Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#401) JozinZBozin válasza ArrayOfLilly (#397) üzenetére

JozinZBozin
(újonc)

:-))))))))
Thenx a nem várt kimerítő választ.

Az elbeszélésből azt szűrtem le, hogy a csomagolás és egyebek szinvonalának zuhanása mellett azért fejlesztettek is lenovoék, mert nekem a karakterek "pacnikra" vannak felvive, és azokat rögzítették a klaviatúragombokra. Tehát egy hasonló behatás egy negyedkiskörömnyi méretű egész betűvesztéssel járna, viszont semmilyen vájat nem maradna a helyén.
Az eszed pedig jól jár, ennyit valóban nem ér, de annyit igen, hogy filccel(álcoholos) ráírd e-lqrtam :P :P :P

(#402) JozinZBozin válasza Obolony (#400) üzenetére

JozinZBozin
(újonc)

ne gonoszkoggyy!!!
Az a ritka szövésű lehet, hogy csupa csipke. :))

(#403) ArrayOfLilly válasza JozinZBozin (#402) üzenetére

ArrayOfLilly
(fanatikus tag)

a) a baleset nem a klaviatúrát, hanem a fedlapon található ragasztott logót érinti
b) a bugyi a gyereké - volt. (annyira hülye nem vagyok, hogy műszálas csipkével essek neki - csak annyira, hogy foszlott pamuttal... :-) )
c) 36-os

:DD

(#404) djvoyager válasza Gergő_ (#399) üzenetére

djvoyager
(tag)

:))

Voyager -= We brake for nobody! =-

(#405) gabor907

gabor907
(tag)

komolyabb játékok mennek rajta pl fifa9-10, pes vagy cod2 ienre gondoltam köszi a válaszokat
vagy bővebben is kifejthetitek hogy mien ez a gép, köszi szépen

Gábor

(#406) Obolony válasza gabor907 (#405) üzenetére

Obolony
(senior tag)

netbookon? nem nem mennek.

komolyabban meg ki van fejtve az elozo 404 hsz.ben ha kerdesed van szivesen varjuk.

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#407) GBotond

GBotond
(lelkes újonc)

S10-2 HD - ez már biztos, hogy nem lesz itthon?

(#408) Ukraan

Ukraan
(tag)

Márkatársak! Remélem a topic még nem halt meg, itt vagytok?

T-s Nokia E6 kedvező áron eladó!

(#409) ArrayOfLilly válasza Ukraan (#408) üzenetére

ArrayOfLilly
(fanatikus tag)

Vagyunk, vagyunk, csak új infó nem volt mostanában sajnos.

De te eladtad a jószágot, nem?

(#410) Ukraan válasza ArrayOfLilly (#409) üzenetére

Ukraan
(tag)

Nem, egyelőre csak próbálkozom vele. Bár nagyon szeretem, az asztali gép mellett nem túl sokat használom, ez lenne az eladás oka.

(#411) falzer

falzer
(újonc)

hahó!
Tudnátok segíteni?
Tegnap vettünk kis feleségemnek egy s9e-t.Minden szuper imádja DE:
nem működik az ú; ű; és az Alt Gr billentyű.
Végignéztem minden lehetséges beállítást mert szoftver ill. beállítási problémára gyanakodtam de semmi. Magyarra van állítva a billentyűzet stb.
nem ragadnak a nillentyűk fizikailag nem látszik hogy probléma lenne.
A legfurcsább hogy néha gondol egyet akkor ,üxik egyik pillanatról a másikra. (ez az esetek kb 2 %-a) aztán megintcsak nem működik.
A gépet előtelepített XP SP3-al adták.
A hibát wordbe és notepadban is produkálja. VAlaki?

Inkább kérdezek és fél percig vagyok hülye mint egész életemben....

