Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók  »  LG GSA-4120B (kiemelt téma)

(#20) J.J. András válasza Sanya (#19) üzenetére

J.J. András
(őstag)

na, erre akkor annyit, hogy itt mutasd meg, hogy hol van a az új modellről bárminemű specifikáció....
Bővebben: link
-szóval ne nézz már hülyének, azért kérdeztem meg,hogy biztos legyek benne !!!!
-az lge.com-ra másszál fel légyszíves, és nézd meg, mi jön be....újdonságként beugrik egy flash, amiben leírják a GSA 4120B milyen fasza gyors, mekkora a puffere, de abban a leírásban nem esik szó Dual-Layer írási képességről....

-szóval, nem kell egyből felháborodni mindenen, elvégre ez a szájbabaszott PH azért van, ha nem tud az ember valamit tuttira, akkor feltegye a kérdést, hogy a nála tapasztaltabbak, vagy okosabbak megerősítsék, vagy kijavítsák ismereteit.....szóval ennyi, nem kell egyből ugatni......miért arc, te más loginnal is irogatsz vagy mi ? megengeded , hogy belépjek ezentúl a saját loginommal, vagy megengeded egyáltalán, hogy NETezzek, vagy egyáltalán bekapcsolhatom a PCmet ? -szóval vegyél vissza a ritmusból, aztán gondolkozz el, hogy miért, kit, és hogyan ugatsz le egyből !! neked lehet hogy evidens , hogy mi is az a GSA 4120B DVDWR, nekem meg az, hogy mi az a CFA......azt hiszem ha találtam volna ''fekete-fehér'' leírást arról, mit is tud ezen termék, nem kérdezem meg.......TOVÁBBI SZÉP NAPOT !!!

u.i.: jah ,öcsémsrác , DEX szó nélkül becopyzta a kérdésemre a választ, és nem állt neki arcoskodni.....

[Szerkesztve]

'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''

Útvonal

Fórumok  »  HDD/SSD, CD/DVD írók/olvasók  »  LG GSA-4120B (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.