Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1001) Valty

Valty
(fanatikus tag)

Hi!

Lian Li PC-7FN házba befér a Radeon 5870-es VGA? :)

(#1002) engusz válasza Valty (#1001) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ez a kép elárulja a választ.

(#1003) Valty válasza engusz (#1002) üzenetére

Valty
(fanatikus tag)

Fuh, ez gyors volt :R

Hát a kártya 28 cm hosszú, akkor ezek szerint igen :)

Köszi a választ :R

(#1004) engusz válasza Valty (#1003) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Csak arra figyelj, hogy a tápcsatlakozók ne a kártya végén legyenek, mert a kábeleknek is kell valamennyi hely. Ha az oldalán találhatóak a 6 (vagy 8) PIN-esek, akkor nincs gond.

(#1005) OddMan

OddMan
(őstag)

Szeretnék venni egy Lian Li PC-V351 házat, de csak akkor, ha lehetséges 4db 3.5-ös hdd elhelyezése a ház 5.25-ös részébe szerelősínnel. :U
A ház hátsó 5.25-ös részébe, ami mellet a 3.5-ös hdd tartó van, szeretnék beépíteni szerelősínnel 2db 3.5-ös hdd-t. Amiben nem vagyok biztos, hogy utána vissza tudom-e rögzíteni a fekete 5.25-ös helyekre való előlapokat. Azt nem tudom, hogy az előlap tartókerete elfoglalja-e az 5.25-ös keret azon részét ahova a 3.5-ös szerelősín menne. Az alábbi képen pirossal bekarikáztam a kérdéses helyeket. A képen csak az egyik oldal látható, de természetesen a másik oldalra is vonatkozik.

[ Szerkesztve ]

''A szíved szabad! Légy bátor és kövess!''

(#1006) csokad

csokad
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Ha azt mondom, Lancool=Lian Li azért itt bántotok?:DDD

Jeff Lindsay: Dexter könyveket keresek, használtan, is azonnali kp! Nézz szét a bazáromban. http://goo.gl/MB2PC

(#1007) engusz válasza csokad (#1006) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Nem bántunk, legfeljebb megkínzunk! :D Amúgy nincs teljesen igazad. Jól elkülöníthető a két gyártó bármelyik háza, hiába fakadnak egy tőről.

(#1008) Krisinto válasza csokad (#1006) üzenetére

Krisinto
(őstag)
LOGOUT blog

2 külön anyagból készül...

Roccat Taito-t keresek!

(#1009) csokad válasza engusz (#1007) üzenetére

csokad
(senior tag)
LOGOUT blog

őő. mondjuk én sem minőségben, anyagban gondoltam. hanem ugyanazon gyártóhoz tartoznak.

Jeff Lindsay: Dexter könyveket keresek, használtan, is azonnali kp! Nézz szét a bazáromban. http://goo.gl/MB2PC

(#1010) Henryk válasza csokad (#1009) üzenetére

Henryk
(senior tag)

Elég feltűnő hasonlóság van a technológiájuk között, nagyon sok egyező kialakítású cucc van bennük, csak kicsit más elrendezéssel, olcsó anyagokkal.
Szerintem olyan ez, hogy a Lian Li ugye csak luxus cuccokat gyárt, ami ugyan sok embernek bejön, de csak kevesen tudják megvenni, ezért olcsóbb verziókkal is előállt, de meg akarta tartani a Lian Li nevet a minőségnek, ezért egy másik név alatt futtatja az olcsó cuccokat. Fejlesztés nagy részét átveszi a másik cégtől, így azon is spórolhat.
Azt nem tudom, hogy fizikailag mennyire különül el a két név, de ha nagyon akarják szerintem elég lenne anyagot cserélni Lian Li gyártósoron és már nyomhatná is a Lancool-t.

