Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) Miskó válasza vétó (#50) üzenetére

Miskó
(lelkes újonc)

30 fölött egy kicsivel már kapsz :DDD

(#52) Miskó válasza kandur27 (#48) üzenetére

Miskó
(lelkes újonc)

Hogy mennyire hangos relatív :)
Talán nem is a hang maga, hanem az a ki-be kapcsolása néha a ventinek, sokkal barátságosabb lenne, ha teszem azt a venti nem kapcsolna ki, folyamatosan ugyan, de egy állandó "alacsonyabb" fordulaton menne!!!
Ehhez keresem azt a progit amivel be tudnám állítani a fordulatszámot!

De megtalálom !! ;]

(#53) Otisz válasza kandur27 (#49) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Arcfelismerő beléptetés???
Ez nekem még új. Mi van akkor, ha egy fotót tartok elé? :F

Miskó: Acer Aspire One-hoz van egy ilyen program. Esetleg azt nem lehetne erre is feltelepíteni? A totyikjában találsz hozzá linket is.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#54) djvoyager válasza Otisz (#53) üzenetére

djvoyager
(tag)

> Arcfelismerő beléptetés???
> Ez nekem még új. Mi van akkor, ha egy fotót tartok elé? :F

Kb. annyi, mintha levágott ujjal próbálnád használni az ujjlenyomat olvasót, semmi! ;-)

Voyager -= We brake for nobody! =-

(#55) lincs

lincs
(újonc)

Hello!

Tegnap voltam megnézni az s10-est, és eléggé megtetszett, jobban, mint az MSI...Szóval megvenném, viszont ez a felbontás-dolog, amiről írtatok, elbizonytalanított :(( Tudna valaki segíteni, hogy akkor most ez a driver, amit fentebb linkeltetek vagy bármi más tud segíteni vagy ez még mindig nem megoldott dolog?? Egyáltalán milyen programok nem futnak emiatt?
/Bocs az amatőrségért!/ Előre is nagyon köszi!!

(#56) kandur27 válasza lincs (#55) üzenetére

kandur27
(újonc)

Nem kell nagyon aggódni, azért annyira nem gáz ez a felbontás, az általános programok (Pl, Office) gond nélkül mennek! A felbontás csak bizonyos tipusu játékoknál okozhat problémát, de mivel ezeket a gépeket nem játékokra tervezték, (hanem netezésre, office-ra, filmnézésre, zenehallgatásra) ezért szerintem el lehet nézni neki. Ha ezt tetszik akkor én nem haboznék!

(#57) lincs válasza kandur27 (#56) üzenetére

lincs
(újonc)

Szóval csak játékoknál okoz gondot?? Az nem gáz, mert játszani nem szoktam! /Lány vagyok :D /
Bár mindenki az MSI-t dicséri, de ha tényleg csak ott van vele gond, akkor nekem nem probléma. Nem vagyok egy komoly user, elutazom hosszabb időre, azért veszem, szóval szinte csak a net miatt, zenehallgatásra, filmnézésre kell.

Köszi

(#58) serteperte válasza djvoyager (#26) üzenetére

serteperte
(újonc)

Nekem nem működik ezzel a driverrel sem. És baromira el vagyok keseredve, mert pont arra nem tudom használni a gépet, amire kéne, ha ezt tudtam volna én is MSI-t veszek.

(#59) serteperte válasza kandur27 (#56) üzenetére

serteperte
(újonc)

Bár csak játékra kéne, de nekem sajna munkához kell. :W

(#60) kandur27 válasza serteperte (#59) üzenetére

kandur27
(újonc)

És a progi ami emulálja az 1024x600-as felbontást? Bár én még nem tudtam kipróbálni de nézd meg hátha segít a problémádon!
link: [link]

(#61) serteperte válasza kandur27 (#60) üzenetére

serteperte
(újonc)

Már sikerült köszi. Volt feljebb belinkelve egy német fórum, onnan töltöttem le valami notebook customizer programot és most remekül működik. Bekapcsoláskor automatán állítja át magát nagyobb felbontásra. :C

(#62) Miskó válasza Otisz (#53) üzenetére

Miskó
(lelkes újonc)

Igen köszi!!
Egy Cimborának acer gépe van és kipróbáltam én is (aa1) a programot.
Lenovo-n nem megy! :W

(#63) djvoyager

djvoyager
(tag)

Sziasztok,

Végre szereztem egy teszt S10e IdeaPad-et! :)

Első körben reagálva a felbontás kérdésre:
A telepített gyári driver a 1024x576-os felbontás támogatja 16 bites színmélységgel.
Innét letölthető a driver újabb verziója, ami támogatja az 1024x576-os felbontást 32 bites színmélységgel.

