Hátő,de izé 
Nem azért rezonál a ház, mert az egész könnyű. Mármint nem ez a közvetlen oka, hanem, mert vékony anyagból van ugyebár, és igy könnyű, minden egyes szerkezeti egység. Főleg, ha Alu-ra gondolunk. Teszemazt a HDD-rögzitő keretet akkor is rezgésbe tudja hozni egy HDD, ha van ólom a ház aljában, és ha a keretről mondjuk az oldalfalra "vándorol" át a rezgés, akkor már cseszheted is az egészet (esetemben pl. ez van. Ha nincsen fent az oldallap, "elnémul" a ház. Szerencsére ez könnyen orvosolható, csak még időt nem szántam rá.)
Tehát ha én megpróbálom ezt végiggondolni, nekem valahogy nem adja ki a kis agyam, hogy ez a módszer megoldás lenne. Nemtudom sikerült-e érthetően leirnom a jelenséget. Remélem igen 
Talán még egy gyors példa a végére:
Tegyük fel van egy vékony, mondjuk 1m-es Alu lemezed. Megtámasztod a kezeddel valamin az egyik végét, és "megpendited", igy rezgésbe jön. Nade attól, ha még ráteszel az erőkar egyik végére némi súlyt (ez a terved ugyanis), az nem nyeli el a rezgést, a túlvégét, akkor is meg tudod "penditeni" a lemeznek, és az rezegni is fog.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

). Jelenleg ezzel nincs problémám, mivel nem használom a keretet... 1db WD 6400AAKS-em van, ami amúgy is csendes jószág, de inkább gumitalpakon + polifoam lapokon tartom a ház aljában.

mondjuk annak ellenre venticserével indult a dolog.
Ezek szerintem nem ADDA ventik, azok arany címkések, ezek pedig fehérek. (Típusuk: LI121225BL-4, 0,27A-es) Majd mennek a vizes radira, 5V-on.

Kicsit nem érdekel, mert én nem vele beszélek amúgy