Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  LG monitorok

(#901) Sanya200

Sanya200
(újonc)

Sziasztok
Nekem van 1 lgw2253v típusú monitorom szeretném kérni a segítségeteket hogy hogy lehet jól beállítani meg van egy-két kifejezés amit nem értek.
Mostani beállítás:
Fényerő:60
kontraszt: 45
gamma:0
Színhöm.:6500k
Élesség:5
A 2 kifejezés amit nemtudok mi az az f-engine opció user fül alatt érhető el ezek az: RCM, és Ace. Ha valakinek van ilyen monitorja írja már le hogy jó-e így mert játék alatt nekem sötétnek tűnik meg mindegyik sarokba észre lehet venni hogy sötétebb mint a képernyő többi része.Segítségeteket előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#902) SpZ

SpZ
(senior tag)
LOGOUT blog

ÜDV
ezt [link] LG W2261V a monitort tudnám áron alul beszerezni, játékra lenne hd filmnézésre stb tipikus tinédzser stílus.
Szeretném megkérdezni előnyei hátráyai? mi lehet vele a baj stb véleményeket

http://www.youtube.com/watch?v=eQrnyiRZaUQ ->>> Az Első FragMovivem csak OFFLINE -> LAN FRAGEKBŐL

(#903) Metallica01

Metallica01
(újonc)

Nekem LG Flatron L1918S van, 2 éves. Nekem bejött, nem volt vele gond eddig.

Maffiozo: Poseidon

(#904) kuzma88

kuzma88
(újonc)

Sziasztok!

Most vennék új monitort. LG W2053TQ-PF néztem ki a vélemények alapján és az lenne kérdésem, hogy a jelenlegi GF 8600GT 512mb vidi kártyám elég-e a monitorhoz.

(#905) envy06

envy06
(kvázi-tag)

Sziasztok, mi a véleményetek erről a monitorról?

LG W2363V-WF

(#906) envy06

envy06
(kvázi-tag)

Vagy milyen LEd típusúakat ajánlanátok olyan 60e-körül?

köszönöm

(#907) brusi válasza envy06 (#905) üzenetére

brusi
(újonc)

hali,

habár ezt nem ismerem, de közeli rokonát az M237WDP-PC-t igen. Nekem teljesen megfelel tv/pc használatra. Fogyasztása alacsony, hang megfelelő tv-hez, kép tökéletes. Az mpeg4 hd tuner botantennával épp használható bp-en szobában, illetve van analóg is benne (de minek).

Az oka hogy azt választottam, hogy okosítható, usb-n keresztül képes jpeg, mp3 és divx lejátszásra :C

[ Szerkesztve ]

(#908) szaszapi

szaszapi
(fanatikus tag)

Hello.Ezt a monitort néztem ki magamnak:

LG E2250V PN

A keret ennyi sajnos, 50 ropi.Tudom hogy ez tn paneles még de talán a led világítás dob rajt egy kicsit.Tudom hogy jobb lenne egy s-pva vagy i-sps paneles de arra sajnos nincs keret.Nézegettem még a samukat is de azok is drágák az lg-hez képest.Szerintetek jó választás lenne ez a monitor?Ha van más javaslatotok akkor szívesen várom őket!

(#909) XaraX

XaraX
(PH! addikt)

Lg W2453V esetén a ForteManager nem működik, ha a monitor a hdmi csatlakozójára van kötve.
DVI csatlakozás esetén tökéletes.
Valaki találkozott már ilyen problémával esetleg?

(#910) szaszapi

szaszapi
(fanatikus tag)

monitorkalibrálót szeretnék venni.Milyet ajánlatok?

(#911) old_artist válasza szaszapi (#910) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ha megírnád, hogy mennyi az anyagi kereted rá, és mennyire legyen profi a műszer, akkor jobban a segítségedre lehetünk!

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#912) szaszapi válasza old_artist (#911) üzenetére

szaszapi
(fanatikus tag)

20 körül,és elég nekem a használt.Pantone hueyről olvasgattam,gondolom ez középkategória.

(#913) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok, ma reggel bekapcsoltam a gépet, és a monitorom egyfolytában ezt írja ki felváltva.

OSD GESPERRT, OSD ENTRIEGELT

Semmi nem használ neki. Ez asszem az OSD lezárását mutatja. Na de ki zárta le? Mert én nem. És hogyan lehet felnyitni? :Y

Közben megvan. OSD zárolt, OSD kinyílik, OSD zárolt, OSD kinyílik, OSD záolt, OSD kinyílik.

KI- BE-KI-BE. Nem értem miért csinála. Ebből gari lesz? :F :O

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#914) szaszapi

szaszapi
(fanatikus tag)

LG E2250V PN van valaki?vélemény?érdemes megvenni?

