Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Lenovo Thinkpad SL510 (téma lezárva)

(#1) rendiboy

rendiboy
(kvázi-tag)

Üdv mindenkinek!

Ezt a topikot azzal a céllal nyitottam meg, hogy akik rendelkeznek ilyen Notebook-al, megosszák tapasztalataikat, esetleg ha kell valakinek segítség, akkor segítsünk annak.

(#2) rendiboy

rendiboy
(kvázi-tag)

Én lassan egy hete vagyok tulajdonosa egy ilyen gépnek, amin Windows 7 op. rendszer van és hát vegyesek az érzelmek bennem, ezzel a Notival kapcsolatban.

Ami tetszik: kedvező ár, jó kinézet, könnyű súly, megfelelő gyorsaság és a HDMI csatlakozási lehetőség. Van rajta Wi-Fi ki-be kapcsoló (A Dell Vostro-ban nem találtam ilyet).

Ami nem tetszik: az anyagminőség, amiről tudnék mesélni, ha valakit érdekel (pl. az LCD kijelző mozog a keretben ha elkezdem törölgetni), 2db USB port, ami nekem enyhén szólva kevés. Inkább vették volna ki belőle az e-Sata portot és USB-t tettek volna bele.

Ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy az e-Sata portra mit tudok én csatlakoztatni?

Egyelőre most ennyit, várom a hozzászólásokat!

[ Szerkesztve ]

(#3) Tim82 válasza rendiboy (#1) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem véletlenül van a Thinkpad-oknak gyűjtőtopikja. Nem sok választ fogsz kapni egy vadonatúj, frissen kijött modellel kapcsolatban, a gyűjtőtopikban pedig legalább segítenek, ha bármi probléma felmerül.

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#4) rendiboy válasza Tim82 (#3) üzenetére

rendiboy
(kvázi-tag)

Hello!

Köszi az észrevétel, de én azért reménykedek, hátha születik itt hozzászólás :)

(#5) philoxenia válasza rendiboy (#4) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Menj a gyűjtőtopikba, ezt zártam.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  Lenovo Thinkpad SL510 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.