Hi!
Lian Li PC-7FN házba befér a Radeon 5870-es VGA? 
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Hi!
Lian Li PC-7FN házba befér a Radeon 5870-es VGA? 

Ez a kép elárulja a választ.

Fuh, ez gyors volt 
Hát a kártya 28 cm hosszú, akkor ezek szerint igen 
Köszi a választ 

Csak arra figyelj, hogy a tápcsatlakozók ne a kártya végén legyenek, mert a kábeleknek is kell valamennyi hely. Ha az oldalán találhatóak a 6 (vagy 8) PIN-esek, akkor nincs gond.

Szeretnék venni egy Lian Li PC-V351 házat, de csak akkor, ha lehetséges 4db 3.5-ös hdd elhelyezése a ház 5.25-ös részébe szerelősínnel. 
A ház hátsó 5.25-ös részébe, ami mellet a 3.5-ös hdd tartó van, szeretnék beépíteni szerelősínnel 2db 3.5-ös hdd-t. Amiben nem vagyok biztos, hogy utána vissza tudom-e rögzíteni a fekete 5.25-ös helyekre való előlapokat. Azt nem tudom, hogy az előlap tartókerete elfoglalja-e az 5.25-ös keret azon részét ahova a 3.5-ös szerelősín menne. Az alábbi képen pirossal bekarikáztam a kérdéses helyeket. A képen csak az egyik oldal látható, de természetesen a másik oldalra is vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövess!''
Sziasztok! Ha azt mondom, Lancool=Lian Li azért itt bántotok?
Jeff Lindsay: Dexter könyveket keresek, használtan, is azonnali kp! Nézz szét a bazáromban. http://goo.gl/MB2PC

Nem bántunk, legfeljebb megkínzunk!
Amúgy nincs teljesen igazad. Jól elkülöníthető a két gyártó bármelyik háza, hiába fakadnak egy tőről.
2 külön anyagból készül...
Roccat Taito-t keresek!
őő. mondjuk én sem minőségben, anyagban gondoltam. hanem ugyanazon gyártóhoz tartoznak.
Jeff Lindsay: Dexter könyveket keresek, használtan, is azonnali kp! Nézz szét a bazáromban. http://goo.gl/MB2PC

Elég feltűnő hasonlóság van a technológiájuk között, nagyon sok egyező kialakítású cucc van bennük, csak kicsit más elrendezéssel, olcsó anyagokkal.
Szerintem olyan ez, hogy a Lian Li ugye csak luxus cuccokat gyárt, ami ugyan sok embernek bejön, de csak kevesen tudják megvenni, ezért olcsóbb verziókkal is előállt, de meg akarta tartani a Lian Li nevet a minőségnek, ezért egy másik név alatt futtatja az olcsó cuccokat. Fejlesztés nagy részét átveszi a másik cégtől, így azon is spórolhat.
Azt nem tudom, hogy fizikailag mennyire különül el a két név, de ha nagyon akarják szerintem elég lenne anyagot cserélni Lian Li gyártósoron és már nyomhatná is a Lancool-t.
Én is akkor figyeltem fel erre, mikor megvettem az A77F-et, majd barátomnak kellett olcsó házat keresni, és nagyokat néztem, mikor láttam menyni mindent átvettek, szinte a fele ugyanaz volt, csak negyedanyniba kerül, kisebb és rondább 

Teszt
A-05N tulaj vagyok, és sokan kérdez(ték)ik, hogy jobb a hűtés, előröl hátra, vagy fordítva. Kipróbáltam, és íme 30°C-os szobában:
Előröl ---> Hátra
Alaplap: 51 °C ||| CPU: 34 °C ||| HDD: 43 °C
Mag1: 41 °C ||| Mag2: 41 °C ||| Mag3: 37 °C ||| Mag4: 38 °C
GPU: 54 °C ||| VRM: 65 °C
Hátulról ---> Előre
Alaplap: 44 °C ||| CPU: 38 °C ||| HDD: 41 °C
Mag1: 46 °C ||| Mag2: 46 °C ||| Mag3: 42 °C ||| Mag4: 44 °C
GPU: 47 °C ||| VRM: 62 °C
Hardware és a hűtés a profilomban.
És egy régebbi KÉP, de változás azóta nincs.

