Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) janos666

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy apróhirdetés topicjában került elő ez a monitor, most nyitok neki egy témát hogy ne azt offoljuk tovább.

Szóval a Lenovo ThinkVision L220x 22" monitorról lenne szó.
Nemrég kezdtem el nézelődni megfizethető árú S-PVA vagy S-ISP paneles 20-22"-os monitor után és rábukkantam a címben szereplő monitorra mely picivel 100.000Ft kiskerbruttó alatt kínál Full-HD (1920 x 1200) felbontást 22"-os S-PVA panelen.
Ha ez igaz és nincs vele valami gikszer megtaláltam álmaim monitorát...

Sokakanak hihetetlenül hangzik, így egy webáruházzal leveleztem is hogy nem-e elírás a VA panel és azt válaszolták: nem, meg is nézhetem bekapcsolva vásárlás előtt. Van aki szerint magyarországra csak TN paneles verzió kerül, de ha nem ez a 95k-ért vihető akkor is csak az lehet...

Szóval érdeklődnék vett-e már valaki ilyet? És:
-Tényleg S-PVA panel van benne?
-Attól elvárhatóan szép képet is ad? (semmi sávózódás, mákosodás, fura színátmenet, vagy ami előjöhet egy túl szép hogy igaz legyen esetben?)
-Eseteg összevetve milyen egy Dell 2007wfp-hez képest? (nem csak hogy méretre és felbontásra nagyobb hanem képminőségre, szinekre...)

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.