Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Üdv ebben a totyikban is mindenkinek:) Úgy néz ki notira váltok az asztali helyett.
LG GE50-232H 15''/CM370-1,5GHz/256DDRII/40/DVD S-multi/XPH
XPHome, 15,1'', XGA, Intel CM370-1,5GHz, 256MB, 40GB, DVD S-multi, WLAN, ATi X200 int.

Paraméterek:

Modell: GE50-232H
CPU: Intel® Celeron® M 360 (1.5GHz/1M/FSB400)
LCD: 15'' XGA
HDD: P-ATA 40G(4.2K)
Memória: DDR2 256MB (533)
ODD: DVD Super Multi_DL
Graphic: ATI Raden X200 128M(UMA)
WLAN: WLAN ready
Erről a típusról tudtok valamit? Végigolvasgattam a totyikot, láttam csak akart valaki ilyet venni. Ha azóta mégis vett valaki vagy látott ilyet tapasztalatait megköszönném:) Gari is érdekelne mert árlistában 2 év van, olvastam valaki azt írta csak 1 év. 5200es vinyóra cserélve a 4200est, és 256 helyett 1 giga rammal jó kis noti lenne ez:) 140k-ért jutnék hozzá eredeti konfigjával. De ha 1 év garis akkor kicsit drágábban vennék msi-t vagy asus-t, amiket kinéztem mobil semi64esek, nf430-cal és gf6100-al. Kicsivel drágábbak, de jobb felszereltségűek és a szívem az AMD-hez húz:) Meg 2 év gari vagy 1 az nem mind1:) De ha az lg-re van 2 év akkor megfelelne az is amire nekem kell. Válaszokat előre is thx :R

New world...old thinking...IBM T60;)

(#52) devast válasza Racecam (#50) üzenetére

devast
(őstag)

Naja, annyiért már egész jó vételnek tűnik ;) Kijelzője gondoltam, hogy jó minőségű meg nagyfelbontású, az teljesen jó :) Mondjuk ha nem használják akkuról, meg nem játszanak rajta akkor hajrá :) Asszem nálam az akku miatt esne ki :B Meg ugye diáknak nincs ennyi pénze, én occsót vettem :D
edit: ha netán félreérthető lenne az előző postomban ezt ''ráadásul műanyagból van, és katasztrofális az anyagminőség/összerakás.'' az átlag műanyag konzumer csodákra értettem. Az az LG igenis jól össze van rakva, magnéziumötvözet házban csücsül, lehető legjobb, habár megnézném hogy ''crumple zones'' nélkül egy-egy esés után, hogy horpadna a doboz ;] .

[Szerkesztve]

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#53) Bernardo20 válasza Trak (#44) üzenetére

Bernardo20
(senior tag)
LOGOUT blog

igen,nem nagyon van raktáron sehol,de nem is most szeretném megvenni,hanem még idén..(még szerencse, hogy lehet kapni sulinetbe). Azért ez rengeteg pénz és azért szerettem volna kicsit többet tudni róla,hiszen már 300 alatt is lehet játékra is alkalmas gépet venni és kiváncsi lennék rá,hogy minsőségben, megbizhatóságban, mennyivel jobb mint mondjuk egy acer..:)

Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!

(#54) Trak válasza Bernardo20 (#53) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Szerintem most rendeld elő valahol, ha hozzá szeretnél jutni még 1 db-hoz idén, mert nagyon kevés fog belőle jönni az országba.
Sajnos saját tapasztalatom nincs vele, de eddig nem panaszkodtak rá, pedig sok emberrel (10-20-30) beszélek, akik ilyet vettek.
Hidd el, nagyon jól jársz vele. Nagyon jól összerakott közép-felső kategóriás noti a tudásához képest eléggé olcsón.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#55) Trak válasza Chaser (#51) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Elvileg 2 év gari van az LG notikra, de az árból ítélve ahol veszed ott valahonnan külföldről szerzik be, ezért ilyen olcsó, cserébe viszont csak 1 év nemzetközi gari van rá.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#56) Chaser válasza Trak (#55) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ahol én veszem ott 2 év garit írnak rá, a totyik elején írta valaki hogy 2 év hrelyett csak 1 évet kapott. Jah és én nettó árat mondtam, van 1 bolt ahol megkapom nettóban ;) De most nem veszek notit, pár hónap és lemmennek az árak szépen:) Szabadulok is a régi notimtól meg az asztalimtól:D Átmeneti gépemhez meg már majdnem minden alkatrész megvan:)

New world...old thinking...IBM T60;)

(#57) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Hello Mindenkinek!

