Üdv mindenkinek!
Ezt a topikot azzal a céllal nyitottam meg, hogy akik rendelkeznek ilyen Notebook-al, megosszák tapasztalataikat, esetleg ha kell valakinek segítség, akkor segítsünk annak.
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Nagy RAM-os topic (RAM-vásárlással kapcsolatos kérdéseknek külön topic nyílt!)
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!

Üdv mindenkinek!
Ezt a topikot azzal a céllal nyitottam meg, hogy akik rendelkeznek ilyen Notebook-al, megosszák tapasztalataikat, esetleg ha kell valakinek segítség, akkor segítsünk annak.

Én lassan egy hete vagyok tulajdonosa egy ilyen gépnek, amin Windows 7 op. rendszer van és hát vegyesek az érzelmek bennem, ezzel a Notival kapcsolatban.
Ami tetszik: kedvező ár, jó kinézet, könnyű súly, megfelelő gyorsaság és a HDMI csatlakozási lehetőség. Van rajta Wi-Fi ki-be kapcsoló (A Dell Vostro-ban nem találtam ilyet).
Ami nem tetszik: az anyagminőség, amiről tudnék mesélni, ha valakit érdekel (pl. az LCD kijelző mozog a keretben ha elkezdem törölgetni), 2db USB port, ami nekem enyhén szólva kevés. Inkább vették volna ki belőle az e-Sata portot és USB-t tettek volna bele.
Ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy az e-Sata portra mit tudok én csatlakoztatni?
Egyelőre most ennyit, várom a hozzászólásokat!
[ Szerkesztve ]
Nem véletlenül van a Thinkpad-oknak gyűjtőtopikja. Nem sok választ fogsz kapni egy vadonatúj, frissen kijött modellel kapcsolatban, a gyűjtőtopikban pedig legalább segítenek, ha bármi probléma felmerül.
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

Hello!
Köszi az észrevétel, de én azért reménykedek, hátha születik itt hozzászólás 
(#5) philoxenia válasza rendiboy (#4) üzenetére

Menj a gyűjtőtopikba, ezt zártam.