Ha olyan szuperhős lehetnék aki láthatatlan és repülni is tud...

Anakin12
(lelkes újonc)
Hellosztok !
Erre én is gondoltam hogy az NTSC-s játékok fognak csak működni... De nézzük csak... Nekem van egy ps2-em.... Azon csak NTSC-s játékaim vannak és működik a PAL-os is
Szóval M.O-n is lehet kapni NTSC-s játékokat sőt, elárulok egy titkot.... Szinte mindegyik játék támogatja az NTSC/PAL-t 
Amúgy IPOD 8GB-ost mennyire viszik a lockerzen????? mert ha lesz pontom azt veszek 
[ Szerkesztve ]
//Task Force 141\\

Galidor
(újonc)
mindent visznek rendesen még ami senkinek se kell azt is 
amugy Anakin12 azért támogatja a PS2-öd mindkettőt mert a Sony nem tesz külömbséget az NTSC és a PAL között az összes PS támogatja mindkettőt egyszerre de a Nintendo WII és a Microsoft Xbox360 nem
[ Szerkesztve ]

Anakin12
(lelkes újonc)
és akkor ha nyerek egy ps3-at akkor az támogatja az NTSC-t meg a PAL-t is?????
//Task Force 141\\

Galidor
(újonc)
igen, csak a Wii és az Xbox 360 nem támogatja
[ Szerkesztve ]

Chuck15
(újonc)
és ha Region Free-s a játék azt mindkettő viszi nem ?

Anakin12
(lelkes újonc)
OK ! THX A VÁLASZT ! 
Na akkor hajrá mindenkinek nyerjetek jó cuccokat 
//Task Force 141\\

Galidor
(újonc)
ezt már pontosan nem tudom azokba is külömbözőek vannak viszont személy szerint én nem kockáztatom meg, hogy nagy szerencsével tudok redemelni valamit s akkor ha megkapom nem érek vele semmit így Wii-t és Xboxot nem fogok választani inkább valami olyant amiben 100%os vagyok h működni fog
[ Szerkesztve ]

Norbancs
(lelkes újonc)
Nektek működik a meghívás? Mert ma próbáltam hotmailes és gmailes címre is küldeni 1-et 1-et, de azt írta, hogy nem létezik az az e-mail cím... 
PÜ-ket gyakrabban csekkolom, mint a topicokat.

KraRe
(fanatikus tag)
és ha szabad tudnom,mit rendelsz??

Galidor
(újonc)
PSP vagy IPod
[ Szerkesztve ]

KraRe
(fanatikus tag)
go vagy R&C bundle??

KraRe
(fanatikus tag)

Anakin12
(lelkes újonc)
Van egy probléma az Ipoddal ! Nem jó bele a magyar sim kártya ! Javítsatok ki ha rosszul tudom !
//Task Force 141\\

KraRe
(fanatikus tag)
Én megoldom egy psp-vel

norbinho7
(újonc)
Ipodba miota megy sim kartya? Az nem Iphone !

sagesz93
(PH! addikt)
De ez az hogy rendelsz valamit.
Érdekes, én rendeltem 36k-ért egy csizmát az ebayről(amcsiból), és semmi vámot nem kellett fizetnem... az pedig jóval több euró mint amennyit ír az oldal.
Meg ugye amit elöbb irtam, hogy az arról ir hogy ha valamit rendelsz, itt pedig a lockerz ráteszi a GIFT matricát. Ez változtat-e a dolgon?
Asszem itt valaki összekeveri az ipod-ot az iphone-al...

Anakin12
(lelkes újonc)
Sorry ! Én is csak ismerőstől tudom.... 
[ Szerkesztve ]
//Task Force 141\\

KraRe
(fanatikus tag)
de am az iphone akkor pl. vodás kártyával nem használható?? 

