Miért? Ami engem illet, szeretem az apró lányokat. Olyan aranyosak, törékenyek! A feleségem se üti meg az ''egyhatvanat'', se az 50 kilót.
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
(#301) Vigneau válasza Motion_Blur (#280) üzenetére
Miért? Ami engem illet, szeretem az apró lányokat. Olyan aranyosak, törékenyek! A feleségem se üti meg az ''egyhatvanat'', se az 50 kilót.

mekkora vagy mellette?
Hömhöm... 172cm és 90kg. Kicsit sűrű gyerek vagyok, de Ő szereti a macikat.
(Bár lehetnék soványabb is...
)
Közben itt egy jó kis tengerparti kép egy szép lányról: Bővebben: link. 
[Szerkesztve]
(#304) lord_m válasza Motion_Blur (#294) üzenetére

Evangeline , vagyis Kate nekem is naon bejövős!!
képekért:

Ha átlátszó (pl. sejtelmes fehér, vagy fekete) ruciban van a hölgy, de a szőrzete és a bimbója teljesen el van takarva, akkor is érvényesül az 1. szabály? Ugyanez vonatkozik-e a csupasz fenékre? Idejében kérdem, hogy elkerüljem a moderációt.
Azt szeretném kérni, hogy a felállított(
) szabályokat illetve azok által létrejött határokhoz inkább távolabbról közelítsünk.
Köszönöm a többi modtársam nevében is: Grafiqs
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu
Köszönöm szépen, ez korrekt válasz volt. Ezt nem értettem pontosan, ezért is kérdeztem rá. Akkor a továbbiakban is maradok az olyan képeknél, amilyeneket eddig is linkelgettem. 
Íme egy nagy-nagy kedvencem ismét: Bővebben: link. 

Nemrég volt egy kép, most jöjjön még több!
Donna Feldman:
Bővebben: link
''Ha nincs olyan dolog az életedben, amiért érdemes lenne meghalnod, nem érdemes élned.'' - Martin Luther King
[Szerkesztve]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

HI!
En is imadom /tam/ a pici csajokat de egy-egy ijjen sszebujjos buli utan majd szetszakatt napogik a hatam, derekama tul soka tkelelt hajolni:- ))) /~180cm, monygyuk en ha mazsa vagyok mar abordaim laccanak:- ))/
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Mi van vázze????
én nem érteni magyar, én lenni arab diák!!
A fórum alapelvei:
* a fórum magánterület, tehát az itt tartózkodás elsődleges szabálykönyve az ALAPELVEK (amely természeten összhangban van a hatályos magyar jogszabályokkal)
* a regisztrációval, illetve a regisztrált nick használatával a felhasználó elfogadja az ALAPELVEKET
* a fórumot bárki olvashatja, de hozzászólni, topicot nyitni csak a regisztrált tagjaink tudnak
* a fórum moderált
* a hozzászólások tartalmáért a hozzászóló felel
* a hozzászóló fórumbeli hozzászólásai erejéig lemond szerzői jogáról: sem anyagi sem más jellegű követeléssel nem élhet. A felhasználónév nem adható el és nem ruházható át.
* a fórum szakmai színvonalát a moderátorok igyekeznek minél magasabb szinten tartani, azonban a Prohardver Kft. nem vállal(hat) felelősséget a fórumban található információk hitelességéért, megbízhatóságáért, felhasználásukból eredő esetleges következményekért
* a fórum nyelve a magyar
htc iS - CM7.2rc2 ॐ
Ez ma már nem az első alkalom, hogy ez megtörténik, úgyhogy leírom ide is: a témáról le lehet szállni. Neduddki több mint 3 éve így ír, ahogy.
Az eltelt szép hosszú időben ez eddig senkit nem zavart, most meg hirtelen záporoznak a hasonló postok. Mi van itt kérem szépen? 
Neduddki hozzászólása egyébként magyarul volt. Ha további kérdés van, azt légy szíves, magánban intézzétek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

tudom-tudom, olvastam már a hsz-eit a forma1 topikban is pl.
engem sem zavar, de most felvagyok pörögve (edzés után vagyok) és hát nem bírtam ki.
és itt van Ő:Bővebben: link
kész vagyok ettől a francia csajtól
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

Miho Yoshioka
További képek erről az ázsiai gyönyörűségről: Bővebben: link
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