Ha a VGA kimenetre projektort vagy monitort csatlakoztatunk, akkor automatikusan átvált 640x480-as felbontásra, a kijelző felbontásának arányát is ehhez igazítja.

Kiterjesztett asztal használata esetén a külső felbontás 2048x1536-ig állítható 32 bites színmélység mellett.

[ Szerkesztve ]

(#64) djvoyager

djvoyager
(tag)

VeriFace szoftver (arcfelismerés):

A telepített szoftver elindítása utána, a bépített kamerán keresztül a program érzékeli a felhasználót, és eltárol pár jellemzőt képet a felhasználóról. Ugyanitt beállítható, hogy a Windows jelszókezelés is ehhez legyen kötve.
Tapasztalati úton a beléptetés gyorsabb, mint jelszó megadásával :)
A szoftver áttekinthető, és egyszerűen kezelhető.

(#65) djvoyager válasza The Creature (#39) üzenetére

djvoyager
(tag)

Netbook Resolution Customizer:

Kipróbáltam a Beta2_V03 verziót. A Quick switch elég ad-hoc módon működik, viszont 1280x1024-es felbontást is sikerült vele kihozni.
Ha valaki nagyon elveszik a beállításokkal, akkor egy újraindítás után visszaáll az eredeti felbontás. (Kivéve ha ez eszközt beállítjuk, hogy a Windows-sal együtt töltődjön.)

(#66) djvoyager

djvoyager
(tag)

S10e rendszer visszaállítás:

A gépben lévő HDD 2 partícióra van szedve, az egyik a normál rendszer partíció ("C meghajtó") a másik a Service partíció. (3,45GB)
Ez utóbbi tárolja a rendszer visszaállításhoz szükséges adatokat.

A gép a ThinkVantage Rescue and Recovery szoftvert használja a visszaállításhoz, ezzel alapértelmezetten két működési mód lehetséges:

1) Teljes visszaállítás: A "C meghajtó" tartalmának törlése, és a teljes gyári állapot visszaállítása.

2) Részleges visszaállítás: A gyárilag szállított, de esetleg időközben letörölt szoftverek visszaállítása.

(#67) The Creature

The Creature
(kvázi-tag)

Kicsit off, de gondoltam hátha van itt olyan valaki akinek kell. Vettem egy 6 cellás fekete akksit Ideapadhoz, de a suliban kiderült, nincs annyi időm, hogy kihasználjam ezért eladnám, kb 1,5 hetes az akksi, ~1év gar.
Többi részlet itt: [link]

[ Szerkesztve ]

''Nem te vetted el, én adtam neked..''

(#68) djvoyager

djvoyager
(tag)

A Lenovo 3000-es topicon felmerült a kérdés, a választ felteszem ide is:

S10e garancia, memória, akkumulátor:

Az S10e csak 2 év garanciával van forgalom. Az S9e-nek vagy 1 év garanciája (a 8,9"-osnak), de az is bővíthető.

Memóriában van szórás. 512MB az alaplapra integrált, a többi a bővítéstől függ. 1 DIMM van benne, amibe max 1GB tehető. Én jvaslom a 1,5GB-ot.

A 6 cellás akku "kilóg" a gépből, cserébe jóval többet bír. :-) Van amelyik gép ezzel érkezik gyárilag. Amelyik gyárilag 3 cellással jön, ahhoz opcionálisan vehetsz fekete vagy fehér 6 cellásat.

[ Szerkesztve ]

(#69) wassermann válasza djvoyager (#68) üzenetére

wassermann
(őstag)

Valamelyik külföldi fórumon olvastam, hogy 2GB-os modult is lehet bele pakolni. A memória vezérlő ezt észreveszi és a belső 512MB-os memóriát ilyenkor nem használja, csak a bővítésnek betett 2GB-ot.

(#70) Obolony válasza wassermann (#69) üzenetére

Obolony
(senior tag)

a gyari speckoban 1,5 giga a max amit lat. de ebben az esetben sem eri meg egy 2 gigas memet venni +512 megaert... sztem....

kerdes: volt vkinek gondja a bluetooth-al? nekem felrakja a drivert es azt irja ki hogy az eszkoz nem talalhato. de a eszkozkezeloben ott van, es a eszkoz megfeleloen mukodik.

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#71) snezenyek

snezenyek
(újonc)

Sziasztok. - Akinek van és kipróbálná, megköszönném.
Tud-e a gép becsukott fedéllel (pl. a hátizsákban, mint egy nagy mp3 lejátszó...) zenélni? Esetleg az XP-be belépés nélkül is?. Kösz.

(#72) wassermann válasza snezenyek (#71) üzenetére

wassermann
(őstag)

Illetve, külső egérrel, billentyűvel monitorral becsukva el lehet-e indítani (wake on USB-t tud?)

(#73) Akheron válasza snezenyek (#71) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha a Windows-ban „Do nothing”-ra van állítva a fedél lecsukásakor végrehajtandó művelet, akkor persze, folytatja a lejátszást lecsukott képernyővel is. :) Sőt, tulajdonképpen ki sem kapcsolja a gép a képernyőt lecsukáskor – még a háttérvilágítás is bekapcsolva marad, habár lehet, hogy ez csak valami BIOS-hiba, és később javítva lesz.

Bejelentkezés nélkül nem tudom, hogyan lehetséges az mp3-lejátszás; hiszen elvileg csak bejelentkezve futtatható a lejátszó. :B A gép zárolásakor viszont folytatja a lejátszást.

(Vagy ha a QuickStartra gondolsz, azt nem tudom, mert mindent letöröltem a meghajtóról, és frissen telepítettem rá egy Windows XP / Xubuntu multibootot.)

[ Szerkesztve ]

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#74) Akheron válasza Akheron (#73) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja lehet, hogy értem már, mire gondoltál. :) Ha készenléti állapotba helyezem a gépet úgy, hogy folyamatban volt a lejátszás, akkor bekapcsoláskor nyomban folytatódik, még azelőtt, hogy bejelentkeznék a Windows-ba. De ha jól gondolom, ez minden gépen ugyanígy van.

Az USB-s ébresztést is szívesen kipróbálom, ha megmondja valaki, mit kell beállítani hozzá, mert sosem használtam még ilyesmit. :B

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#75) Obolony válasza Akheron (#74) üzenetére

Obolony
(senior tag)

rateszel egy usb billt es kikapcsolod. amikor megnyomsz egy gombot rajta bekapcsol. de amugy nem tudja, mert nincs a biosaban ilyen lehetoseg.

Akheron neked megy a bluetooth???

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#76) Akheron válasza Obolony (#75) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, nekem is úgy rémlett, hogy nem láttam a BIOS-ban ilyen lehetőséget.

A Bluetooth a gyári rendszerrel működött, de mióta újratelepítettem az XP-t, még nem próbáltam. Kiver a víz attól a 130 MB-os Broadcom Bluetooth-csomagtól... Szeretném a lehetőségekhez mérten tisztán tartani a rendszert, így eddig halogattam a telepítését. :) Úgy emlékszem, hogy SP2-től van a Windows XP-ben valamilyen beépített támogatás; abban reménykedem, hogy azzal életre tudom majd kelteni valahogy a Bluetooth-modult, csak még nem olvastam utána a részleteknek.

(#77) Obolony válasza Akheron (#76) üzenetére

Obolony
(senior tag)

nekem leugrott a gyari rendszer, es xpsp3 van rajta. nem ismeri fel alapbol a butyutot, ra kell tenni a szoftvert.

az eszkozkezeloben sezpen meg is jelenik hogy van, meg minden, es az eszkosz rendben megy, de lent az ora melletti ikon meg azt mondja hogy nincs, nem talalhato blutyuty, es szepen ugyesen csatlakoztassam.

ezt nem sikerult meg eddig :)))))))))

valakinek tapasztalata, otlete?

(#78) Akheron válasza Obolony (#77) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

No, feltelepítettem a Broadcom-féle Bluetooth-csomagot. :) Belenéztem előtte a fájlba, és láttam, hogy attól ekkora, hogy benne van az eszközillesztő 32 bites és 64 bites verziója is, több különféle rendszerre, több különféle nyelvi csomaggal.

Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Nálam a telepítés után nyomban kirakta a Bluetooth-ikont a tálcára, majd amikor először az ikonra kattintottam, megjelent egy „Start Using Bluetooth” nevű párbeszédpanel, amin egy „Installing Bluetooth Drivers” felirat volt látható. Feltelepített egy csomó Bluetooth-tal kapcsolatos eszközillesztőt, majd eltűnt a párbeszédpanel.

Ezután már tudtam is használni a Bluetooth-eszközt a tálcán lévő ikonnal.

(#79) Akheron

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Amúgy, ha valaki még azon töpreng, hogy vajon mennyire jelentene problémát az 576 képpontos függőleges felbontás: Hetek óta ez az egyetlen gép, amit használok, dacára annak, hogy itt van mellettem a korábbi, 14,1-es képernyőjű hordozható gépem. :) Próbáltam bemesélni magamnak, hogy kellene azért legalább 1280x800 képpont, de az az igazság, hogy eddig mindenhez elég volt ez a felbontás, amire használtam a gépet.

Ami kategorikusan nehézkesnek tűnt, az a sok lebegő eszköztárral rendelkező képszerkesztők használata. Ezen kívül összesen néhány párbeszédpanellel akadt csak gondom, de ezt is nagyon könnyen meg tudtam oldani azzal, hogy hozzárendeltem egy-egy billentyűkombinációhoz egy nagyobb felbontást, illetve a natívat. Külön felbontásváltó program telepítése helyett az Autohotkey programhoz kerestem egy scriptet. Ez úgyis futni szokott, mert szükségem van rá a billentyűk átprogramozásához.* Ezzel az egyszerű scripttel oldottam meg a váltást:

;ALT+q
!q:: ChangeDisplaySettings( 32, 1024, 576, 60 )
;ALT+w
!w:: ChangeDisplaySettings( 32, 1024, 768, 60 )

ChangeDisplaySettings( cD, sW, sH, rR ) {
VarSetCapacity(dM,156,0), NumPut(156,dM,36)
DllCall( "EnumDisplaySettings", UInt,0, UInt,-1, UInt,&dM ), NumPut(0x5c0000,dM,40)
NumPut(cD,dM,104), NumPut(sW,dM,108), NumPut(sH,dM,112), NumPut(rR,dM,120)
Return DllCall( "ChangeDisplaySettings", UInt,&dM, UInt,0 )
}

*A helyi menü billentyűből jobb oldali CTRL-t csináltam, a Windows billentyűből pedig í-t, mert angol kiosztású gépet vásároltam. Illetve a CTRL+1–3 kombinációkra magyar helyesírás szerinti idézőjeleket („”) és gondolatjelet (–) tettem. :)

[ Szerkesztve ]

(#80) Obolony válasza Akheron (#78) üzenetére

Obolony
(senior tag)

köszönöm :) a blutytuty ikon nalam is megjelent de piros a bele, es azt mondja hogy nincs blutytuty csatlakoztatva a gephez. mikozben meg az eszkozkezeloben az eszkoz rendelkezesre all, es megfeleloen mukodik visszajelzessel szerepel :F

(#81) djvoyager válasza wassermann (#69) üzenetére

djvoyager
(tag)

Az másik modell. Az 512MB az alaplapra van integrálva.
Amibe 2GB tehető, azon nincsen az alaplapon, hanem csak egy egy DIMM-be tehető.

(#82) wassermann válasza djvoyager (#81) üzenetére

wassermann
(őstag)

Nem tudom megnézni, mert nekem nincs még Lenovo-m, de valamilyen angol oldalon pont azt olvastam, hogy ne zavarjon senkit az alaplapra integrált 512M, mert a memóriavezérlő a beletett 2GB-os bővítés esetén a belső 512-t lekapcsolja és nem használja.

(#83) Akheron

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Próbálta már valaki ezeket a fóliákat? :)

[link az ebay-re]

Elvileg tükröződésmentessé tenné a képernyőt, azért gondoltam rá, hogy érdemes lehet beruházni egyre. Van S9-hez is. A fő dilemmám az, hogy direkt S10e-re valót nem láttam; mindenhol csak S10-et írnak, és ha jól tudom, van egy kis eltérés a kettő képernyője között.

[ Szerkesztve ]

(#84) Gergő_ válasza Akheron (#83) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Ha ez olyan fólia mint a kijelzővédő,tehát úgy tapad,akkor szerintem egy snitzerrel és egy vonalzóval szépen méretre tudod szabni ha nagyobb.

