A kingmax sem indult ami szintén két oldali chipszetes 2gb 800mhz.Valószinüleg csak egyoldalas Ram lessz jó.Valaki esetleg akinek már működik megosztaná drága tudását?Előre is köszönöm.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Nagy RAM-os topic (RAM-vásárlással kapcsolatos kérdéseknek külön topic nyílt!)
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
firemancs
(újonc)
Ha nem jó nem belevaló a Ram akkor el sem indul a gép és sőtét marad a kép végig.

penge1975
(újonc)
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.Van egy Lenovo ideapad S9e-m.Bekapcsol,de nincs kép illetve nem is tölti be az oprendszert.Orvosolható ez a hiba?

firemancs
(újonc)
Aksi ki aksi be.Kontact hiba.
Bios sincs?

penge1975
(újonc)
Sajnos bios betöltés sincs.Led világít venti pörög,de kép nincs.Akkuról indul tölti,de más semmi. 

penge1975
(újonc)
Nagyon úgy fest olyan hibája van mint az acer aspire one-k.

firemancs
(újonc)
Nem volt rádugva külső monitorra?

penge1975
(újonc)
Nem.Csak önmagában volt használva.

kace
(újonc)
Hello!
Ebbe nem 667Mhz-es RAM való? ugyanis a gyárija 1GB 667
Énis szeretném bővíteni, és én 2GB 667-el próbálnám, ha vki már bővítette 2gigára, elmondhatná milyennel.
Köszönöm

Akron99
(tag)
Nekem a 3G kikapcsolásra kék halál és újraindulás a válasz... 
** Kávé, Barátok, Pénz : http://e-vita.hu/dxn **

firemancs
(újonc)
667Mhz Ram tuti jó de én 800Mhz ramot tennék de milyent?

kace
(újonc)
De szerintem hiába vennél 800Mhz-est mert nem tudja ugyse annyin kezelni, csak lebutítaná és akkor semmi értelme. De ha vki szúrt már bele(S10-2-be) 800ast és az tényleg annyin is futott akkor az feltűzhetne egy fotót bizonyításképp amit nagyon megköszönnénk.

SanyiFeri
(újonc)
Segítség:
LENOVO Ideapad S9e
Bios: 14CV66WW
SN: 11S45N4435212G9R955871
pn: L3CEM4F
Imádom a gépet (simán felraktam rá Windows7-et is).
Egyszer fefagyott. Újraindításkor az alábbi üzenet jelenik meg:
"Operating system not found."
A BIOS eléhető (F2 vagy F12)
Minden más boot lehetőségnél az üzenet:
"BOOTMGR is missing
Press Ctr+Alt+Del to restart."
Sok mindent kipróbáltunk már, de semmi sem segít. A gépen nincs fontos adat, akár formattálás is szóba jöhet.
Kérem segítsetek!
Ne rám haragudj.....

Pepe87
(tag)
Eldobta a windowst valmaiert ujra kell raknod. Usb-rol telepitheted vagy ha van kulso CD olvasod akkor arrol is.
Nekem isvolan egykerdesem: probalom updatelni abiost de nem megy azt irja h: az input file can not be found.
Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2

SanyiFeri
(újonc)
Haj-jaj
Nem reagál semmire - az üzenetek maradtak.
Más: bár tudnék másnak segíteni...
Ne rám haragudj.....

Pepe87
(tag)
Akkor a HDD-t kell cserelned...
Gigabyte X38-DS5 deszka ,Intel C2q q9450 2,66 Ghz ,4X1GB Kingmax kit 1066Mhz ,Palit GTX 580 3GB,500w Chieftech táp ,LG +-dvd rw,1db Samsung 400GB SATA winyó ,1db 400GB-os Hitachi HDD SATA2

Nhorbee
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Gyárilag ugyebár egy xp home sp3 van a gépen. Egyik ismerős szeretne rá win7et. Melyik verziót ajánljátok? Starter esetleg home basic? Illetve drive hiányában usb boot megy?
Előre is köszi a válaszokat! 