(#915) zümzümm válasza szállitó (#894) üzenetére

zümzümm
(lelkes újonc)

a gyártói oldalon 5ms a válaszidő annak a monitornak, az edigitalon 2ms... akkor most?

(#916) zümzümm

zümzümm
(lelkes újonc)

Van már valakinek ilyen monitora: W2286L-PF
[link]

Írna róla véleméynt?
Játékra kéne és az utánhúzása érdekelne...

(#917) szaszapi válasza zümzümm (#916) üzenetére

szaszapi
(fanatikus tag)

Hi!

Én nem venném ezt a típust.
Lg E2250V-PN-t rendeltem,jövőhéten jön meg,inkább azt ajánlom.Az legalább full hd felbontású,nem tudom neked mennyire fontos a felbontás nekem az.Olcsóbb is mint amit te kinéztél.Válaszidő valószínű 5ms.Enyémre is 2ms-t írtak sok helyen de a gyártó 5ms-t ír.A gyártó valószínű a helyes adatot tűnteti fel.

(#918) zümzümm válasza szaszapi (#917) üzenetére

zümzümm
(lelkes újonc)

Hali!

Nekem nem jó a full hd. A videókarim simán megbírkózna még egy évig sztem a hd felbontással, de aztán lejjebb kéne vennem hogy normálisan fussanak a játékok rajta. Ezért kizárólag 1680x1050 felbontású monitort keresek.
A gyártói oldalon a w86l-pf g2g válaszideje 2 ms, ezért az egyik kiszemeltem :)

(#919) kasa85

kasa85
(őstag)

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem sőt több is:)Most szeretnék venni egy jó LCD monitort.Kíváncsi lennék bizonyos dolgokra pl:kép minőség terén mert inkább játszok mindenfélével minden evő vagyok kocka gamer FPS Stratégia Simulator stb,stb,és ehhez kéne egy ideális monitor plusz filmeket is nézek meg netezek mint most is:)Különbségek re lennék elösszőr is kíváncsi.Led es monitor,ips,sima tn paneles között melyik a nyerő számomra ez a nagy kérdésem mert annyi féle van már led es pl még új is számomra,de ez is érdekelne.Maximum keretem amit jelenleg bele tudok fektetni Max 80ezer FT.Amit néztem monitort milyen vagy ha tudtok ár teljesítmény arányban jobbat nemgond ha nem LG megköszönném.Jelenlegi kiszemelte monitor.LG W2220p
Most nekem egy BenqG2220HDA monitorom van amit elpasszolok és a helyére raknék valami oda illőbbet mert nem felelt meg a sima D-sub bemenete miatt, meg sorolhatnám még tovább még miben,de hagyok helyet mindenkinek:)Minden értékes segítséget előre is köszönök.

Tudod milyen a bio sex? ,???? Fűvel,Fával,

(#920) misx válasza zümzümm (#918) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát pedig 22''-ban most a FullHD a menő. :DDD Mondjuk én is így gondolkoztam, keményen ragaszkodom a mai napig a natív felbontáshoz, ezért én még az 1680-at sem vállaltam be (bár nem lett volna vészes), visz is röhögve mindent a 2 éves HD3870, úgyhogy nincs miért fejleszteni (még). :D
Mondjuk én több mint 60 ezerért azt a moncsit drágállom... Egyébként is ki van a tököm a LED monitor kifejezéssel, mivel a LED csak a háttérvilágításra vonatkozik, ami előtt ugyanúgy LCD panel van. ;]

[ Szerkesztve ]

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#921) VaMik válasza szaszapi (#917) üzenetére

VaMik
(tag)

Hello!

Elmondanád a tapasztalataidat az általad vásárolt LG E2250V-PN monitorról :) Én is vásárlás előtt állok és kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Előre is köszi!

(#922) martin66

martin66
(fanatikus tag)

Üdv!
Én is monitor vásárlás előtt vagyok és szeretnék egy 22 mindenképpen W-s monitort venni. A keret 40-max55 lepedő. Grafikus munkát végzek és ritkán játszok is mindenképpen 1920x1080-as felbontásba gondolkozok. Ja és csak Lg-t szerintem az érné meg a legjobban ebben az árban.
A válaszotokat nagyon szépen köszönöm!
Ismerős ezeket ajánlotta:
LG 21,6" W2253V-PF 5ms Wide Fekete LCD monitor (16:9, FullHD, 50000:1, 1920x1080-75Hz,HDMI, DVI, D-sub)
LG 23" E2340S-PN 5ms Wide Fényes-Fekete LED (16:9) LCD monitor (FullHD, 5000000:1, 250cd, 1920x1080, D-sub)
LG 21,6" W2243T-PF 5ms Wide Fényes-Fekete (16:9) LCD monitor (FullHD, 30000:1, 300cd/m2 1920x1080-75Hz, DV
Üdvözlet!

