Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#151) Alex91 válasza Ulkom (#150) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Milyen szovegszerkesztesi hiba? Ahhh....

A lenyeg, hogy kicsit kisebbek a betuk a megszokotnal. IMHO par oras, napos hasznalat utan hozaszokik az ember...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#152) Ulkom

Ulkom
(újonc)

Értem. Tudnál küldeni egy képet a monitorról miközben használod a word-ot, vagy a Quark-ot?

[ Szerkesztve ]

(#153) Alex91 válasza Ulkom (#152) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Nincs ilyen moncsim :). De itt par hozzaszolassal arebb van aki leirta, hogy mekkora meretuek a betuk, vagy, hogy honnan nezve kapod meg ugyanazt a meretet...

(Itt csinalt valaki egy tesztet a Logout-on, de sajna nem csinalt egy osszehasonlito kozeli kepet rola, pedig volt neki mellette egy 24"-os monitor is...)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#154) Ulkom

Ulkom
(újonc)

Tehát akkor biztosan vehetem, hogy ez a legjobb vétel, és t33hbeu verzió 100%, hogy S-PVA paneles? Mert ha megrendelem, és nem, akkor megzavaradok! :D

(#155) kano válasza Alex91 (#151) üzenetére

kano
(PH! addikt)

Szerintem a kolléga a betűk kontúrjainak a homályosságára gondolt.

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#156) Ulkom válasza kano (#155) üzenetére

Ulkom
(újonc)

Homályos a betűk kontúrjai? Kisebb felbontás mellett is?

(#157) Alex91 válasza kano (#155) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Imho ezt mar megbeszeltuk. ahogy en kivettem nem azt jelenti, hogy olvashatatlan, hanem a masikat kicsit jobbnak latta...

(#158) Ulkom

Ulkom
(újonc)

Hm... Tesztben nem láttam képet erről a jelenségről, pedig oldalterveknél jól jön azért a láthatóság. De ennyiért még így is "best buy", legfeljebb vagy kisebbre veszem a felbontást, vagy nagyítok az oldalterv nagyításán.

Köszönöm a segítséget!

Holnap megrendelem.

És csak annyit kérnék még, hogy ekkor ez a tuti S-PVA-ás modell megrendelő linkje?

[link]

[ Szerkesztve ]

(#159) Ulkom

Ulkom
(újonc)

Hm... Tesztben nem lattam képet erről a jelenségről, pedig oldaterveknél jól azért a láthatóság. De ennyiért még így is "best buy", legfeljebb vagy lejebb veszem a felbontást, vagy nagyítok az oldalterv méretén.

Köszönöm a segítséget!

Csak annyi érdekelne még, hogy ez a S-PVA-ás megrendelő linkje? Biztosra akarok menni. :)

[link]

(#160) einstein válasza Ulkom (#158) üzenetére

einstein
(senior tag)

Szerintem kissebb felbontás mellett lesz homályosabb a kép, mint ahogy minden LCD-n ha nem natívban hajtod. Legalábbis net/munka közben. Játék alatt már nem látszik.
Ahogy a kolléga is leírta a cikkben, ez a szövegszerkesztési "probléma" valójában nem az, valószínű csak megszokás kérdése, és szerintem csak azért írta, hogy legyen olyan pont amiben a másikat találja jobbnak.

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#161) Ulkom

Ulkom
(újonc)

Rendben.

Köszönöm szépen a segítségeteket! Megérkezése után egy kalibrátorral neki esek, és megírom a teszt eredményét.

Mégegyszer köszönöm a segítséget!

Üdv,
Ulkom

(#162) einstein válasza janos666 (#145) üzenetére

einstein
(senior tag)

Szerintem a játékoktól nem kell félni.
Egyrészt nem muszáj natívban játszani, közben nem lehet észrevenni, hogy nem a max felbontással játszol..
Másrészt, ha meg a full HD felbontást választod, cserébe le tudsz venni egy két plusz opciót. Pl. elképzeléseim szerint az AA kevésbé hatásos ilyen felbontás, és pixelméret mellett.

