Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) tibyke

tibyke
(tag)

beszallok en is a buliba:

lian li pc8 se
lian li kartyaolvaso fekete
lian li elolapi odd lemez

ausztriaban vettem, pc-cooling.at

majd meselek, es mutatok kepeket is :)

t

(#102) Balika911 válasza Ste (#100) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Azt hiszem ez lesz! S ezt ugye be lehet úgy kötni, hogy az összes ventilátort egyszerre szabályozom vele? :B

(#103) Shodan válasza ent (#97) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Egyedül a gomb nem volt patent, meg az első venti kicsit hangos. Már ki is néztem a scythe kaze mastert csak nem tudom hogy a kicsi legyen vagy nagy.
Az illesztések viszont nagyon jók.Nem rezeg, nem remeg.

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#104) Matamata

Matamata
(fanatikus tag)

Helló

Szeretnék venni egy Lian Li PC-7YFC házat ami nagyon szimpatikus a 25cm-es ventilátorával és alacsony árával csak nem tudom hogy belefér-e az OCZ Vindicator procihűtőm ami 15 cm magas.

(#105) Nyugdíjas válasza Balika911 (#96) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Az enyém sajnos továbbra is "búg" a HDD-től. De majd megoldom, szerencsére rengeteg hely maradt a házban ahova el lehet rakni egy HDDt :)

A három állású cucc pl. az én házamban is van, amjd tolok róla képket, csak most elraboltak hétvégére egy LANra, igy sak hétfőn les ez leghamarabb,de amugy már fullosan kész a ház,de tényleg úgy, hogy már csak egy ventit kell kicserélnem a véglegesre,de egyébként minden készen van....

Jah és ezt a kapcsolós dolgot ha nagyon muszáj valószinüleg össze tudom majd neked dobni.

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#106) ent válasza Nyugdíjas (#105) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Megoldást a búg ellen közhírré!!! :R

R.I.P. Steve

(#107) Balika911 válasza Nyugdíjas (#105) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Köszi, majd megbeszéljük! :R

Ent:

Nekem már nem búg, sőt, teljes csendben van. 5,25" helyre fogattam be egy Scythe HDD Stabilizer-rel. Nem tudom, miért hagyta abba a búgást, annyi átépítés történt, hogy a gyári CPU hűtőt lecseréltem egy Mugenre, s hogy az ODD-t legfelülre tettem. Eddig a HDD alatt volt.

(#108) kiss_gee

kiss_gee
(lelkes újonc)

Hi!

Lenne pár kérdésem:

1. Az említett Lian Li PC C33 kapható már vagy ha nem mikortól lesz?

2.Van olyan köztetek aki be tudna szerezni C30 v C33 (persze csak ha forgalmazzák már) házat ezüst színben és ha igen milyen árban?

A C32-est nézegettem nagyon bejön és azt tudnék is venni 33k körül de az baromi mély a maga 53 centijével, de ha nincs más annál fogok maradni :)

Előre is köszi a válaszért!

Kiss_gee

[ Szerkesztve ]

(#109) ent válasza kiss_gee (#108) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Nyugdíjast kérdezd vagy www.pcgear.hu vagy egyéb. De mondjuk pcgearnél most csak 32A vagy B van.

R.I.P. Steve

(#110) Nyugdíjas válasza kiss_gee (#108) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Hirtelen végigfutva Európa webshopjait ilyesmit nem látok. Gondolom új modellek, ha igy kérdezed. Egyelőre az a helyzet, hogy ebben az évben ár azokból a modellekből sem lesz kicsiny kontinensünkön, amik eddig voltak,de elfogytak, szóval idén én új termékek érkezését sem valószinüsitem.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#111) Balika911 válasza kiss_gee (#108) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Azt nem értem, hogy ezek elé a Lian Li miért nem tesz ajtót. Egy szép HTPC-t úgy lerontanak azok az előlapi kivezetések, nomeg az ODD előlapja. :(

Nem akarom kelteni a feszültséget, de ebben a kategóriában nekem ez a fajta kialakítás sokkal inkább bejön. :)

[ Szerkesztve ]

(#112) Ijk válasza Balika911 (#111) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Nekem pedig ez a kialakítás tetszik:D
[link]
Tényleg nem kapni Lian-li házakat kishazánkban? Ma rendeltem pc-gear-től egy pc-a05-öt, remélem még kapok belőle:(

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#113) Nyugdíjas válasza Ijk (#112) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nem csak nálunk nincsen, hanem én úgy tudom egész Euróába nem jön már idén. Szóval ami elfogyott, az el van fogyva. :D

(#114) Balika911 válasza Ijk (#112) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Volt VFD-m, azzal csak a szopás van. :)

Viszont meg kell hagyni, hogy szépnek tényleg szép! Ráadásul ez a 16-os gizda is, mert ha jól tudom, ebben már érintésvezérelt a kijelző! :R

(#115) Ijk válasza Nyugdíjas (#113) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

:O Pedig már alig vártam, hogy újra csavarhúzót fogjak a kezemben. Azért még fohászkodom valami csoda után.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#116) Balika911 válasza Ijk (#115) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Csavarhúzót anélkül is foghatsz a kezedben! ;] :D

Bocs, fáradt vagyok. :)

(#117) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Jah, amugy alakulgat a kis barátom.

