Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#251) Balika911 válasza Shodan (#249) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Hú, de jól néz ki, nagyon tetszik! :R

(#252) ent válasza Fel (#248) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Ezeket a temp figyelő érzékelőket hova kel ragasztani? CPUnál a borda és cpu közé? VGAnál hova? HDDnél hovA?

R.I.P. Steve

(#253) ent válasza Shodan (#249) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Szééép :R

1920x1240 felbontásban is meg tudod csinálni, ha van időd...??? :DDD :B

R.I.P. Steve

(#254) Matamata

Matamata
(fanatikus tag)

itt meg gif-ben.

[ Szerkesztve ]

(#255) Shodan válasza ent (#253) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

aha, majd megpróbálom. csak most megjött a csomag :) nagyon korrekt időben és csomagolásban is!
köszi mégegyszer! Azért látom a külső csomag tts-től van :D

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#256) Shodan válasza ent (#253) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

parancsolj: [link]

(#257) Nyugdíjas válasza ent (#252) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Be ne tegyé a hőtadó felületek közé ilyen 0,5-1mm vastag vackokat, mert kitagadlak :DDD

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#258) Shodan válasza ent (#252) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

pont most olvasom a kazemaster leírását,még figyelmeztet is hogy ne tegyük a borda és a cpu közé,mert sérülhet a cpu.mondjuk ez ellégé wtf.ha ügyes vagy a már felrakott hűtonél a tokhoz be lehet rakni a szenzort.legalábbis nekem igy volt régen.

(#259) Nyugdíjas válasza Shodan (#258) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

De most én nem értek valamit, vagy nemtom,de ti betesztek egy ekkora vackot a hőátadó felületek közé? Mert az akkor, hogy idézzek, "nem bazmeg, hanem a f.ck you ba..meg" esete :DDD

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#260) Fel válasza ent (#252) üzenetére

Fel
(őstag)

Nem, szerintem fölösleges betuszkolni a bordák alá... Inkább valahová a környékükre. HDD-nél én egyszerűen ráraktam a tetejére. A másikat a cpu hűtő mögé, a harmadikat a vga hátoldalára. Nálam a panel csak házventiket szabályoz, a cpu/vga hűtője mindig alaplapról/vga-ról ment.
Értem mit szeretnél, de szerintem arra ez a panel nem annyira megfelelő, hogy egy cpu, vagy vga hűtőjét csak rá bízza az ember (bár vga ventit még talán, mondjuk AC Accelero S1 + venti)... Inkább csak rendszer ventilátorokat érdemes rákötni. Ha jól emlékszem, Te egy nagy tornyot szeretnél venni... ahhoz biztossan jó lesz, ha sok ventit akarsz majd belepakolni.

(#261) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

LanCool Pezsgő-Arany színű K7-es

Picivel a K6-os ára felett lesz, szerintem nem limitált széria. Egyedi, az biztos.

(#262) Nyugdíjas válasza engusz (#261) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Pezsgőmetál, vajbőrös 6-os BMW mellé kötelező :D

(#263) ent válasza Nyugdíjas (#257) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD :DDD ööööö, tényleg, ööööö :DDD :DDD .

Fasza, majdnem olyat csináltam mint 5 éves lányom se csinált volna. De mondjuk logikus lenne, mert honnan mérné rendes értéket? Nem a hőleadó felületéről? Ha ráteszem cpu hűtőbordára, az már nem ua az érték, szentem. Szentem ezek a szenzorok kb értékeket mérhetnek max.

HDD nél meg én úgy tudom, hogy az elektronika melegszik a legjobban. Nem tudom jól?

R.I.P. Steve

(#264) ent válasza Shodan (#256) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

:R

Csomagolásra hirtelen ez akadt! :DDD Szinte ez a PH egy beltenyészet. Körbe járatjuk cuccainkat.

R.I.P. Steve

(#265) Ste válasza ent (#263) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, az elektronika a legmelegebb része, de jó ha a tetejére, vagy az oldalára ragasztod
Pontos hőfokot úgysem kapsz, a lényeg a tájékoztató jellegű megközelítő érték

True Success is Blonde

(#266) Nyugdíjas válasza Ste (#265) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Igy is igaz...

(#267) Shodan

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Csináltam még egy egyszerűbb wp-t pár színben : [link]

illetve végre összehoztam még egy pár normálisabb képet a házról , ebből egy kis előzetes :): [link]

(#268) jenei92 válasza Shodan (#267) üzenetére

jenei92
(senior tag)

Zsírkirály! :R
Még!Még!

[ Szerkesztve ]

(#269) Ijk válasza Shodan (#267) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

:R
Mikor lesznek nagyobb képek?:U
Egyébként milyen technikával fotózol? Elég profi eredmények.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#270) Shodan válasza Ijk (#269) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Pont most töltöttem fel őket: ;)
[link]

Egy kemény 2MP-es ,régi canon A60 használok :) , már kezdi megadni magát szegény.