(#412) Peon válasza falzer (#411) üzenetére

Peon
(újonc)

Én azonnal visszavinném, hogy cseréljék ki, mert amit leírtál az nekem hardver hibának tűnik. (Értsd úgy, hogy szerintem sikerült pocsék módon összerakni a billentyűzetet, és ez okozza a hibát.) Még ha tévedek, akkor sem árt, ha kicserélik emiatt, mert igazából semmi nem indokolja egy előretelepített rendszernél ezt a fajta viselkedést.

Csak azt sajnálom, hogy mostanáig senki nem reagált erre. :((
Remélem, még sikerül beledumálni a 3 napos cseregaranciába az esetet.

Have a nice day...

(#413) falzer válasza Peon (#412) üzenetére

falzer
(újonc)

Hát bajos lesz.Tatabányán vettük a MM-ben aztán ugye Mindenszentek:mentünk haza Zalába.
Pénteken 3x újratelepítettem mert összevissza működött, produkálta a hibát. Aztán mintha elvágták volna, normálisan működött. Most este újra elkezdte a hülyéskedést, kiegészülve jobboldali shift billentyűvel.
Közben átnéztem és mintha a billentyűzet jobb széle kissé lefelé hajlana, lehet megfeszítették összeszereléskor.
Holnap visszaviszem, de lehet pont akkor nem fog semmiféle hibát produkálni :(
Mindegy tesztelem a szervizt. Bár nem ez volt mindem vágyam. :W
Ja és "eltüntek" az office előtelepített programok. Volt nincs. Erre tényleg nem találok magyarázatot. :(((
Lehet kihat rá az x-akták mert pont azt nézzük. :(

(#414) djvoyager válasza GBotond (#407) üzenetére

djvoyager
(tag)

S10-2 HD nem lesz, ellenben érkezik az S12 ION :D

(#415) Ukraan

Ukraan
(tag)

Egyik szemem sír, a másik meg nevet... Eladtam az S9e-met. Köszönöm mindenkinek a géppel kapcsolatban nyújtott segítséget, használjátok egészséggel a kicsikéket :R !

[ Szerkesztve ]

(#416) falzer

falzer
(újonc)

Siker. teljesen korrektek voltak a MM--ben. kicserélték szó nélkül. :C
Igaz kicsit ennek is hullámos a billentyűzete, de műxik kifogástalanul.Még.
Most tartóstesztelem.
ugylátszik kicsi kinai munkásoknak nem jön be a billentyűzetszerelés mint munkafázis.
nevezhetjük szériahibának?

[ Szerkesztve ]

(#417) ArrayOfLilly válasza falzer (#416) üzenetére

ArrayOfLilly
(fanatikus tag)

Igen, de nem az összes S9e-re vonatkozik, hanem ha visszaolvasol, akkor látszik, hogy egy ponton, mintha elkezdett volna romlani az S9e minősége.

Mi, akiknek a gépe korábbról származott, először el sem hittük a híreket/panaszokat, de ezek szerint most akkor ilyen - ami nagyon szomorú.

Az én gépemen pont gépelni szeretek különösen, mert olyan kényelmes és klassz nekem - kisméretű női kezet képzelj el. Szóval passz és igen, lehet, hogy ezt is mondhatjuk. :-(

(#418) ArrayOfLilly válasza Ukraan (#415) üzenetére

ArrayOfLilly
(fanatikus tag)

:-) :-(

(#419) falzer válasza ArrayOfLilly (#417) üzenetére

falzer
(újonc)

ez a második működik ez a lényeg egyenlőre. régebben volt már ibm notim megszoktam hogy kivákó a minőségük, ezért is csodálkoztam nagyon.
Lehet egyébként egy korrekt szét és összeszerelés javítana rajta, bár a gyengébb minőségű anyagokat az sem védi ki (már ha vannak a régebbiekhez képest)
Ebben viszont jó az ibm/lenovo: korrekt szerelési leírások vannak fenn, nem féltik úgy ettől a gépeiket mint más gyártók.
azért hajrá s9e!!

(#420) Peon válasza falzer (#416) üzenetére

Peon
(újonc)

Akkor hurrá! :))

Remélem, ezzel már nem lesz (több) gond.