Sziasztok !
A PCgear-nek jelenleg nincs fekete PC-Q08 háza, nekem gyorsan kellene.
Nem tudjátok hol lehet ilyet venni ?
Üdv: Microby

Szerintem kérdezz rá e-mailben vagy telefonon egy linkkel a házra, ha nincs is kiírva, nem biztos,h. nem tudnak szerezni...
Egyébként nem ezt keresed?
Semmi sem állandó, csak a változás.

Augusztus végén lesz. Ezüst még asszem van.

ITX-re váltás miatt lenne egy ilyen klassz kis eladó kuckóm. Nincs 2 hónapos, hibátlan, gyári csomagolásban. Érdekelné valakit? 

hali,
engusz: EX-332-es vinyo kereted van-e, vagy tudsz-e szerezni? pc8-ba tennem.
koszi
t

Szia,
persze, tudok. Árról és elérhetőségről privátban folytassuk!

Bemutatnám a frissen elkészült vízhűtésem, egy Lian Li A77F házikóban megvalósítva.
Aki szintén gondolkozik vízhűtésen, és igényes házikót szeretne, ez tökéletes.
Kisebb rendszernél elég a fenti slim 280-as radiátor, komolyabbnál az előlap mögé állítva simán be lehet pakolni egy extreme 360-ast, mint ahogy nálam is van, és ehhez nem kell szétgányolni a házat, elég kicsavarozni a merevítőket, és az alsó vinyókeretet hátratolva rá lehet szerelni a radit, még a tartály rögzítéséhez is vannak előfúrt lyukak.
Persze az előző léggel sem volt gond a VGA hangját kivéve, de így a tökéletes.

Van nekem jelenleg egy Lian li V350-em 1 HDD-vel. Hamarosan lesz még egy HDD (WD green). Kérdés mennyire fog nekem ez így rezolnálni? Ha fog akkor frászt kapok 
Javaslat? Vélemény?

A Green Power annyira nem fog (tapasztalat). Talán nem is veszed majd észre.
Üdv Mindenkinek!
A kérdés nem teljesen ide tartozik, de ezért nem akarok új fórumot nyitni a Lancool házaknak [bár lehet, hogy érdemes lenne egy gyűtőtopik...de ez megint nem ide tartozik].
A kérdés pedig, hogy nálunk be lehet-e szerezni a Lancool K56-os házat valahonnan? [PixMania kivételével, mert ott kapható lenne, de vannak fenntartásaim a bolttal kapcsolatban]
...

Lian Li PC-V351 házat akarok venni . Elfér benne egy Corsair Hydro H50 vízhűtés?
[ Szerkesztve ]
Pulse mini T-mobil-os eladó dobozában. WIFI GPS IGO 8 3,2 MP autófókusz, ANDROID

nagyon szépen köszönöm 
Pulse mini T-mobil-os eladó dobozában. WIFI GPS IGO 8 3,2 MP autófókusz, ANDROID

Sziasztok!
Remélhetőleg nemsokára én is PC-7FN tulaj leszek, és találtam a házról egy videót, ahol elég zörgősnek néz ki az oldallap: [link]
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes-e hangszigetelő kittet venni hozzá, ez csökkentené-e zörgést? Két típust találtam: Be Quiet és eredeti Lian Li. Melyiket érdemes megvenni, ha egyáltalán...?
[Be quiet]
[Lian Li]

Végre egy olyan lian li ami elég kicsi, de mégis belefér egy rendes vga, és nem túlságosan drága Lian Li PC-Q11
Csak még nem kapni itthon...
Plug and Pray...

Hello!
Tud valaki 15k alatt Lian Li PC-Q07-est(ezüst szín)? A Q11-es kapható már?
[ Szerkesztve ]

A fekete Q07-es majdnem 15 ezer alatt van, míg a Q11-esek is megállnak 30 ezerig. Kivéve a pirosat, mert az mindig drágább.
[ Szerkesztve ]

Lian Li házak ára nemigazán fog a közeljövőben csökkenni ugye? 
Jól feltornászták a Q11 árát a Q07-hez képest.
Ami igazán ütött az a V354-es ára. 50K 

A V354-en magam is meglepődtem. Valamikor a hétvégén megnézzük, hogy tudunk-e faragni az árakból. A beszerzési árak sajnos a megjelenés óta nem változtak és a forint sem éppen szárnyal. 

