Francba. 
Na mindjárt kikapok az off miatt. 
natessék. Na tessék: link
Így jó? 
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Szexi kocsimosás..?
[link]

Jézusom mennyi műnő, ne bomoljatok már, rendes képeket is rakjatok már fel, ne csak Made by Photoshop szintűeket...

Hmm, de hat mucici... Azt hittem, az neked nem bejovos, csak az igazi...

Jaja, én is azt hittem, hogy majd faevike linkel nekünk valami tuti kis szépséget, erre tessék, beáll ő is a photoshop és szilikon népszerűsítők sorába... :-)
ennyi.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Pár képnél szerintem rezeg a léc, lehet törölve lesz, de ne legyen igazam, kár lenne érte :-)
Ezt a csajt viszont imádom:

Nem műcicije van egyébként, meg hát ilyet is kell linkelgetni, mert valaki azért ezt is szereti.
Na, ő viszont 100 %-ig természetes
Natalie
Élesben fotoshop nélkül
Lenox nekem a cici nem bejövős egyébként sem, ha érted mire gondolok LOL
Nekem annak tunik, es itt is azt irja, implants.
Nem biztos, hogy ertem, ha ertenem, akkor azt gondolnam, neked az egesz topik nem bejovos, de megis itt vagy.

Azt tudod, hogy az első kép egy rajz..? 
No, meg is van -> [link] (A lapozás most vmiért nem megy ott, a címsorban a page=x-et kell cserélgetni.)
[ Szerkesztve ]

Hát akkor az, annyira nem érdekelt, hogy utána is nézzek...egyébként meg miért baj az ha nők is látogatják a topicot, attól még nem leszbik. Főleg azt nézve, hogy 9 éve tartós kapcs.-ban élek, 5 éve vagyok menyasszony. Kareszovics lehet ismerősnek tűnik itt a neve, na kérdezd meg őt...
Csak érdekel minket, mit tartanak manapság "szépnek". Ahogy elnézem a topic címének nem éppen megfelelő képeket is feltesznek ide, na azt én sem értem... NO COMMENT
[link] A méreteket nézve ez azért emberibb.
Mert ugye ízlések és pofonok
Ha mindenkinek ugyanaz lenne az ízlése akkor igencsak sok magányos ember lenne, vagy a plasztikai sebészek még nagyobb királyok lennének
Van akinek egy szép arc a szép, van akinek 2 hatalmas mell testesíti mega szépséget, van akinek a formás popsi a lényeg, és van akinek fontosak a belső értékek
stb...Ez így van jól, és nem kell senkit megszólni csak azért mert éppen nem a Te fogadra valóak azok a képek. Itt mindenki szép, még én is
[link][link][link][link][link]
[link][link][link][link][link]

Ne mááááá

Egyaltalan nem baj, nem mondtam en ilyet. Csak te hoztad fel, hogy termeszetes mell, pedig ezek szerint nem erdekel, ok. Engem igen.
#4181 Belso erteket forumon kepekben azert en nem keresnek... Eleg a kulso.

Persze, én is erről beszélek...kinek mi a szép. És itt nem is lényeg, hogy az én fogamra való képeket rakjatok fel. Csak érdekes látni mi szép egy nőn férfi-ill. női szemmel nézve.
Eddig sem szóltam meg senkit, amúgy Lenox kollégával csak beszélgetünk. Igen én tiszteletben tartom, hogy neki mi a szép, bár azért néha megnéznék tőle másmilyen jellegű képet is...
(A belső értékekkel meg hogy a csudába foglalkoznék, hiszen nem is ismerem őket, gondolom itt nem sokan vannak akik igen.
)
[link]
Még várandósan is nagyon szép, ja és nincs retusálva.
[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

Na mi ez a kihaltság? Mindenki a strandon bámulja a nőket, ide meg nem linkeltek??
Egyik kedvencem:
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
There's an app for that

Tudja valaki, hogy hívják ezt a lányt
[link]
:)

Sajnos
[link]
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!
There's an app for that

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Jenna Jameson ??