Hat igy jartal. Gondolom, akkor Merilyn is hiaba ilyen tehetseges ;)
Moderálva 4-es szabály. - Grafiqs
Moderálva 2-es szabály. - Grafiqs
Jó lenne ha megpróbálnád betartani a játékszabályokat. - Grafiqs
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Manitou
(PH! kedvence)
Ne ijeszgessél már ezekkel a képekkel.

(#253) Motion_Blur válasza Manitou (#241) üzenetére
- Privát
- 2005-10-13 01:27:30

Motion_Blur
(PH! félisten)
Ha lenne esze, akkor nem a testét árulná. Ezek már csak ilyenek...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#254) Motion_Blur válasza lenox (#251) üzenetére
- Privát
- 2005-10-13 01:29:02

Motion_Blur
(PH! félisten)
Még jöhetnek ezek az XXXX képek
Te nem vagy 100-as
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
En spec betartom, te vagy az, aki ok nelkul kimoderaltad ezeket a kepeket...
1. kep: nem volt rajta mellbimbo. Nem tudod mi a kulonbseg a mellbimbo es a bimboudvar kozott? Es meg a bimboudvarbol is olyan pici latszodott ki, hogy szerintem ez kotozkodes. De mind1, tegyuk fel, hogy tenyleg nem tudod, mi a kulonbseg, akkor azok kedveert, akik tudjak, beirnad a szabalyokba ezt is?
2. ez mar vegkepp kotozkodes volt, csajszi melltartoban, bugyiban, hogy te hol lattal rajta nemiszervet? Odakepzelted? Vagy mar ujabban bikinis kepek is tilosak, csak terd alatt latszodhat a lab?
- Privát
- 2005-10-13 07:21:33

Charlie Gordon
(fanatikus tag)

bobsys
(PH! addikt)
nah, ezért nem néztem be ide egy hétig és most megint egy hétig nem fogok
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

liksoft
(PH! nagyúr)
A szabályok azért vannak, hogy betartsák.
A szabályokat lehet úgy is hozni, hogy a topik szépen lassan elhal.
Lehet másik topiknak is szabályokat adni.
Így lesz a PH szépen lassan ismét tényleg szakmai fórum. 
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
Idézet #1 hsz.-ből: ''Törlést csak a szabály számának feltüntetésével indoklunk.'' A témát a magam részéről lezártnak tekintem. Nem kívánok vele többet foglalkozni.
Kérlek a továbbiakban ügyelj az egyszerű és konkrét szabályok betartására.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

Azazello-
(senior tag)
amugy a 3-as szabaly alapjan szinte az osszes kep moderalhato lenne am 
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
Egy a bokkeno, hogy total nincs igazad. Ez alapjan akarmelyik kepre mondhatod, hogy az az 1,2,3,4,5 szabalyokba utkozik, pedig nem, de reszedrol tema lezarva. Szerinted ez korrekt hozzaallas?
Legyszi kerj meg egy masik moderatort, akik itt szoktak moderalni, ha szerintuk is van punci a kepen, akkor en is tovabblepek.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu
Lattam, nem irta, hogy punci lenne a kepen, szal akkor nem jogosan moderaltad ki...
Ahol dolgoznak, ott hullik a forgács. Ennyi.
Nuclear launch detected Megszületett Máté, 3100g, 55cm. 2005. IX. 16. 15:42 -kor Megszületett Balázs 3170g, 55cm. 2008. VII. 5. 02.25 -kor:)
Hogy mennyire nem tudom megkülönböztetni a testrészeket és mennyire nem ismerem a női testet (aminek egyébként nagy tisztelője vagyok), csak annyit mondanék. Egy időben nem is oly rég, egy erotikus lapnál dolgoztam (Ez a lap egyébként az egyik legnagyobb ilyen témájú lap magyarországon.) tördelő-grafikusként. De hogy értsd ez mit is jelent: a képek retusálása (bőrhibák javítása, teljes bőrretus, fénytörések javítása, testi ''hibák'' eltüntetése) színrehúzás, képek válogatása (mi jelenjen meg és mi nem, gyk. képszerkeszkesztői feladat). Illetve az újság teljes nyomdai előkészítése.
Ezt ertem, de akkor ha ezek szerint tudod a kulonbseget a mellbimbo es bimboudvar kozott, akkor azt is tudod, hogy az adott kepen a bimboudvar szele latszott ki, nem a mellbimbo. De egyebkent ezt azota se emlegettem, elfogadom, ha azt akartad, hogy az se latszodjon ki (bar ujra kerlek, hogy akkor a szabalyokba is ird be).
Jézus!!!

Ez már szőrszálhasogatás. Miért van erre szükség??
Örüljetek, hogy van ez a topik még. Linkeljetek olyan képet, ami egyértelműen megfelel a szabályoknak, és akkor nem lesz gond.
Peace
[Szerkesztve]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

Manitou
(PH! kedvence)
Neked tényleg van egy főzőiskolád?

[lAyCsI]
(őstag)
Én sem láttam semmi tiltott dolgot a képen, de sztem is hagyd a francba, nem ér ennyit az egész, a vitatkozásra töltött idő alatt már linkelhettél volna vagy 1000 hatalmas csöcsű gárét
-= No way back from Here =-

Atesz2
(tag)
Latom tovabbra is patetikus a helyzet itt.. 
Pedig mennyi jo kepem van .. 
De a regi idok emlekere itt egy kepecske 
Bővebben: link
''Itt fogyasztjuk b**meg, az ut kellos kozepen!!''

rup1u5
(PH! kedvence)
jájj
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Manitou
(PH! kedvence)
Olyan ismerős, de nem tom ki is ő?

