Én kimondottan szeretem a nagy DPI-t. A laptopom is 17"-ra 1680x1050-es és a 19"-on 1440x900-as asztalitól átülve tényleg aprók a betűk, de hamar meg lehet szokni, ha napokig csak a noteszt látom és hazamegyek az asztali monitorhoz meghökkenek hogy mik ezek a kanyi betűk, mintha 800x600-as felbontásba lenne. Minél nagyobb a cm^2-kre eső képpontok száma annál élesebb a kép...
Szóval végeredményben ennyi pénzért egy ekkora és ilyen felbontású monitor épp tökéletes lenne. Már csak meg kéne tudni tényleg S-PVA panel-e és azok közül se silány.
Mert a másik amivel szemezek az azonos árú 20"-os S-IPS paneles Dell 2007wtf. Az ugye az egyik legfaszább tipusú panellal szerelt, elismerten jó monitor.
Ez meg a 2. legjobb paneltipusból (sőtt, nekem többet ér a kontraszt mint a tökéletes szín pl. a fekete miatt), de full-hd felbontású és még méretben is nagyobb. (utóbbi nem feltétlenül jó, de ha a felbontás is nő mellé és nem kerül többe akkor jöhet nagyobb...)
Ha még újítok majd mellé egy 1Gb-os HD 4870-es VGA-t a játékok is elfutnak full-hd felbontásban aztán az már FPS élmény...
[ Szerkesztve ]
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.