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#163) arn

arn
(őstag)

harom megoldas van:
megveszed ezt a monitort
megveszed a 22es tn paneleset vmivel olcsobban
megveszed a 24eset 60-80%al dragabban (vagy a 22es eizot 170ert)

a dell 2007wfpt kimaradt - talan vhol meg van elfekvoben, de ott is eleg hasonlo a pixelmeret.

[ Szerkesztve ]

http://project-brian.blogspot.com/

(#164) arn válasza einstein (#162) üzenetére

arn
(őstag)

1920ban a felbontas miatt, alacsonyabbon meg az interpolacio miatt nincs sok ertelme aat hasznalni.

[ Szerkesztve ]

(#165) Ulkom

Ulkom
(újonc)

Munkagép mellé kell, főleg kiadványszerkesztésre. A játék ebben a dologban teljesen elhanyagolható, mivel nem vagyok egy nagy gamer.

(#166) arn válasza Ulkom (#165) üzenetére

arn
(őstag)

ha ennyire szamit, akkor miert nem aldozol egy 24esre? amugy kiadvanyszerkesztesnel nem hiszem, hogy szempont a kicsi pixelmeret.

szvsz epp programozasnal, irodai munkanal vagy internetezesnel lehetne zavarobb.

(#167) janos666 válasza Ulkom (#165) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem is jobb a nagyobb felbontású monitor ha nagy felbontású képekkel dolgozol. Nem kell annyira kicsinyíteni, meg darabolni (scrolllozni rajta ide oda) a képet hogy kiférjen a képernyőre és élesebb lesz, ez a pixelsűrűség közelebb áll a nyomtatókéhoz. Jobban fog hasonlítani amit a képernyőn látsz és ami a papírra kerül.

Az AA pedig éppúgy hatásos mindenféle felbontásban és pixeltávolságnál. Pl. a 17"-os 1680x1050-es felbontású noteszem elviszi natívban a CS:S-t, de egy 2xAA már nemigazán fekszik a 8600GT mobilGPU-nak. Itt elég apró a pixelméret és nagy a felbontás, mégis van még némi alising. (igaz kevesebb, de egy 2X szűrés még ráférne, akkor erre a 22"-on 1920-asra is référhetne a 2x vagy akár 4x) De lehet rendes asztali felső-középkategóriás kártya el is bírogat még 2xAA-t ilyen felbontásban is. (8xCSAA persze kuka, csak szimpla 2x MSAA)
Meg pont itt noteszen próbáltam ki az új reload-repack AC-t hogy tényleg jó-e jeruzsálem, ez a játék már nemigazán feküdt le a natív felbontáshoz, lentebbvettem 1280-ra hogy bemásszak jeruzsálembe és azért alaposan meglátszott hogy nem natívban játszom, főleg a megjelenő feliratokon, de máshol is "maszatosabb" volt a kép.

Sőtt, az AC-ben már demózták a DX10.1-es AA-t, ami szinte ingyen van, a következő kártyám úgyis 4870 lesz és talán egyre több DX10.1-es játék jön aztán azokban rámegy az AA erre a felbontásra is minimális FPSért.

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#168) arn

arn
(őstag)

en meglepodtem, hogy a jatekok egesz jol mennek 1920ban 8800gtn. assassin, grid, coh - ezekkel jatszom most, teljesen jatszhato mind.

(#169) greenworld

greenworld
(újonc)

Tudna-e valaki, aki már birtokosa egy Thinkvision L220x-nek, kb 10 perc lehetőséget adni, hogy a notebookomra (IBM ThinkPad T60, ATI Mobility RADEON X1400 videocard) rákötve megnézhessem, együttműködik-e a két eszköz.
Sajnos korábban kinéztem az EIZO S2231W monitorát, amiből kettőt is kipróbáltunk a kereskedőnél, de vmi oknál fogva a notebooom és az Eizo csak egymással nem volt hajlandó együttműködni: egy erőtejes képremegést semmilyen módon (driver újra, OS újra, más OS, monitor beállítások módosítása, stb) nem sikerült megszüntetni. A notebook az összes többi monitorral (kb. 8 különböző típusú és felbontású, 20-24" monitor, 4:3 és 10:16-os, mindenféle felbontással (1400x1050, 1600x1200, 1920x1200) hibátlan volt, az EIZO pedig más gépekkel tökéletes szintén tökéletes, csak éppen együtt nemvoltak hajlandók jól működni.
És nem szeretnék így járni egy Thinkvision monitorral.
Persze ha valaki tud olyan helyet, ahol egy ilyen monitort ki lehet próbálni, nagyon megköszönném! (sajna a Mediamarkt nem árul ilyet...)

