Hú, de jól néz ki, nagyon tetszik! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Balika911
(PH! kedvence)
Ezeket a temp figyelő érzékelőket hova kel ragasztani? CPUnál a borda és cpu közé? VGAnál hova? HDDnél hovA?
R.I.P. Steve
Szééép 
1920x1240 felbontásban is meg tudod csinálni, ha van időd...???

R.I.P. Steve

Matamata
(fanatikus tag)
itt meg gif-ben.
[ Szerkesztve ]
aha, majd megpróbálom. csak most megjött a csomag
nagyon korrekt időben és csomagolásban is!
köszi mégegyszer! Azért látom a külső csomag tts-től van 
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
parancsolj: [link]

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Be ne tegyé a hőtadó felületek közé ilyen 0,5-1mm vastag vackokat, mert kitagadlak 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
pont most olvasom a kazemaster leírását,még figyelmeztet is hogy ne tegyük a borda és a cpu közé,mert sérülhet a cpu.mondjuk ez ellégé wtf.ha ügyes vagy a már felrakott hűtonél a tokhoz be lehet rakni a szenzort.legalábbis nekem igy volt régen.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
De most én nem értek valamit, vagy nemtom,de ti betesztek egy ekkora vackot a hőátadó felületek közé? Mert az akkor, hogy idézzek, "nem bazmeg, hanem a f.ck you ba..meg" esete 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Fel
(őstag)
Nem, szerintem fölösleges betuszkolni a bordák alá... Inkább valahová a környékükre. HDD-nél én egyszerűen ráraktam a tetejére. A másikat a cpu hűtő mögé, a harmadikat a vga hátoldalára. Nálam a panel csak házventiket szabályoz, a cpu/vga hűtője mindig alaplapról/vga-ról ment.
Értem mit szeretnél, de szerintem arra ez a panel nem annyira megfelelő, hogy egy cpu, vagy vga hűtőjét csak rá bízza az ember (bár vga ventit még talán, mondjuk AC Accelero S1 + venti)... Inkább csak rendszer ventilátorokat érdemes rákötni. Ha jól emlékszem, Te egy nagy tornyot szeretnél venni... ahhoz biztossan jó lesz, ha sok ventit akarsz majd belepakolni.

engusz
(PH! nagyúr)
LanCool Pezsgő-Arany színű K7-es
Picivel a K6-os ára felett lesz, szerintem nem limitált széria. Egyedi, az biztos.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Pezsgőmetál, vajbőrös 6-os BMW mellé kötelező 
ööööö, tényleg, ööööö
.
Fasza, majdnem olyat csináltam mint 5 éves lányom se csinált volna. De mondjuk logikus lenne, mert honnan mérné rendes értéket? Nem a hőleadó felületéről? Ha ráteszem cpu hűtőbordára, az már nem ua az érték, szentem. Szentem ezek a szenzorok kb értékeket mérhetnek max.
HDD nél meg én úgy tudom, hogy az elektronika melegszik a legjobban. Nem tudom jól?
R.I.P. Steve

Csomagolásra hirtelen ez akadt!
Szinte ez a PH egy beltenyészet. Körbe járatjuk cuccainkat.
R.I.P. Steve
Igen, az elektronika a legmelegebb része, de jó ha a tetejére, vagy az oldalára ragasztod
Pontos hőfokot úgysem kapsz, a lényeg a tájékoztató jellegű megközelítő érték
True Success is Blonde

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Igy is igaz...

jenei92
(senior tag)
Zsírkirály! 
Még!Még!
[ Szerkesztve ]

Ijk
(PH! kedvence)

Mikor lesznek nagyobb képek?
Egyébként milyen technikával fotózol? Elég profi eredmények.
Beginning is easy - Continuing is hard.
Pont most töltöttem fel őket:
[link]
Egy kemény 2MP-es ,régi canon A60 használok
, már kezdi megadni magát szegény.