[ Szerkesztve ]

(#923) vitko

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!
W2453TQ-PF monitorom van, feltettem hozzá a 3.18-as fortemanagert de a monitor menüjében azt irja cimena módban van bármit állitgatok nem vált, pedig nagy szükségem lenne a text profilra, mert gyakran tanulok gépen, e-bookokból. Valaki segitsen mit hogy.

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#924) vitko

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Hogy tovább habzsoljam az élvezeteket, felmerült nálam egy probléma, mint az egyik kollegánál korábban, akkor sem kapott rá választ, de én remélem, hogy most valaki lesz olyan rendes/segítőkész, hogy tud megoldást találni ERRE

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#925) popecc

popecc
(újonc)

a TFT mennyire káros a szemre? vagy ez már egyáltalán nem vészes a régiekhez képest?:o

(#926) szaszapi válasza vitko (#924) üzenetére

szaszapi
(fanatikus tag)

Szerintem más gond lehet.Nálam akkor volt ilyen probléma mikor megvettem az uj hd 5770 vapor x vga-t.A monitor nem kapcsolt be de a gép is le fel pörgött vagy 8szor és kb 30 msp múlva indult el a gép és akkor kapcsolta be a monitort.Az alaplap nemigen kezelte jól az új vga-t sok helyen bios frissítéssel orvosolták a problémát.Most nem figyeltem hogy mikori alaplapod van,újabb-e vagy régi,de ha régebbi van próbáld meg a legfrisebb biost rányomni,hátha......nekem megoldotta

üdv

(#927) vitko válasza szaszapi (#926) üzenetére

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi de bios frissitéssel inkább nem szórakoznék. Egyszerre cseréltem VGA-t meg monitort szal nem tudom, de inkább a monitorra gyanakszom.

(#928) szepsy

szepsy
(senior tag)

Hali.

Visszább olvasgattam...
Nekem is ez a problémám kérdésem.
Ma jött meg az lg e2350v monitorom én 2ms-et rendeltem elméletileg de a gyártó oldalán 5ms-s.Akkor most mennyi az annyi.Mert nekem 2ms-es kell.:)
Hogy lehet ezt ellenőrizni?Sehogy ?

Jelent valamit ez a 3ms különbség emberi szemnek?

[ Szerkesztve ]

(#929) betonfelhő

betonfelhő
(tag)

Új monitort vásárolnék a közeljövőben.
60k körül lenne rá keretem.
Ami kéne: 19-22", DVI csatlakozó, korrekt színhelyesség (a fekete ne szürkéslila legyen, de nem kell prof. minőség, ahogy az árkategóriából látszik).
Filmnézés, játék és munka is lenne rakjta. Nem kell, hogy idei monitor legyen.

>> I'll find you. Winter talisman. Hiding beside me in the snow. Fallen.....

(#930) bálint0520

bálint0520
(kvázi-tag)

Sziasztok

Szeretném megkérdezni , hogy mi a véleményetek eröl a montorol LG E2250V-PN 21,6" LED monitor ez a monitor 50k azért nem akarok ennél drágábbat mert ebből 3mat szeretnék egy ATI 5870 hez.

(#931) kasa85

kasa85
(őstag)

Sziasztok.Nagyon fontos lenne egy új monitor mivel a W2220P IPS Monitorom tönkre ment,és a helyére szeretnék egy másikat szerezni.Max keretem 80ezer FT ha tudtok jobb alternatívát ár érték arányban a legjobbat megköszönném.Jelenleg kinézet monitorok.LG W2363V-WF ,vagy W2220P IPS Monitor ami tönkrement nagyon jó volt,vagy Green GL-TG241W 24 ips,vagy SAMSUNG XL2370.

Tudod milyen a bio sex? ,???? Fűvel,Fával,

(#932) pudzi

pudzi
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata erről a monitorról? LG 21,6” E2240S-PN LED
Főleg az érdekelne, hogy kezeli a különböző felbontásokat.

Köszönöm előre is a segítségeteket!

(#933) bari1990

bari1990
(újonc)

Hy!
LG E2250-hez kérnék beállítási segítséget. Előre is kösz!

(#934) RaPiDsHaRe

RaPiDsHaRe
(tag)

Sziasztok.

Szeretnék énis venni egy monitort, ezt néztem ki LG M2380D-PZ - mi a véleményetek, vagy tudok ajánlani másik alternatívát ( jó lenne ha lenne benne TV tuner is).
Köszönöm

(#935) haly

haly
(senior tag)

Helló!

Én is vásárolnék monitort, és ezt az LG-t néztem ki magamnak.
Játékra lenne használva, egy 5850-el. 30k-t szánnék monitorra, esetleg vennék nagyobbat, de CSAK 2ms-eset!