Pepe87
(tag)
Nekem ultimate megy rajta gond elkul. Driver van mindenhez.
[ Szerkesztve ]

Nhorbee
(fanatikus tag)
Ezer köszönet. Rendben akkor megy rá az ultimate.
Az utolsó mondatban nem a driverekre gondoltam, hanem ,hogy a pendriveról való boot megyen -e, támogatja -e bios. Bár én még olyan biossal még nem találkoztam ami ne engedett volna bootolni usbről, de sose tudni. 
Szerk.: Tárgytalan a kérdés. 3 hszt kellett volna visszaolvasnom.
Bocsánat. Köv kérdés: Jól olvastam, hogy alapból 1gb ram jár hozzá?
[ Szerkesztve ]

firemancs
(újonc)
Igen és nekem 0.99 amit a rendszer kiír tehát a vga is lefarag az xp is lefarag ezért ez kevés pl:nekem
Ha USB TV tunert vesz valaki hozzá figyeljen rá hogy Mpeg4 decoderes legyen!

Nhorbee
(fanatikus tag)
Hello!
Köszi a választ! Azért is kérdeztem vissza, mert 1gb ram mellé win7-et felrakni bátorság. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de az utlimate egymagában megeszik 1gigát. (nálam) Lehet megpróbálkozok egy starterrel, amit már inkább netbookokra szántak. Esetleg egy home basic. A következő kérdésem ugyan nem ide vonatkozik szóval kicsit off lesz. A win7 kulcsok kompatibilisek visszafele? Úgy értem, hogy tegyük fel egy msdnaa-s professional vagy egy tisztaszoftveres ultimate kulcsot rá tudok erőltetni a többi verzióra? (A win7 vs xp konverzió úgy tudom megoldható.)
Előre is köszi a válaszokat!

kace
(újonc)
Hello!
Nekem Ultimate van fent és hamár win7 mindenképp azt ajánlom, a memóriáról meg annyit hogy netezés közben 3G modemmel MSN-el ez az ábra az everest szerint:
Fizikai memória
Összes 1013 MB
Használt 526 MB
Szabad 487 MB
Kihasználtság 52 % (amikor feláll a win és még semmi nem megy, akkor 45%on van)
Több memóriával rendelkező gépeknél nyilván többet is vesz el a win7, ezáltal gyorsabbak is.
Ez sztem nem vészes, nem érzem, hogy lassú lenne, de a 2gigára bővítés sem rossz ötlet. Fentebb írtam is, csak senki nem méltatott válaszolni, hogy milyen fajtával érdemes bővíteni, amivel biztos kompatibilis is.
A kulcsal kapcsolatban csak annyit tudok, hogy én amikor megpróbáltam beírni a netbook hátán levő serial-t ami starterhez való de ultimatet akartam tenni, akkor kiadadt és olyan mintha lefagyott volna, ezért inkább maradt a tört verziós win7 ultimate 

Nhorbee
(fanatikus tag)
Köszönöm szépen a válaszod! 

Witya
(lelkes újonc)
Üdv srácok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy megtört a netbook(s9e) töltője, és ezt meglehet esetleg csináltatni, vagy kuka és újat kell venni?
Change one thing, Change everything.
érdemesebb egy újba beruházni,mint gányolni egy szakadtat !
http://playbook.blog.hu BlackBerry PIN: icezozo@gmail.com Playbook 16 GB OS 2.0.0.7971

Greenbook
(kvázi-tag)
S10e ezzel a 2Gb memóriával lett megvásárolva újonnan.
http://img34.imageshack.us/img34/1397/s10e2g.jpg
[ Szerkesztve ]
http://csatlakozok.atw.hu/

jézusom
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Lenovo S10-2 3G
Az a helyzet, hogy ujraformáztam a vinyót win7ultimate telepítés céljából. A QS lehetőség eltűnt, hogy lehetne visszavarázsolni? Partíció manager progival látok egy partíciót (LENOVO_PART) de csillag van előtte, fájlkezelőből nem is látom. Lehet hogy itt van a QS, vagy a recovery? A lényeg, hogy a QS-t szeretném visszavarázsolni, esetleg a helyére egy linuxot, illetve egy XBMC-t 
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
http://spieler-daten.de/bf2_stats/%5BHUN%5DPepperoni79

longjoe
(lelkes újonc)
Üdv.
Tölds le a lenovotól a legujabb QS majd vinfos alol tudod instalálni,következö induláskor már használható.A különpartició a rendszer vissza álitáshoz tartozik.
486-os a dossal gyorsabb,mint az Asus F3-as az XP-vel!!!!

