Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  LG monitorok

(#51) rankesz válasza Eagle16 (#15) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Hi!

Én ma vettem ismitől ezt a tipust, eddig csupa jó tapasztalat, azt az érdekességet vettem észre, hogy ha mondjuk Total commanderben görgetek akkor a tft-kre jellemző "árnyék" a betűknél ennél piros :)
Előtte 5:4-es 19"-es Fu-Si volt (ill van is csak 2. moncsinak inkább a samu37" fullhd tv-m használom) ennek sokkal szebbek a szinei.

30k-t újan, garival mindenképpen megért :C

[ Szerkesztve ]

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#52) dferee válasza rankesz (#51) üzenetére

dferee
(fanatikus tag)

Pontosan milyen moncsit vettél?

(#53) RoyalFlush válasza kisbaby11 (#49) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

100 Ft-ért ? :Y Nem inkább 100 eFt-ra gondoltál ?

Nekem LG L1953TR-SF 19'' LCD monitorom van, teljesen meg vagyok vele elégedve :K

[ Szerkesztve ]

(#54) dferee válasza RoyalFlush (#53) üzenetére

dferee
(fanatikus tag)

Jók az LG-k szerintem is :)

(#55) rankesz válasza dferee (#52) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Pontosan az alább linkelt L194WT-SF tipust

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#56) RoyalFlush válasza dferee (#54) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Előtte LG 1750SQ-SN 17" LCD monitorom volt. Sajnos meghibásodott, nem tudták javítani, ezt a típust választottam helyette némi ráfizetéssel :)

(#57) Lord Seraf válasza RoyalFlush (#56) üzenetére

Lord Seraf
(lelkes újonc)

Mi volt a pontos baja? Mert nálunk is van otthon egy, és érdekelne mire vigyázzak :) Eddig nem volt vele probléma, remélhetőleg sokáig nem is kell.

Nincs a világon szebb mint a cici

(#58) dferee válasza Lord Seraf (#57) üzenetére

dferee
(fanatikus tag)

Eddig LG-vel nekem még nem volt gond, úgyhogy engem is érdekelne :)

(#59) RoyalFlush válasza Lord Seraf (#57) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

"Az LCD jobb oldalán alul PIXEL hiba ill. arra utaló "foltok". Sérülés nincs."

(#60) RoyalFlush válasza dferee (#58) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Próbáltam anno digi.fényképezővel képet készíteni róla, így sikerült:

[ Szerkesztve ]

(#61) orionpro

orionpro
(lelkes újonc)

Anno énis LG TFT melett döntöttem, volt egy F920P-m, lett egy L1952TQ 4ms, harmadik napon egy pixel elpukkant, cserélték 3 hét alatt :W L1953TR-SF-re 2ms. Semmi bajom vele azóta. Hawerom hasonlo samut vett anno +23k, d nem sok különbség van. DVI mindenképpen ajánlott...

Ha igazából nem szaggat a kép hanem "fröcsög", próbáld a Vertical Sync -et bekapcsolni. Hátha...

[ Szerkesztve ]

(#62) Raido válasza dferee (#23) üzenetére

Raido
(újonc)

le lehet venni... csak előbb megírtam a méltatlankodós hozzászóllást aztán megtaláltam a módot, hogy hogyan lehet leszedni a stand body-t... :))

- all-in -

(#63) dferee válasza orionpro (#61) üzenetére

dferee
(fanatikus tag)

2ms?
Az elég kemény!

(#64) dferee

dferee
(fanatikus tag)

és egy kis NFS MW :)

(#65) orionpro

orionpro
(lelkes újonc)

oké, de azért van csalás a 2ms-ben, akárcsak a kontrasztarányokban. ha a leirást vagy a hivatalos honlapot olvasod, ott 2ms GtG van írva, tehát szürkéből-szürkébe 2ms. más színeknél persze 8ms.

(#66) icepick16 válasza dferee (#64) üzenetére

icepick16
(újonc)

nagyon jó. én imádom az autós játékokat. asszem megvan mire fogom költeni a nyári fizumat

Blue is the colour, football is the game

(#67) szelid

szelid
(újonc)

hát sztem ez a monitor elég drága ... bár nem tudom mennyire van ár -érték nála de én ugy szeretek venni vmit ha vki már mond tapasztalatot...
mert igy elég zsákbamacskának érzem a dolgokot bár ami van LG-m az nem romlott el vagyis nem volt vele gond szóval a minimális bizalom maximálisan meg van és ghát a design nagyon franko

(#68) icepick16 válasza szelid (#67) üzenetére

icepick16
(újonc)

hát dizájnban sosem volt utolsó az lg. nézzük pl a viewty-t. hát az sem gyenge

Blue is the colour, football is the game

(#69) hantabb válasza icepick16 (#68) üzenetére

hantabb
(újonc)

Teljesen egyetértek! Az LG mind dizájnban, mind minőségben mind árban a legjobb választás sztem. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.

