Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myl

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kb. két hete vettem meg a Y510p-t, minden klappolt eddig, nagyon elégedett voltam vele. (Tudni kell rólam, hogy én az esetek nagy többségében fejhallgatóval használom a gépet.) Tegnap használnom kellett volna a gép hangszóróját, de észrevettem, hogy mind a kettőből folyamatosan egy pattogó zaj hallatszik. Megnéztem, természetesen nem jött ki hang a hangszórókból.
    Mindent megpróbáltam, újraindítások sőt, még a hangszórók driverét is újratettem. Semmi.
    Rá 1-2 órával játszottam, fejhallgatóval a fejemen, majd úgy gondoltam, hogy újra odahajolok a notebook hangszórójához, hogy hallható-e még a kattogó-pattogó zaj. Érdekes módon elmúlt sőt, újra volt hangja is, egész korrekt módon működött.
    Ámde pár órára kikapcsoltam a gépet, majd pár perccel ezelőtt mikor bekapcsoltam ismét előjött a pattogás és újra nincs hang.
    Az lenne a kérdésem, hogy vajon mi okozhatja a hibát? Mindent megpróbáltam már, ami tőlem tellett, nem igazán van kedvem garanciáztatni, de ha ez hardveres és javíthatatlan hiba, akkor nincs mit tenni. Más nem tapasztalt hasonlót, esetleg nem olvasott/halott hasonló esetről?

    Köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák