Köszi az info-t!!!Jól hangzik Cucusoft 
És ez kb egy egy CD-s avit mennyi edő alatt lesz át DVD be????
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
almi
(senior tag)

seti
(újonc)
Nagyjából real time.Ez persze erősen gép függő.
Ha gőz gőzölög, akkor a jód jódolog?

leonardo76
(újonc)
Hali!
Feltettem az a115-ös FW-t!
Premium Grade Media (narancspiros,Ritek G05, 4x)DVD-t megírja szépen 4x-esen, de visszaolvasáskor nem jó, ugrik a film még az íróban is.
TraxData 8x-ost (Ritek G15), 4x-esen viszont szépen megírja...
Mindkettőnél felajánlja a 8x-os írást is, de azt még nem próbáltam.
Most akkor a lemez xar, vagy mi van?
Szerintetek?

leonardo76
(újonc)
Bocsi, a Trax 8x-os persze hogy Ritek G05, nem 15...

szapeti
(tag)
Ezzel a lemezzel ugyanez a gondom az LG-4120B-vel. Hugom Samsungja és egy ismerősöm Pio-108-a tökéletesen megírja.

Sentinel1982
(újonc)
Kinek milyen tapasztalatai vannak a RITEKG04-es dvd-ről?
Link: http://slot.hu/index.php?menu=1&azon=20
ASUS K8N-E Deluxe Socket 754 ATX, Amd Athlon 64 3000+, Asus 9550Ge/TD, 512/400 DDR Ram, 120 Samsung SATA, 80 Maxtor PATA, LG 4120B, Asus 52X iró
Ritek G04 lemezekkel nekem semmilyen problémám nem volt.
[Szerkesztve]
Com'è diverso il mondo visto da qui

Poni
(lelkes újonc)
Hát sztem sok mindenlkinek megoldaná a problémáját egy jó tápegység......
AM2 3600+ Asus M2N-E, HP NC4000
Te most miről beszélsz? Azzal kéne írni a DVD-t? 

Met
(őstag)
Szerintem lemezhiba. Az rendben, hogy ritek alapanyag de az nem jelent semmit.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae

Met
(őstag)
Alapjában a G04-es lemezekel nem volt gondom, sokáig lila riteket használtam.
Mint fentebb írtam az, hogy milyen alapanyag csak egy dolog. Vegyél 4x-esen írható traxdatát (ha még találsz) az is G04-es és jó minőség.

headhunter
(senior tag)
Sziasztok !
Lemez tapasztalatom a következő :
Árban is jó Datawrite DVD-R 8x (szürke) FUJIFILM03 eddig mindegyiket kifogástalan minöségben írta az LG GSA-4120B (100, 112 115) firmware-rel is 8x-an.
Fuji DVD+R 8x (kék lemez) RICOHJPNR02 12X-en írja ez is kitűnő lemez.
Ridata DVD-R 8x(ezüst szín) RITEKG04 8x írás
Ridata DVD+R 8x (kék- világos kék) RITEK R03 8x írás.
Ami nem jött be nálam és az lg írómnál
:
Arita DVD-R 8X (rózsaszín) RITEKG05 csak 4x-en és szerintem ez a legrosszabb lemez.
Traxdata DVD-R 8X (ezüst) 4x írás.
Üdv.: headhunter
[Szerkesztve]
A ''Ridata DVD-R 8x (ezüst szín)'' nem RITEKG05 volt? Mert ha RITEKG04, akkor az csak 4x-es lemez volt.
A ''Traxdata DVD-R 8X (ezüst)'' is RITEKG05 volt?
Csak azért kérdezem, mert ha az összes említett lemezt ugyanazzal a firmware-rel írtad (volna), akkor elég furák az eredményeid, lévén egy rakás általad különbözőnek értékelt lemez amúgy tök ugyanaz a RITEKG05. Ha viszont közben váltogattad a firmware-eket, akkor meg semm értelme értékelni őket ilyenformán, mert a későbbi, jobb firmware-rel a korábban problémásnak talált darabok is jók lehettek volna.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

headhunter
(senior tag)
Sorry !
Igazad van G05 mind a kettő.
A 115 firmware-rel írja az arita, traxdata, ridata 8x lemezeket 8x-an.
A többi stimmel, ha lemezt veszek DVD-R-ből Datawrite-t,DVD+R-ből Ridata vagy Fuji 8X-t.
Ezek szerintem megbizható lemezek.
[Szerkesztve]
Bár már leváltottam az írómat (4163B-re), de előtte felraktam az A115 firmware-t és csak megerősíteni tudom a G05-ös hordozójú lemezeket ezzel a firmware-el már 8x megírta.
Ja és grat. az új weboldalhoz! 
[Szerkesztve]

headhunter
(senior tag)
Mi a tapasztalatotok DVD-R, DVD+R lemezekkel ?
Melyik jobb választás a 4120 íróhoz?
Volt-e valakinek DVD+R lemezekkel hasonló gondja mint DVD-R-nél 8x-t csak 4x-en írta?
Üdv.: headhunter