Én is akkor figyeltem fel erre, mikor megvettem az A77F-et, majd barátomnak kellett olcsó házat keresni, és nagyokat néztem, mikor láttam menyni mindent átvettek, szinte a fele ugyanaz volt, csak negyedanyniba kerül, kisebb és rondább :P

(#1011) zsák

zsák
(tag)

Teszt
A-05N tulaj vagyok, és sokan kérdez(ték)ik, hogy jobb a hűtés, előröl hátra, vagy fordítva. Kipróbáltam, és íme 30°C-os szobában:
Előröl ---> Hátra
Alaplap: 51 °C ||| CPU: 34 °C ||| HDD: 43 °C
Mag1: 41 °C ||| Mag2: 41 °C ||| Mag3: 37 °C ||| Mag4: 38 °C
GPU: 54 °C ||| VRM: 65 °C

Hátulról ---> Előre
Alaplap: 44 °C ||| CPU: 38 °C ||| HDD: 41 °C
Mag1: 46 °C ||| Mag2: 46 °C ||| Mag3: 42 °C ||| Mag4: 44 °C
GPU: 47 °C ||| VRM: 62 °C

Hardware és a hűtés a profilomban.
És egy régebbi KÉP, de változás azóta nincs.

(#1012) Microby

Microby
(újonc)

Sziasztok !

A PCgear-nek jelenleg nincs fekete PC-Q08 háza, nekem gyorsan kellene.
Nem tudjátok hol lehet ilyet venni ?

Üdv: Microby

(#1013) Enclave válasza Microby (#1012) üzenetére

Enclave
(fanatikus tag)

Szerintem kérdezz rá e-mailben vagy telefonon egy linkkel a házra, ha nincs is kiírva, nem biztos,h. nem tudnak szerezni...

Egyébként nem ezt keresed?

Semmi sem állandó, csak a változás.

(#1014) engusz válasza Enclave (#1013) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Augusztus végén lesz. Ezüst még asszem van.

(#1015) prolab

prolab
(újonc)

ITX-re váltás miatt lenne egy ilyen klassz kis eladó kuckóm. Nincs 2 hónapos, hibátlan, gyári csomagolásban. Érdekelné valakit? :U

(#1016) tibyke

tibyke
(tag)

hali,

engusz: EX-332-es vinyo kereted van-e, vagy tudsz-e szerezni? pc8-ba tennem.

koszi

t

(#1017) engusz válasza tibyke (#1016) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Szia,

persze, tudok. Árról és elérhetőségről privátban folytassuk!

(#1018) Henryk

Henryk
(senior tag)

Bemutatnám a frissen elkészült vízhűtésem, egy Lian Li A77F házikóban megvalósítva.

Aki szintén gondolkozik vízhűtésen, és igényes házikót szeretne, ez tökéletes.
Kisebb rendszernél elég a fenti slim 280-as radiátor, komolyabbnál az előlap mögé állítva simán be lehet pakolni egy extreme 360-ast, mint ahogy nálam is van, és ehhez nem kell szétgányolni a házat, elég kicsavarozni a merevítőket, és az alsó vinyókeretet hátratolva rá lehet szerelni a radit, még a tartály rögzítéséhez is vannak előfúrt lyukak.

Persze az előző léggel sem volt gond a VGA hangját kivéve, de így a tökéletes.

(#1019) DeckardCain

DeckardCain
(senior tag)

Van nekem jelenleg egy Lian li V350-em 1 HDD-vel. Hamarosan lesz még egy HDD (WD green). Kérdés mennyire fog nekem ez így rezolnálni? Ha fog akkor frászt kapok :)

Javaslat? Vélemény?

(#1020) engusz válasza DeckardCain (#1019) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A Green Power annyira nem fog (tapasztalat). Talán nem is veszed majd észre.

(#1021) mrbig25

mrbig25
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv Mindenkinek!

A kérdés nem teljesen ide tartozik, de ezért nem akarok új fórumot nyitni a Lancool házaknak [bár lehet, hogy érdemes lenne egy gyűtőtopik...de ez megint nem ide tartozik].
A kérdés pedig, hogy nálunk be lehet-e szerezni a Lancool K56-os házat valahonnan? [PixMania kivételével, mert ott kapható lenne, de vannak fenntartásaim a bolttal kapcsolatban]

...

(#1022) Gucunja

Gucunja
(fanatikus tag)

Lian Li PC-V351 házat akarok venni . Elfér benne egy Corsair Hydro H50 vízhűtés?

[ Szerkesztve ]

Pulse mini T-mobil-os eladó dobozában. WIFI GPS IGO 8 3,2 MP autófókusz, ANDROID

(#1023) mrbig25 válasza Gucunja (#1022) üzenetére

mrbig25
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia!

EZ + EZ alapján igen.

...

(#1024) Gucunja válasza mrbig25 (#1023) üzenetére

Gucunja
(fanatikus tag)

nagyon szépen köszönöm :R

Pulse mini T-mobil-os eladó dobozában. WIFI GPS IGO 8 3,2 MP autófókusz, ANDROID

(#1025) gg72

gg72
(PH! addikt)

Sziasztok!
Remélhetőleg nemsokára én is PC-7FN tulaj leszek, és találtam a házról egy videót, ahol elég zörgősnek néz ki az oldallap: [link]
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes-e hangszigetelő kittet venni hozzá, ez csökkentené-e zörgést? Két típust találtam: Be Quiet és eredeti Lian Li. Melyiket érdemes megvenni, ha egyáltalán...?
[Be quiet]
[Lian Li]

(#1026) Iginotus

Iginotus
(őstag)

Végre egy olyan lian li ami elég kicsi, de mégis belefér egy rendes vga, és nem túlságosan drága Lian Li PC-Q11
Csak még nem kapni itthon...

Plug and Pray...

(#1027) szponzor

szponzor
(fanatikus tag)

Hello!

Tud valaki 15k alatt Lian Li PC-Q07-est(ezüst szín)? A Q11-es kapható már?

[ Szerkesztve ]

(#1028) engusz válasza szponzor (#1027) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A fekete Q07-es majdnem 15 ezer alatt van, míg a Q11-esek is megállnak 30 ezerig. Kivéve a pirosat, mert az mindig drágább.

[ Szerkesztve ]

(#1029) Sir Psycho válasza engusz (#1028) üzenetére

Sir Psycho
(fanatikus tag)

Lian Li házak ára nemigazán fog a közeljövőben csökkenni ugye? :F
Jól feltornászták a Q11 árát a Q07-hez képest.
Ami igazán ütött az a V354-es ára. 50K :Y

(#1030) engusz válasza Sir Psycho (#1029) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A V354-en magam is meglepődtem. Valamikor a hétvégén megnézzük, hogy tudunk-e faragni az árakból. A beszerzési árak sajnos a megjelenés óta nem változtak és a forint sem éppen szárnyal. :(

(#1031) Sir Psycho válasza engusz (#1030) üzenetére

Sir Psycho
(fanatikus tag)

Épp azt néztem én is. Beszer ár meg alacsony is lehet, a szorzó (árfolyam) ami magas. :F

"Valamikor a hétvégén megnézzük, hogy tudunk-e faragni az árakból." - :R Ennek örülök.

(#1032) engusz válasza Sir Psycho (#1031) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Az árfolyam látványos és hosszútávú javulása, valamint a termék beszerzési árának csökkenése hozhatna olcsóbb végfelhasználói árakat.

(#1033) (ex)Cat

(ex)Cat
(tag)

PC-B25S-t lehet valahol jobb áron kapni, mint a pcgear-nál?

(#1034) Memora

Memora
(tag)

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, honnan lehetne beszerezni Lian li PC-B25B nevű házat?

[ Szerkesztve ]

''Valahányszor valaki igazat ad nekem, mindig úgy érzem, hogy nincs igazam'' Oscar Wilde

(#1035) Memora

Memora
(tag)

Senki? :(

''Valahányszor valaki igazat ad nekem, mindig úgy érzem, hogy nincs igazam'' Oscar Wilde

(#1036) engusz válasza Memora (#1035) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Külön megnéztem neked, de sajnos nem látom a rendelési listákon. :(

(#1037) Memora válasza engusz (#1036) üzenetére

Memora
(tag)

köszi, én is csak valami ausztrál webshopban találtam eddig rendelhető verziót. Bezzeg az ajtó nélküli verziókból van egy csomó :W

(#1038) engusz válasza Memora (#1037) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Sima B25 miért nem jó?

(#1039) gooool

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
A kérdésem annyi lenne,hogy a Lian Li PC-V351-be egy AC Alpine 7 Pro Rev.2 elfér-e?Egy Asrock 880GMH/USB3 lapra menne hűtő.
Köszönöm!

¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

(#1040) gooool válasza gooool (#1039) üzenetére

gooool
(őstag)
LOGOUT blog

Elfér,de nagyon necces.

¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

(#1041) Aryan válasza gooool (#1040) üzenetére

Aryan
(fanatikus tag)

Én Thermalright SI-128 SE-vel hűtőm a procimat (555->B55), nincsen probléma a hűtő tudásával, pedig nem mai darab. Befér szépen a házba, de ha kiakarod venni az alaplapi tálcát akkor a ventit lekell kapni a hűtőről. Éppen befért így a táp alá a venti.

(#1042) Zsolti23

Zsolti23
(újonc)

Üdv mindenkinek.
Valaki mondjon már valamit A05-ös házról akinek ilyen van mert olyat szeretnék csak egy kicsit aggaszt a táp szellőzése. Vx450-em van.

(#1043) Henryk válasza Zsolti23 (#1042) üzenetére

Henryk
(senior tag)

Az a belső elrendezés... hmm.. nem túl előnyös, de ezért az árért mégiscsak egy igényes kis házikó.
Egyszerű konfignál nem szabad problémát okoznia, de izmosabb gépnél nem jó az ha a tápon át megy ki minden, mert csúnyán melegedni fog és hangja lesz. Meg lehet fordítani a tápban a ventit(persze ez garivesztés) hogy befele szívjon előlről, és hátul egy halk ventivel megtámogatni ami kifújja, így kímélheted a tápot és jobb lesz a légáramlás. Ha elég izmos cpu/vga hűtésed van talán nem lesz olyan hangja mint egy porszívónak pár óra játék után, másik alternatíva a vízhűtés.

(#1044) Aryan válasza Zsolti23 (#1042) üzenetére

Aryan
(fanatikus tag)

Ismerősnek van ilyen háza. Ő annyit csinált, hogy a ventik fújó irányát felcserélte így előlről szív a venti és hátul kifúj venti. Plusz vett bele egy ventitamit a vga fölé kell betenni.

Corsair tápok halkak, amire érdemes oda figyelni az a Hdd. Nálam a V351-ben egy Sata3-s Black Wd nagyon meleg volt és még az alatta lévő Samsung Eco-t is melegítette nagyon. Bekerült egy Samsung F1-es hdd azóta nincsen baj a winyók hőmérsékletével.

[ Szerkesztve ]

(#1045) Zsolti23 válasza Aryan (#1044) üzenetére

Zsolti23
(újonc)

Hát igen engem is a táp meg a vinyó aggaszt habár a tápot meg lehet oldani, mert láttam valahol, hogy alulra fűrt egy lyukat a delikvens és akkor a táp kintről kap levegőt. A vinya még kérdéses igazából kettőt használok és így sincs egymás alatt mert akkor meleg kicsit. Igaz arra is gondoltam, hogy lézerrel kiperforáltatom kicsit a lemezt és akkor jobb lesz a szellőzés, csak akkor a gari ugrik de mondjuk egy darab lemezt nem lehet elrontani.

(#1046) DeckardCain

DeckardCain
(senior tag)

(#1047) tlac válasza DeckardCain (#1046) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

egész jó lenne, ha nem felül lenne a venti, meg a gombok, csatlakozó helyek

(#1048) tlac válasza tlac (#1047) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

ronda a teteje

(#1049) Komplikato válasza zsák (#1011) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Ha jól sejtem a hátulról előre az alap hűtés. másnak biztos evidens, de akkor a procihűtést is ezen verziónál fordítva kell beszerelni? :F

Másik kérdésem, hogy a HDD halkító gumigyűrűkhöz való, nagy és lapos-fejű csavarokat hol lehet beszerezni? És egyéb Lian li bővítéseket? Van pl. A05-höz olyan felső rész, amiben van egy plusz 14-es venti. Meg lehet kellene ODD előlap ezüst színben ...

Close the World ..... Open the Next!

(#1050) kircipeti válasza Komplikato (#1049) üzenetére

kircipeti
(senior tag)

Erdemes olyan procihutot venni hozza, aminel univerzalisan barhova rogzitheted a ventit (pl. scythe ninja).

Boviteseket pedig a pcgear oldalan talalhatsz.

http://tinyurl.com/kircip

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.