Szerintem megérdemel egy ilyen név egy külön topicot. Egy kis történelem: Lian Li Industrial Co., Ltd. 1983 óta formálja az alumíniumot a szépséges Taiwan területén. A kézzel gyártott elemek mind minőségi áruk, a mai kor követelményeit magába foglaló márka. Mi a legfontosabb ezek közül: zajártalom csökkentése, ergonómia, részletekig kitérő tervezés. Nincs egy milliméter elnagyzolt rész sem termékein. Ma már nem csak kiváló számítógépházakat,

hanem egyéb minőségi kiegészítőket is gyártanak. Pl.: előlapi paneleket (ventilátor szabályzókat), tápegységek, HDD kiegészítők és nem utolsó sorban alumíniumból készült számítógép asztalokat.

Sorolhatnánk egyéb termékeit, de itt kitérnék az árra, ami kicsit borsósnak tűnhet egy mezei júzernek. Ne várja senki, hogy egy felső kategóriás coolermaster áráért vásárol majd egy Lian Li házat, sokkal több annál. Nem a reklám helye, keressen mindenki rá a neten. Rájön majd. De ezen árak mögött óriási siker és MINŐSÉG lakozik.
Egy kis review olvasgatása után induljon a sikerekben gazdag topic:
A szerény kedvencem az A7110 házikó.
Na szóval skacok, a téma adott, pro-kontrák jöhetnek. Aki szerencsés tulaj vagy aki szerencsés lesz a közel jövőben, az bátran irkáljon.

Ja és az is Lian Li termék!

[ Módosította: Foglalt név ]
R.I.P. Steve

![;]](/dl/s/v1.gif)

Félreértés ne essék, összességében nagyon jó ház, szeretem is, de hogy ettől függetlenül lekapom a szenteltvizet erről a márkáról, arra jó lesz, ha már most felkészültök!

) is vannak ezek szerint különbségek, mert én az általad felsorolt hinyosságok közül jópárral nem találkoztam.