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#85) Obolony válasza Akheron (#83) üzenetére

Obolony
(senior tag)

akkor alap dolgok.

az s10 és az s10e kijelzőjének a fizikai mérete egyforma.
csak a felbontásuk más, és ez is csak szoftveresen, ki tudja miért...

szal nyugodtan vedd meg a foliat s10-re mert az tokeletes az s10e-re

amugy meg nem tusom, hogy annyira tükröződne? zavaró? nekem nem tünt fel a
HP note után. az borzasztóan csillogott tükröződött.

(#86) Akheron válasza Obolony (#85) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálam eléggé zavaró sajnos a tükröződés, pedig legtöbbször a lakásban használom a gépet. Talán azért lehet, mert szeretek alacsony fényerőt beállítani; valahogy kellemesebb a szememnek úgy. Így, ha van egy kevés környezeti fény, és/vagy sötétebb képernyőjű alkalmazást használok, akkor egyfolytában magammal kell farkasszemet néznem. :)

Annyira végül is nem nagy dolog, hogy idegeskedjek miatta, de gondoltam, ha létezik alapvetően olcsó megoldás ennek kiküszöbölésére, ami még a képernyőt is védi, akkor megpróbálkozom vele. Leírom majd, hogy mire jutottam, ha valóban megrendelem a fóliát.

(#87) Obolony válasza Akheron (#86) üzenetére

Obolony
(senior tag)

mi lenne ha rögtön kettőt rendelnél? :)) én meg megveszem tőled, és a szállítási költségen felezünk :)

(#88) Airy

Airy
(újonc)

Sziasztok!

Egy S10-es masinával szemezem, de még nem tudtam eldönteni, hogy megvegyek-e egyet, vagy inkább várjak a követgező generációs chipsetre, hogy egy kicsit jobb legyen a grafikus teljesítménye a netinek. Találtam egy GMABooster nevű alkalmazást, amivel az intel féle videovezérlő órajelét lehet (feszültségemelés nélkül!) arra a szintre emelni, amire eredetileg tervezték, tehát 400 MHz-re. Tehát nem túlhajtásról van szó, hanem csak addig pöckölhető fel a chip, amire amúgy is konstruálták.

Itt egy teszt: angolul értők előnyben. Az a baj, hogy sok szintetikus tesztet készítettek a kollégák, ami engem egyátalán nem érdekel (több oldalon is található eredmény), arról viszont, hogy miként viszi a flash videókat így a szerkentyű, arról semmi nincs. Ezért szeretnék megkérni egy jelenlegi S10(e) tulajt, hogy tegye fel a gépére ezt az progit és 400 MHz-ra feltekert órajel mellett nézze meg, hogy miként muzsikál a Youtube teljes képernyőn? Megakad? Vagy tökéletesen lejátssza a flash videót full képernyőn?

Előre is köszi a segítséget!
Airy

Airy

(#89) Obolony válasza Airy (#88) üzenetére

Obolony
(senior tag)

Hello!

Jelentem megcsináltam a tesztet amit kértél.

Progi letölt, feltelepít, felismeri a VGA-t ügyesen, 400-ra felhúz.

Kért youtube felmegy, aksival, wifiről. Teljes hangerő, és felbontás.

Szakadás nélkül a 8 perces HD tartalmat teljes képernyőn gond nélkül játsza le. Az én gépem egy 1,5 gigás verzió. (s10e természetesen). Szó nincs szakadásról!

Ha van a progihoz "kódod" akkor azt szívesen veszem fizetségül :)))

Viszont amit nem értek.

A teszt akkor teszt ha a másik végletet is megnézed. Én levettem 166 újra a sebességet, és ugyanazzal a jutyúbbal próbálkoztam. Ugyanúgy szakadás nélkül játszotta le, csak egy kicsit életlenebbnek tünt. Még tesztelek egyet 720-as divixel.

(#90) Obolony válasza Airy (#88) üzenetére

Obolony
(senior tag)

teszt 2ő:

25 percet nyomtam full képernyőn a 720-as HD filmet, és gyönynötűen vitte, és a képminőség valami gyönyörűűű

előtte egy 13 colos HP tabletem volt (most egy éves model) annak nem volt ilyen képe. Tényleg kemény kis dög...

