Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám.Kaptam egy LG dvd írót,de nincs meg a telepítője,a windows meg nem ismeri fel.Mit csináljak?
Válaszotokat előre is köszi!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Tszandi
(újonc)
Szia!
Ha xp-t használsz, akkor elvileg telepítőlemez nélkül fel kell ismernie a gépnek a meghajtót.
Az eszközkezelőben látszik egyáltalán, van ismeretlen eszköz?
http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

Vaze
(senior tag)
Sziasztok
Nekem is vann egy hasonló dvd irom,nekem az a baj mostanság vele hogy álandóan ki megy belőle az áram...
Tápom jól müxik hisz a vinyok is mennek állandoan,azokbol nem megy ki a ménkü!
Sőt azt is probáltam hogy ami a vinyokra vann kötve áram csati azokat rákötöttem a dvd irora és akor is ki megy belőle az áram!
Valaki tudna segiteni hogy mi lehet a probléma?
Üdv...:Zoli
No Comment......!!!!!!

Vaze
(senior tag)
UP
No Comment......!!!!!!

Vaze
(senior tag)
UP
No Comment......!!!!!!

Alex91
(PH! nagyúr)
Meghalt... Vegyel masikat!
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Vaze
(senior tag)
Oké köszi az értelmes választ 
No Comment......!!!!!!

Alex91
(PH! nagyúr)
Gondolom erre magadtol is rajottel
!
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Vaze
(senior tag)
Megfordult a fejembe igen!
Csak az a helyzet hogy mikor használom akor müxik szépen irja a dvd lemezt + cd - ét...
Csak mikor nem használom egyszerüen kimegy belőle a power egy idő után 
No Comment......!!!!!!

Alex91
(PH! nagyúr)
Valamelyik alkatresz csak haldoklik benne, hany eves a meghajto? Ugy is itt az ideje a cserenek!