[lAyCsI]
(őstag)
hűazannya gyönyörű
pont az esetem
de télleg...
-= No way back from Here =-

Atesz2
(tag)
Bizony szep no..
Donna Feldman
''Itt fogyasztjuk b**meg, az ut kellos kozepen!!''
(#276) oettinger01 válasza Atesz2 (#271) üzenetére
- Privát
- 2005-10-13 22:30:41

oettinger01
(őstag)
pont ilyen az esetem..... gyönyörű ez a NŐ!
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

kgb87
(kvázi-tag)
Bővebben: link Főleg a másodikon, sztem, tök helyes arca, mosolya van.
''Ha nincs olyan dolog az életedben, amiért érdemes lenne meghalnod, nem érdemes élned.'' - Martin Luther King

imikee
(kvázi-tag)
Szerintem ez egy szép lány!!!! Ali Landry Bővebben: link
"Ha mozog a budilánc az ülőke még biztosan meleg"

imikee
(kvázi-tag)
Ő tetszik a legjobban!!!!!

[Szerkesztve]
"Ha mozog a budilánc az ülőke még biztosan meleg"
(#280) Motion_Blur válasza kgb87 (#277) üzenetére
- Privát
- 2005-10-13 23:14:21

Motion_Blur
(PH! félisten)
Magasság: 155 cm
Törpe![;]](/dl/s/v1.gif)
(#281) kgb87 válasza Motion_Blur (#280) üzenetére
- Privát
- 2005-10-13 23:17:06

kgb87
(kvázi-tag)
Én is azt mondtam, h mosolyban van ott, nem testmagasságban. 
''Ha nincs olyan dolog az életedben, amiért érdemes lenne meghalnod, nem érdemes élned.'' - Martin Luther King

MarKoo
(VIP)
Evangeline Lilly (A Lost című tv-sorozatból Kate)
(#283) Motion_Blur válasza MarKoo (#282) üzenetére
- Privát
- 2005-10-13 23:29:55

Motion_Blur
(PH! félisten)
RE:
(#284) Motion_Blur válasza Motion_Blur (#283) üzenetére
- Privát
- 2005-10-13 23:43:43

Motion_Blur
(PH! félisten)
RERE
:
Utolsó 2 kép nagyon bejön
(#285) AMD Power válasza Motion_Blur (#284) üzenetére
- Privát
- 2005-10-13 23:48:48

AMD Power
(Jómunkásember)
Ez csaj nagyon baba! Nekem amúgy is ezek a barna csajok a gyengéim!
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

kovsol
(PH! nagyúr)
ej az első nagyon szép
kaposvári és még korombéli is
remélem olvassa ezt (álmodik a nyomor mi?) 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
(#287) Motion_Blur válasza kovsol (#286) üzenetére
- Privát
- 2005-10-13 23:56:59

Motion_Blur
(PH! félisten)
''álmodik a nyomor mi?'' hát kb.
(#288) kgb87 válasza Motion_Blur (#284) üzenetére
- Privát
- 2005-10-13 23:58:21

kgb87
(kvázi-tag)
2. kép, zöld szem, szeplők, végem van...
kovsol: a bemutatkozás alatt van egy 'Üzenetet írok neki' link. Hajrá! 
[Szerkesztve]

kovsol
(PH! nagyúr)
írtam neki egyet 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

kgb87
(kvázi-tag)
Tényleg, írásról jut eszembe: asszem talán Motion_blur (te) írt(ál) a Rájfájzen bankos hölgy kilétét tudakoló levelet. Eredmény van?
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#291) Motion_Blur válasza kgb87 (#290) üzenetére
- Privát
- 2005-10-14 00:09:03

Motion_Blur
(PH! félisten)
Van: elküldtek a picsába
(#292) Boxer001 válasza Motion_Blur (#291) üzenetére
- Privát
- 2005-10-14 00:10:34

Boxer001
(PH! kedvence)

"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/

kgb87
(kvázi-tag)
És hogy ne maradjak ki a jóból én sem: 
#291 Blur:
[Szerkesztve]
(#294) Motion_Blur válasza kgb87 (#293) üzenetére
- Privát
- 2005-10-14 00:14:41

Motion_Blur
(PH! félisten)
A 2. és 3. képen sikerrel tüntették el a szeplőket (hála istennek
), így már sokkal szebb az arca (legalábbis nekem így jobban tetszik)
(#295) Boxer001 válasza Motion_Blur (#294) üzenetére
- Privát
- 2005-10-14 00:17:08

Boxer001
(PH! kedvence)
Sztem nem kell ilyen komolyan venni azokat a szeplőket...szép nőn a szeplők se csúnyák...sztem
...hogy megvédjem a jányt. 
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/
(#296) kgb87 válasza Motion_Blur (#294) üzenetére
- Privát
- 2005-10-14 00:17:44

kgb87
(kvázi-tag)
Nekem meg pont az ilyen kis apróságok, ''tökéletlenségek'' miatt jön be. A kevés szeplőben van valami... valami, amit nem tudok megnevezni, de megfog.
Boxer:Üdv, kolléga!
[Szerkesztve]

Boxer001
(PH! kedvence)
na, csak nem vagyok egyedül

pont ez a véleményem...ezzel a csajjal kapcsolatban, mert lehet mással már nem ez lenne. 
Szerintem Evangeline Lilly eszméletlen jó nő. De én úgy vettem észre, hogy ezeken a képeken nem is jön ki annyira, mint a Lost-ban. És kellenek azok a szeplők oda!

Manitou
(PH! kedvence)
Milyen filmben játszott még ez a nő? Mert tutti láttam már valamelyikben még mielőtt a Lostban feltűnt, nagyon ismerős volt.
Jó képek