Előre is köszi a segítséget!

(#170) arn válasza greenworld (#169) üzenetére

arn
(őstag)

bpesti vagy?

(#171) Gorath

Gorath
(kvázi-tag)

Jelentem megjött az enyém is végre a General Direction-től. :C
Előre nem tudtam, hogy melyik 'fajta' lesz, de HB-s lett ez is. Bruttó 86k volt kiszállítással, borravalóval együtt. :)
Tapasztalatok: nagy... nagyon nagy. :) Eddig a 14"-os notebook-ot bámultam, nyilván ahhoz képest bazi nagy. Előbbihez képest nagyobb a pixelmérete, így közelről nézve némileg életlenebbnek tűnik a képe, de ez nem feltétlenül baj, csak más. Meg fél méterről már nem látom ezt. Egyébként 1 méterről is könnyedén el tudom olvasni a betűket (szemüveges vagyok), így nem mondanám túl kicsinek, ráadásul általában ennél közelebb ülök hozzá.
Szóval alapvetően nagyon fasza, de mivel túl szép ahhoz, hogy igaz legyen... 1 pixelhiba azért akad. :( Sajnos abból is a rosszabbik fajtából: egy állandóan világító zöld pixel. Világos háttérnél nem látszik, de feketénél eléggé. Nem hiszem, hogy emiatt visszavinném, még most se tartom ezt annyira gáznak, de tény, hogy jobb lenne, ha nem lenne. Szerencsére viszonylag a sarkában van.
Egyébként fűt rendesen, ez így nyáron nem annyira jön jól, de annyi baj legyen. :)

''Ezt az sms-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad...''

(#172) janos666 válasza Gorath (#171) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kösz, akkor én is náluk rendelem majd.
De nem jó hír hogy már ketten is kaptatok pixelhibásat. :( Van rá pár nap pixelgar?

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#173) kano válasza Gorath (#171) üzenetére

kano
(PH! addikt)

Hali!

Nem tudnánk valahol talizni és megnézni a monitorodat? Annyira fúrja az oldalamat a kiváncsiság ezzel a monitorral kapcsolatosan, de így látatlanban nem akarok érte 86k-t kiadni. Meg kellene néznem, hogy mennyire olvashatóak a betűk.
Köszi! :R
3 év gart. kaptál rá és van pixelgar is?

(#174) Gorath válasza kano (#173) üzenetére

Gorath
(kvázi-tag)

Ha nagyon akarod eljöhetsz megnézni valamikor. A Flóriánon lakom.

3 év van rá természetesen. Pixelhiba esetén nemtom mi a helyzet. Végülis interneten rendeltem, tehát elvileg itt is érvényes lehet a 8 napos dolog. Ezen kívül gondolom a szokásos ISO pixelgari vonatkozik rá, amivel nem megyek sokra. De nagyon nincs kedvem visszavinni. :( Még hétvégén ráérek gondolkodni rajta.
Próbáltam 'megjavítani' is, de semmi. Először kipróbáltam a szoftveres megoldást, bár nyilván szkeptikus voltam, de egy próbát megért. Erről beszélek: pixelhiba-javító szoftver. De nyilván nem változott semmi. Aztán megpróbáltam nyomkodni is, de az se használt. Már arra is gondoltam, hogy valahogy megölöm azt a pixelt. :D De komolyan, ha egyáltalán nem világítana, az nem lenne gáz. Csak hát szúrjak bele egy tűt? :F Nem tenne jót a garanciának se...

Kiváncsiságképpen megnéztem a Senorg honlapját, most már megint van náluk és még mindig TN-nek írják. Gondoltam rá, hogy írok nekik egy levelet, hogy javítsák már ki, de nem érdemlik meg...

