Gyorsan bepostolom ide, hátha valakit érdekel: eladó TR-3 panel.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
jenei92
(senior tag)
Igen.de már itt is van melletem. 

Rollee
(fanatikus tag)
Hali!
Beleptem a taborba egy ilyen "picikevel"
Fekete meg egy kicsit moddolt,de majd teszek fel kepet. 
Rollee
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivirus...

engusz
(PH! nagyúr)
Gratulálunk az új jövevényhez. 
új termékekről van valami információ?
mert a Q09 is lekerült az oldalról...
Szia!
Mennyiért jutottál hozzá? 
i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

Rollee
(fanatikus tag)
Szia!
Atszamolva 4500ft-er "hasznaltan".
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivirus...

engusz
(PH! nagyúr)
A hétvégén lesznek publikálva az új Lian Li termékek. Nem hiszem, hogy mindegyik, ami a közelmúltban volt bejelentve, de azért vannak páran.
Honnan/kitől szerezted? 

Rollee
(fanatikus tag)
Egész jó apa!
Ennyi pénzért ajándék!!!! 
Végre én is tulaj lettem egy Lian Li PC-P50-el. 

syC
(PH! addikt)
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy volna-e esetleg közöttetek A10 tulaj. 1-2 kérdésem lenne 
• De hova temetik a túlélőket? •

engusz
(PH! nagyúr)
Volt tulajok?

syC
(PH! addikt)
Az is jó 
1-2 kérdésem lenne, mégpedig, hogy az alaplapi tálca megfordítható-e? (btx kompatibilis?) Allul faltól-falig mennyi hely van? Hol lehet beszerezni? 

engusz
(PH! nagyúr)
Már nem rendelhető, mert megszűnt. Az alaplaptálca sajnos nem megfordítható. A méretekre nem emlékszem, de a külsők: 215 x 535 x 522 mm az adatlapja szerint.

syC
(PH! addikt)

Milyen hasonló felépítésü (allul sok hellyel rendelkező) házikót létezik hasonló árkategóriában?
[ Szerkesztve ]

engusz
(PH! nagyúr)
Mit jelent a hasonló árkategória? Legfeljebb 50-60 ezer forint?

syC
(PH! addikt)
Kb igen. Hasonló felépítés, 5.25ös slotokat eltakaró "ajtó". Tényleg, ezt az A10-es tipus miért vonták ki? 

engusz
(PH! nagyúr)
Valószínűleg azért vonták ki a piacról, mert már régi ház. Jött vagy jön a helyére más, frissített belsővel, hasonló külsővel. Amúgy a remek XB01-es házat is kivonták a forgalomból, pedig szépen fogyott. Mit szólnál egy PC-A71FB-hez?

syC
(PH! addikt)
Nézegettem, de sajnos a stílusa miatt lemondtam róla. Akkormarad a reménykedés, hátha valahol maradt egy A10. Minden esetre köszi a válaszokat 

engusz
(PH! nagyúr)
Hirtelen nincs más ötletem. Holnap még keresgélek, hátha ráakadok egy ajtós csodára.
Mit kell tudni erről a PC-A71FB-ről?
Nem forgatható el benne a vinyókeret? Mármint, hogy normálisan álljon, úgy, mint az 5.25"-ös helyek.
Nekem is az A10 tetszene, természetesen feketébe.
Ehhez hasonló tornyok még mik vannak?
Feltételem az, hogy max 65k legyen, normálisan elforgatott vinyókeret, vagy úgy, mint az A10-be, hogy az alja félbevágva, fekete külső, alsó táp.
Ha van valami épkézláb házikó, akkor akár rögtön megrendelem tőled(/tek). 
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

engusz
(PH! nagyúr)
A HDD keret nem forgatható el, ha csak nem fúrod ki a szegecseket.
Mit értesz az A71FB-hez hasonló tornyon? Méretileg vagy elrendezésileg? A Lian Li oldalán kategóriákba vannak szedve a házak, ki tudod választani a nagytornyokat. Ott nézz szét nyugodtan, a többit pedig boxoljuk le privátban. 

engusz
(PH! nagyúr)
Próbálom magam utolérni, de nem mindig sikerül - most sem. Ma vagy holnap felkerülnek, be van ütemezve.
Főleg méretileg gondoltam, meg színben, és félig-meddig elrendezésben. A lényeg, hogy a vinyók ugyanúgy legyenek elrendezve, mint az optikai meghajtók, szóval a csati befele nézzen a lap fele.
Most úgy néz ki, SilverStone Raven-re ugrok rá.
Megy is miatta egy privi. 
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

engusz
(PH! nagyúr)
A Raven nagyon ott van a szeren. De teljesen más világ, mint a Lian Li házai.
Ezt hogy kell érteni?
Ok, tudom, hogy designban 100%-ban eltér, de nekem vagy a letisztult Lian Li, vagy az ilyen futurisztikus csoda tetszik, mint a Raven. 

engusz
(PH! nagyúr)
Pont ez a különbség: míg a Raven vad külsővel bír, addig a legtöbb Lian Li lényegesen letisztultabb, egyszerűbb kialakítású. De ennyi, semmi több.

LFefe
(újonc)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Én is boldog tulaja vagyok egy Lian-Li kuckónak (PC-7B Plus II) de van van egy kis gondom vele. Ennek a fajtának sajnos fix a vinyókerete semmilyen rezgéscsillapítás nincs se külön a vinyóknál se a keretnél magánál.

