Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók  »  LG GSA-4120B (kiemelt téma)

(#351) PeriS

PeriS
(újonc)

Hi All!
És igen végre sikerül egy lemezt elrontanom az íróval. Bár szerintem inkább anyaghiba - lemez hiba - mint az író hibája... Mondjuk 100 dvd után 1 rontás bele fér:)

Asus A8N SLI alaplap(módosított zalman chipset hűtő), AMD Athlon 64 3000+ proci, ATI X300 128Mb (low end) VGA, 2*512 Mb GEIL RAM(párban tesztelt), 120Gb Samsung Winchester 8 mb cache (boot), 120Gb Segate Winchester 2mb cache (data), LG GSA-4120B DVDRAM 2mb cache(FW:A115)

(#352) idom

idom
(lelkes újonc)

Tudom, nem idevág a téma, de segítsetek lécciiiiii :O

Adott egy koncert dvd, amiről nem szeretnék mindent leszedni, de menüt és a főműsort igen. A shrinkkel próbálkozom, de sajnos a menüt az extrákhoz teszi, így műsornak veszi és nem menünek! :O Ha vki tudna segíteni azt megköszönném...hogyan szedjem le a menüt, hogy menüként is kezelje Re-Author módban?

Előre is köszi...

- - --== '' Az emberi világban az okos nők, a gyöngeségükből is erőt kovácsolnak! '' ==-- - -

(#353) arpeen2 válasza idom (#352) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Legjobb tudomásom szerint a Shrink Re-Author módban nem szedi le a menüt sehogyse. Nagyon puritán authorizáló.

(#354) idom

idom
(lelkes újonc)

:Y Azt hittem én vagyok béna...:D
Tudsz nekem mondani olyat, amivel megtudom csinálni és nem túl bonyolult?
DVD2One, és Instant Copy kizárva, mert az előbbi nagyon primitív, az utóbbi pedig olyat is le akar szedni amit én nem akarok....mert hiába user define-ra állítom, van két nagyon main movie amiből nekem csak az egyik kell, de nem engedi külön kezelni! :(((
Ötlet? Előre is köccc

- - --== '' Az emberi világban az okos nők, a gyöngeségükből is erőt kovácsolnak! '' ==-- - -

(#355) dvd-lg4120

dvd-lg4120
(újonc)

Helló! Van egy lg 4120-asom + Néró 6.3.1.20, firmware A104.
Hogy tudok dvd+rw-ből dvd-rom-ot csinálni bitsettinggel?????
Néróban beállítottam, megírtam a dvd-t, de book type maradt +rw és az asztali ezt nem is hajlandó lejátszani. Mit vagy mi mással csináljam?

(#356) kal válasza dvd-lg4120 (#355) üzenetére

kal
(újonc)

Olvasd el az ide vonatkozó topikomat, 325
vagy nézd meg a linket:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=104487

a lényeg az, hogy az LG-re kell nyomást gyakorolni, hogy adjon ki egy normális firmwaret, ami támogatja a +RW bitsetting-et, és a +-R dl lemez írást....( idáig csak a+R dl-t engedi)

E=m*c*c

(#357) Mardel

Mardel
(kvázi-tag)

Én is vettem ilyen DVD karcolót :)
...Egy 4éves Sony asztali lejátszó letudja játszani +os DLes DVDt?

No Fate But What We Make

(#358) Mardel

Mardel
(kvázi-tag)

Az A104 firmware jó?
... vagy legáalábbis jobb mint az eredeti!:)

No Fate But What We Make

(#359) Mardel

Mardel
(kvázi-tag)

Mondjatok nekem egy full jó DVD író progit és olyan progit amiből a műsoros DVDből csak a filmet vagy mást tudjak leírni!
Amúgy a műsoros DVDnél ha simán leírom DLre akkor khhm a másolás védelem miatt nem müxik,vagy DVDDecrypterrel ISOba és khhm eltűnik a másolás védelem?

No Fate But What We Make

(#360) Mardel

Mardel
(kvázi-tag)

Milyen jó minőségű DVD lemezt ajánlotok?
TDK,Traxdata,Ritek?:F

No Fate But What We Make

(#361) Mardel

Mardel
(kvázi-tag)

Traxdata Dual Layert vagy átlagban a +os DLt mennyiért veszitek?
Nem tudom a gonolataimat eszerre leírni sajna:(

No Fate But What We Make

(#362) Raven Seldon válasza idom (#352) üzenetére

Raven Seldon
(kvázi-tag)

Hümm... Próbáld meg a Clone DVD-t. Avagy ha másolásvédett, akkor előtte DVD Decrypterrel szedd le a dolgokat, aztán Clone DVD :)
A Clone DVD-ben még külön jó, h amikor kiválasztod a video sávok közül ami kell, oldalt egy kis ablakban látod is, h mi az, mert közben lejátssza.

