Azért nem hinném, hogy 50K-s 22" TFT monitorok olyan kelendőek lennének manapság. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
mindfreak
(őstag)

Huleee
(újonc)
Hm,van benne valami!Én pl még sosem vettem 

Lord Seraf
(lelkes újonc)
Hidd el, sokaknak kedvező ez az ár, akik nincsenek tisztában az árakkal. Mondjuk én mindent nagykerben veszek, ott azért olcsóbb 
Nincs a világon szebb mint a cici

Huleee
(újonc)
Itt a megoldás!ezentúl mind Seraf-on keresztül vásárlunk,nagykeráron 

Lord Seraf
(lelkes újonc)
Jó lessz
Csak aztán előre küldjétek a lét 
Nincs a világon szebb mint a cici

Huleee
(újonc)
ehh,ezen a részén a dolognak még van mit csiszolni 

kalsoon
(újonc)
Én is tudok nagykeráron szerezni. Jók ezek a monitorok. LG forever. Ajánlom jószivvel. vegyetek és gyarapitsatok engem. :-D

Huleee
(újonc)
Na,téged is a monitorral temetnek majd...

kalsoon
(újonc)
Nincs valami nagy érdeklődés..
Akkor az ajánlat: LG l207wt 55e, gart tudok hozzá adni. Jelenleg 3 van, teljesen bontatlanok! Keressetek és vigyétek!

koma106
(tag)
Na beruháztam egy LG l222WS-SN monitorra a METRO áruházból. 48k. Sajnos a METRO-ban kipróbálni nem lehet. Itthon 1 db pixelhibát találtam: egy piros pixel világít a sötét képernyőn. Gondolom ezért 3 napon belül visszavihetem.
Összességében nem egy csúcsmonitor, de 48k-t megér.
Kérdésre szívesen válaszolok.
-

mindfreak
(őstag)
"Összességében nem egy csúcsmonitor, de 48k-t megér."
Mihez viszonyítottad, hogy erre a megállapításra jutottál?

orionpro
(lelkes újonc)
3 nap pixelhibagarancia.
vidd vissza a lehető leggyorsabban...

tempx
(kvázi-tag)
Sziasztok, LG L245WP-vel van valakinek tapasztalata? Ez HDMI bemenetes TFT, vajon számít e hogy HDMI-kimenetes videokártyával kötöm össze, vagy ugyan olyan jó a DVI->HDMI kábel is?

rumkola
(PH! kedvence)
hdmi-n a hang is átmegy...
a kép ugyanolyan jó lesz sima dvi kimenetes vga-val is
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

koma106
(tag)
Visszavittem. Szó nélkül kicserélték, de ez is PIXELHIBÁÁÁÁÁSSSS!!!!
-

mindfreak
(őstag)
Akkor vidd vissza megint! 

koma106
(tag)
Megtettem, a 3. már jó. 
-

RoyalFlush
(MODERÁTOR)
Metro vagy más nagyáruházban nem valószínű, hogy vásárolnék monitort (inkább számtech. üzletben), de ez csak az én személyes véleményem (nem saját tapasztalatra alapozva) ..
Én most egy LG tv felé kacsintgatok 

koma106
(tag)
hát igen, eléggé zsákbamacska...tanulságos volt az biztos
-

koma106
(tag)
Az elvárásaimhoz, elképzelésemhez viszonyítottan nem egy csúcs. Ár/érték viszonyát tekintve azonban jó választás. Samdung 223BW-t vagy 225BW-t szerettem volna, de ez egyrészt olcsóbb, másrészt (szubjektív, de) jobb a dizájn. Elégedett vagyok vele 
-

viktor82
(őstag)
Szevasztok,kérdésem egyszerű van két LG monitor és nem tudok választani nem nagyon értek a monitorokhoz igy a sok szám nem jelent semmit nekem ,az egyik
LG 22" LCD W2252TQ-PF Wide 2ms DVI piano black-ez 10000:1 kontraszt ,ha ez jelent valamit a másik meg
LG 22" LCD L226WTQ-PF Wide 2ms DVI Glossy black- ez meg 5000:1-hez kontraszt!
Más ajánlatokat is várok nem feltétel a LG!Válaszokat előre is köszönöm!

m0rd0k
(senior tag)
Sziasztok!
Lehet hogy nemide tartozik de máshol nem találtam erre alkalmas helyet...
De egy LG Flatron L1919s 1 éves Lcd monitort mennyiért tudnám eladni? 
Köszi!
Motorola Defy @Miui.us (Android 2.3.7)