Nekem két vinyó van benne. Most éppen egy Samu 500-as és egy WD 320-as (régebben az 500-as is WD volt de volt egy kis gond vele). Na már most ez a két kis drágaság olyan szépen "búgatja" az egész házat hogy kezdek kicsit már begolyózni tőle. Ha bekapcsolom a gépet és beindul a két vinyó szép ütemesen elkezd "búgni" az egész ház. Próbáltam kicsit rámenni a csendességre mert sokat megy a gépem non-stop de ez elrontja az egészet.
Lenne-e valami ötletetek tanácsotok.
Előlre is köszi a választ

marositech
(tag)
Tiszteletem Többiek!
Tudnátok-e olyan helyet, bótot, vagy hivatalos disztibútort ahol tudok venni Lian-li házat.
Pontosan : PC-Q7 kéne. [link]
Mini ITX rendszert építenék, sajna a modecom házak nem bírják a quad rendszert. Ezért döntöttem eme szépség mellett, hogy még tápot is bele tudok rakni.
Kérném tőletek a véleményeket, tanácsokat stb.
Köszönöm!
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

marositech
(tag)
Köszönöm!!!
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
úgy látom vmi készülődik Lian Li-éknál, mivel jópár ház le lett véve a honlapról

engusz
(PH! nagyúr)
Igen, mozgolódik egy picit a téma. És jönnek a házakra szabott, egyedi zajszigetelő szettek is. Lesz előre zajszigetelt ház is.

kircipeti
(senior tag)
Ugy latom a midi tornyok kozott egyre tobb a felsotapos uj haziko.
szerk: A PC-8NB nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
http://tinyurl.com/kircip

engusz
(PH! nagyúr)
És az ára sem elszállós. 

PTamass
(újonc)
Szia engusz!
Egy PC-7FN házat néztem ki a sok "szépség" közül... tökéletes lenne...HA!! nem világítana az elejébe szerelt 140-es venti.
Megoldható ez a hűtőventi cseréje nélkül, vagy vennem kell bele előre egy "sötétben" dolgozó hűtést?
Üdv: Tamás
Ui: a fent említett ház van raktáron...vagy várnom kellene míg beérkezik?

engusz
(PH! nagyúr)
Én sem teljesen értem a Lian Li-t, hogy miért kell ilyen dolgokkal, mint egy világítós ventilátor, elrontani az összképet. Legjobb tudomásom szerint nem tudod külön lekapcsolni a LED-eket. Mindenképp cserélni kellene. 140mm-ből az XK1-es Noiseblocker-t ajánlom.
Legközelebb hétfőn rendelek, legkésőbb 3-án érkezne meg a házikó.

PTamass
(újonc)
Köszi a gyors választ 
Az ajánlott XK1-es jónak tűnik... megfontolom.
Még a PC-8NB nézegetem... ez is nagyon ott van 
Ez viszont már felső tápos.
Szakmai szemmel melyik az ideálisabb, a felső vagy az alsó táp?
Még egy kérdés: mugen2-esem van, belefér?
számításom szerint igen! de egy megerősítés azért kellene..
Üdv.

engusz
(PH! nagyúr)
A PC-8NB se rossz, de én inkább az előzőt választanám. Jobban tetszik. Én inkább az alsó tápos megoldásokat preferálom. Persze oda kell figyelni, hogy szűrt levegőt szippantson be! A Mugen II elfér mindkét házban.

PTamass
(újonc)
THX
Akkor ezt megbeszéltük
Kereslek a jövő héten...
Szép estét!

Fel
(őstag)
Hali!
Elég régi már a hsz-ed, de azért adnék egy tippet 
Nekem is volt ugyanilyen házam (most eladó) és én sem szerettem a vinyók búgása miatt ezt a keretet. A legegyszerűbb, ha kicsavarozod a keretet és aláraksz egy vastag szivacsot, amin biztosan meg is áll az egész, hdd-kel együtt.

syC
(PH! addikt)
Sziasztok!
Esetleg nem tudjátok véletlenül, hogy a LL PC-A71FB házikónak az alaplaptálcája megfordítható-e? 

PTamass
(újonc)
Szia! Megérkezett a PC-7FN ház... köszönöm! 
Annyira szép, hogy egyenlőre még csak nézegetem, forgatom, tapogatom... 
Hihetetlen jó minőségű, nagyon könnyű, csoda szép!!!
Köszönöm még egyszer!
Üdv: Tamás

engusz
(PH! nagyúr)
Igazán nincs mit. Szerintem is szép kuckó!
Sziasztok,
Mai nap folyamán egyik hírtopikba belinkeltem egy házat, de kicsit jobban megnéztem és nekem is megfogta a fantáziám. Ez lenne az. A dolgok állása szerint PC Q08 néven ?lesz?, lehet róla tudni valami konkrétat is?
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

urdongo
(tag)
Kellemes ünnepeket kívánok előre is mindenkinek!!!
A kérdésem az volna, hogy az
Lian Li PC-A71FB Big-Tower -hez lehet-e gyárilag plexis oldallapot rendelni. Nézegettem a PC Gear oldalán de nem tudom, hogy ott melyik oldallap lenne erre való. Segítségeteket előre is köszönöm!
Vagy tudtok nekem olyan Lian Li nagy tornyot amihez lehet plexis oldallapot is venni?