Korábban mennyi volt?
Biztos, hogy nem kicseszésből ment fel az ára, hiszen magasabb áron kevesebbet tud eladni a kereskedő. Így magával szúrna ki. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Balika911
(PH! kedvence)

engusz
(PH! nagyúr)
Egyszerűen drágábban jön minden Lian Li, január elsejétől. Viszont nagyobb lesz a választék és jóval kevesebbet kell majd várni a beszerzésre. Akinek volt rendelése a régi áron, annak persze nem emelkedik. Így tisztességes.
királyak a képek. 
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
Képek szépek. Egy azért megütötte szememet, remélem csak én látom rosszul.
A Zalman cpu cooler nem a ház közepébe fújja levegőt? A hátsó cpunál lévő ház ventid meg kifelé vagy befelé?
R.I.P. Steve

kircipeti
(senior tag)
Szerintem azon a zalmanon nincs is venti, a hatso pedig befele fuj.
Mintha lenne a winyo elott is venti, az meg kifele, ahogy kell 
[ Szerkesztve ]
http://tinyurl.com/kircip
Milyen Zalman amin nincs venti?
Én max egy scythe coolert tudok elképzelni venti nélkül
.
R.I.P. Steve

engusz
(PH! nagyúr)

Ijk
(PH! kedvence)
Csak azt nem értem azt a nyavalyás 3,5" takaró lemezt mi a nyavajáért nem tudták középre rakni?
Beginning is easy - Continuing is hard.
Ki voltam akadva mikor egy nap híjján múlt a V350nél a 22k vs. 25k, azóta 32k 
Szóval még mindig jobban jártam valszeg
Lian-Li amúgy monnyon le, nov. 22 
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

engusz
(PH! nagyúr)
Útban lett volna a Power gomb. 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Nincsen neked fantáziád 
csavarnyúzó, és egyéb barkács-eszközök segitségével hamar megoldható pedig 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Ijk
(PH! kedvence)
A zalmanról levettem a ventit, hangos volt. Amúgy hátulról előre megy a házban a levegő valóban, mivel a táp is előre fújja kifelé a meleget

Balika911
(PH! kedvence)
Én is szerencsés vagyok ebből a szempontból. Még mikor kedvezőek voltak az árfolyamok, Németországból hozattam be a PC-A71B-t. Emlékeim szerint 55K-ban volt, a kerekekkel együtt.
Most mindez 70K-nál kezdődne, s akkor a Magyarországon nem kapható görgőkre még nem számoltam szállítást. 
[ Szerkesztve ]

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Jaja, mostmár az enyém is drágábban jönne ki 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
engusz annyira rendes volt, hogy nekem is régi áron hozza még 7110Bt...
R.I.P. Steve
Ha rendelésed volt\van, nem rendesség kérdése, hanem törvényi kötelezettség.
Kötelesek a rendelés idején kiírt áron teljesíteni. Legalábbis én így olvastam 
Persze ettől függetlenül rendes gyerök, csak jönne már meg az a qrva V350 

engusz
(PH! nagyúr)
Ha időközben akciós lenne vagy olcsóbban kapnánk, akkor azt is tovább adnánk nektek. Így fair. Törvény ide vagy oda. 

engusz
(PH! nagyúr)
Létezik görgő is, tudok hozni, de nem olcsó. 8-10k saccra.
Ha leesne az ár 22re mondjuk, kifizetném a rendelési árat szó nélkül. Fairplay ;p

engusz
(PH! nagyúr)
Sajnos ismét a forint romlásával kell számolni. Azt mondják az okosok. Hatással lesz mindenre. 
Amondó vagyok, hogy ez mesterségesen gerjesztett téma, ne legyen igazam..
Viszont írok egy privit asszem.

Megjön jövő hétre a V350 skacok, el sem hiszem, végre..enyimé, drágassszág ![;]](/dl/s/v1.gif)

Balika911
(PH! kedvence)
Ezt jó tudni, hasznos jószág az a görgő. Viszont ezzel együtt 75K lenne csak a házam - teszem hozzá, most már külföldről behozva is kb. ennyit kóstálna. Ennek ellenére most is ilyet vennék, a design mindent visz! 
[ Szerkesztve ]

Balika911
(PH! kedvence)
Illetve nem most is, hanem most már megint. 
Meg egy A7110B, remélem számíthatok rád. Közös logout cikkünkben bemutathatnánk a legek legjeit. Címe: 2 Lian Li 1 csapásra! ![;]](/dl/s/v1.gif)
R.I.P. Steve

engusz
(PH! nagyúr)
Irigyellek benneteket. 
Dávid és Góliát Lian Li módra? 
Nekem sok idő lesz, mire az kerül bele amit igazán szeretnék és úgy fog kinézni ahogy szeretném, de azért egy kis írást megejtek róla szívesen, a fórumba. Logoutra nem látom értelmét kirakni prealfabétakhídelta állapotban 
Miért irígykedsz engusz? Rendelj magadnak te is, tavaszra megjön
Bocs

engusz
(PH! nagyúr)
2 hónapja nézegetem az új házam, de nem jutok dűlőre. Ami tetszik, az sok, ami meg elérhető áron van, ott kompromisszumot kell kötni. Megvárom, hogy mit hoz az év első fele. Hátha felbukkan egy-két kincs.

Ijk
(PH! kedvence)
Itt van a számodra tökéletes ház
!

