Majd estefelé foglalkozom vele, megnézem a hőmérsékleteket az EVEREST-tel, mert azokra már nem emlékszem pontosan, de ha kiugró lett volna, az biztos szemet szúrt volna.
Még 1 év 364 napom van, hogy körberöhögjenek 
Úgy volt bontott(mindegyik), hogy az eredeti fóliamatricák fel voltak vágva olfakéssel(belül is!), majd szépen visszacsomagolva. Lehet akkor szórták el a képernyővédő lapot, a VÁM-nál (bár lehet a révnél).
Viszont azzal nem is dicsekedtem el
, hogy milyen ordenáré kékélcsíkos, ezüstösszürke védőtokot adtak hozzá ilyen szivacsosvászonszerű anyagból. Oszt reá van írva kékkel, hogy "lenovo". Tyűha, mondtam is az eladónak, hogy ez aztán a bónusz. De legalább cibi, v. tépőzár lenne rajta, mert csak olyan bedugós kapucnis. 
Visszatérve még: ad.2/ Én a hálózati csatlakozó alatt a 230V-os földelt(mi a bánatnak!) villásdugót és kábelét értettem, ami olyan durung, hogy a 2000W-os mosógépünknek nincs olyan. Nem válik előnyére a hordozhatóságnak. 20V-on 2A-t ad le a táp- ez a teljesítmény 05-ös telefonkábelen is elmegy gond nélkül.
Más, ismét belbecs:
Az aksi 10%-os állapotában már jajjong, hogy kevés a delej tegyem töltőre. "Jó van na" - mondom neki - "süttesd csak ki szépen az aksit, azt majd kapol töltőáramot, addig is nesze neked Jozin z Bozin a Youtube-ról!" Erre (biztos megsértődött) fogta magát és elkezdett hibernálódni kb.8-9%-os állapotban. Nem volt mit tenni, rátettem a töltőre, majd kisvártatva bekapcsoltam és láss csodát: Elindul az arcfelismerő(magától, soha a kutya nem kérte) és közli velem a monitoron a bambán farkasszemet néző képes felem alján, hogy ha nem én vagyok az én, akkor jól vigyázzak ám, mert rögzítésre kerülök a memoárban, mint illetéktelen behatolni vágyó, de ő résen van ám, úgybiza!!!

Nem kell keresni, itt van Jozin z Bozin tragédiába torkolló balladája(tessék a zsebkendőt kézközelbe helyezni!):
[link]
A sok tudálékosság után kérdeznék is:
Hogyan lehet leszedni a hátulját, mert itt valaki korábban írta, hogy három csavar az egész, de én csak kettőt látok és a gépkönyvben is ennyit mutat leszerelhetőség gyanánt? Valami okosság még lehet, mert ezeket kicsavarozva nem igazán válik meg a kasznitól a dekli. Nem a kíváncsiság hajt, hanem a +1GB RAM, mert üres a slotja és nekem éppen van egy belevaló a polcon, ami egy másikból bővítéskor kikerült.
Előre is köszönöm.