Sziasztok!
Lehet, hogy volt már kérdés, de sajnos nincs időm mind a 450 lapnyi kommentet végigolvasni. Kérem aki tud, segítsen. Előre is elnézést a kisregényért.
Édesanyám boldog tulajdonosa egy s9e-nek, melyben 4gb ssd és 160 gb wd 2,5" sata winyó van. A rendszer az ssd-n van, s mivel xp, kevés neki a hely. Folyton pampog, és nagyon lassú. Édesanyám nem egy IT guru, én mikor csak találkozom vele, leírtom a fölös file-okat a gépéről, minden program a hdd-re van telepítve, ne egye a helyet az ssd-n. Mindenesetre nem működik így tovább, vennék egy 8gb-s ssd-t, hogy azon legyen a rendszer.
Szétkaptam az alját, s megtaláltam a satás wd winyót, meg a gép memóriáját. Az ssd-t nem találtam meg. Tudja valaki, hol van benne, milyen a csatija? (eide, sata, egyéb)
Próbáltam a lenovó márkaszervízben megkérdezni, ahol elmondták, hogy a netbookokkal nem ők foglalkoznak, hanem a "Profi Szerviz". Őket megkeresve szörnyű tapasztalatot gyüjtöttem. 5 percig magyaráztam nekik, mi az az ssd, valamint nem tudták azt sem, hogy a gép, aminek ők a hivatalos márkaszervíze, rendelkezik ssd-vel és winyóval is. Be akarták magyarázni, hogy a gép memóriája az ssd
Kérlek titeket, akinek van tapasztalata s9e ssd csarével, írja le, merre találom, mert nem szeretném jobban szétkapni a kütyüt.
Köszönöm