Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) Andie

Andie
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Még Karácsonyra leptem meg magam ezzel a szerkezettel, csillivilli, játszik mindent, USB-s, felskáláz, ami csak szem-szájnak ingere - ez áll a reklámjában és a prospektusában.
Ez majdnem teljesen igaz is, egy 16 gigás Kingmax pendrive-ról üzemeltetem, a filmek 50%-át le is játsza szépen, a maradékot viszont nem.
Próbáltam mindenféle Xvid meg DivX formátumba átkódolni a filmeket, volt 1 film, aminél segitett, de ugyanaz a formátum másik filmnél nem segit. Érthetetlen, teljesen rapszódikusan viselkedik.
Volt, hogy egy filmet próbaképpen úgy konvertáltam át divX-be, hogy kettészedtem (2x350 megabyte). Az első részt le is játszotta, a másodikat meg már nem. Holott annyi különbség volt a két filmdarab között, hogy az egyik vége 01, a másik 02 volt.
Csak rakja ki a pontokat a bal felső sarokba, azt kidob újra a menübe.
Már beletőrődnék, hogy minden második filmet át kell kódolnom számítógépen, csak tudnám fixen, hogy mi az, amit tutira megeszik?
Legutóbb már egy filmet 5 különböző formátumba kódoltam át, rámásoltam mindet a pendrive-ra, és sorra végigpróbáltam, egy sem tetszett neki.

Teljesen tanácstalan vagyok, úgyhogy ha valakinek van ilyen szerkezete, vagy tapasztalt már ilyet, kérem segítsen. Köszi! :R

Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.