Tavaly novemberben vettünk 2 db LG GS50 laptopot. Először csak egyet, aztán egy hónap múlva én is lecseréltem az asztali gépemet.
Az ára 172.990.- Ft volt, full legálisan, Saturnban. OpRendszer csak egy FreeDOS ... Drivereket az LG honlapjáról kellett letölteni.
A konfig: Celeron M 1.4, 41GB HDD, 256DDR, Dual DVD RW, Intel Extreme VGA... stb. teljesen korrekt darab, minden egyben benne, bár az infra nem, de USB-s infra megoldotta a hiányosságot. 2 év garival adták. A memóriát később 256-tal 512-re bővítettem, a DVD írás miatt. akksi 3-3,5 órát simán bír.Inkább irodai célokra készült, de 3D-s játékok is gond nélkül futnak rajta.
Ami nem tetszett, hogy az ezüst szin könnyen sérül, karcolódik, a műanyag ház a gépelés közben a kéz súlya alatt is hajlik, ropog, nyikorog ...

Most már egyik sincs meg, úgy alakult, hogy visszatértünk az asztali gépek előnyeihez.
De bátran merem ajánlani az LG tipust mindenkinek. Mi akkor a kapható leg alapabb, leg egyszerűbb konfigot vettük, de a most kapható LG-k már nagyobb vinyóval, több memóriával és jobb VGA-val kerültek forgalomba.

Árban még mindig versenyképes. Célszerű megnézni a választékot vásárlás előtt!

marsu

Press any key to continue ...

(#58) marsu válasza marsu (#57) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Pont egy hónapja írtam az előző hozzászólást....

Azóta sok minden változott... Az árak leestek, és ebből a pénzből már sokkal de sokkal jobb gépet is lehet venni...

Érdemes megnézni a márkásabb típusok választékát. Sajnos az LG még mindig elég gyenge ''''ház''''-ba építi a gépeit... puha műanyag, nyekereg, hajlik ...

Egy masszívabb ház sokkal jobb lenne, az egésznek más feelinget adna ....

Szerintem ...

:)

(#59) bighed válasza marsu (#58) üzenetére

bighed
(lelkes újonc)

Nekem LG LW20 JNMH van. Sikerült földhöz vágni, igencsak túlélte...
Semmi baja nem lett, a műanyag sérült kicsit de ennyi. MASSZÍV!

Egy fém asztallábra esett 1-1.5m magasról hát egy székről..

[Szerkesztve]

(#60) marsu válasza bighed (#59) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Szia!

Szerencsés vagy, meg a laptopod is :)

Általában nem túl szerencsás dolog egy nagyobb ütés, vagy leesés... Ha túlélte, akkor semmi gond.

:D :D

(#61) Trak válasza marsu (#58) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

A gyenge házba építést mire alapozod? Arra a típusra, ami Neked is van (ami jó egy éves, alsó kategóriás modell), vagy láttál már magasabb kategóriás LG notit is?

(#62) diplomania

diplomania
(újonc)

sziasztok,
kb 1,5-2 hónapja vásároltam egy LM70-PMXH tipusú LG laptopot és én nagyon meg vagyok vele elégedve, minden szempontból! Bárkinek ájánlom, nem bánja meg!!A melegedés nálam is előjött és néha kellemetlen,de ha nem hajtom szét, akkor észre sem vehető!
Egy kérdésem volna az Lg-khez! Amikor megvettem a gépet, akkor még kijelezte a hangerőt, illetve ha ki/be volt kapcsolva a wireless, de most már nem!! Hogy a búbánatba kell ezt visszakapcsolni????
Választ előre is köszönöm:

Dani

Dani

(#63) d_joco

d_joco
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Nekem egy LG GE50-222 H notim van és a billentyűzetébe beleesett pár karácsonyfatüske. Hogy lehetne lekapni a billzetet vagy kiszedni belőle?? Mert néha alácsúszik egy-egy gomb alá és nehezen lehet lenyomni de még nem mertem felfeszegetni...
Légyszi aki már csinált hasonlót segítsen.

