beszallok en is a buliba:
lian li pc8 se
lian li kartyaolvaso fekete
lian li elolapi odd lemez
ausztriaban vettem, pc-cooling.at
majd meselek, es mutatok kepeket is 
t
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

beszallok en is a buliba:
lian li pc8 se
lian li kartyaolvaso fekete
lian li elolapi odd lemez
ausztriaban vettem, pc-cooling.at
majd meselek, es mutatok kepeket is 
t

Azt hiszem ez lesz! S ezt ugye be lehet úgy kötni, hogy az összes ventilátort egyszerre szabályozom vele? 
Egyedül a gomb nem volt patent, meg az első venti kicsit hangos. Már ki is néztem a scythe kaze mastert csak nem tudom hogy a kicsi legyen vagy nagy.
Az illesztések viszont nagyon jók.Nem rezeg, nem remeg.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

Helló
Szeretnék venni egy Lian Li PC-7YFC házat ami nagyon szimpatikus a 25cm-es ventilátorával és alacsony árával csak nem tudom hogy belefér-e az OCZ Vindicator procihűtőm ami 15 cm magas.

Az enyém sajnos továbbra is "búg" a HDD-től. De majd megoldom, szerencsére rengeteg hely maradt a házban ahova el lehet rakni egy HDDt 
A három állású cucc pl. az én házamban is van, amjd tolok róla képket, csak most elraboltak hétvégére egy LANra, igy sak hétfőn les ez leghamarabb,de amugy már fullosan kész a ház,de tényleg úgy, hogy már csak egy ventit kell kicserélnem a véglegesre,de egyébként minden készen van....
Jah és ezt a kapcsolós dolgot ha nagyon muszáj valószinüleg össze tudom majd neked dobni.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Megoldást a búg ellen közhírré!!! 
R.I.P. Steve

Köszi, majd megbeszéljük! 
Ent:
Nekem már nem búg, sőt, teljes csendben van. 5,25" helyre fogattam be egy Scythe HDD Stabilizer-rel. Nem tudom, miért hagyta abba a búgást, annyi átépítés történt, hogy a gyári CPU hűtőt lecseréltem egy Mugenre, s hogy az ODD-t legfelülre tettem. Eddig a HDD alatt volt.

Hi!
Lenne pár kérdésem:
1. Az említett Lian Li PC C33 kapható már vagy ha nem mikortól lesz?
2.Van olyan köztetek aki be tudna szerezni C30 v C33 (persze csak ha forgalmazzák már) házat ezüst színben és ha igen milyen árban?
A C32-est nézegettem nagyon bejön és azt tudnék is venni 33k körül de az baromi mély a maga 53 centijével, de ha nincs más annál fogok maradni 
Előre is köszi a válaszért!
Kiss_gee
[ Szerkesztve ]
Nyugdíjast kérdezd vagy www.pcgear.hu vagy egyéb. De mondjuk pcgearnél most csak 32A vagy B van.
R.I.P. Steve

Hirtelen végigfutva Európa webshopjait ilyesmit nem látok. Gondolom új modellek, ha igy kérdezed. Egyelőre az a helyzet, hogy ebben az évben ár azokból a modellekből sem lesz kicsiny kontinensünkön, amik eddig voltak,de elfogytak, szóval idén én új termékek érkezését sem valószinüsitem.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Azt nem értem, hogy ezek elé a Lian Li miért nem tesz ajtót. Egy szép HTPC-t úgy lerontanak azok az előlapi kivezetések, nomeg az ODD előlapja. 
Nem akarom kelteni a feszültséget, de ebben a kategóriában nekem ez a fajta kialakítás sokkal inkább bejön. 
[ Szerkesztve ]

Nem csak nálunk nincsen, hanem én úgy tudom egész Euróába nem jön már idén. Szóval ami elfogyott, az el van fogyva. 

Volt VFD-m, azzal csak a szopás van. 
Viszont meg kell hagyni, hogy szépnek tényleg szép! Ráadásul ez a 16-os gizda is, mert ha jól tudom, ebben már érintésvezérelt a kijelző! 

Pedig már alig vártam, hogy újra csavarhúzót fogjak a kezemben. Azért még fohászkodom valami csoda után.
Beginning is easy - Continuing is hard.

Csavarhúzót anélkül is foghatsz a kezedben!

Bocs, fáradt vagyok. 

Jah, amugy alakulgat a kis barátom.

R.I.P. Steve
Az Sflex ahova be van szerelve ott eredetileg rácsos a ház vagy Te vágtad ki?

Ilyen, csak van rá egy rács,de hallhatóan hangosabb ugy, ugyhogy mellőztem.
Más is rájött már erre amugy 
Mondjuk ez eléggé előnyös megoldás...

Ennyié bazzeg legyen is ![;]](/dl/s/v1.gif)

Mármint mit mellőztél? A gyári ventit? Mi a hangosabb?
R.I.P. Steve

A rácsot onnan inkább kivettem. Csak a venti csavarjaival volt rögzitve, igy nem volt nehéz feladat. Csak ha bent volt(elég sűrű rács), akkor hallhatóan nagyobb volt a szélzaj.

Hali!
kérdésem a következő lenne: Van e itt valakinek Lian Li PC A05 tipusu háza?
érdekelne hogy mekkora rendszerhűtők vannak benne és mennyire hangosak.