''Ezt az sms-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad...''

(#175) Gorath válasza Gorath (#174) üzenetére

Gorath
(kvázi-tag)

Ja még egy érdekesség: beállítottam a fényerőt és társait szépen az OSD-n, majd kicsivel később újból állítani akartam rajta, de a 6 menüpontból csak 3-at tudtam kiválasztani, mindegy melyik irányba mentem a nyilakkal, mindig csak azok között ment körbe. :F Ilyet még nem láttam. Aztán a mellékelt szoftverrel beállítottam rendesen. Mondjuk az is kicsit érdekes, mert amíg fut, kb. 10-15 másodpercenként villogtatja a képernyőt, de nagyon durván, mintha totál szar lenne a panel, de aztán ha bezárom akkor nincs gond. Furcsa, de végülis nem gáz, meg kb. bármi miatt lehet (VGA driver, Vista, stb.).

Egyébként nagyon masszív a cucc, szépen stabilan lehet állítani a magasságát, dőlésszögét, meg a kábelek elvezetése is ügyesen van megoldva, szóval figyeltek a részletekre, ez látszik.

(#176) kano válasza Gorath (#175) üzenetére

kano
(PH! addikt)

Nálam meg olyan van a 226WTQ-SF-nél, hogy ha előhozom a menüt akkor a fél képernyőm teljesen sárga lesz. :F Pont a felénél egy függőleges vonal és onnan jobbra teljesen sárga a kép balra pedig normál. Ha pedig kilépek a menüből akkor teljesen normális az egész. :DDD

(#177) kano válasza Gorath (#174) üzenetére

kano
(PH! addikt)

A Flórián téren??? Ott lakom tőled 5 percre (HÉV - Szépvölgyi út).
Mikor volna neked jó? Csak 1 kukkantás lesz ígérem a betűméretre és már tűnök is, nem zavarok. :B :K
Köszi! :R

(#178) Gorath válasza kano (#177) üzenetére

Gorath
(kvázi-tag)

Este 7 után vagy valamikor hétvégén keress fel az adatlapomon lévő telefonszámon vagy MSN-en.

(#179) kano válasza Gorath (#178) üzenetére

kano
(PH! addikt)

Ma 21-21:30 felé érek haza, ha leszel még akkor beszélünk MSN-en, vagy holnap valamikor.
Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#180) arn válasza janos666 (#172) üzenetére

arn
(őstag)

nincs ra pixelgar - az ebolt korrekt, hogy bevallaljak. a masik ceget kerdezzetek meg... ha az ebolt nem vallalta volna, akkor nem toluk rendelem.

amugy ha jol szamolom eddig negybol harom volt pixelhibas itt a forumon.

[ Szerkesztve ]

(#181) arn

arn
(őstag)

remek... mar 4/5 a pixel hibas monitorok aranya. :W aki hibamenteset akar, az figyelje, hogy meg lehessen nezni, vagy ki lehessen cserelni.

vmi szemetet hoznak ide? :F

[ Szerkesztve ]

(#182) Brekk

Brekk
(senior tag)

Ma probaltam ki egyet, hibatlan, es nagyon szep! Baromira megeri az árát! Akit erdekel az szoljon, tudok hozni belole.

Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

(#183) ronaldo válasza Brekk (#182) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Valaki (nyilván egy tulaj) tudna csinálni digitális fényképezővel egy képet a desktopról? Mondjuk Total Commender vagy Sajátgép legyen megnyitva, hogy azért legyenek betűk dögivel. Sokféle különböző méretű monitort mégtöbb féle felbontással láttam már, de ezt nem tudom elhelyezni sehogy sem :) (Persze a pár hsz-el ezelőtti útmutatás valamennyire használható, de nem az igazi)

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#184) edk- válasza arn (#181) üzenetére

edk-
(tag)

Én láttam működés közben 4 darabot, amiből 2 alpixelhibás volt (az egyiken világos, a másikon sötét pont).

10 féle ember létezik - aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem

(#185) old_artist válasza Brekk (#182) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdvözletem!
Kérdéseim, ha hibátlan:
- mennyiért?
- milyet (T33HBEU vagy T33HNEU tipusjelzésűt)?
- mikorra?
- garanciák (év+pixel, alpixel)?
- átvételkor megnézhető-e?

