nem kell ezt így mellre szívni, egyáltalán nem islyen lesz a feleségem
linkelj inkább neked tetszőt 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
lorcsi
(PH! addikt)

brownus
(PH! addikt)
Hát már ne is haragudj, de a szépség szubjektív. Messzemenőkig az.
Amúgy meg: ja. Lássuk.
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#4502) brownus!
igen, Igen, IGENN Gianna!!
Ugye ezt nem poénnak szántad?
Kedvencem.
Szubjektív. Igen-igen szubjektív...
[ Szerkesztve ]

lorcsi
(PH! addikt)
aszongya hogy : link 

brownus
(PH! addikt)
nem, sztem is az egyik legjobb

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

lorcsi
(PH! addikt)
egyértelműen 
Helyes srácok, helyes. 
nincs időm erre, csak véletlen benéztem. találtam egy szépet és egy rondát. nem téged szóltalak le, hanem azt a nőt, de ha ennyire szívedre veszed, akkor elnézést.
on is legyne, tessék: [link]
szerk: na ez az uccsó egypár is rettenetes
[ Szerkesztve ]

AMD Power
(Jómunkásember)
Az középső kép nagyon durva. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Mrs. Lovett
(kvázi-tag)

Richter36
(őstag)

Mrs. Lovett
(kvázi-tag)
Hát igen, még egy lónak se lehetne szebb és teltebb mosolya!
Amúgy miért is nem szép a kishölgyem?
Semmi gond. Értem én csak lesz*. Ha olvastad kinek a linkjeibe kötöttem bele, talán megérted. De nem kötözködni akarok én! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Vábá-cubi-csumbi-bumbi!:)

lorcsi
(PH! addikt)
ezt honnan vetted? nézem a fejüket..nagyon is!
Eve-nak szép arca van
egy képből nem kellene iylen messze menő következtetéseket levonni 
on
[ Szerkesztve ]

Mrs. Lovett
(kvázi-tag)
Végülis teljesen mindegy, hogy én mit gondolok. Ne is törődjetek vele, mert nagyon szabadon és hirtelen írom le azt amit kivált belőlem az általatok belinkelt kép.
Szóval valószínüleg fele a felhasználók közül úgy is csak álmodozik az ilyen nőkről,
legyen az rút, sexi, tehén vagy akár egy színésznő, de egy biztos legszebb nők nincsenek, szép nők vannak. Köszöntem. 

Richter36
(őstag)
"Hát már ne is haragudj de az első két linked borzalmas!Ez egy lófejű, tehén... debella. Te nem tudom mit látsz benne, és főleg hogy tudsz utána meg harmadiknak egy ilyen szépséget berakni??? Egy lapon sem említhetőek...szerintem!"
Ez pl az én linkjeimnek szólt.
De szerintem ez a topik nem neked lett kitalálva.A hozzászólásaidból arra következtetek,hogy Te egy sovány és lapos nő vagy,és még talán csúnyácska is,ami önmagában még nem is lenne baj,de az hogy idejössz és belekötsz mások linkjeibe és bombázol a negatív kritikáiddal az már gáz.
Szóval az a véleményem,hogy hanyagold ezt a topikot.Jól megvoltunk itt nélküled is.
"Minden dolognak a vége a fontos."

Dodi72
(PH! addikt)
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON

Dodi72
(PH! addikt)

Dodi72
(PH! addikt)
Ott a pont.Jó csajokat szurtál be.Kivállóóó 
http://polirmasters.5mp.eu/web.php?a=polirmasters AUTÓKOZMETIKA FELSŐFOKON
Erre beszúrsz egy olyan nőt, akinek csak a szilikon miatt látszik a melle...
What else you gonna do on a Saturday?
lenox fórumtárs soha nem linkel szilikonos melleket
What else you gonna do on a Saturday?

Franklin
(senior tag)

Integra
(Jómunkásember)
Mi a neve a holgynek?

Integra
(Jómunkásember)
azt hittem, ha valakire, hát rád számíthatok ennek megfejtésében, mert én is tanácstalan vagyok sajnos... 

sNORh
(PH! addikt)
Júj
=== Szatocs ===

kp78
(PH! addikt)

sNORh
(PH! addikt)
hát ennek a fele 404 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Richter36
(őstag)
copy paste
[ Szerkesztve ]

pityeszka
(őstag)

Mrs. Lovett
(kvázi-tag)
.
[ Szerkesztve ]

Kaics
(fanatikus tag)
"A hozzászólásaidból arra következtetek,hogy Te egy sovány és lapos nő vagy,és még talán csúnyácska is..."
Megsúgom, Te csak álmodsz egy ilyen nőről, de ne vedd személyeskedésnek - csupán a
hozzászólásaidból következtetek. 
Fus Ro DAH! XD

pityeszka
(őstag)

sNORh
(PH! addikt)
Az utólsó tetszik, kis latinbőrű.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Richter36
(őstag)
Így folytatódik a mondat: "ami önmagában még nem is lenne baj,de az hogy idejössz és belekötsz mások linkjeibe és bombázol a negatív kritikáiddal az már gáz." És ez volt a lényege a mondani valómnak nem pedig az hogy nézhet ki.
Legközelebb ha olvasol értelmezd is pls.Ne csak egy szakaszt ragadj ki, mert akkor teljesen más értelmet nyer a mondat.
kavicssli: A sötéthajú igen szép arcocskával bír 
[ Szerkesztve ]

kp78
(PH! addikt)
Ne balhézzunk már emberek.
Mindenkinek más a szép és kész. Milyen gáz lenne, ha mindenki ugyanazt a nőt szeretné becserkészni.
Vannak itt olyan linkelt nők akikre én is azt mondom, hogy még bottal sem piszkálnám meg, mégsem szólom le.
[link] [link] [link] [link] [link]
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

brownus
(PH! addikt)