(#271) Ijk válasza Shodan (#270) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Erre mondják, hogy nem a fényképező teszi a fényképészt:) A megvilágításon ámulok főleg, azt mivel oldottad meg? Mivel azon kísérletezgetem, hogy az egy szál vakummal, hogy oldjam meg a fényeket.
Mellesleg, van itt a fórumon olyan elvetemült állat aki ilyen kábelezést művészkedett a gépébe? Nekem tetszik, lehet egy napon szétdarabolom a tápom kábeleit:D

(#272) Nyugdíjas válasza Ijk (#271) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Én ilyet tervezek,de pssszt :D

Shodan: A te gépedről is várom a képeket a készülő microsite-ra, ha beleegyezel. Majd még úgyis értekezünk,de valami MDPC szerű projectet szeretnék egy AS-es microsite-ként megvalósitva, amin első körben a ph!-s arcok gépei szerepelnének, természetesen csak amik megütik a szintet, ha már az MDPC-ből indulunk ki.

[ Szerkesztve ]

(#273) Shodan válasza Nyugdíjas (#272) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Persze örömmel. Az AS mit takar?
Ez a külön tápkábelezés most elég nagy "divat" lett úgylátom.

Ijk:Az ablakot próbáltam fényforrásnak használni, ilyen lakótelepi lakásaban mást nem nagyon lehet .Helyem se volt sok.
A lényeg hogy ne használj szerintem semmiféle direkt fényforrást közvetlenül a gépre irányítva, pl.vaku, lámpa stb. max derítésnek. Fogj egy nagy derítőlapot, ha van nagy fehér karton azt világítsd meg és próbálj azzal játszani. Egy-két helyen én is elszúrtam, mert az ablak eléggé tükröződik a ventivezérlőn és a plexi oldallapon, de ha meg behúztam a reluxát akkor meg alig volt fény.

(#274) ent válasza Shodan (#270) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Ez már az én kicsikém a gépezetben?

R.I.P. Steve

(#275) Shodan válasza ent (#274) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

:K

(#276) Ijk válasza Shodan (#273) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Én arra gondoltam, tákolok egy home-made softboxot az sb600-hoz, aztán meglátom, elég erős-e. Még akarok szerezni valami olcsó anyagot háttérnek, most ez a MDPC nagyon felpiszkálta alkotói fantáziámat. Csak most vizsgaidőszak kellős közepén vagyok, anyagbeszerzés így késik.
A házban, pedig még a kábelezéssel kéne valamit kezdeni, egyellőre betekertem a vinyókeretek mögé néhány kábelkötegelővel, de lehet megcsinálom ezt a szálankénti harisnyázást én is, csak azt nem tudom, hol lehet ilyen vékony kábelharisnyát szerezni.
Egyébként szerintem már betegek vagyunk.:D

(#277) Nyugdíjas válasza Ijk (#276) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Betegek hát :D
Nekem van egy féle kábelharisnyám, ami egy szl vezetékre elég nagy,de engem nem érdekel, mert nem néz ki csúnyán, sőt nekem kifejezetten tetszik.

BTW computermode-ban lehet kapni ilyen harisnyát, ami ennyire kis keresztmetszetű...

[ Szerkesztve ]

(#278) ent válasza Nyugdíjas (#277) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Néztem és 1/8" ami a legvégonyabb (kb 3mm) és egy szálra lenne jó. Modding témában kérdeztem is phn, hogy ki hogy csinálja a lefogatását kábelharisnyának a vezetékre. Zsúgorcső. Nálad?

R.I.P. Steve

(#280) Ijk válasza ent (#278) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Én zsugorcsőre gondoltam, legalábbis azt szoktam látni. Mondjuk céleszközöm nincs hozzá, legfeljebb öngyújtó.;] Vagy elég neki egy hajszárító?:D

(#281) jones965 válasza Ijk (#280) üzenetére

jones965
(MODDER)
LOGOUT blog

Az öngyújtó kormol( próbáltam), a hajszárító gyenge.
OBI-ban 2500 Ft vettem 2 fokozatú hőlégfúvót, tökéletesen teszi a dolgát
.

Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

(#282) Csyppa

Csyppa
(senior tag)

Lian Li announces crazy PC-888 :F

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#283) Ijk válasza Csyppa (#282) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

:Y
Amikor megláttam akkor rögtön a dubai hotel jutott eszembe, aztán láttam a cikkben is:)

(#284) engusz válasza Csyppa (#282) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Katasztrófa. :)

(#285) Nyugdíjas válasza jones965 (#281) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Az én öngyújtóm nem kormol bibibiiii :DDD
Amugy én azzal csinálom, nekem eddig bevált, pedig n aztán harisnyázok bőven :D

MÁS: Ezt a PC-888-at főleg ilyen szinben talán nem kellett volna. Katasztrófa, jól mondja engusz.

[ Szerkesztve ]

(#286) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Csináltam néhány új képet próbaként a gépről.