Nekem ugyan már nincs, de használtam egy darabig ilyen házat. A gyári Lian-Li ventik (2db 12cm-es volt benne gyárilag) ugyan nem mondhatók abszolut rossznak, de nem az igaziak. Legalábbis a Noctua 12-es ventijeimhez képest hangosak voltak. Leszabályozva elfogadhatók azért.
Egyébként maga a ház nem volt rossz, de néhány módosítást érdemes rajta eszközölni vagy megfontolni. Pl. a következők: a táp alatt elöl/alul egy kivágás, a ház elején egy kivágás, esetleg felül is egy 12-es venti. Ezekkel egész jó lenne, mert sajnos egyébként több helyen megreked benne a levegő, kevéske a légmozgás.
Mod: érdemes a Hardforum A05-ös topicját átböngészni, vannak nagyon szép megoldások.
[link]
[ Szerkesztve ]

Azt a gyári rácsot én is kiszedtem, de egy vékonyabbat tettem rá, azt viszont a venti mindkét oldalára. Meg a CPU hűtőre is - piszok jól néz ki! 

Értem, köszönöm az infókat!
Egyébként nézegettem a PC A-06 -t is annak az elején furatokkal van módosítva, csak hátul kisebb ventik vannak, egyébként a tápot hogy kell beletenni, mert nem láttam sehol a képeken(a venti felfele van?)
Üdv.

Hali!
A page 5 pont nincs kép, úgyhogy nem látom na mindegy
Eladtad egyébként, vagy hogy és miért szabadultál meg attól a remek házikótól?

Ha Lian Li is alig kapható, akkor ilyen márka mikor lesz a kis hazánkban?
Windy-----> [még szebbek mint a Lian LI]

Ez azért izlés dolga. Én ezt a piros belsejű szörnyedvény be nem hoznám a szobába az tuti 

Nincs-e? Pedig itt van az, akkor linkelem direktben. 
A fenti smiley linkesítve van - biztos, hogy ugyanarról az 5. oldalról beszélünk?
Nem adtam el a házat, itt van mellettem a Lian Li. Megfordult a fejemben, hogy építek egy HTPC-t, de aztán nem. Más terveim vannak. Hamarosan talán képeket is tehetek fel a végeredményről. 

De azért a Japánok is tudnak valamit ezzel sztem bebizonyították 
Balika911 köszi a képet így már világos!
nagyon bent marad a meleg levegő a házban vagyis a tápban? mert a ház előlapjának csak az oldala perforált...és azt kérdezném még, hogy a képen is látszik, hogy pont felette van a HDD helyek-nek a lemeze és így áramlik be egyáltalán valami levegő?

Ha nem bányássza ki az ember a winyókeretet, szerintem szerencsésebb lefelé fordítani a tápot, mert a keret (főleg, ha alul van benne valami) szinte teljesen befedi a tápventit.
Alul van ugye egy kis távtartó, s a táp meg a ház alja között van ~2cm, ahol azért tud valami kis levegőt szívni a táp. De erre írtam, hogy ha az ember nem sajnálja túlzottan, akkor érdemes egy szép kis kivágást eszközölni a táp alatt, ahol közvetlenül tudna levegőzni a cucc. A felette levő venti úgyis kinyomja a hátulról jövő levegőt.

Értem, akkor minden gond nélkül fordítható a táp benne, ennek örülök!
Windyt csak japánba lehet kapni, még usába sincs ha jól tudom.

Ráadásul nekem 1-2 fekvő HTPC házukon kivül egy sem tetszik 
Leszűrtem, neked is a tiszta forma tetszik.
R.I.P. Steve

Mééé? Há nem?! 
Öreg vagyok én már a cicomához
Megaztán minden téren nagyon kedvelem a minimált, hülye, számokhoz szokott agyam nem birja a csicsát 
Egyébként az alu házat milyen festékkel festetted ki?
Más: Nézegettem tegnap az a milliós lianba rakott gépet amit linkeltél, de mi az ami a ház alján van kocka és belemennek csövek?
R.I.P. Steve
pumpa? 

Nemtudom melyikre gondolsz,de minden bizonnyal igaza van a kollégának, hogy az a szivattyú lehet.

Na, emberek, megvan a nagyjából végleges terv, milyen lesz az a konfig, amelyről már képeket is merek mutatni.
Sajnos összeállítani csak januárban fogom, mert akkorra jelenik meg két hardver is, amit beleterveztem. (Nem, GTX295 nem lesz benne.
) Szép és hatékony lesz nagyon, annyit elárulhatok. Ráadásul most, hogy kicsit bütyköltem a gépen, a házzal kapcsolatos kritikáim jó részét is revideálnom kell. 

Jöhetnek a Lian Li kérdések. Januártól drágulás lesz, mert változik a forrás, de legfeljebb 7-10%-kal számolok.
Hát akkor nyomtam egy PÜ-t. Húzós árakhoz, húzós emelés.
R.I.P. Steve

Válaszoltam, szándékaim szerint kimerítően. De azért ide is leírom: a már megrendelt/lefoglalt termékek árai nem változnak. Ezzel megtisztelünk mindenkit, aki minket azzal, hogy esetleg tovább vár egy-egy termékre, mint az átlagos vagy megszokott lenne. Természetesen, ha közben esik a termék ára, esetleg valamiért akciós lesz, azt továbbadjuk, esetleg felajánljuk az ingyesen kiszállítást. (Ez természetesen az áresés mérétkétől függ.)
A Lian Li termékek beszerzése, az új forrás miatt, jelenleg beszerzési idő csúszással jár. A legtöbbjük jövőre, a harmadik vagy negyedik héten lesz újra elérhető. Utána, reményeim szerint, már rendben és gyorsan fognak érkezni a kuckók és kiegészítőik.
Mint hű és leendő illetve hű leendő vásárlótok várok, de csak a lian li termékek miatt!!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
R.I.P. Steve