Anakin12
(lelkes újonc)
Mert más a rendszer az Amerikaiaknál
Szóval az ipod az mivel működik ???????
//Task Force 141\\

Galidor
(újonc)
az ipodhoz nem kell semmi, hogy működjőn nem jár bele kártya olyan mint egy mini PSP film játék wifi zene
[ Szerkesztve ]

Anakin12
(lelkes újonc)
vágom már
Akk ha lesz pontom IPOD vagy psp lesz 
//Task Force 141\\

sagesz93
(PH! addikt)
az ipod-al nem tudsz telefonálni. < csak egy médialejátszó.
Az iphone-al tudsz telefonálni, abba kell hozzá sim-kártya.
Ennyi a különbség nagyjából, a többi mind2-ben ugyanaz. Márha az ipod touch-ról beszélünk.
este 10 ugylátszik kilőve... na mind1 nem éjszakázok...
szép estét!
Hibás és nem müködő telefonokat,keresek gyűjteményembe!

Anakin12
(lelkes újonc)
Ja vágom
Mennyi az esélye annak hogy nyerjek egy ipod touch 8gb-ot????
Igazából a Call Of Duty World At War Zombie izgatja a fantáziámat ! 
További szép estét !
//Task Force 141\\
behalt az oldal
biztos restock van!

Anakin12
(lelkes újonc)
nekem se jó.... nem biztos hogy restock van.... lehet felújítás van...
//Task Force 141\\

Galidor
(újonc)
nincs az nekem jól megy sztem ma se lesz már...

qnzo
(tag)
néha jó,néha nem,de azért én figyelem
MOTODEFY CM7 FeketeKutya(Somi52) 1300Mhz~

Anakin12
(lelkes újonc)
Azért halt be sztem a honlap mert csomóan fent voltak...
Na jó 8
//Task Force 141\\

Anakin12
(lelkes újonc)
Nektek hány pontotok van?
//Task Force 141\\

KraRe
(fanatikus tag)
Kemény 328
De akkor ha egy tácsot rendelek,akkor belemegy a vodás kártyám??
lifeclickz meghívót tud valaki küldeni? 

KraRe
(fanatikus tag)
Köszi a válaszokat

sagesz93
(PH! addikt)
itouch = médialejátszó. NEM TUDSZ VELE TELEFONÁLNI! sim kártya se megy bele!
iphone =médialejátszó+TELEFON > sim kártya.
Ezt ilyen nehéz felfogni?
Amúgy 400 pont.

Anakin12
(lelkes újonc)
Én már észbe fogtam hogy mi az Iphone és az Ipod között a különbség 
Meg engem inkább a Call OF Duty Zombie game izgatja a fantáziámat 

[ Szerkesztve ]
//Task Force 141\\

Norbancs
(lelkes újonc)
Nektek működik a meghívás? Mert tegnap sikerült még néhány embert toboroznom, de mindenféle (köztük gmail) címre is azt írta, hogy hibás, vagy nem létezik, a meghívó nem ment el.
A biztonság kedvéért kipróbáltam egyik gmail címemmel is, ami már régóta megvan (és persze nem azzal regeltem), de arra sem volt hajlandó elküldeni....
Ma is ugyanaz a helyzet.
Lockerztől már kértem segítséget, első körben válaszolnom kellett, hogy nem, nincs a spam folderben, mivel el sem ment... 
PÜ-ket gyakrabban csekkolom, mint a topicokat.

sagesz93
(PH! addikt)
Olyan meg nincs.
Csak egy külön letölthető modban létezik.
Attól még hogy ott megveszek, nem kapsz alapból zombikat a játékba.

Anakin12
(lelkes újonc)
Call Of Duty World At War Zombies-re gondoltam.....
//Task Force 141\\

sagesz93
(PH! addikt)
Ja, mint iphone játékra?
Akkor sry, azthittem PC-re. 

KraRe
(fanatikus tag)
New iPod Touch 8GB325 PTZ
Erről lehet telózni?? 

![;]](/dl/s/v1.gif)