Köszi. :)

(#64) ancsa.

ancsa.
(újonc)

sziasztok!

egy kis segítségre lenne szükségem: most szeretnék venni egy notebookot. először egy sonyt néztem ki, a boltban azt mondták semmiképp se vegyek azt, mert nem megbízható. aztán találtam egy lg-t, arra már az eladó is rábólintott, de aztán jött a kollégája és közölte, hogy kb. egykutya a sonyval, és ő meg a dellre esküszik. ha elmennék még 100 boltba, mondanának még 100 márkát...egyszóval tanácstalan vagyok. :(
nem keresek már más márkát, konkrétan az lg érdekelne, arról meg senkinek nincs tapasztalata a környezetemben. Ha valakinek van, nagy segítség lenne ha megosztaná velem. előre is köszi
ja a típus: m1-5224h

(#65) rti válasza ancsa. (#64) üzenetére

rti
(újonc)

Egy bő hónapja vettem egy LG S1 M-223H típusú gépet (életem első gépépt), és mint kezdő elégedett vagyok, több hozzáértő ismerősöm, és aki segített kiválasztani, ő is dícsérte: rendkívűl csöndes, jól kezelhető, masszív, jól néz ki, könnyű, az aksija (a vele adott 6 cellás) teljes ''nyúzás mellett'' 2ó 10p-t bír. (Csak a Windows szar rajta, nehezen kapcsol ki)
Röviden ennyit :)

(#66) rti válasza ancsa. (#64) üzenetére

rti
(újonc)

Egy bő hónapja vettem egy LG S1 M-223H típusú gépet (életem első gépépt), és mint kezdő elégedett vagyok, több hozzáértő ismerősöm, és aki segített kiválasztani, ő is dícsérte: rendkívűl csöndes, jól kezelhető, masszív, jól néz ki, könnyű, az aksija (a vele adott 6 cellás) teljes ''nyúzás mellett'' 2ó 10p-t bír. (Csak a Windows szar rajta, nehezen kapcsol ki)
Röviden ennyit :)

(#67) ancsa. válasza rti (#65) üzenetére

ancsa.
(újonc)

köszi az infókat, pont ma szántam rá magam, és rendeltem meg az lg-t. bízom benne, hogy nem fogom megbánni ;)

(#68) ati001

ati001
(újonc)

hello

mi a véleménytek erröl a gépröl: LG K1-335QH

megbizható?
mijen problémák addnak vele?

köszi

(#69) kp78

kp78
(PH! addikt)

Az új LG notikat állítólag ilyen kiegészítővel adják :C [link]

Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

(#70) d_joco

d_joco
(lelkes újonc)

Sziasztok! Nekem kb. egy éve van meg egy LG GE50-222H és még nem ''nyúltam'' hozzá olyan értelemben, hogy minden a gyári rajta, mindössze egy wifi pcmcia kártyát tettem bele hogy kicsit mobilabb legyen internet szempontjából...
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mivel és hogyan érdemes bővíteni /tuningolni??
Mert szörnyen lassú. Egy örökkévalóság míg rendesen betölti a windowst. A cset nagyon gyakran lefagy. Sokszor kiír olyant, hogy kevés a virtuális memória. Az msnmsg.exe szintén gyakran hibát észlel. Meg minden programot iszonyat lassan tölt be. A windows leállását is alig lehet kivárni. Amúgy magával a géppel semmi gond. Akksi, burkolat, képernyő meg minden hardver rendben, ezek tökéletesek. Csak ahhoz kéne kis tanács, hogy mit vegyek bele. Talán egy gigás ramot?? Ha valaki tudna segíteni, hogy hogy tudnám gyorssá tenni ezt a lusta gépet légyszi segítsen. Jah... és lehetőleg valami barátságos áron kéne. :U
előre is kösz.

(#71) sulep

sulep
(senior tag)

Az LG K1-335QH engem is érdekelne. Várok véleményeket, hogy 180-ért mennyire éri meg.