With Respect,
Peon :R

Have a nice day...

(#421) burasu4

burasu4
(senior tag)

Sziasztok!
Készülök venni egy ilyen gépet!
Kérdésem lenne, hogy Microsoft Office 2003-t fel lehet rá rakni?
Mert nekem munkához kellene, szövegszerkesztés, power point, excel...
Köszönöm előre is a válaszokat!

Jajj, még egy, az akksi mennyit bír átlagos használast mellett! :)

C7

(#422) Obolony válasza burasu4 (#421) üzenetére

Obolony
(senior tag)

persze, en is azt hasznalom, es a 2007 is megy rajta

az aksija wifivel kb 4,5 orat megy (a 6 cellas)

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#423) burasu4 válasza Obolony (#422) üzenetére

burasu4
(senior tag)

Köszönöm!
Telepíteni ugy lehet hogy CD-ről pendrive-ra, és pendrive-ról netbookra, és telepítés...
Vagy Ti hogy szoktatok?? :F

C7

(#424) Obolony válasza burasu4 (#423) üzenetére

Obolony
(senior tag)

az office-t? igen pl...

(#425) burasu4 válasza Obolony (#424) üzenetére

burasu4
(senior tag)

pl az office-t igen.
Köszönöm a választ!
Remélem sikerül venni egyet. :K

C7

(#426) burasu4

burasu4
(senior tag)

A Chilli Green netbookról mi a véleményetek? Állitólag MSI Wind belsővel van.
:F
Köszönöm!

C7

(#427) sohrking

sohrking
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Lehet, hogy volt már kérdés, de sajnos nincs időm mind a 450 lapnyi kommentet végigolvasni. Kérem aki tud, segítsen. Előre is elnézést a kisregényért.
Édesanyám boldog tulajdonosa egy s9e-nek, melyben 4gb ssd és 160 gb wd 2,5" sata winyó van. A rendszer az ssd-n van, s mivel xp, kevés neki a hely. Folyton pampog, és nagyon lassú. Édesanyám nem egy IT guru, én mikor csak találkozom vele, leírtom a fölös file-okat a gépéről, minden program a hdd-re van telepítve, ne egye a helyet az ssd-n. Mindenesetre nem működik így tovább, vennék egy 8gb-s ssd-t, hogy azon legyen a rendszer.
Szétkaptam az alját, s megtaláltam a satás wd winyót, meg a gép memóriáját. Az ssd-t nem találtam meg. Tudja valaki, hol van benne, milyen a csatija? (eide, sata, egyéb)
Próbáltam a lenovó márkaszervízben megkérdezni, ahol elmondták, hogy a netbookokkal nem ők foglalkoznak, hanem a "Profi Szerviz". Őket megkeresve szörnyű tapasztalatot gyüjtöttem. 5 percig magyaráztam nekik, mi az az ssd, valamint nem tudták azt sem, hogy a gép, aminek ők a hivatalos márkaszervíze, rendelkezik ssd-vel és winyóval is. Be akarták magyarázni, hogy a gép memóriája az ssd :(
Kérlek titeket, akinek van tapasztalata s9e ssd csarével, írja le, merre találom, mert nem szeretném jobban szétkapni a kütyüt.
Köszönöm :C

(#428) tabletta1 válasza sohrking (#427) üzenetére

tabletta1
(újonc)

Az ssd-t nem tudod cserélni, mivel integrálva van, de le tudod tiltani. Kérjél a Lenovo-tól visszaállító usb kulcsot (ha még van) és egy újratelepítéssel a wd-re teszi a rendszert.

Aki hybrid S9e-vel bír (4GB SSD + HDD), és szeretné letiltani a benne lévő SSD-t (mert kicsi, mert nem akarja használni...stb.) az dobjon egy mailt az info@lenovo.hu -ra, és személyesen átveheti, vagy postán kap egy USB kulcsot, ami tartalmazza a letiltáshoz szükséges programot.