jézusom
(lelkes újonc)

jézusom
(lelkes újonc)
Na feltettem egy winsplash oprendszert, szépen feltelepült, de nem a Qs gombbal indul, hanem simán minden indulásnál rákérdez, hogy win7, vagy winsplash. Jó lenne, ha rendesen QS gombra indulna 

nafta32
(lelkes újonc)
sziasztok hozzám kerult egy ilyen kis masina S9e.ahogy olvastam meg vagyto vele elégedve.)
a memoria csere engem is érdekelne ha valaki mar megcsinaálta jó lenne ha megosztaná a tapasztalatait.
ha nem vagyok itt es surgos ,keres telefonon:)
megy 2GB rammal. ilyenkor letiltja az alaplapit. Wifi karit is lehet szabadon cserélni. Én egy n-es intel karit raktam bele. Minden gond nélkül megy 
A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

persil
(senior tag)
Sziasztok!
szereztem egy ilyen kis gépet, egész pontosan az s10-2 típusút és az lenne a kérdésem, hogy mennyire normális az, ha a youtube szaggat, mint a rosseb?
Oké, tudom, hogy ez csak egy netbook, de nekem anno bármilyen ótvar gépem volt, azért egy netböngészés ne szaggasson már. Simán ha netezek, akkor még elmegy, de a youtube-nál a görgetés valami veszedelem lassú.
A beépített rendszer visszaállítóval tettem fel egy új rendszert, amikor megkaptam, nagy naívan feltételezem, hogy feltesz minden drivert, ami kell neki, de hátha mégis elsiklottam valami felett.
Egyébként win 7 starter van rajta gyárilag.
Egy üzletre 48 órát szánok, ez mindenkinek elég kell legyen. Ha kell egy termék, akkor van rá fél órád.

jézusom
(lelkes újonc)
Nekem megy youtube rendesen. Igaz más videónál akadozi rendesen, de youtube megy.

persil
(senior tag)
A videókat lejátsza gyönyörűen gond nélkül, maga a youtube.com, mint oldal szaggat, ahogy görgetem lefele.
Egy üzletre 48 órát szánok, ez mindenkinek elég kell legyen. Ha kell egy termék, akkor van rá fél órád.

P1eTr0
(kvázi-tag)
Sziszatok!
Az S10-2-es tulajdonosoktól kérdezném, hogy történt-e már olyan velük, hogy eltűnt a webkamera?
Hülyén hangzik, tudom...
A gép indulásakor a VeriFace hibával indít, hogy nem tudta elindítani a kamerát. Belépek máshogy, majd az Eszközkezelőben megnézem, hogy ír-e kis piros X-et a webkamera mellé.
A probléma az, hogy ott egyáltalán nincs webkamera...
Most kicsit ötlettelenül állok a dolog előtt, mert fizikailag látom a kamerát
, de szoftveresen nem.Bármilyen ötletet szívesen látok.
Köszi előre is.
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

F1r3b1rd
(kvázi-tag)
Sziasztok !
Nemrég tulaja lettem egy S10-2-nek. Mivel az eredeti tulaj kinyírta a partíciókat, így se QS, se recovery se semmi nem megy.
1. Milyen típusú és beállítású partíciók kellenek, hogy tudjam használni őket?
2. A 3G kártya van benne, eszközkezelő szerint működőképes az Ericsson 3507g vmi kártya is, az eredetileg hozzá kapott T-s kártya is benne van, mégsem sikerül elindítanom se a 3G-t, se a GPS-t.
Tudnátok segíteni a beüzemelésben(illetve a pontosan hozzá tartozó manager progi átküldésével)? Gyártói oldalt végigturtam, de egyik managerben sem találtam a GPS opciót, aminek netes képek alapján benne kellene lennie.
Win XP SP2-t tettem fel rá.
üdv
Eladó lett egy : [link]
A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

mokatomi1
(újonc)
Helló ,
Pls. segitsetek : vettem egy Lenovo ideapad 575 Z- laptopot , előtelepített win7 64bit -van rajta , olyan hibajelenségek vannak , hátha találkozott már valaki hasonlóval : megy szépen, lejátsza a fullhd-t , megy rajta a the run játék , net stb , de , ! ujraindíáskor lefagy, legujabb ati catalistot nem tudom felpakolni mert lefagy telepítés közben , uninstallálva és ujboli próba után is lefagy = nincs ati catalist rajta ...visszaállítás megy , tehát igy vissza tudom varázsolni rá az eredeti 2011.05 havi verziót , a the run-t 2 óráig telepíti ??????? ..amugy más egyenlőre nincs
,m de szeretném ujrapakolni a win 7-et ..azt hogy lehet ? az milyen baromság hogy egy meghajtó van rajta eredetileg
...egy particionálóval persze létrehoztam egy uj meghajtót ami külön van a rendszertől...szóval hogy lehet ujratelepíteni az előtelepített win7-et ?...thnx a választ !!!!

guppi99
(lelkes újonc)
hali mindenkinek. olyan kérdésem lenne hogy lenovo s10-s2ben mekkora ram-ot lehet maximum bele rakni? és hogy milyen kell bele. előre is köszi a választ.

djvoyager
(tag)
GPS opció nálunk nincsen, ergo azt nem fogod tudni beüzemelni. Az eredeti partíciókat, és a recovery funkciót vagy egy ugyanilyen gép át-ghost-olásával vagy egy recovery lemezszettel tudod helyrehozni.
Voyager -= We brake for nobody! =-

djvoyager
(tag)
Ha az eredeti recovery partíciót nem törölted le, akkor arról vissza tudod állítani a gyári állapotot. Ekkor csak egy meghajtó (C
lesz újra, tehát a manőver előtt a többi partíció tartalmát mentsd le ideiglenesen. Mivel a meghajtóprogramok hozzá vannak igazítva a géphez, ezért érdemes akkor is a gyáriakat használni, ha régebbiek, mint az adott eszköz gyártójáé.

djvoyager
(tag)
Az S10-2 modellekbe DDR2 667MHz memória való, max. 2GB-ot kezel.

guppi99
(lelkes újonc)
észre vehető a ram csere után a gyorsaság?

djvoyager
(tag)
Határozottan segít rajta a 2GB memória.

urjanos
(újonc)
2012. márc. 20.-án az UPS futárszolgálata elvitte a garanciás Lenovo Idea Pad laptopom, miután márc 1 óta ott javítják, azt sem közölte velem hova viszi,. 2012/03/26-ig követhettem egy fuvarlevélszámon , utolsó bejegyzés " Bydgoszcz, Poland 2012/03/26 10:02 visszaküldve a feladónak.Azóta érdeklődöm egy állítólagos ingyenes számon 06-80-987-425, amin nevem Szabolcs jelentkezik és közli velem, a szervizben van, és ezt ismételgeti naponta, okosabbat ill. semmi mást! A PROFI SZERVIZ 2 nap alatt megjavította, Most már kezdek ideges lenni, egyrészt számomra nélkülözhetetlen a munkámhoz, és azt sem tudom mikor lesz, vagy egyáltalán lesz-e, vagy hogy tulajdonképpen hol van a gépem.Ha valaki tud, hogy hova fordulhatnék , hálásan megköszönném!

marcingo
(újonc)
Az s10-2 gépemben két és fél év után az aksiról nem megy a gép.
Egyik pillanatról a másikra. Mielőtt veszek másik aksit, szeretném
kizárni azt az esetet, hogy a gépben belül nyikkant meg valami.
Hálás lennék, ha valakivel eljatszhatnék egy aksicserés ellenőrzést.
Ideális esetben Bp. Infopark (Lágymányosi híd környéke),
de nyilván bármilyen megoldás érdekel.
Előre is köszi. +36 20 3777441 / Marci