(#72) szatmazs

szatmazs
(lelkes újonc)

LG terméktámogatás = mínusznulla
Két éve használok egy LG GS50 gépet, már az Xp-re is alig tudtam összekaparni a drivereket, de ami most történt a Vista upgrade után az szinte hihetetlen.
A hálókártya driverét a Dell-nél, a beépített kártyaolvasó meghajtóját pedig a HP-nél tudtam összeszedni.

(#73) csibor válasza d_joco (#70) üzenetére

csibor
(őstag)

Hát ha csak 256mb ram van benne,akkor még ramot neki.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#74) Lazac2

Lazac2
(újonc)

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? LG GS50-es Laptopom van és szeretném bővíteni a memóriáját. Jelenleg 1db. DR333/pc2700-as 256MB-os ram modul van benne.
Kérdésem az lenne, hogy milyen ramot tudok bele venni? Megnéztem, két hely van, az egyikben a 256-os. Mellé tudom rakni az 512-eset?? (256+512)

Köszönöm előre a segítséget!

(#75) marsu válasza Lazac2 (#74) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Igen, mellé tudod rakni, és akkor 768MB lesz benne.

(#76) Lazac2 válasza marsu (#75) üzenetére

Lazac2
(újonc)

Marsu! Köszönöm szépen segítséged! :R És azt tudja valaki, hogy hol lehet hozzá venni belevaló RAM-ot?

Másik kérdésem (ha már itt ilyen szakik vannak):
Állítólag előkészített wi-fi-je van. Érdemes ezzel foglalkozni és olyat szerezni bele? Vagy egyszerűbb ha PCMCI-os wifi kártyát veszek bele.

Előre köszönöm...

(#77) szatmazs válasza Lazac2 (#76) üzenetére

szatmazs
(lelkes újonc)

nekem is gs50-em van
itt a fórumon vettem 3000ft-ért egy ralink minipci wifi kártyát bele, így legalább nem lóg ki belőle semmi

(#78) pollai

pollai
(senior tag)

Hello!

Arról tud valaki valamit, hogy a P1-es sorozat lesz-e T7x00-es procival, vagy csak az S1 marad?

(#79) szjozsef

szjozsef
(újonc)

Sziasztok !

Kicsit későn de LG kérdésben hozzáírok.

NAAAAGYON drága az LG.

Miért?

Ez a munkagépem.....

4 éves lassan a gépem az akkumulátor majd 3 órát bír, nem volt cserélve.

Nincs semmi baja. 1 gombnyomás és az oprendszer feltelepűl rá alapban.

Minden része tökéletesen működik jelen pillanatban is.

Rádiós hálókártya veri az összes külső eszközt......150 métert simán tud, és néhán beton falat is. CD író DVD olvasó van benne, tökéletes ennyi idő után is (asztali gépeimben már cserélni kellett...)

Próbálok rosszat írni róla....... régi lassú... (a mai csodamasinákhoz képest)

Nem tudok olyan márkát jelen pillanatban ami jobb minőséget produkálna.

Aki megteheti hogy kiad rá több pénzt megéri szerintem.

(#80) d_joco

d_joco
(lelkes újonc)

Hali! Van egy kétéves LG notim és az akksija sajnos tönkre van menve, márcsak kb 5-7 percet bír ki. Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e okozhatta ezt a töltő? Mert nemrég vettem csak észre, hogy a töltő adapterjénél a vezeték meg van szakadva és kilátszik a drót. Nem lehet, hogy összeértek a szálak és zárlatos lett, aztán tönkre tette az akksit?
Szóval nekem egy LG akksi kéne a gépbe, meg egy szintén gyári töltő. Csak azért írok ide, mert sajna nem találok még a neten sem hozzá tartozékot. (gyárit) akksit meg pláne nem.
Ha tudjátok, hol lehet venni hozzá cuccokat, leírhatnátok. Egyébként LG GE50-222H
De sajnos még a gyártó honlapján sincs fenn a gép!!! Pedig egy igen megbízható cucc, mert nekem szinte folyamatosan üzemel, amióta megvettem, mivel ez egyben a személyi és munkahelyi gépem is és eddig csak az akksi és a töltő szarakodott, csak mivel leginkább hálózatról használom, nem nagyon foglalkoztatott. És már "félek" útnak indulni vele, mert 5 perc és lemerül. :(
Mit gondoltok, jó bele utángyártott akksi? Nem teszi tönkre a gépet? És akksi nélkül megy töltővel? Mert még azt nem próbáltam.
Valaki légyszi segítsen. Előre is köszi!