(#118) ent válasza Nyugdíjas (#117) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

:R :Y :R

R.I.P. Steve

(#119) Gorneck23 válasza Nyugdíjas (#117) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az Sflex ahova be van szerelve ott eredetileg rácsos a ház vagy Te vágtad ki?

(#120) Nyugdíjas válasza Gorneck23 (#119) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ilyen, csak van rá egy rács,de hallhatóan hangosabb ugy, ugyhogy mellőztem.
Más is rájött már erre amugy :)

(#121) Gorneck23 válasza Nyugdíjas (#120) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mondjuk ez eléggé előnyös megoldás...

(#122) Nyugdíjas válasza Gorneck23 (#121) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ennyié bazzeg legyen is ;]:DDD

(#123) ent válasza Nyugdíjas (#120) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Mármint mit mellőztél? A gyári ventit? Mi a hangosabb?

R.I.P. Steve

(#124) Nyugdíjas válasza ent (#123) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

A rácsot onnan inkább kivettem. Csak a venti csavarjaival volt rögzitve, igy nem volt nehéz feladat. Csak ha bent volt(elég sűrű rács), akkor hallhatóan nagyobb volt a szélzaj.

(#125) zed1983

zed1983
(őstag)

Hali!
kérdésem a következő lenne: Van e itt valakinek Lian Li PC A05 tipusu háza?
érdekelne hogy mekkora rendszerhűtők vannak benne és mennyire hangosak.

(#126) BigBear válasza zed1983 (#125) üzenetére

BigBear
(fanatikus tag)

Nekem ugyan már nincs, de használtam egy darabig ilyen házat. A gyári Lian-Li ventik (2db 12cm-es volt benne gyárilag) ugyan nem mondhatók abszolut rossznak, de nem az igaziak. Legalábbis a Noctua 12-es ventijeimhez képest hangosak voltak. Leszabályozva elfogadhatók azért.

Egyébként maga a ház nem volt rossz, de néhány módosítást érdemes rajta eszközölni vagy megfontolni. Pl. a következők: a táp alatt elöl/alul egy kivágás, a ház elején egy kivágás, esetleg felül is egy 12-es venti. Ezekkel egész jó lenne, mert sajnos egyébként több helyen megreked benne a levegő, kevéske a légmozgás.

Mod: érdemes a Hardforum A05-ös topicját átböngészni, vannak nagyon szép megoldások.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#127) Balika911 válasza Nyugdíjas (#124) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Azt a gyári rácsot én is kiszedtem, de egy vékonyabbat tettem rá, azt viszont a venti mindkét oldalára. Meg a CPU hűtőre is - piszok jól néz ki! :)

(#128) zed1983 válasza BigBear (#126) üzenetére

zed1983
(őstag)

Értem, köszönöm az infókat!
Egyébként nézegettem a PC A-06 -t is annak az elején furatokkal van módosítva, csak hátul kisebb ventik vannak, egyébként a tápot hogy kell beletenni, mert nem láttam sehol a képeken(a venti felfele van?)
Üdv.

(#129) Balika911 válasza zed1983 (#128) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

;)

De az 5. oldalon is van egy kép, ahol tisztán látszik.

[ Szerkesztve ]

(#130) zed1983 válasza Balika911 (#129) üzenetére

zed1983
(őstag)

Hali!
A page 5 pont nincs kép, úgyhogy nem látom na mindegy ;)
Eladtad egyébként, vagy hogy és miért szabadultál meg attól a remek házikótól?

(#131) zed1983

zed1983
(őstag)

Ha Lian Li is alig kapható, akkor ilyen márka mikor lesz a kis hazánkban?

Windy-----> [még szebbek mint a Lian LI]

[Ez pl nagyon durván néz ki] :R

(#132) Nyugdíjas válasza zed1983 (#131) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ez azért izlés dolga. Én ezt a piros belsejű szörnyedvény be nem hoznám a szobába az tuti :D

(#133) Balika911 válasza zed1983 (#130) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nincs-e? Pedig itt van az, akkor linkelem direktben. :)
A fenti smiley linkesítve van - biztos, hogy ugyanarról az 5. oldalról beszélünk?