Remélem tudtam segíteni :)

''Sajnos az államnak a hülyéket is el kell tartani...''

(#363) Mardel

Mardel
(kvázi-tag)

Köszi szépen a segítséget!!

És azt az új firmwaret hova töltsem le?:F

No Fate But What We Make

(#364) Mardel

Mardel
(kvázi-tag)

Egyáltalán hogy tudom frissíteni Firmware-ét ha nincs telepítője csak az xp felismeri! :F

No Fate But What We Make

(#365) 0Misi0

0Misi0
(újonc)

Hali lg ???
nono ne vegyen senki ha már írót akarsz (tok) venni ne lg márkás lemezeket 1200/kb s olvas vissza és nem csak 1 lett megnézve
meg burst rate=12 mb/s nevetséges
az én toshibám (5272) 26 mb /s
és nem sokkal drágább 2500-3000 ft kb
olvasoibó is 70 db vittem vissza a végén f felügyelőséggel mentem mert nem akartak semmit csinálni
LG No1 optical drive (hazugság) mindenbe jó csak nem optikai meghajtóba
hail

(#366) Mardel

Mardel
(kvázi-tag)

Ehhez a DVD íróhaz má adott ki az LG újabb hivatalos firmwaret??

No Fate But What We Make

(#367) Bimbike

Bimbike
(újonc)

Sziasztok! A gondom a következő nekem is 4120 asom van és eddig minden rendben volt vele Mindaddig amíg be nem rzháztam egy 8* írható lemezre. sajna minden író progi hibát jelez és nem írja meg.Firmware fent van ! Amúgy 4* megírja de akkor mi értelme van http://prohardver.hu/pics/smileys/mad.gif
:(

[Szerkesztve]

(#368) Raven Seldon válasza 0Misi0 (#365) üzenetére

Raven Seldon
(kvázi-tag)

Az igaz, h az LG írók elég lassúak, de nem annyira zavaróan... Mindemellett a hibajavításuk rohadt jó (az íróknak...az olvasóknak szar), ellentétben mondjuk a véresre dicsért TEAC-el.
Én meg vagyok vele elégedve.

''Sajnos az államnak a hülyéket is el kell tartani...''

(#369) Bimbike

Bimbike
(újonc)

Hello mindenki'' Segítsetek !!!
:Y
:))

[Szerkesztve]

(#370) Mardel

Mardel
(kvázi-tag)

Ha frissíted a firmwaret akkor az író garanciális marad..vagy csak akkor ha az LG hivatalos firmwaret használod!
Mondjuk nekem most gyári van fenn!
...mi van ha tönkre megy a gyárit hyogy tudod vissza tenni?

No Fate But What We Make

(#371) PeriS válasza Mardel (#370) üzenetére

PeriS
(újonc)

Hali!

A boltok hivatalos álláspontja szerint: ''...mi nem foglalkozunk firmware frissítéssel, ha viszont frissíted akkor a garancia elvész róla...'' teljesen mindegy hogy gyári vagy nem gyári a boltok nem vállalnak garanciát rá. Az lg magyarországi képviseletét keresd meg szerintem ezzel a kérdéssel. Csak azt nem értem mi értelme van a firmware frissítésnek ha elvész róla a gari. De ha visszalapozol ebben a topicban már volt erről szó.
BYE
ui : a régi firmwaret szerintem az lg honlapjáról le tudod szedni

Asus A8N SLI alaplap(módosított zalman chipset hűtő), AMD Athlon 64 3000+ proci, ATI X300 128Mb (low end) VGA, 2*512 Mb GEIL RAM(párban tesztelt), 120Gb Samsung Winchester 8 mb cache (boot), 120Gb Segate Winchester 2mb cache (data), LG GSA-4120B DVDRAM 2mb cache(FW:A115)

(#372) PeriS válasza Bimbike (#367) üzenetére

PeriS
(újonc)

Hali !
Melyik firmware van fent? Hanyas? Valamint milyen író progit használsz. Nero 6.3.1.20-al tökéletesen ment nekem A102 firmwareval. Azért nem frissítettem még mert még garis. Bár mondjuk mostmár a bitsetting miatt elgondolkodtam egy A104 frissítésen.
BYE