Esetleg priviben, de gondolom mást is érdekel a hibátlan vétel!

Köszönöm, Tamás

[ Szerkesztve ]

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#186) kano válasza old_artist (#185) üzenetére

kano
(PH! addikt)

[link]

(#187) Brekk

Brekk
(senior tag)

Atvetel elott megnezheto, rendes ibm gari van rá, atvetel utan pixelhiba garancia az iso szabvany szerinti. 3napon tul mar a szerviz foglalkozik az esetleges problemakkal. Van belole foglalva egy rakattal, szal akar hetfore is tudom hozni, es BEU tipusu.

[ Szerkesztve ]

Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

(#188) Gorath

Gorath
(kvázi-tag)

Eljutottam odáig, hogy mégiscsak vissza kéne vinni a monitort a pixelhiba miatt, filmnézés közben sajnos gyakran látom a zöld pixelt. :(
Viszont őszintén szólva bármennyire is magam ellen beszélek, nem látok rá jogi alapot. Megkerestem a 8 napos jogszabály pontos szövegét: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről.
Mondjuk nekem elég zavaros a szöveg, meg jelen esetre nem igazán tér ki konkrétan, de szerintem ezt nem arra találták ki, hogy "nem tetszik" a termék, hanem hogy kibontom és rájövök, hogy nem az van benne, mint amire számítottam (pl. a cég holnapján piros volt ez meg kék). Sőt tulajdonképpen még a bontatlan csomagolás megkövetelését is indokoltnak látom, hiszen az ilyen vásárlás annyiban különbözik a hagyományostól, hogy itt nem látom még a dobozt se, mivel kipróbálni a boltban se próbálhatom ki, szóval miért lenne ilyenkor több jogom?
Azt meg egyébként könnyen tudják ellenőrizni, hogy használatba vettem-e, mivel a monitor megjegyzi, hogy mennyit volt használva, a hozzáadott progi is kiírja.

A 3 napos szabály meg ha jól értelmezem csak a garanciális problémákra vonatkozik. Tehát ebben annyi a plusz a sima garanciához képest, hogy nem elég, ha adnak helyette másikat, hanem ha a vevő azt akarja, vissza kell adni a pénzt.

arn: írtad, hogy te már többet visszavittél, hogyan zajlott ez?

(#189) janos666 válasza Gorath (#188) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ha mákod van és rendes a bolt akkor nem kell túlindokolni miért adod visza, visszaküldted x napon belül, vissza a pénz. De akkor ne ott rendelj egy másik ugyanilyet...

Naigen, itt jön a vicc. lehet egyikőtök visszaküldte, majd leközelebb ugyanazt a monitort kapta meg másikótok és ezért van ennyi pixelhibás monitor a fórumozók közt mert egymást visszaküldött hibás monitorait cserélgetik köztetek. :D :D :D

Ha én lennék a helyedben én is visszaküldeném azzal hogy nekem nem felel meg egy pixelhibás monitor. Aztán lesz ami lesz, max visszakapod, nem dobják ki és tartják meg a pénzt.

Amúgy nézz utánna, mert pl. mikor én vettem a régi LG monitorom volt rá 3 napos pixelgar. (mikor kértem kapcsoljuk be mondta szivesen, de felesleges, mert 3 napig visszavihetem pixelhibával, az LG veszi vissza enyi időn belül) Nem tudom az IBM hány napos pixelgart ad, ha ad...

[ Szerkesztve ]

(#190) kano válasza janos666 (#189) üzenetére

kano
(PH! addikt)

Az IBM nem ad sajna ilyet csak az LG és a Samu szokott.

(#191) edk- válasza Gorath (#188) üzenetére

edk-
(tag)

A 8 napos szabály azért van, mert megvétel előtt nem láthatod a terméket. Vagyis pontosan a >nem tetszik< esetére érvényes. Indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.

10 féle ember létezik - aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem

(#192) Gorath válasza edk- (#191) üzenetére

Gorath
(kvázi-tag)

De ha személyesen veszed, akkor sem láthatod! Csak a dobozát. Mivel ott sem engedik kibontani. És akkor nincs ilyen szabály. Ebből szerintem az következik, hogy nem bonthatod ki.