Ervincso
(lelkes újonc)
Sziasztok !
Segitsetek, haveromnak olyan problémája van, h. frissitett firmware-t LG 4120B-n - nem tom milyenről mire- azóta nem ír CD-t az író.
Mi lehet a megoldás ? (addig pontosabban tájékozódom)
És, lehet vajon régebbi fw-t visszarakni ???
Köszi, Ervincso
Nem vagyok aláírásra jogosult !

almi
(senior tag)
Nem értek ehhez a témához!Az a lényeg hogy ír
De sztem lehet !Bocs ha netán hülyeséget mondtam!
Addig, amíg nem tudod megmondani, hogy milyen firmware-t rakott fel mi helyett, mit lehet erre válaszolni?
Legfeljebb azt, hogy gratulálok! 
[Szerkesztve]

Ervincso
(lelkes újonc)
Nos, megtudakoltam, a102 helyett a114-t pakolt fel. Én is gratuláltam neki 

Ervincso
(lelkes újonc)
ill. 101 helyett 111 ...
De tárgytalan a kérdés, azt mondja megoldja... hajrá neki
Jó, hajrá neki!
De annyit azért segítek, ha nem baj, hogy az én írómon az A101-től kezdve az összes firmware fenn volt, megjelenésétől kezdve a következő megjelenéséig. Én egyikkel sem tapasztaltam ilyen problémát.

reimre
(újonc)
Nekem most a 111-es firmware van fenn. A bugyirózsaszín Aritát továbbra is csakis 4X sebességgel ír (de szerencsére már elfogyott). Vettem pár darab Ridisc -8X lemezt próbára, ami tudtommal ugyanúgy G05, ezt viszont megírja 8X, hibátlanul. Akkor viszont nem értem, a Ritek javított a minőségen, vagy hogy is van ez? Különben nincs jelentősége.
Ja, igen. Állítólag az Arita +8X lényegsen jobb minőségű mint a -8X, igaz ez? Mert itt:
http://www.dvd-and-media.com/arita-dvd.htm
azt írják, hogy ez is G05, akkor nem tudom mitől lenne jobb....

Sentinel1982
(újonc)
Ahonnan szerzem a dvd-ket sajnos nem találgható G04 tipusú lemez.
Ezen lemezek közül mejiket ajánlanátok:
Arita DVD-R 8x
Ridata DVD-R 8x
Ridisk DVD-R 8x
Traxdata DVD-R 8x
115-es firmware
Asztali dvd-n szeretném lejátszani a ráírt filmeket.
[Szerkesztve]
ASUS K8N-E Deluxe Socket 754 ATX, Amd Athlon 64 3000+, Asus 9550Ge/TD, 512/400 DDR Ram, 120 Samsung SATA, 80 Maxtor PATA, LG 4120B, Asus 52X iró

arpeen2
(senior tag)
Ezek közül a Traxdata a legjobb.

Sentinel1982
(újonc)
Semilyen asztali dvd-n nem volt vele probléma?

Ervincso
(lelkes újonc)
Hali, én Traxdata-ra írok, 8x-san, egyet nem cseszett még el az íróm, ill. mindet lejátszotta a LG asztali player.
Javaslom ezt a lemezt 

&rew
(őstag)
egy haverom kert, hogy vegyek neki dvd-irot meg novemberben. olcso legyen, de jo
mondok 4120b es akkor mar boldog lehet a dl-lel is. megvesz, orul. egy ido utan jon panaszkodni h az lg-vel irt filmek mennek mindenhol, kiveve csalad asztali jatszojat, abban ugrik, ciceg. amit meg mashol irnak neki, akar meg 12x-el is, az hibatlan. mar egett arcom h rosszat javasoltam neki, mikor engem gondol a nagy hozzaertonek, meg hat megiscsak barat. vegre hetvegen athozta irot, keszultem otthon legujabb fw-ekkel, imagetool-lal, dvddecrypter-rel, hogy majd jol irunk neki franko dvd-t. nezzuk fw. a100
akkor talan itt az ideje cserenek. feltettem ra a sony-nal talalhato a115-2 jelzesut es rajzoltunk vele egy -8x-es traxtatat 4x-el. persze megy mindenhol remekul. van ertelme ennek a frissitesnek 
dodge charger - ford mustang - dodge challenger