(#373) Bimbike válasza PeriS (#372) üzenetére

Bimbike
(újonc)

Bocsi ezt nem Írtam a fireare 104 de a Nero ugyan az. Lehet visszafelé is firmet frissíteni ???
:)

(#374) Bimbike

Bimbike
(újonc)

Ez érdekes így sem megy pedig visszatettem az eredetit A102. AZ írja a Nero hogy a DAO nem sikerült írás hiba. stb. Szóval nem értem. Lehet hogy a Philips DVD nem csípi ?? Van akinek volt ilyen gondja ? :Y

(#375) Bimbike

Bimbike
(újonc)

Megint hozzászólok !! Úgy látom magammal beszélgetek.. Örömhír hogy megoldódott a problémám és most már sikerül 8X DVD is megírnom hála az új firmware frissítésnek .A 110 . Tuti jó és 7 perc alatt meírta a lemezt.Nero Rulez! Csá mindenkinek :Y

(#376) PeriS

PeriS
(újonc)

Eléggé kihalt lett a topic, valszeg azért mert senki nem tud újat mondani:D
LG best of .

(#377) gorlin

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

Bimbike!

Most akkor melyik firmware van fent neked?
És hol találok eredeti gyárit?
Megéri a gyári vagy jobb a másik?
A segítséget előre is köszönöm.

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#378) petronas válasza gorlin (#377) üzenetére

petronas
(újonc)

Bocsi srácok hogy megtöröm a nagy csendet, de szeretném a tanácsotokat kérni!
Kéne vennem egy DVD - írót, de halvány lila f*ngom sincs hogy milyet vegyek. 25 - 30.000 Ft-om lenne rá.

Előre is köszi a seggítséget!

(#379) ChristianID

ChristianID
(újonc)

Sziasztok!

Feltette már vki az A110-es firmware-t az íróhoz?
Én ugyan leszedtem, de a külföldi site-okon vegyes a fogadtatása...általánosságban javítja a bitsetting állítást ill. a lemezfelismerést, de volt olyan is, akinek a frissítés után nem volt book type állítás...
A leszedett firmvare info file-ja meg csak sajna japánul (vagy koreaiul, fene tudja... :)) kommunikál...

...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....

(#380) gorlin

gorlin
(őstag)
LOGOUT blog

Hello!

Hát én már két hete csak azon vagyok milyen írót vegyek ,nagyon sokat olvastam utána.Végül keddre megrendeltem az lg4120B-t
Azért kérdezem már ost a firmwaret -mert ahogy megjön frissíteni akarom(Szóval az előző kérdésem még mindíg áll)

Amit megtudtam eddig és amiért az lg-t választottam.:

Ha a ''legjobbat'' akarod akkor Plextor 712A
Ebből a dobozos kb 28.000 Ft,van benne szoftware
A negatív az ,hogy nem tud két rétegű lemezt irni.De ha ez nem fontos ez a BEST OF

A következő a pioneer 108A(?azt hiszem kell a végére az A)Ez 16 szoros írást tud ,tud két rétegűt irni .Egyenlőre OEM változatban van nincs hozzá szoft
kb 25.000 Ft

A harmadik az lg ,középkategória ,de tud ramot kezelni ,elfogatható minőség.
az ára 22.000 ft(legalábbis én annyiért veszem)Ez már dobozos van hozzá szoft.

!!!Csak röviden összefoglaltam pár dolgot, érdemes elolvasni az összes ezzel kapcsolatos forum témát)

[Szerkesztve]

'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

(#381) Lőre válasza ChristianID (#379) üzenetére

Lőre
(tag)

Ha szabad kérdeznem honnét szerezted meg a 110A-s firmvert mert az LG-nél még csak a 104 es elérhető?? linket pls.

Egyet mondok,ne szóóójj bee! Mer' végig megyek rajtad kerekes szatyorral!

(#382) emre33 válasza ChristianID (#379) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

majdnem fel is raktam, akkor még várok vele egy csöppet, ha van vkinek több infója, akkor ossza meg velük

(#383) Lőre válasza emre33 (#382) üzenetére

Lőre
(tag)

Linket nem tudsz adni a letöltéséhez ?,
Esetleg emilben eldobnád??

Egyet mondok,ne szóóójj bee! Mer' végig megyek rajtad kerekes szatyorral!