Nem adtam el a házat, itt van mellettem a Lian Li. Megfordult a fejemben, hogy építek egy HTPC-t, de aztán nem. Más terveim vannak. Hamarosan talán képeket is tehetek fel a végeredményről. :K

(#134) zed1983 válasza Nyugdíjas (#132) üzenetére

zed1983
(őstag)

De azért a Japánok is tudnak valamit ezzel sztem bebizonyították :C

Balika911 köszi a képet így már világos!
nagyon bent marad a meleg levegő a házban vagyis a tápban? mert a ház előlapjának csak az oldala perforált...és azt kérdezném még, hogy a képen is látszik, hogy pont felette van a HDD helyek-nek a lemeze és így áramlik be egyáltalán valami levegő?

(#135) BigBear

BigBear
(fanatikus tag)

Ha nem bányássza ki az ember a winyókeretet, szerintem szerencsésebb lefelé fordítani a tápot, mert a keret (főleg, ha alul van benne valami) szinte teljesen befedi a tápventit.
Alul van ugye egy kis távtartó, s a táp meg a ház alja között van ~2cm, ahol azért tud valami kis levegőt szívni a táp. De erre írtam, hogy ha az ember nem sajnálja túlzottan, akkor érdemes egy szép kis kivágást eszközölni a táp alatt, ahol közvetlenül tudna levegőzni a cucc. A felette levő venti úgyis kinyomja a hátulról jövő levegőt.

(#136) zed1983 válasza BigBear (#135) üzenetére

zed1983
(őstag)

Értem, akkor minden gond nélkül fordítható a táp benne, ennek örülök!

(#137) Shodan válasza zed1983 (#131) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Windyt csak japánba lehet kapni, még usába sincs ha jól tudom.

(#138) Nyugdíjas válasza Shodan (#137) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ráadásul nekem 1-2 fekvő HTPC házukon kivül egy sem tetszik :U

(#139) ent válasza Nyugdíjas (#138) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Leszűrtem, neked is a tiszta forma tetszik.

R.I.P. Steve

(#140) Nyugdíjas válasza ent (#139) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Mééé? Há nem?! :DDD

Öreg vagyok én már a cicomához ;] Megaztán minden téren nagyon kedvelem a minimált, hülye, számokhoz szokott agyam nem birja a csicsát :B

(#141) ent válasza Nyugdíjas (#140) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként az alu házat milyen festékkel festetted ki?
Más: Nézegettem tegnap az a milliós lianba rakott gépet amit linkeltél, de mi az ami a ház alján van kocka és belemennek csövek?

R.I.P. Steve

(#142) Shodan válasza ent (#141) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

pumpa? :U

(#143) Nyugdíjas válasza ent (#141) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nemtudom melyikre gondolsz,de minden bizonnyal igaza van a kollégának, hogy az a szivattyú lehet.

(#144) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Na, emberek, megvan a nagyjából végleges terv, milyen lesz az a konfig, amelyről már képeket is merek mutatni.

Sajnos összeállítani csak januárban fogom, mert akkorra jelenik meg két hardver is, amit beleterveztem. (Nem, GTX295 nem lesz benne. :) ) Szép és hatékony lesz nagyon, annyit elárulhatok. Ráadásul most, hogy kicsit bütyköltem a gépen, a házzal kapcsolatos kritikáim jó részét is revideálnom kell. :)

(#145) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Jöhetnek a Lian Li kérdések. Januártól drágulás lesz, mert változik a forrás, de legfeljebb 7-10%-kal számolok.

(#146) ent válasza engusz (#145) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Hát akkor nyomtam egy PÜ-t. Húzós árakhoz, húzós emelés.

R.I.P. Steve

(#147) engusz válasza ent (#146) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Válaszoltam, szándékaim szerint kimerítően. De azért ide is leírom: a már megrendelt/lefoglalt termékek árai nem változnak. Ezzel megtisztelünk mindenkit, aki minket azzal, hogy esetleg tovább vár egy-egy termékre, mint az átlagos vagy megszokott lenne. Természetesen, ha közben esik a termék ára, esetleg valamiért akciós lesz, azt továbbadjuk, esetleg felajánljuk az ingyesen kiszállítást. (Ez természetesen az áresés mérétkétől függ.)

A Lian Li termékek beszerzése, az új forrás miatt, jelenleg beszerzési idő csúszással jár. A legtöbbjük jövőre, a harmadik vagy negyedik héten lesz újra elérhető. Utána, reményeim szerint, már rendben és gyorsan fognak érkezni a kuckók és kiegészítőik.

(#148) jenei92

jenei92
(senior tag)

nagyon szép! kép :B

(#149) ent válasza engusz (#147) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Mint hű és leendő illetve hű leendő vásárlótok várok, de csak a lian li termékek miatt!!! ;]

R.I.P. Steve

(#150) engusz válasza ent (#149) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Meglepő adat (vagy sem), de a LL tulajok a legtürelmesebbek. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.