Egyébként ilyeneket találtam:
"Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összegeket az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

Figyelem!

- A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
- A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta."

Az E-boltnál meg ez van:
"Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza az eBolthoz. A vevő azonban nem veheti használatba a készüléket.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, az eBolt nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére."

Az persze más kérdés, hogy hol mennyire veszik szigorúan a dolgot.

(#193) matyee

matyee
(fanatikus tag)

Aki a kis betűk miatt miatt aggódik (mint ahogy tettem azt én is) azt megnyugtathatom, hogy nem vészes! Persze kicsit kisebbek a betűk, mint egy 24-esen, de szerintem ettől csak még élesebbnek tűnik a kép. Kb. 10 cm-t hoztam előrébb régi 19eshez képest, és tökéletesen olvasható minden szöveg. Cleartype betűt kikapcsolom (utálom amúgy is) és akkor szép kristálytiszta minden. Alapbeállítással a színek, atya ég! Pocsékok, de kalibrálás után meseszép a képe a Lenovonak.

De mivel eddig minden szép, minden jó volt, pont kifogtam egy hibás példányt :( ha hozzáérek elmegy a kép, mintha kontakthibás lenne. Próbáltam más kábellel is, vga, dvi, táp kábel... ha bedugok egy usb-t, vagy megmozdítom a monitort elfeketedik :( hétfőn csere lesz belőle... (most is hozzáértem kicsit asztalhoz, el is ment a kép :(

Összességében nagyon jó kis darab, de hibaarányban eddig nem túl meggyőző... sok a pixelhibás (ezen is van vmi szürke szösz) illetve ennek vmi elektronikai baja is lehet. Ettől függetlenül vigyétek, meg a piac legjobbja szerintem jelenleg.

[ Szerkesztve ]

(#194) Batu

Batu
(kvázi-tag)

Nem tudtok egy boltot véletlenül SZegeden vagy környékén, ahol lehet venni L220x-et? Persze a s-pva típust

(#195) janos666 válasza Batu (#194) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát futár kiviszi szegedig ha webshopon rendeled, máshol nemigen lesz, max ha bemész ott egy nagyobb boltba és rendelsz egyet akkor hoznak neked. De így 1 darab rendelésére meg baszhatod hogy kipróbálod és mégse kell, úgyhogy szerintem itt jobb alternatíva ha te is rendelsz az ebolttól...

(#196) Batu válasza janos666 (#195) üzenetére

Batu
(kvázi-tag)

faja, csak félek a pixelhibától és hogy tényleg s-pva-sat küldenek e

(#197) matyee válasza Batu (#196) üzenetére

matyee
(fanatikus tag)

csak s-pva paneles létezik...

(#198) Gorath válasza Batu (#196) üzenetére

Gorath
(kvázi-tag)

Utóbbitól nem kell félni, mivel másmilyen nem létezik belőle...

(#199) janos666 válasza Batu (#196) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

S-PVA miatt nem kell aggódni, pixel hiba miatt igen.
De ha besétálsz egy kiskerbe és direkt megrendelsz egy darabot könnyen kérnek még 10% előleget is, és nemigen fogják elfogadni a magyaarázatot hogy neked 1 subpixel hibával se kell ha erre még nincs gyártói garancia. Az esetleges előleget tuti bukod, de ha nincs előleg akkor is megharagszanak rád ha nem viszed el amit megrendeltél és garanciás feltételeknek elget tevő hibája nincs.
Szóval én inkább rendelném, vagyis én személy szerint felmegyek majd pestre brekktől újítani egyet...

(#200) szuzso válasza Batu (#196) üzenetére

szuzso
(újonc)

Szegedi vagyok, az e-bolt-tól rendeltem, hibátlan példány (úgy néz ki szerencsés vagyok).
Elvileg tényleg csak S-PVA-s van belőle, de nyugodtan beszélhetsz az üzlettel telefonon is, nagyon segítőkészek.

"Jobb inkább a tűzben égni, mint ázni a húgyban"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.