Épp azt néztem én is. Beszer ár meg alacsony is lehet, a szorzó (árfolyam) ami magas. 
"Valamikor a hétvégén megnézzük, hogy tudunk-e faragni az árakból." -
Ennek örülök.

Az árfolyam látványos és hosszútávú javulása, valamint a termék beszerzési árának csökkenése hozhatna olcsóbb végfelhasználói árakat.

PC-B25S-t lehet valahol jobb áron kapni, mint a pcgear-nál?

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, honnan lehetne beszerezni Lian li PC-B25B nevű házat?
[ Szerkesztve ]
''Valahányszor valaki igazat ad nekem, mindig úgy érzem, hogy nincs igazam'' Oscar Wilde

Senki? 
''Valahányszor valaki igazat ad nekem, mindig úgy érzem, hogy nincs igazam'' Oscar Wilde

Külön megnéztem neked, de sajnos nem látom a rendelési listákon. 

köszi, én is csak valami ausztrál webshopban találtam eddig rendelhető verziót. Bezzeg az ajtó nélküli verziókból van egy csomó 

Sima B25 miért nem jó?
Sziasztok!
A kérdésem annyi lenne,hogy a Lian Li PC-V351-be egy AC Alpine 7 Pro Rev.2 elfér-e?Egy Asrock 880GMH/USB3 lapra menne hűtő.
Köszönöm!
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤
Elfér,de nagyon necces.
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

Én Thermalright SI-128 SE-vel hűtőm a procimat (555->B55), nincsen probléma a hűtő tudásával, pedig nem mai darab. Befér szépen a házba, de ha kiakarod venni az alaplapi tálcát akkor a ventit lekell kapni a hűtőről. Éppen befért így a táp alá a venti.

Üdv mindenkinek.
Valaki mondjon már valamit A05-ös házról akinek ilyen van mert olyat szeretnék csak egy kicsit aggaszt a táp szellőzése. Vx450-em van.

Az a belső elrendezés... hmm.. nem túl előnyös, de ezért az árért mégiscsak egy igényes kis házikó.
Egyszerű konfignál nem szabad problémát okoznia, de izmosabb gépnél nem jó az ha a tápon át megy ki minden, mert csúnyán melegedni fog és hangja lesz. Meg lehet fordítani a tápban a ventit(persze ez garivesztés) hogy befele szívjon előlről, és hátul egy halk ventivel megtámogatni ami kifújja, így kímélheted a tápot és jobb lesz a légáramlás. Ha elég izmos cpu/vga hűtésed van talán nem lesz olyan hangja mint egy porszívónak pár óra játék után, másik alternatíva a vízhűtés.

Ismerősnek van ilyen háza. Ő annyit csinált, hogy a ventik fújó irányát felcserélte így előlről szív a venti és hátul kifúj venti. Plusz vett bele egy ventitamit a vga fölé kell betenni.
Corsair tápok halkak, amire érdemes oda figyelni az a Hdd. Nálam a V351-ben egy Sata3-s Black Wd nagyon meleg volt és még az alatta lévő Samsung Eco-t is melegítette nagyon. Bekerült egy Samsung F1-es hdd azóta nincsen baj a winyók hőmérsékletével.
[ Szerkesztve ]

Hát igen engem is a táp meg a vinyó aggaszt habár a tápot meg lehet oldani, mert láttam valahol, hogy alulra fűrt egy lyukat a delikvens és akkor a táp kintről kap levegőt. A vinya még kérdéses igazából kettőt használok és így sincs egymás alatt mert akkor meleg kicsit. Igaz arra is gondoltam, hogy lézerrel kiperforáltatom kicsit a lemezt és akkor jobb lesz a szellőzés, csak akkor a gari ugrik de mondjuk egy darab lemezt nem lehet elrontani.

egész jó lenne, ha nem felül lenne a venti, meg a gombok, csatlakozó helyek

ronda a teteje

Ha jól sejtem a hátulról előre az alap hűtés. másnak biztos evidens, de akkor a procihűtést is ezen verziónál fordítva kell beszerelni? 
Másik kérdésem, hogy a HDD halkító gumigyűrűkhöz való, nagy és lapos-fejű csavarokat hol lehet beszerezni? És egyéb Lian li bővítéseket? Van pl. A05-höz olyan felső rész, amiben van egy plusz 14-es venti. Meg lehet kellene ODD előlap ezüst színben ...
Close the World ..... Open the Next!