(#429) sohrking válasza tabletta1 (#428) üzenetére

sohrking
(lelkes újonc)

köszi az infót :), a levonónál erről nem tudtak :(

(#430) djvoyager válasza sohrking (#429) üzenetére

djvoyager
(tag)

Tabletta-nak igaza van, integrált az SSD, így nem cserélhető, csak letiltható.
A szerviz, az nem a Lenovo :), bár nem mentség a tudatlanságra....

Dobj nekem egy privát üzenet, egy postacímmel, plusz a gép adataival (típus és szériaszám) és küldetek neked egy USB kulcsot a szükséges szoftverekkel.

(#431) ArrayOfLilly

ArrayOfLilly
(fanatikus tag)

Kedves djvoyager, hadd kérdezzek egyet én is, ha már épp erre jársz: U150 forgalomba kerül majd itthon?

kösz szépen,
(reménykedő) AoL

(#432) Obolony válasza ArrayOfLilly (#431) üzenetére

Obolony
(senior tag)

tengeralatjaro? :DDD

(#433) cigam

cigam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

T-mobil belefogott az S10-2 3G forgalmazásába. Vannak vele tapasztalatok?

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#434) pedro7

pedro7
(lelkes újonc)

Segítsen valaki plz.
A Lenovo S10-m ujabban csak 1Mbps-al csatlakozik Wi-Fi-n a hálózathoz.
Korábban nem volt ilyen gond.A jelerősség kiváló és mégis csak 1Mbps.
Ha letiltom az eszközt és utána engedélyezem akkor 54Mbps, de kis idővel utána lemegy 1Mbps-ra.
Valami visszakorlátozza talán.Letiltottam a tűzfalat, akkor sem javult meg.
A Lenovo-ben van valami gond vagy a router beállításaiban ?

(#435) djvoyager válasza ArrayOfLilly (#431) üzenetére

djvoyager
(tag)

Kedves ArrayofLilly,

Sajnos egyelőre ki kell ábrándítsalak, illetve türelemre kell kérjelek, 2010 első negyedévében még biztosan nem lesz itthon.

(#436) pedro7

pedro7
(lelkes újonc)

Milyen beállításokon kell vagy szükséges változtani, hogy az S10-es wi-fi-je stabilabb, jobb legyen ?
A vezetéknélküli eszköz,hálózati adapter, beállításai között van vagy 20 féle állítási lehetőség.Gondolom nagyjából mindenki alapbeállításban üzemelteti, de biztos van olyan aki változtatott már valamit rajta.
A routertől 50cm-re is lassabban nyílnak meg a böngészőben az oldalak.
Fele akkora sebességeket mérek, és instabilabb a kapcsolat.
Leszedtem már a tűzfalat, de még mindig arra gyanakszom, hogy a Lenovo wi-fi je gyengélkedik .

(#437) ArrayOfLilly válasza djvoyager (#435) üzenetére

ArrayOfLilly
(fanatikus tag)

Kösz szépen, akkor nem is türelem kell nekem, hanem benzin. :-)

Q2 q... messze van tényleg.

(#438) mpepe20

mpepe20
(kvázi-tag)

S10-2-nél végre normális helyen van a 0 gomb..... juhéjj :)

(#439) mpepe20 válasza mpepe20 (#438) üzenetére

mpepe20
(kvázi-tag)

az S10E-nek részemről ez volt a legnagyobb baja...

(#440) djvoyager válasza pedro7 (#436) üzenetére

djvoyager
(tag)

Hello pedro!

Másik gépen működik minden rendesen? Alapvetően a default beállításoknak megfelelőnek kellene lennie.
Nincsen interferencia egy másik routerrel? Ennek kipróbálására a legyegyszerűbb, ha a routert a 6-os vagy 11-es csatornáról átrakod valamelyik másikra.