Eagle16
(PH! addikt)

m0rd0k
(senior tag)
uhh télleg igazad van pedig ismerem ezt a topikot :/
monitoros részen belül kerestem 
bocsi
Motorola Defy @Miui.us (Android 2.3.7)

edeleny
(senior tag)
Hali,LG L1919s monitorom van,az lenne a kérdésem hogy lehet e használni a nativ 1280-as felbontástol nagyobb felbontásban is?(Pl 1600x1200)
hali LG fanok... 
Én 2006.11.13.-án vettem egy LG Flatron L1950H LCD monitort,és tökéletesen megvagyok vele elégedve!!(akkor 70k volt az ára,és ezis ugy hogy, az LG nagyker küldött 3db-ot annak a boltnak ahol vettem anno a szgépet,éshát ezvolt az utolsó db)
Nembántam meg,igaz 8ms-ot tud,de nembaj.Ezcsak apróság számomra!Van még tartaléknak egy LG Flatron T710BH monitorom,ezt használtan vettem kb. 3 éve!Tehát én tökéletesen megvok elégedve az LG-vel!Mint monitor!Több tapasztalatom egyelőre nincs!
Hanetán másik monitort kellene venni,tutti LG-t veszek. 
Legyetek jók
üdv.
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Trs
(lelkes újonc)
Hát Helló!
A választás csak rajtad múlik. A W2252TQ-PF jobban néz ki és több felhasználó barát funkciója van, (pl: 4:3 in wide, photo effect, EZ-zooming) amik nélkül persze nem élet az élet
. Az utóbbi L226WTQ-PF pedig akkor ajánlanám ha a dizájn anniyra nem fontos. Mind a 2 monitor Parasztvakító DFC kontrasztja van a natívja pedig ua. mind a 2nek szerintem.
Edelény: A 19" 4:3-as (ill. 5:4 nem tom mellik a jó) max 1280x1024, 20"-tól fölfelé van csak 1600x1200 felbontás...... és ITT a "soha" be nem linkelt tábla 
Ami késik az csak közeledik...

mindfreak
(őstag)
Természetesen nem. Maximális felbontás: 1280 x 1024.

viktor82
(őstag)
Kösz a segitséget demár választottam és már úton van a monitor az LG L226WTQ-PF -m szép vékony a kerete és az a fomtos nekem a másik olyan samsungos meg olyan mint egy TV,de mindenki azt vesz amit akar ugye?

Szemi82
(tag)
Sziasztok.
LG 1953 tr tft-ről valaki tud e mondani nekem véleményt?
Van e már valakinek vele kapcsolatban tapasztalata?
A választ előre is köszönöm. 
Várom, hogy egy angyal érkezzen, és fizessek a bűnért, ha vétkeztem... /BFBC2: szemike/

Birsinator
(kvázi-tag)
Nézz át a "milyen 19"-os tft-t"című topicba, ott van pár ember akinek van ilyen monitora és elégedettek vele.
Egyébként én is ezzel a monitorral kacérkodok.
Pár apró kérdés motoszkál a fejemben, mégpedig:
1 - a pivot funkciót (elforgartható a monitor 90 fokban, tehát nem fekvő, hanem álló monitor lesz) meg lehet e oldani házilag is viszonylag biztonságban
2 - erősen vacilálok a hagyományos és a wide monitork között, a gépem elég erőteljes ahoz, hogy a nagyobb 20-22"-os wide monitorok felbontását is vigye általában a játékokban, de még idegenkedem ettől a laposságtól, volt e valakinek bármilyen negatív tapasztalata a wide felbontással játékokban
3 - az LG-L1953TR-SF mellé tudtok e mondani valami hasonló 50-55K körüli LG wide monitort amit érdemes megvenni, mert amit szimpatikusat találtam az a Samsung 223BW.
4 - most egy ősrégi samsung 19"-os crt-n nyomom az ipart 1280*1024-ben 75 hz-en (bírná 1600*1200-ban is 75 hzen, vagy 1280*1024-ben 85hz-en, de akkor borzalmasan szar a kép, így is vannak benne csíkok), vajon az új monitor képe érezhetően "darabosabb" vagy élesebb lesz?
Thx előre is!
Adios!
[ Szerkesztve ]
A gombázás olyan mint a vallás, vannak hivők és hitetlenek, én hívő vagyok! (valaki szerint egyszerűen bolond :t)

Birsinator
(kvázi-tag)
Közben találtam egy ilyet:
LG - L1954TQ-PF na erről mit tudtok mondani?
A gombázás olyan mint a vallás, vannak hivők és hitetlenek, én hívő vagyok! (valaki szerint egyszerűen bolond :t)

Birsinator
(kvázi-tag)
Kicsit visszaolvastam itt a szomszédos "milyen 19"-os tft-t" fórumban, és rádöbbentem, hogy az LG-L1953PR-SF monitor a nekem való, mert nekem fontos lenne a pivot, és ha jól gondolom, akkor ez ugyan olyan, mint az LG-L1953TR-SF csak ez pivotos.
Ez lesz az új monitorom, hacsak valak nagyon le nem bezsél róla! (igen ez felhívás arra, hogy mindent mondjatok el róla amit tudtok)
És még elég baráti árban is van, némileg 55K alatt meglehet venni!

