Üdv!
Hozzájutottam én is egy ilyen monitorhoz: W2261VP. Valójában mindennel megvagyok elégedve, viszont kb 1 hónap sem telt el, és felfigyeltem arra, hogyha ki van kapcsolva a PC és a monitor is, de áram alatt vannak, akkor a monitor hálózati csatlakozása felől sercegő, sípoló hangot hallok, ami sztem nem túl normális jelenség, éjszaka ki kell húzzam áram alól, hogy ne zajongjon, valójában annyira nem hangos, de egy csendes szobában azért hallható, pont annyira zavaró, hogy nem lehet meglenni tőle. Viszont attól tartok, hogy ez nem feltétlen hibátlan működésre utaló jel. A másik észrevétel, ami talán az előző zajt okozó probléma mellékhatása lehet, hogy számítógép használata közben bizonyos töltési pontoknál (pl egy játéknál pálya betöltés, de volt már Windows induláskor) a monitor elsötétül, de látszólag nem kapcsol ki, mivel világít a led folyamatosan, mintha online lenne, de csak úgy tudom visszatéríteni működő állapotba, ha ki/bekapcsolom (bizonyos programoknál sűrűn csinálja, de általános használat közben szerencsére még nem csinált ilyet). Ja, a furcsa hang (zümmögő) akkor is megfigyelhető, ha a monitor készenléti állapotban van, tehát nem kap jelet a PC felől, de nincs is kikapcsolva, na ilyenkor ugye villog a led, egyszer erősebb, majd halványabb fénnyel, eközben a hang a fényerőtől függően változik, ilyenkor majdnem olyan módon váltakozik, mint a tűzoltó szirénája, persze nem olyan hangos
, de van hangerőkülönbség. Na ezzel a problémával küzdök, és ne mondja senki, hogy ez normális
.... Egyébként ez ne tántorítson el senkit attól, hogy megvegye ezt a típust, mivel nagyon megvagyok vele elégedve, ez csak 1 a millióból probléma, és ki más is venné meg a hibásat, ha nem én, tehát mindenki örülhet, hogy van egy ilyen balek, mint én. De még az a jó, hogy garancia alatt van problémája, azt is remélem, hogy egyáltalán garanciális hiba, ha egyáltalán hibaként lesz megállapítva. Remélem vki tud segíteni, hogy ebben az esetben mit tegyek. LG szerviz abszolút nincs a közelembe, tehát Pestre kéne elcipeljem, ahhoz egyenlőre nincs sok kedvem. Választ előre is köszönöm!