(#936) HaliHo555

HaliHo555
(újonc)

szevasztok, van nekem egy LG W2453TQ PF monitorom és olyan problémám van vele hogyha windowsban, játékban és filmnézés közben fekete a kép alja és felső része akkor látszik egy világos csik szoval nem fekete mint amilyennek kéne. remélem érthető volt :s előre is kösz bye

(#937) old_artist válasza HaliHo555 (#936) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Ha jól sejtem, akkor beleestél a TN paneles monitorok gyermekbetegségébe - ez a jelenség a "bevilágítás".
Ez némely TN panelesnél erősebben vagy gyengébben is jelentkezhet, ... de ezzel együtt kell sajna "élvezned" a monitort!

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#938) jáhéjj

jáhéjj
(újonc)

Sziasztok. Csak egy kérdésem lenne: Lcd vagy Led- monitor? Mert nem tok magamtól dönteni és eléggé tanácstalan vok, előre is köszike!

(#939) XaraX válasza vitko (#924) üzenetére

XaraX
(PH! addikt)

Nekem az ugyanilyen monitorom alvó állapotból nem volt hajlandó visszajönni, csak kb 10-ből 3-szor.
+ 90 % fényerő alatt erősen búgott, szerviz javíthatatlannak ítélte, csere lett.

(#940) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

beszálltam egy M228WA példánnyal :) TV-nek használom úgy 3 órája

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#941) freq023

freq023
(újonc)

Hello!

Nem tudok dönteni e két monitor között! LG W2253V-PF
LG W2363V-WF

Megér +15k-t a 2.? Ha bármelyikről van tapasztalata valakinek, akkor írjon róla egy pár sort, kérem.
Üdv!

(#942) dadawa

dadawa
(újonc)

Még mindig egy ősöreg LG F70B monitort használok.

(#943) st3vy válasza freq023 (#941) üzenetére

st3vy
(újonc)

Én inkább a LG W2363V-WF típusút választanám, nagyobb a képátlója, illetve jobb a kontraszt aránya. :)

The difference between a successful person and others is not a lack of strength, or knowledge, but rather in a lack of will. - Vince Lombardi

(#944) krystman

krystman
(őstag)

Helló!

Nekem egy LG W2271-TC monitorom van, és érdekelne, hogy a különböző módok közt, pl. USER-nál van olyan, hogy ACE és RCM. Ezeknek mik lennének a feladatuk? Nekem olyan mintha a ACE be lenne kapcsolva, mintha működne a dinamikus kontraszt. Nem tudom itt próbáltae valaki ezeket esetleg.

(#945) old_artist válasza st3vy (#943) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Viszont a kontraszttal csak egy gond van, hogy az csak dinamikus kontraszt (amit a gyártók PR fogásból előszeretettel használják, a minél magasabb számok garmadában), ami szinte semmire sem jó, ki is kapcsolják a felhasználók, mivel pl egy filmnél vagy játéknál idegesítő lehet a „villodzó” kijelzőn látható sötét-világos váltásoknál. Ne ez alapján döntsünk, mivel majd minden monitor esetében a valós tipikus (valós) kontraszt általában 1000:1.
Amúgy én is a W2363V típusút ajánlanám.

[ Szerkesztve ]

(#946) freq023 válasza old_artist (#945) üzenetére

freq023
(újonc)

Köszönöm nektek! Szeptember 1-én fel is adom a rendelést! :)

(#947) Joey89

Joey89
(lelkes újonc)

Sziasztok!ű

Nem rég vettem egy Lg W2363V monitort,eddig dvi kábellel volt összekötve a géppel, de most lecseréltem hdmi kábelre, és az a probléma, hogy nem tölti ki a képet legnagyobb felbontásban.(oldalt kb. 3cm fekete sáv, alul-felül pedig kb. 2 cm fekete sáv van).

Valakinek valami ötlet?

(#948) MadnessPite

MadnessPite
(újonc)

Hali!

Néztem egy ilyet: LG M227WDP-PC 22" 1920x1080 5ms

GeForce GTX 460-ra lenne rákötve. Valaki próbálta már ezt a monitort, illetve mennyire jó?

(#949) Cseri 0058

Cseri 0058
(újonc)

Sziasztok!!
Nekem olyan problémám lenne hogy
vettem egy LG M2362D monitort és gép M2262D nek ismeri fel így nem engedi a full hd t
a drivert feltettem nem lett jó ujra tettem nem lett jó valami ötlet?? windows 7 32bites oprendszerem van
válaszokat alőre is köszönöm

(#950) rebel_

rebel_
(újonc)

LG W2243S monitorral van valakinek valamilyen tapasztalata?

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  LG monitorok
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.