(#441) lenovo.ibm

lenovo.ibm
(újonc)

sziasztok.
én most vásároltam nem rég egy lenovo s9e-t és ugy kaptam h rajta volt a windows xp és néha lefagy ez mitöl lehet?? lehet attol h egyszerre sok progit futtatok rajta??am nincs semmi gond vele filmnézésre is alkalmas zene net minden. am ha sokat futtatok rajta lefagy
pl:letöltök feltöltök zene net..minden ez lehet a gond??
ti nektek a procival mi a helyzet én néha egy kicsit melegnek találom ez baj am a venti rendesen mükszik...?? és az gond ha ez a kis masina sokat van bekapcsolva
(9 orahossza) kezdö vok lécc segitsetek köszi elöre is... :U

[ Szerkesztve ]

(#442) Tim82 válasza lenovo.ibm (#441) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lefagy, vagy belassul (sokáig nem reagál semmire, de utána azért igen)? Ha az utóbbi, akkor valóban attól, hogy alaposan leterheled a sok alkalmazás egyszerre futtatásával.

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#443) lenovo.ibm

lenovo.ibm
(újonc)

nem reagál sokáig semmire utánna ujra inditom a többiben is segits lécc am ahogy olvastam nemtom mért s9e mert ebben 1.6 proci 160gb hdd 4gb ssd hdd 1,5 gb ram.....

[ Szerkesztve ]

(#444) Tim82 válasza lenovo.ibm (#443) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A többiben azért nem tudok, mert nekem nincsen ilyen gépem. :B Ha ez gép- és nem XP-probléma, akkor majd a többi tulajdonos...

De nem ártana, ha feltennél rá valamilyen processzorhasználatot monitorozó programot, amivel látnád, hogy amikor épp "lefagy", akkor megugrik-e a processzorterhelés 100%-ra... mert ha így van, akkor egyszerűen csak túl sok dolgot akarsz vele egyszerre csinálni. Azért az Atom procinak komoly korlátai vannak...

[ Szerkesztve ]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#445) lenovo.ibm

lenovo.ibm
(újonc)

oksa köszi :)

(#446) ha3oem

ha3oem
(újonc)

Bekopogás Hali
Végigolvasva a topikot látom gondom nem egyedi S9e nem látja a fizikálisan valós 160GB
os HDD t .Én sajátgépre kattintva nem látom igy nem is formázhatom..
Amit írtatok :
Formázd meg az HDD-t, gyárilag nincsen.
Saját gép > Kezelés > Diszk menedzsment

Kezelés ? diszk menedzsment.. XP profon nem találom ?
Szájbarágósan kérném ..Tisztelettel :Misi (papa) :(

ha3oe/Misi

(#447) ArrayOfLilly válasza ha3oem (#446) üzenetére

ArrayOfLilly
(fanatikus tag)

Bocs, de nem értem a problémát.

Mit nem látsz pontosan és mit igen? A rendszer azon a vinyón van, vagy van benne SSD is?

(#448) ha3oem válasza ArrayOfLilly (#447) üzenetére

ha3oem
(újonc)

köszönöm gyors reagálást ..a rendszer SSD n van 4gb rendesen ..van benne egy 160 gb
os HDD ezt megnéztem ki be raktam/dugtam BIOS ban is látom..SATA vinyó
de sajátgép -totál commander stb nem látja ..elötte többen irták ezt a problémát.
Felhívtam Lenovo szervizt mivel 3 napos a gép -vissza a boltba volt a jelszavuk
tisztelettel:Misi

ha3oe/Misi

(#449) pschio válasza ha3oem (#446) üzenetére

pschio
(őstag)

C:\WINDOWS\system32\diskmgmt.msc

ezt elindítod.

megkereses a 160-as HDD-et

partícionálod

formázod

kész

elég szájbarágós volt? :R

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#450) ha3oem

ha3oem
(újonc)

Ok ..nemsokára hozzák a beteget .az előrágás kifogástalan volt ..
jelentést adok majd..köszönöm ha3oe op Misi

ha3oe/Misi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.