(#384) Bimbike

Bimbike
(újonc)

Hello Mindenki ! Nekem a A110 firm van fent és mint írtam borzasztó boldog vagyok mert most már végre 8X írás megy a Philips DVD is. A többihez nem nagyon értek amiről írtok mondjuk úgy láma vagyok az ilyen bitsteam beállítások meg ilyenek. Az a fontos hohy megírja és utána le is tudjam játszani. Nem ?? A linket itt megtaláhatjátok sok érdekes más dologgal együtt. Csumi http://forum.rpc1.org/portal.php :C

(#385) kal

kal
(újonc)

Hát sajnos az új firware-vel (A110) sem megy a bitsetting +RW lemezen...

E=m*c*c

(#386) kodani válasza kal (#385) üzenetére

kodani
(tag)

úgy veszem észre én sem tudok....
egyáltalán mi újdonság van ebben a 110-es fw-ben?

(#387) levike33

levike33
(újonc)

Hát nem tudom, a hivatalos lapon még nincs fent a A110 firmware és ez a kínai szöveg sem valami biztató....

http://hu.lgservice.com/index_b2c.jsp

(#388) ChristianID

ChristianID
(újonc)

Hello!

Én innen: http://www2.melcoinc.co.jp/pub/hd/dvsmd5812fb_fwa110.exe
szedtem le, bár látom, van már más link is...

Angol (vagy magyar :) ) leírás valakinek esetleg van már hozzá?

Bye

...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....

(#389) emre33 válasza levike33 (#387) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

én inkább nem rakom fl, majd ha az LG honlapján is kint lesz

(#390) kodani válasza emre33 (#389) üzenetére

kodani
(tag)

Csak azt tudnám hogy jelenhet meg hivatalos firmware ami nem az LG honlapján kezdi a pályafutását.....

(#391) arpeen2 válasza kodani (#390) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Kimondta hogy hivatalos ?

Hivatalos fw csak a gyártó honlapján jelenik meg.

(#392) Melanoma

Melanoma
(kvázi-tag)

Én letöltöttem egy ilyen filét ''4120w110.zip'' ebben viszont van még kettő:
''A110auto.exe'' és a ''A110rpc1.exe'' az elsőt még tudom is, hogy mi
de az rpc1-es mit jelent?
Amúgy fölraktam a A110-es frimware.t, de a 8x Platinum lemezt csak 4x-en
látja.:F

-Tudatlanság a legnagyobb fegyver-

(#393) kodani válasza arpeen2 (#391) üzenetére

kodani
(tag)

Ha nem hivatalos akkor kitől származik?

(#394) levike33

levike33
(újonc)

Sajnos én sem jártam jobban. A Platinum 8x lemezt nekem is csak 4x írja meg, a A110 frissités után is, viszont a 4082 meg simán viszi 8 szorosan ......

(#395) Melanoma

Melanoma
(kvázi-tag)

És azt tudja vki mit lehet elérni az ''A110rpc1.exe'' -vel?:DD

(#396) emre33 válasza Melanoma (#395) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

nemtudom mire jó, de ha van egy kis eszed, csak az LG oldaláról letöltött cucost rakod fel az íródra

(#397) Melanoma válasza emre33 (#396) üzenetére

Melanoma
(kvázi-tag)

Miért az A110-es frimware nem hivatalos?:Y

(#398) emre33 válasza Melanoma (#397) üzenetére

emre33
(PH! addikt)

miért neked mi a hivatalos? az ha kint van az lg honlapján.

én egy binyonytalan forrásból származó cuccost fel nem rakok az íromra

(#399) Melanoma válasza emre33 (#398) üzenetére

Melanoma
(kvázi-tag)

Az LG honlapján hol találom meg a hivatalos frimware-eket, mivel ott még nem jártam?
Légyszi egy linket:DD

Akkor ezen (http://forum.rpc1.org/portal.php) az oldalon lévő összes frimware nem hivatalos?:O

[Szerkesztve]

(#400) PeriS válasza Melanoma (#399) üzenetére

PeriS
(újonc)

Hi
A véleményem egyezik az előttem szólókkal nem teszek fel olyan firmwaret ami nem hivatalos. Mondjuk mind1 mert a gar így is úgy is lemegy róla. Csak mondjuk hivatalossal kevesebb az esély rá hogy elromlik az író.

Egyébként innen szedhető a hivatalos: Bővebben: link

Útvonal

Fórumok  »  HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók  »  LG GSA-4120B (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.