Az első link nem jó.
A másodikat meg nem vártam meg mert olyan lassan töltött
[Szerkesztve]

aranyos
vááá, de jó ez a Coldplay szám, bocs! szerk: ha érdekel vkit akkor go to vh1
[Szerkesztve]
Manitou: linkre jobb klikk-> tulajdonságok.... paszta
[Szerkesztve]
htc iS - CM7.2rc2 ॐ
Mar ket napja karbantart a tar.hu, nem tudok kepet felrakni... Pedig mar biztos mindenki nagyon varja ;).
Örömmel hallom ezt!
Küldök is egy jó kis csajról egy képet: Bővebben: link. Kicsit kócos, de azért jó. 
Miért nem használod ezt: Bővebben: link? 
csinoska ![;]](/dl/s/v1.gif)
találkoztam vele az előbb a keptárba
[Szerkesztve]
HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!
Hat ott eltunnek a sullyesztoben nem? A tar-ra mar eleg sokat felraktam, szal inkabb egy helyre...
mind a kettő link mesziva.....
na mind 1
[Szerkesztve]
HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!
Nos egy adag kep a kedvenc holgyikemrol(bocsanat de nem fogom egyesevel belinkelni oket
):Bővebben: link
Moderatorok: Ugy emlexem, hogy nincs koztuk olyan kep ami valamelyik szabalynak ellentmondana, de ha esetleg maradt kozte olyan ami igen, akkor kerlek titeket, hogy ne a linket moderaljatok, hanem szoljatok es eltavolitom a kepet, esetleg atnezem oket megegyszer. Koszi!
Mod: remelem a hatulrol lefenykepezett nagykezlab allo no nem szabalyellenes, de azert biztos ami biztos kivette azt a 2 kepet
[Szerkesztve]
Példaképem Gregory House
Kénytelen vagyok megbízni benned.

Ennyi képet lehetetlenség átnyálazni. 
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu
ugye nem baj ha erre nem valaszolok?
De majd valami hiperaktiv allapotomban (Mint amilyenben most is vagyok egy Forrest Gump utan Doors-t hallgatva..) belinkelem az osszeset egy postba
Példaképem Gregory House

én csak enyhén alkolosnak nevezném
de a páleszt mikor isszuk meg? itt pihen a hűtőben... volt még ott egy kicsi bor is (az sztem ott maradt) meg van még 2 üveggel, amit vasárnap be kéne tolni... csak pakolnod is kell cserébe
de azért felnézhetsz majd...
eladó a világ :)

szvsz ő is elég csinos...
eladó a világ :)
Vasarnap biztos nem mert megyek haza....De hetfo este jovok akkor szivesen elpusztitom 
A csajrol: Neked meg mindig nem az igazi az izlesed 
Példaképem Gregory House
Igen? Nekem már jó ideje megvan a képe.
Jó reggelt mindenkinek, nekem már készül a reggeli: Bővebben: link. Nálatok mi a helyzet? 

Na ez aztan tocsog a PS-tol.. 
''Itt fogyasztjuk b**meg, az ut kellos kozepen!!''

Vivienrol mar linkeltem egyet annak idejen, itt a tobbi is
Baratnom fenykepezte a baratnojet 

nagyon szép az a nő is, hasonlítanak egymásra Scarlett J.-al, nem?
azt a két képet meg rakd csak vissza!!!!!
htc iS - CM7.2rc2 ॐ

Nagyon művészi

Szerintem ügyes. Mármint a barátnő. Jók ezek a képek. Annyira nem egyszerű azért ilyen képeket csinálni. Aki nem hiszi, próbálja ki!
A barátnő barátnője meg csinos.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Koszi, megmondom neki hogy meg van dicserve
Igen, van erzeke, meg jo kis gepe is 

Azon gondolkoztam, hogy ha egy (vagy mint jelen esetben akár két) csaj ilyen pózban pucsítana nekem, akkor gondban lennék a férfiasságommal. Ha röhögnöm kell, sose áll fel...
Pedig ugye itt éppen a vágykeltés a céljuk, ha jól látom.
Szerk: A második és a negyedik képre gondolok...
p
Nem gyenge képek. Ezek a lányok nagyon forróak! 
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
De szeretem a tengerparti képeket!
Íme 1 tőlem is: Bővebben: link. 

Én is azt mondom hogy jó.

Az első kép tök úgy néz ki mint a volt középiskolás tesitanárom(nőm)

Hat az eleg baj, ha nem all fel ha rohogsz
Ha jokedvu vagy akkor nem megy ? 
Halisten nekem ilyen gondjaim nincsenek.. 
A vagykeltes is egyebkent relativ, mindenki masra indulhat be szoval .. 

na,már régen tettem be ide jó nőket
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk hogy milyen messzire mentünk.

Roberta Accioly

Meg egy kis Jennifer Lee mert az nekunk jo.. 

a kep cime elbuvolo tekintet. hat szerintem is az