Remélem tudtam segíteni!

:DD :)) :C

(#91) Airy válasza Obolony (#90) üzenetére

Airy
(újonc)

Szia Obolony!
Azért kértem a tesztet, mert több helyen olvastam, hogy a teljes képernyős flash tartalmaktól megfekszik a VGA: akad, szakadozik, ami így 2009-ben elég gyász. :N
No, de ha ez így frankón megy, akkor már semmi sem választhat el az első netimtől. :DD
Nagyon köszönöm a tesztet, remélem, Te is hasznát veszed azért a proginak. :R

(Serialom egyelőre nincs, de nem lesz ez mindig így!) ;)

Airy

(#92) Airy

Airy
(újonc)

Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem, amire sehol sem találtam választ: az audio kimeneten tud küldeni digitális jelet a kicsike, vagy kizárólag analóg módon képes működni?
Előre is köszi a választ:
Airy

Airy

(#93) Obolony válasza Airy (#92) üzenetére

Obolony
(senior tag)

sima 3,5 jack. legjobb tudomasom szerint az analog kimenet.

viszont megneztem most a realtek progit, es csak analogot dob be, mig a nagy gepemen ugyanez a driver feldobja a digit is.

szal a valasz: analog.

(#94) Obolony válasza Airy (#92) üzenetére

Obolony
(senior tag)

de ez csak egy netbook, megcsak nem is notebook, csodat nagygepes teljesitmenyt es tudast ne is varjunk el tole... :U

(#95) djvoyager válasza Obolony (#93) üzenetére

djvoyager
(tag)

S10e (Modell 4187)

Csak analóg jack kimenet van rajta.

Audio support:
High Definition (HD) Audio, RealTek® ALC269 codec
két sztereó hangszóró (1.5 watt)
microphone input jack (3.5 mm), stereo headphone jack (3.5 mm)

A két csatornás HD minőségről bővebben: itt

[ Szerkesztve ]

(#96) Badmintown

Badmintown
(lelkes újonc)

Sok ideig keresgéltem a piacon minden szempontot figyelembe véve, végül megtaláltam a nekem ideális netbookot, ez lett az Asus Eee Pc 1000H. Meg kell viszont jegyeznem, hogy a Lenovo s10be azonnal beleszerettem, még ma is elérzékenyülve nézem a képét és csak álmodok róla hogy nekem is legyen egy ilyen, de a számomra legjobb továbbra is az Asus. De kinézetben a LEVONÓÉ a pálma!!! gyönyörű!
Ui.: kár azért a kimaradt 24 pixelért (ami valójában: 1024X24=24576)...nagyon nagy kár

(#97) Akheron válasza Airy (#91) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem általában véve simán lejátssza a flash-videókat, de feltűnt azért, hogy egyes videóknál a lejátszás érthetetlen módon teljesen leterheli a CPU-t. Eddig ezek még csak nem is HD videók voltak (sőt), szóval a Flash vagy a kódolás hibájának tudtam be ezt a jelenséget.

Amúgy tényleg mindenre elég a gép, amire a mindennapok során használom. Ezt most a fő gépem. :)

(#98) Airy válasza djvoyager (#95) üzenetére

Airy
(újonc)

Köszi a részletes infót!
Azt néztem egyébként, hogy a RealTek® ALC269 codec specifikációjában benne van, hogy tud digit jelet küldeni kifelé.
Bár azt hozzátenném, hogy a jack kimenet önmagában még nem determinálja, hogy csak az analógot tudja, mert pl.: a szándblászter hangkártyám 3,5-es jack kimenete vagy a mélynyomó + center analógot küldi, vagy pedig a digit jelet.
Airy

Airy

(#99) Airy válasza Badmintown (#96) üzenetére

Airy
(újonc)

No, ezért akarok én a ZUSÁból rendelni, mert ott 1024x600-as kijelzővel adják, LED háttérvilágítással. Ráadásul ez antiglare kijelző, ami nem tükröződik. Állítólag nem olyan szépek a színei, mint a glossynak, de sokra megyek utóbbi jó színeivel, ha nem látom őket.. :N

Airy

(#100) djvoyager válasza Airy (#99) üzenetére

djvoyager
(tag)

Arra figyelj, hogy arra itt nincsen garancia.
Nyár közepén, végén hozzánk is jönnek ilyen modellek. Részletek később. :-)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.