Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#5) Tommer

Tommer
(tag)

Félig OFF lesz:

Én ahogy itt olvasgattam a neten ez a Lenovo L220x VA panelal van ellátva. Itt többen is említették ill. írták, hogy ide MO -ban TN panellal jön, de felmerült bennem a kérdés mi a túrónak szerelnék a Lenovo gyárban ugyanazt a típusú monitort 2 különféle panellal?

Na ekkor eszembe jutott, hogy sajna az ACER is csinált hasonló dolgot, mégpedig a Acer AL2423W monitorával. Ez a cucc is kétféle panellal készül és ugyanúgy AL2423W a típusa, ezt konkrétan tudom, mert itt a munkahelyemen pont van egy és az TN panelos, láttam a dobozát is és rá volt írva, hogy 160° -os látószög, de itt is van megnéztem TN.
Viszont láttam már ugyanezt a AL2423W típust PVA panellal itt is egy link róla

[link]

Itt a dobozon 178° -van és a képeken is látszik, hogy VA panelos!

Ennek függvényében nem jósolok semmi jót! Nagyon is lehetséges, hogy kétféle panellal szórakoztatják a népet.

Szóval ez csak tényleg akkor fog kiderülni, ha valaki megnézi, vagy meg tudja nézni, de ha mondjuk kicsomagolják és nem VA panel, akkor köteles vagyok megvenni? Mert szerintem egyáltalán NEM!

És egy szubjektív megjegyzés: ennek a 22" 1920x1200 -as felbontásnak 0,246mm -es képponttávolság az ára, ami szerintem már marhára kicsi! Én egy 20" 1600x1200 -as monitor előtt gépelek, de ez a 0,255mm -es képponttávolság is marhára kicsi számomra! 105% -ra van növelve a dolog nálam, de így meg elmosódottak a kis ikonok! Vagyis magamnak semmikép nem vennék ilyet, de másnak biztos nincsenek ilyen kifogásai!

Core™ i7

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.