Üdv

(#81) Emuka

Emuka
(újonc)

Sziasztok!

Szükségem lenne LG LM70 Express modem és hangkártya driverre.
Fontos lenne.

Előre is köszi.

(#82) (Darkwood) válasza Emuka (#81) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Valamelyik topic-ban már link-eltem neked a drivereket! Keresd meg az a topic-ot, ahol ugyanezt a kérdést feltetted! ;)

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#83) be.cool

be.cool
(újonc)

ez a noti nem érdekel valakit? priviben lehet érdeklődni.

(#84) gottimed válasza Chaser (#51) üzenetére

gottimed
(újonc)

Három és fél éve nyúzom az LG-GS50-est, kivállóan működik, bár az akksi kapacitása 20 percre csökkent :(.
Legutóbbi élményem: XP újratelepít, kb. hatodik próbálozás után: telepítő nem tudta olvasni...
ubuntu istall el sem indul, gondoltam kakukk a gép, de erre gugli a baratom, a plusszba belerakott 'KINGMAX 512' RAM kiszed, s simán megy a telepítés... Kár hogy elötte töröltem az összes particiót a vinyóról....
-gg-

(#85) actommy

actommy
(kvázi-tag)

sziasztok!
van egy lg laptopom és be lehet kapcsolni de aztán kikapcsol mert nagyon melegszik és nem indul el a ventije.
A kérdés hogy lehet ventit szerezni valahol külön? Vagy valami más a hiba?
Kösz
T

(#86) gepsys válasza actommy (#85) üzenetére

gepsys
(újonc)

Sziasztok!

LG LW20-3NMH-hoz lehet win7-es drivereket találni? LAN, WLAN, Audio, VGA kéne.
Esetleg Vista-s driverek?

Üdv!

_.-'G€P$Y$'-._ www.balai.hu

(#87) gepsys válasza gepsys (#86) üzenetére

gepsys
(újonc)

Visszakerestem, de nem találtam sehol drivert hozzá. Próblkozzak, vagy dobjak rá vissza XP-t?
Előre is köszönöm!

Üdv!

_.-'G€P$Y$'-._ www.balai.hu

(#88) kBagyula

kBagyula
(senior tag)

Sziasztok!

Van egy öreg LG LS50a sorozatú notim, de nincsenek meg a driverei, nagyon kellenének, mert újratelepíteném, de neten az összes link halott, ami egy 5 éves vas esetében kissé meglepő, bár ahogy fejlődik manapság minden... szóval, ha valaki itt rendelkezne ehez a típushoz lemezzel esetleg és azt meg is osztaná, azt meghálálnám.

Ami kell:
Hang (soundmax),
VGA (ATI),
Wifi,
Hálókártya,
Modem,
TI Cardbus,
TI7420 Controller,
LG notebook Intel extreme driver

vagyis minden.

(#89) jooker82

jooker82
(PH! addikt)

Lehet most hazánkban lg laptopokat kapni?? ha igen,hol??

"A játék,az nem játék"..:)

(#90) vidroczky válasza szatmazs (#72) üzenetére

vidroczky
(újonc)

Szia

Egy régi hozzászólásodban említetted, hogy Neked is volt (van??) egy LG GS50 laptopod, aminek a kártyaolvasójához a Dellnél találtál meghajtót.

Tudnál segíteni, mert én sem találom sehol, esetleg a többi drivert is ha nem nagy gond...

Köszönöm szépen!!!

(#91) vidroczky válasza kBagyula (#88) üzenetére

vidroczky
(újonc)

Szia

Sikerült valamire menned az LG gs50 drivereivel? Mert sajnos én is ebben a cipőben járok, ha tudnál segíteni, az fantasztikus lenne :Y

köszönöm szépen :R

K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.