Met
(őstag)
Igaz, hogy ehhez az írohoz nem ajánlott a TDK TTG01-es lemez? Szeretnék nyomtatható lemezt venni de az egyik boltban aszonták, hogy nem ajánlják hozzá.
Vagy még van nyomtathatóból Ritek 4x-es, az olyan minőség mint a lila ritek?
Sziasztok!
Haveromnak van a következő konfigja és nem ír benne DVD-t neki az LG 4120 DVD írója:
Abit alaplap
AMD 2000+
256/266 RAM (jó és akkor sem ír, ha 512+256MB van benne)
ABIT Siluro Gef4 Ti 4200
80GB seagate vinya
40GB maxtor vinya
LG 4120
CD-t lehet vele írni, de DVD írásakor a Fájl letárolásakor ''nem válaszol'' a nero, és csak reset segít.
Mi lehet a probléma.
Próbáltuk: no name DVD lemezzel, Princo-val, állítólag Sony lemezzel is.
Másik gépben ugyanez az író szépen írja a DVD-t.
Ide válaszoljatok:Bővebben: link
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Az optimista minden vészhelyzetben lehetőséget lát, a pesszimista veszélyt lát minden lehetőségben. “Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”

levike33
(újonc)
Tud valaki infót a 115-2 firmwareről??
Ma vettem egy pár Arita (világos rózsaszín) 8X-os lemezt. Eddig 2-t írtam. Az első írása alatt olvasgattam a topictot. A második lemeznél már csináltam hibaellenörzést (sokáig tartott úgyhogy gondolom bitről-bitre csinálta
) A dolog eddig bevált nem talált hibát sehol! Jah 111FW
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

&rew
(őstag)
feltettem. megy. nemtom mi valtozott. az lg mindig csak annyit ir, hogy javitott olvasasi meg irasi kepessegek. furcsa h a vaio ftp-jen van fent, de mar a 112-es is lakott ott. talan hasznalja a sony is vmelyik tiptopjaba 

Ervincso
(lelkes újonc)
Hali !
Látom proh-s topikokban az ''Up'' használt, de mit takar ?? 

budacsik
(újonc)
Sziasztok!Nekem is van egy ilyen íróm és (kb 2 hete) amikor a nero-val írtam ki vele adatot nekem is látszólag ok volt az írás majd a végén kaptam a hibaüzit.
A filmeket még eddig vissza tudtam olvasni mindet.Nekem gyárilag volt fennt 302 fw.Akkor most minden ilyen író sz;r?

almi
(senior tag)
Hát én cask úgy írtam h megjegyezze oldalt a fórumot nekem!De amúgy a beírsz 1 UP ot akkot a Lista elejére ugrik a totyik és nagyobb az esély arra hogy ha kérdezel válaszolnak!
Szal érted 

&rew
(őstag)
aggodom h neked nem is igazan ilyen irod van
talan 4160b v 4040b. a 4120-nak a fw szamozasa a100-rol indult es most tart kb a115-2 -nel.
a hibat vhol mar olvastam itt a forumon, de nem emlexem a megoldasra 
Ez a 115-2 firmware hivatalos? Mármint az LH írta? Mert akkor felteszem. Ha nem nem...
Different songs for different moods.
Senki?

Met
(őstag)
Az LG oldalán a 111-es az utolsó fw.
Nekem ez hivatalosnak tűnik

silver-pda
(kvázi-tag)
Ez még nem az LG hivatalos FW-je.
A 115 az egy ''hackelt'' verzió, párdolgot javítottak benne, meg vmi védelem törés is bejátszik. 

voison
(lelkes újonc)
mennyit adnátok egy zsírúj
LG GSA-4120B ért bontatlanul
gari nélkül? (kipróbálni lehet)
.oO VoisoN Oo.
Köszi nektek! Akkor még várok 

bbchris
(senior tag)
Azt hogy nem ír azt én is tapasztaltam egy K7S5A alaplapnál az istennek sem látja ezt az LG-t , aztán lám átettük egy AsRock alaplapba és lám látja az írót és semmi gond nincs vele . Ilyenek sajnos vannak hogy nem szeretnek bizonyos alaplapokat .

Tibojka
(lelkes újonc)
Sziasztok! mi a különbség a LG GSA-4163B és a LG GSA-4160B között???

silver-pda
(kvázi-tag)
Nem tudom, de ha a 4160-as topikban kérdeznéd, ott talán hamarabb kapsz választ. 
Sőt, van egy pont ilyen topik.