Szemi82
(tag)
Igazad van.
Úgy nézem teljesen ugyan az a két monitor csak az álványa van módosítva a pivot miatt.
Én megvettem azt amiről kérdeztem.
Nekem is egy 19"-os crt-m volt és ég és föld a kettő.
A kép élesebb, a színek teltek és ragyogók.
Nekem mindenképpen megérte főleg hogy mellé tettük egy asus-nak és egy samsungnak amik hasonló adatokkal rendelkeztek. 
Várom, hogy egy angyal érkezzen, és fizessek a bűnért, ha vétkeztem... /BFBC2: szemike/

Birsinator
(kvázi-tag)
Nálam is kész a döntés, nem beszéltek le erről a monitorról ,tehát ez lesz, és már előre örülök neki 
Tapasztalatokat majd írok...
És egy kérdés: Mindent adtak hozzá ami szükséges, vagy mondjuk a dvi kábelt nekem kell beszereznem, vagy esetleg tápkábelt?
Előre is köszi!

ész ventura
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Ezt érdemes lenne megvenni?
Ki ismeri?
22" TFT LG L226WTQ 50000-ért?
Jónak tűnik, megér ennyit?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...

Rossi
(őstag)
Üdv!
LG L1953TR-SF jó választás?
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

Szemi82
(tag)
Ehez speciel mindent adtak hiánytalanul.
Gondolom ahoz is mert nem hinném hogy tipusonként változtatnák a csomagtartalmat!

Szemi82
(tag)
Én speciel csak dicsérni tudom.
Szerintem megéri az árát!

Rossi
(őstag)
Thx. 
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

Jeep1
(újonc)
Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt-e már szó erröl a monitorról LG L1970HR-BF ??
Érdekelnének tapasztalatok, hibák stb!
A monitor ára jelenleg 52,000 Ft körül van.
Érdemes ilyet venni vagy ennyi pénzért már másmilyet kéne néznem?
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem művész!

Birsinator
(kvázi-tag)
Nos a mai napon megrendeltem az LG - L1953PR-SF jelű vizuális output egységét a gépnek, és a holnapi napon már mehetek is érte. Utánna majd írok róla pár sort. Drukkoljatok, hogy a 3(+3 a hosszú hétvége miatt) napos pixel garanciát ne kelljen igénybe venni 

Szemi82
(tag)
Reméljük hogy nem lesz gondod.
Sok sikert. 

Rossi
(őstag)
Üdv!
Én tegnap vettem át (bár ez TR-SF), ma tudom megnézni, hogy pixel téren mi a helyzet. Mivel vidéki vagyok, csak futárral tudom felküldeni (tegnap felmentem, de azért mert egy egész konfigot vettem), de ne legyen rá szükség... Azt mondták, hogy inkább a nagyobbakkal szokott gond lenni.

Birsinator
(kvázi-tag)
Üdv!
megvan a monitor!
Pixel hibát nem találtam, a tesztelés lépcsőit a szomszédos "Milyen 19"-os LCD-t?" topicban olvashatjátok.
Egynlőre meg vagyok vele elégedve. A Finom beállításokra majd a hosszú hétvégén lesz igazán időm.

Rossi
(őstag)
Az enyémen van egy pixelhiba, a képernyő bal felső sarka közelében. Sötét háttér előtt vörösen világít, világos háttér előtt nem is látszik, úgyhogy emiatt nem küldetem vissza... Viszont annyira nem vagyok megelégedve a monitorral, a régi F700B-mnek is szebb volt a képe, az ex-notebookom LCD-jének szintén... Na mind1... 

Rossi
(őstag)
Bocs, lejárt a mod...
Tudtok valami beállítás-trükköt, hogy minnél szebb legyen a kép?

DarthZolee
(újonc)
Sziasztok, nemrég vettem egy LG Flatron L192WS monitort. Eddig tökéletesen müxik, pixelhiba sincs benne. Az ára is rendkívűl kedvező, nagyon ajánlom mindenkinek aki TFT vásárlásán gondolkodik. Mint a tipusszáma is elárulja 19-es widescreen 16:10, 1440x900, 75Hz-n. Szenzációs képe van, öröm ránézni 6 év CRT után.