Ijk
(PH! kedvence)
Erre mondják, hogy nem a fényképező teszi a fényképészt
A megvilágításon ámulok főleg, azt mivel oldottad meg? Mivel azon kísérletezgetem, hogy az egy szál vakummal, hogy oldjam meg a fényeket.
Mellesleg, van itt a fórumon olyan elvetemült állat aki ilyen kábelezést művészkedett a gépébe? Nekem tetszik, lehet egy napon szétdarabolom a tápom kábeleit

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Én ilyet tervezek,de pssszt 
Shodan: A te gépedről is várom a képeket a készülő microsite-ra, ha beleegyezel. Majd még úgyis értekezünk,de valami MDPC szerű projectet szeretnék egy AS-es microsite-ként megvalósitva, amin első körben a ph!-s arcok gépei szerepelnének, természetesen csak amik megütik a szintet, ha már az MDPC-ből indulunk ki.
[ Szerkesztve ]
Persze örömmel. Az AS mit takar?
Ez a külön tápkábelezés most elég nagy "divat" lett úgylátom.
Ijk:Az ablakot próbáltam fényforrásnak használni, ilyen lakótelepi lakásaban mást nem nagyon lehet .Helyem se volt sok.
A lényeg hogy ne használj szerintem semmiféle direkt fényforrást közvetlenül a gépre irányítva, pl.vaku, lámpa stb. max derítésnek. Fogj egy nagy derítőlapot, ha van nagy fehér karton azt világítsd meg és próbálj azzal játszani. Egy-két helyen én is elszúrtam, mert az ablak eléggé tükröződik a ventivezérlőn és a plexi oldallapon, de ha meg behúztam a reluxát akkor meg alig volt fény.
Ez már az én kicsikém a gépezetben?
R.I.P. Steve

Ijk
(PH! kedvence)
Én arra gondoltam, tákolok egy home-made softboxot az sb600-hoz, aztán meglátom, elég erős-e. Még akarok szerezni valami olcsó anyagot háttérnek, most ez a MDPC nagyon felpiszkálta alkotói fantáziámat. Csak most vizsgaidőszak kellős közepén vagyok, anyagbeszerzés így késik.
A házban, pedig még a kábelezéssel kéne valamit kezdeni, egyellőre betekertem a vinyókeretek mögé néhány kábelkötegelővel, de lehet megcsinálom ezt a szálankénti harisnyázást én is, csak azt nem tudom, hol lehet ilyen vékony kábelharisnyát szerezni.
Egyébként szerintem már betegek vagyunk.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Betegek hát 
Nekem van egy féle kábelharisnyám, ami egy szl vezetékre elég nagy,de engem nem érdekel, mert nem néz ki csúnyán, sőt nekem kifejezetten tetszik.
BTW computermode-ban lehet kapni ilyen harisnyát, ami ennyire kis keresztmetszetű...
[ Szerkesztve ]
Néztem és 1/8" ami a legvégonyabb (kb 3mm) és egy szálra lenne jó. Modding témában kérdeztem is phn, hogy ki hogy csinálja a lefogatását kábelharisnyának a vezetékre. Zsúgorcső. Nálad?
R.I.P. Steve

engusz
(PH! nagyúr)

Ijk
(PH! kedvence)
Én zsugorcsőre gondoltam, legalábbis azt szoktam látni. Mondjuk céleszközöm nincs hozzá, legfeljebb öngyújtó.
Vagy elég neki egy hajszárító?
Az öngyújtó kormol( próbáltam), a hajszárító gyenge.
OBI-ban 2500 Ft vettem 2 fokozatú hőlégfúvót, tökéletesen teszi a dolgát.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

Csyppa
(senior tag)
Lian Li announces crazy PC-888 
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Ijk
(PH! kedvence)

Amikor megláttam akkor rögtön a dubai hotel jutott eszembe, aztán láttam a cikkben is

engusz
(PH! nagyúr)
Katasztrófa. 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Az én öngyújtóm nem kormol bibibiiii 
Amugy én azzal csinálom, nekem eddig bevált, pedig n aztán harisnyázok bőven 
MÁS: Ezt a PC-888-at főleg ilyen szinben talán nem kellett volna. Katasztrófa, jól mondja engusz.
[ Szerkesztve ]

Ijk
(PH! kedvence)
Csináltam néhány új képet próbaként a gépről.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Jók lettek, jöhetnek majd a site-ra, ha készen leszek vele 