(#70) kiskapucska

kiskapucska
(újonc)

Sziasztok!

Hallottatok már az LG új 16:9-es monitorairól? Én csak annyit tudok hogy állítólag nagyon ott vannak minőségileg. Ha valaki hallott valami konkrétabbat, légyszi ossza meg velem. Amúgy érdemes 16:9-es monitort venni, vagy a simával jobban járok? (Elsősorban játékra és filmnézésre használnám) A válaszotokat előre is köszönöm.

(#71) orionpro

orionpro
(lelkes újonc)

Láttam 48k -ért a Merto-ban 22" LG wide 5ms TFT-t.
Háát ez valami álom. Kár hogy van a 19esem, biztos beruháznék egyre. De emiatt inkább megvárom legalább a gari végét (2év még :) ) és 24". Vonzó az 1920x1200 :U

[ Szerkesztve ]

(#72) kiskapucska válasza orionpro (#71) üzenetére

kiskapucska
(újonc)

Hát egy 5ms-os 22"-os monitort én is el tudnék nézegetni a szobámban! Még a tv-t is azon nézném :D

(#73) kasokaa válasza kiskapucska (#70) üzenetére

kasokaa
(újonc)

a mostani játékok már általában támogatják ezt a képméretet, úgyhogy ha nem retro játékokkal szeretnél játszani, akkor ez kipipálva. emellett a mai filmeknél már szinte kötelező ez a méret. más monitorral sem jársz olyan rosszul, de ezzel a play wide-os lg zúzással nagyon jól járhat az ember. és még árban sem olyan tragikus.

(#74) kovgab01 válasza kalsoon (#30) üzenetére

kovgab01
(újonc)

Szia!

Ha HDTV-s filmeket szeretnél nézni akkor egy 16:9-es 20"-os LG monitort tudnék neked ajánlani. Remek minőség, tuti dizájn, viszonylag jó áron.

(#75) cappa86

cappa86
(újonc)

Sziasztok!

nem tud valaki LG mintaboltról pesten? a samsungnak pl januárban nyilt egy kifejezetten IT mintaboltja, oda elmehetsz, kipróbálhatod a monitorokat, teljesen fasza.
Na ilyen kéne nekem LGben is...

valakinek van már L227WT-je?

(#77) vodkajoe válasza cappa86 (#75) üzenetére

vodkajoe
(újonc)

Helo.Én éppen azon agyalok h érdemes-e befektetnem 1 L227WT-be.szal tanácsokat én is szivesen fogadok.

(#78) pityeszka válasza RoyalFlush (#53) üzenetére

pityeszka
(őstag)

Nekem meg a kistestvére van LG L1753TR-SF 17" LCD 2ms :D

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#79) zoppik válasza tompa777 (#76) üzenetére

zoppik
(újonc)

Nem rossz! :) Hol találtad?

(#80) tompa777

tompa777
(újonc)

Sziasztok!
Szeretnék venni egy 16:9es, szélesképernyős monitort. már nézegettem mindenféle márkát, de az LG tűnt a legjobbnak számomra. Viszont nem tudom eldönteni melyik legyen az. Lécci ha van valakinek tapasztalata, ismeri őket, akkor nyugodtan ossza meg velem. Kösziii

(#81) tompa777 válasza zoppik (#79) üzenetére

tompa777
(újonc)

:K Lecserélem a monitoromat és nézem a kínálatot.. Sok fórumot átböngésztem, valahol láttam, gondoltam LG fanokkal kötelező megosztanom ;] :P

(#82) RoyalFlush válasza pityeszka (#78) üzenetére

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Nekem is 17"-os monitorom volt, igaz nem az a típus, amelyik most neked van. A #60. hsz-ben látható okok miatt cserélték.