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Honnan vesztek ezentúl házakat, ha szerencsétlen anafilaxiás sokkot kap, és görcsben fog fetrengni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(Legalábbis nekem ezek lennének a tüneteim, ha egy ilyet kellene elviselnem
)

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Elkészültem én is jóformán. Erre már tényleg aszondom, hogy béta. 
Még bekerül az ODD, meg a fekete hátlap a VGA-nak, valamint az undok harisnyázás, ami már régóta húzódik, és tényleg fullosan kész.
[ Szerkesztve ]

engusz
(PH! nagyúr)
Értékelem a Lian Li törekvéseit, amiért extravagáns házat akar csinálni. Jó, legyen, szerepelni kell a sajtóban, illetve lesz néhány(száz) eladott darab is. De... mi lenne, ha legközelebb a funkciógazdasgára, csendességre és/vagy variálhatóságra törekednének?!

engusz
(PH! nagyúr)
Szép az Auras Fridge és a Kaze Maru. 

Ijk
(PH! kedvence)
Nagyon jó lett
Hát igen ez már művészet.
Viszont a részletekről dobhatnál nagyobb képeket, mert meg kell keresnem a bélyeggyűjteményem nagyítóját

Ijk
(PH! kedvence)
Biztos valamelyik dubai sejk keze van a dologban. Gondolom kapott tőle egy kis támogatást a cég, viszont 1 példányt is legyárthattak volna neki, gyémántberakással, úgy értékesebb, egyedibb lenne és jobban illene a megrendelő kifinomult ízlésvilágához.

engusz
(PH! nagyúr)
Lehet.
Bizakodó vagyok, szerintem lesz egy-két érdekes ház 2009-ben. Még a Lian Li-től is.

Csyppa
(senior tag)
Nagyon baba 
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Azé preview heee 
Csak már nem volt időm összerakni alá a galleryt, amit amugy is meg akartam irni, az igért site-ra...
Majd azzal együtt 1-2 nap múlva.

engusz
(PH! nagyúr)
Váratlanul, de a legnagyobb örömmel belépétem a Lian Li ház tulajdonosok klubjába. 
Szokásos....:
Pikcsörcsokor hol van?
Milyen ház?

engusz
(PH! nagyúr)
Csak egy A10.
Majd lövök képeket, de egyelőre nem túl szép a belseje. Ez a kuckó még nem az a fajta kialakítású, ahol elférnek az alaplaptálca mögött a kábelek, illetve magán a tálcán nincsenek lyukak ott, ahol bebújhatnak a kábelek.

engusz
(PH! nagyúr)
Tegnap már volt erőm leírni, de a saját gépem szerelése közben, illetve annak a helyére való helyezéskor jöttem is rá, hogy mit jelent, mit ad tovább a Lian Li házak átgondolt és letisztult dizájnja. És ez nem marketing, ez így van.
Egyetlen dolgot sajnálok, az pedig az, hogy nem lehet benne annyira szépen és láthatatlanul elvezetni a kábeleket, mint amennyire szerettem volna. De nem is baj igazából, mert annak ellenére szépen be van rendezve, kötözővel pedig össze vannak húzva minden. Egyelőre kicsit hangos a kicsike, mert megy minden ventilátor, de majd kisakkozom, hogy melyik a hangos, illetve melyikeket kell lecserélni. Tetszett, hogy alapból járt hozzá BS-03 kiegésztő ventilátor-ház a videokártyához. Azt még egyelőre nem tudom, hogy mennyit számít, de majd kisakkozom. A kihúzható alaplap-tálca meseszép, könnyen lehet szerelni a lényeget. Ha kompatibilisek, akkor lehet még szerzek az egészhez egy WB-01-et, hogy teljesen legyen a pompa. 
Ha lesz érkezésem, este lövök pár fotót.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Arra nagyon kiváncsi vagyok, a BS-03 hogy fog szerepelni, mert nekem piszkálja a fantázimat, hogy érdemes lenne-é....
Bár még nem méricskéltem,az sem biztos, hogy elfér az Auras Fridge-től.

Ijk
(PH! kedvence)
Hát igen, a lian-li teljesen más világ, mint a tömegnek szánt márkák. A kábelezést szépen meg tudod csinálni kötegeléssel, mondjuk nekem olyan elvetemült ötletem támadt, hogy szétvagdalom a tápom kábeleit, és amit használok, azt méretreszabva átharisnyázom.
Mellesleg ilyen BS-3-at lehet külön kapni? Mennyibe fáj, mert most elgondolkodtam, hogy vga fölé tennék egyet, hogy felülről kiszippantsa a meleget.

engusz
(PH! nagyúr)
Nem férne el a Fridge-től, elég passzentos, nem sok hely van közte és a kártya között. Majd lefotózom, s akkor meglátod.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Volt egy ilyen sanda gyanum, bár még arra is lusta voltam, hogy levegyem a ház oldalát emiatt 

engusz
(PH! nagyúr)
BS-03: 4370 Ft, míg a BS-06, ami ugyanaz, csak 140mm-es ventilátorral: 5610 Ft.

Balika911
(PH! kedvence)
"mondjuk nekem olyan elvetemült ötletem támadt, hogy szétvagdalom a tápom kábeleit, és amit használok, azt méretreszabva átharisnyázom."
Ugyanezt fontolgatom, de méretre nem fogom vágni, jók lesznek azok az eredeti hosszukban is.
Szegény Crusher szerintem nem is értette, miért vigyorgok olyan sejtelmesen, mikor külön kiemelte, hogy a Scythe tápokra is két év garancia lesz. 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
A különéle kábelek és egyebek méretreszabsával én mindig erősen szivni szoktam. Tuti, hogy mikor végre kész vagyok, bebetonozva, akkor találok ki valamit, amit muszáj, és nem jók hozzá a méretereszabott dolgok, úgyhogy én az ilyet már kerülöm