Egres Katinka, én nagyon kedvelem 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Egres Katinka, én nagyon kedvelem 
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

Á, csak ugatom a témát. De a leány szép, a fotók csapnivalóak. Pocsék kompozíció nem mutat semmi, más leánytól eltérőt az alanyból. Akárkiről lehet olyan képeket fényképezni.
(#4053) Celithrandi válasza CsámpásRozi (#4050) üzenetére

én csak azt mondtam hogy átlagos a lány és rossz a tartása

(#4055) CsámpásRozi válasza Celithrandi (#4053) üzenetére

OMG! EZ a legszebb test amit valaha képen láttam! De lehet kicsit photosoppos...
Lehet tudni ki ő?
Biztos nem csak valami kőgazdag egyén lefotózta otthon a csaját éjjel 2-kor azt felrakta netre... 
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"
(#4057) Celithrandi válasza CsámpásRozi (#4055) üzenetére

?
ezt nem igazán értem

Azért nem ugyanaz a két kép. De a fotóboltoson szerintem inkább csúnya amit a derekával műveltek, nem természetes.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Srácok! Sándor Orsiról tobjatok már fel pár képet !
nem rossz első pillantásra, de en mar unoim a fejét így egy hét vacsoraműsor után 

Valaki nem tujda, hogy a Richter36 hsz-ben a 3.ik képen szereplő hölgyről hol lehet megtalálni a videót
. Hivatalos oldal kilőve.
:)

Hűűhaa, szerintem is!!
És hogy mindenki örüljön, van linkem is 

Akárhány képet tudnék róla nézni, nem unnám meg
=== Szatocs ===

Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

Ő valamiért nekem is nagyon tetszik... pedig nem az a "mainstream" arca van... 
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.

Annyira utálom az ilyen képeket amit pl. másodikként linkeltél.
Szénné van retusálva/deformálva/felvarrva az egész. Megnéznénk az eredeti képet elájulnánk. (nem azért mer annyira csúnya hanem hogy mennyi mindenen lett még javítva...)
Utálom az ilyen híresebb fotográfusok képeit, üveghangig van retusálva.
Egyszer láttam egy összehasonlító képet Konta Barbaráról, retusálás előtt meg után, esköszüm azóta nem szeretek ilyen retusált képeket nézni. Nemhinnétek el mennyi mindent felvarrtak rajta. (mell, derék, csípő, arc, haj, az egész bőr leradírozva, lábvastagság, még a térd formályát is megváltoztatták! vicc volt!
)
Ilyen makulátlan arc egyszerűen nem létezik!
Persze a kép maga csodaszép, csak azt akartam az ittlévőkkel közölni hogy remélem tudják hogy a linkelt képek kb 60%-a a valóságnak, mindennemű szempontból.
Amúgy szupi a topik, csak gondoltam ezt megosztom itt mindenkivel, ha meg mindenki tudta akkor tekintsétek tárgytalannak ezt a hsz.-t. 
[ Szerkesztve ]
"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

Persze hogy mindenki tudja...nem hiszem hogy a férfiak többsége ilyen hülye lenne.
De mondjuk mivel jobbak azok a képek amiken akkora műnők vannak, (mondjuk én olyanokat még véletlenül sem linkeltem soha a fiúknak) hogy majd lefolyik a tüdejük a képekről. Noname csajok...Mondjuk ezekről a hölgyekről akiket linkeltem történetesen láttam spontán fotókat is és mondhatom annyira nincsenek megcsinálva...
[link]
Na, ez egy retusálatlan és sztem nagyon szép és természetes, nincs plasztikázva az egyszer tuti. Fénytechnikával meg el lehet érni, hogy fiatalabb legyen a bőre , mint az előzőleg belinkelt képen is látszik.
[ Szerkesztve ]

Nem is mondom hogy nem, de azért ég és föld szerintem még a különbség így is! A legelső képen kb 10x-szebb. Na de elég az offból, örülök hogy mindenki tisztában van vele...
Hogy on is legyek.

A szep pofi es igezo szemek a kulcs. Ha ezen felul jo, aranyos az alakja, akkor nalam nyert ugye van.
A tejcsardakat, az agyonpozoltatott beallitasokat, a nem termeszetes testhelyzeteket (pl. huzzuk jo be a hasunkat a kepen) nem birom. En sosem rakok be szetPH-zott fotot, ezt bizonyitando ime egy 'pici' kep egy bombazorol, akirol sosem eleg a kep.
Ime: Orsi
Orsi
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
=== Szatocs ===

Hát igen itt bizony elkelt volna egy kis retusálás, mert én ezeket az izéket, nem nevezném lábaknak...
Na jólvan ízlések és pofonok.
[link]
RpPRO jól látod
(Bár sztem nincs azzal sem gond, ha ide a többiek csak a "megszokott" nőket linkelgetik... valaki meg az ilyeneket szereti, véleménye mindenkinek lehet.)
[ Szerkesztve ]
Bogyos macak, eros idegzetueknek, de tenyleg.
What else you gonna do on a Saturday?
Fenn voltam én már 7 - kor, csak hát dolgom volt, ezért csak rálesni volt időm a linkekre, keresni már nem
=== Szatocs ===

Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

A női tenisz világranglista új első helyezettje : Ana Ivanovic

Húú, de kéne az a masina, amivel ezt a képet csinálták.... :-)
Az előző poszthoz: Hale Berrynek sokkal jobban áll ez a hosszú haj, mint a James Bond film féle rövid... szerintetek is?
Keirának meg Angelinának meg mindenféle haj jól áll... istennők... ;-)
Na ide is benyomom, reggeli harmatos érintetlen gyönyörűséges képet...
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
Erre van eszed mi? 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
ezt jobb lett volna offba tenned 
extra
Istennő!!
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."