(#287) Nyugdíjas válasza Ijk (#286) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Jók lettek, jöhetnek majd a site-ra, ha készen leszek vele :)

(#288) Ijk válasza Nyugdíjas (#287) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Megtisztelsz:)

(#289) Nyugdíjas válasza Ijk (#288) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ugyanmár :B

(#290) _Blank_ válasza Ijk (#286) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

üdv

Tetszik az A05, korrektül néz ki főleg a képeiden.
A táp megfelelő szellőzéséhez nem kevés az a pár cm (1-2-3) hely? mármint nem pörög be nagyon terhelés alatt? Ugye a Corsairek gyárilag igen halkak.

Másik hogy a vinyók mennyire rezegtetik a házat? Most egy Antec Solom van, ebben meg gumis madzagos akármi felfüggesztés van pont azért hogy ne rezegjen, ami működik is de azért a kerregését hallom néha :D

22kért amúgy ajándék, ha még van belőle, gondolkodom a cserén. :K

(#291) Ijk válasza _Blank_ (#290) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Szia.
Tápnak bőven elég az a kis rés, a ventije még sohasem pörgött fel. A cm-690-ben szerintem kevesebb levegőt és több port kapott alulról a szerencsétlen. Igen a corsair halk, de csak relatíve a többi táphoz képest, van egy nagyon halk kerregő hangja, amit szvsz nem a csapágy okoz, hanem a keresztül fújt levegő hangja (elég sok bennt az a akadály.)
Vinyó 1-2x rezgette meg valamelyik oldallapot, de ha jól rá van igazítva és csavarva, akkor nem rezonál. Viszont tény, hogy a hdd a leghangosabb elem most a gépben, a gumik jól elvesznek a rezgésből, viszont egy ilyen fémház olyan mint egy dob, szépen felerősíti a vinyó hangját.
Nem szeretem ezeket a 3,5" vinyókat, ezért is tervezek ssd-t a gépbe. Ezt az 1T-sat pedig egyenlőre megtartom háttértárolónak, akkor legalább nem seekel annyit.
Ha gazdag lennék akkor 2xSSD raid0 (intel x-25-el milyen szép is lenne:D), és 3x2,5" wd 500GB mindegyik QDrive-ban, szépen besorakoztatva a 3db 3,5" helyre, így ez a zajforrás kiesne. Akkor viszont törhetném a fejem, mit kezdjek a táppal;], aztán meg a vga időnkénti sercegése zavarna:d.
Hangszigetelés meg esélytelen ekkora méretű házban, a hőleadás kb. 20%-át, az alu-burkolat végzi.

(#292) Nyugdíjas válasza Ijk (#291) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

A 2x 2.5' 500GB HDD-ről hamarosan beszámolhatok gyakorlati szempontból :) Én is meguntam a dolgot egy cseppet :D

(#293) _Blank_ válasza Nyugdíjas (#292) üzenetére

_Blank_
(senior tag)

maj' 30k egy ilyen fél terrás darab, de ami halk az halk.. :K

ijk kösz a válaszokat, ebből csere lesz úgy látom, viszont pc-gear-ről eltűnt az A05ös.

(#294) Ijk válasza _Blank_ (#293) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Szerintem is ssd (rendszer)+2,5"( háttértároló) a jövő

(#295) Nyugdíjas válasza _Blank_ (#293) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Tudok róla :)

Még azon agyalok, milyen lenne, ha beletolnám a 2,5'HDD+3,5'Quiet Drive szendvicset egy Himuroba, hogy be tudjam passzentani a házba? Mert nekem már csak 5,25' helyeim vannak.

Valyh' megfőne? :)

Viszont a Himuro az egy mutatós cucc, megaztán még halkitanánk a témán egy cseppet :) (Tudom, túldimenzionálom a dolgot :D)

[ Szerkesztve ]

(#296) Fel válasza Csyppa (#282) üzenetére

Fel
(őstag)

Úgy látszik valakik nagyon szabadjára engedték a fantáziájukat a Lian Linél... Emlékszik még valaki az elődre, a PC-777-re? Azért ez sem volt gyenge formai megoldások terén.

(#297) Balika911 válasza Fel (#296) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

PC-666 nem volt? :D

(#298) Nyugdíjas válasza Balika911 (#297) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Bírtad volna, mi? ;] Belőled kinézem :D

(#299) Balika911 válasza Nyugdíjas (#298) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

(#300) Lipazzz

Lipazzz
(lelkes újonc)

Én is nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok. Vennék egy Lian Li C32B-t.

Ki is néztem magamnak, miközben a home studiómba kerestem a megfelelő, akár rack-be helyezhető házat novemberben. Meg is találtam a fent említett példányt a pcgear oldalán. Alig hogy összejött rá a zsé, 45000 lett a cucc.

Gazdasági világválságra mindent rá lehet fogni, mi? :C

Nem a szándék, hanem a fontos.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.