Ijk
(PH! kedvence)
Megtisztelsz

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Ugyanmár 

_Blank_
(senior tag)
üdv
Tetszik az A05, korrektül néz ki főleg a képeiden.
A táp megfelelő szellőzéséhez nem kevés az a pár cm (1-2-3) hely? mármint nem pörög be nagyon terhelés alatt? Ugye a Corsairek gyárilag igen halkak.
Másik hogy a vinyók mennyire rezegtetik a házat? Most egy Antec Solom van, ebben meg gumis madzagos akármi felfüggesztés van pont azért hogy ne rezegjen, ami működik is de azért a kerregését hallom néha 
22kért amúgy ajándék, ha még van belőle, gondolkodom a cserén. 

Ijk
(PH! kedvence)
Szia.
Tápnak bőven elég az a kis rés, a ventije még sohasem pörgött fel. A cm-690-ben szerintem kevesebb levegőt és több port kapott alulról a szerencsétlen. Igen a corsair halk, de csak relatíve a többi táphoz képest, van egy nagyon halk kerregő hangja, amit szvsz nem a csapágy okoz, hanem a keresztül fújt levegő hangja (elég sok bennt az a akadály.)
Vinyó 1-2x rezgette meg valamelyik oldallapot, de ha jól rá van igazítva és csavarva, akkor nem rezonál. Viszont tény, hogy a hdd a leghangosabb elem most a gépben, a gumik jól elvesznek a rezgésből, viszont egy ilyen fémház olyan mint egy dob, szépen felerősíti a vinyó hangját.
Nem szeretem ezeket a 3,5" vinyókat, ezért is tervezek ssd-t a gépbe. Ezt az 1T-sat pedig egyenlőre megtartom háttértárolónak, akkor legalább nem seekel annyit.
Ha gazdag lennék akkor 2xSSD raid0 (intel x-25-el milyen szép is lenne
), és 3x2,5" wd 500GB mindegyik QDrive-ban, szépen besorakoztatva a 3db 3,5" helyre, így ez a zajforrás kiesne. Akkor viszont törhetném a fejem, mit kezdjek a táppal
, aztán meg a vga időnkénti sercegése zavarna:d.
Hangszigetelés meg esélytelen ekkora méretű házban, a hőleadás kb. 20%-át, az alu-burkolat végzi.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
A 2x 2.5' 500GB HDD-ről hamarosan beszámolhatok gyakorlati szempontból
Én is meguntam a dolgot egy cseppet 

_Blank_
(senior tag)
maj' 30k egy ilyen fél terrás darab, de ami halk az halk.. 
ijk kösz a válaszokat, ebből csere lesz úgy látom, viszont pc-gear-ről eltűnt az A05ös.

Ijk
(PH! kedvence)
Szerintem is ssd (rendszer)+2,5"( háttértároló) a jövő

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Tudok róla 
Még azon agyalok, milyen lenne, ha beletolnám a 2,5'HDD+3,5'Quiet Drive szendvicset egy Himuroba, hogy be tudjam passzentani a házba? Mert nekem már csak 5,25' helyeim vannak.
Valyh' megfőne? 
Viszont a Himuro az egy mutatós cucc, megaztán még halkitanánk a témán egy cseppet
(Tudom, túldimenzionálom a dolgot
)
[ Szerkesztve ]

Fel
(őstag)
Úgy látszik valakik nagyon szabadjára engedték a fantáziájukat a Lian Linél... Emlékszik még valaki az elődre, a PC-777-re? Azért ez sem volt gyenge formai megoldások terén.

Balika911
(PH! kedvence)
PC-666 nem volt? 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Bírtad volna, mi?
Belőled kinézem 

Balika911
(PH! kedvence)

Lipazzz
(lelkes újonc)
Én is nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok. Vennék egy Lian Li C32B-t.
Ki is néztem magamnak, miközben a home studiómba kerestem a megfelelő, akár rack-be helyezhető házat novemberben. Meg is találtam a fent említett példányt a pcgear oldalán. Alig hogy összejött rá a zsé, 45000 lett a cucc.
Gazdasági világválságra mindent rá lehet fogni, mi? 
Nem a szándék, hanem a fontos.