(#83) kalsoon

kalsoon
(újonc)

Én LG-t vettem. Egyszerűen baromi jó. Ár-érték arányban szerintem verhetetlen. Az LG névben is meg lehet bízni, nem úgy, mint sok kínai vacakban. (elnézést az érintettektől)

Ha már itt tartunk: [katt ide.. megéri :-)]

(#84) Huleee

Huleee
(újonc)

Azt mondják az LG-nek a legjobb a pixel hiba arány ,és és ezeken a legélvezhetőbbek a HD filmek...

(#85) Lord Seraf válasza Huleee (#84) üzenetére

Lord Seraf
(lelkes újonc)

Élvezem én a HD filmeket a sima képcsöves 24" monitoromon is :D

(#86) Huleee válasza Lord Seraf (#85) üzenetére

Huleee
(újonc)

Gondolom eddig csak sima képcsöves 24" monitoromon néztél HD filmet :P

(#87) koma106

koma106
(tag)

LG 22" Wide monitor a Metro áruházban, most bruttó 48k. Mit szóltok hozzá?
L222WS
Igaz TN panel és D-sub, de egy 15 éves 21" CRT-t váltanék le.

Vélemények? Javaslatok?

-

(#88) mindfreak válasza koma106 (#87) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Kár, hogy nincs rajta DVI, de ennyi pénzért még így is megéri.

(#89) Lord Seraf válasza Huleee (#86) üzenetére

Lord Seraf
(lelkes újonc)

HD filmet nem néztem a monitoromon még, nem lenne haszna, nem élvezhető HD monitor nélkűl :D

(#90) Lord Seraf válasza koma106 (#87) üzenetére

Lord Seraf
(lelkes újonc)

Ez valami penge kis akció lehet. Fene vinné el, most vehetnék egyet én is, a probléma, hogy nem viselnének el mégegy monitort itthon :D

(#91) Huleee válasza Lord Seraf (#90) üzenetére

Huleee
(újonc)

Vedd meg nyugodtan,nállam majd jó helye lesz,ha nállad már nem jut neki hely

(#92) koma106 válasza Lord Seraf (#90) üzenetére

koma106
(tag)

Meg is veszem, ha lesz még - csak a garancia kérdéskört kel még körbejárnom. Ezekre a monitotokra alapból járhat pixel-garancia is?

-

(#93) Lord Seraf válasza koma106 (#92) üzenetére

Lord Seraf
(lelkes újonc)

Jár. Ha nem jár akkor lehet következtettni, hogy mennyire is franya a hely ahonnan veszed.

(#94) Huleee válasza Lord Seraf (#93) üzenetére

Huleee
(újonc)

A hely?Én azt hittem hogy a garanciát a gyártó határozza meg,nem a hely ahol forgalmazzák...

(#95) Trs válasza koma106 (#87) üzenetére

Trs
(lelkes újonc)

Ha van még belőle akkor gondolkodás nélkül vedd meg. Azért mert az ilyen agyon akciózott cuccból általában van max 50db és vége........

Ami késik az csak közeledik...

(#96) Lord Seraf válasza Huleee (#94) üzenetére

Lord Seraf
(lelkes újonc)

Arra gondoltam, hogyha mutyiznak ezzel az adott nagyker, kiskerben akkor az jó választás nem lehet.

(#97) plexi

plexi
(kvázi-tag)

Nekem Flatron EZ T710BH CRT-m van és eddig az égegyatta világon semmi baja. Már a zöld led is kékre lett cserélve. ;) . Sajnos nemsokára cserélnem kell TFT-re mert ATI HD2900Pro-nak kicsike :( Tuti hogy 22Colos LG Wide-ot fogok venni!!! LG 4ever ;)

(#98) koma106 válasza Lord Seraf (#96) üzenetére

koma106
(tag)

Köszi mindenkinek. Mindenestre ma este megnézem van-e, és megkérdezem a feltételeket.

:R

-

(#99) Lord Seraf válasza plexi (#97) üzenetére

Lord Seraf
(lelkes újonc)

Lehet érdekelne akkor a monitorod:) De még én sem terveztem, hogy a közeljövőben lecserélem. Viszont ha lesz valami, küldj egy PM et aztánt meglássuk :D

(#100) Huleee válasza koma106 (#98) üzenetére

Huleee
(újonc)

Este?addigra tuti elviszik mindet :P
Nemrégiben a Tesco-t ezért buntették meg,mert az akciosnak hirdetett termékből pofátlanul kevés volt raktáron:)

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  LG monitorok
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.