Sztem Kroketto alszik, nem hinném hogy 2 órára lekötötte a kép 
Caprice Bourett
[link] [link] [link] [link] [link]
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Öhömmm...#226 2. linkjének tetején csak én látom a kedvenc testrésemet? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

ez a millió gyönyörű nő, akikről képeket belinkeltetek. fantasztikus. éljen a szebbik nem !
a férfiemberek sóvárgásának tárgyai ... 
_.--._ _.--.__.--._ _.--.__.--._ _.--.__.--._ _.--.__.--._ _.--.__.--._ _.--.__.--._ _.--.__

gyönyörű 
_.--._ _.--.__.--._ _.--.__.--._ _.--.__.--._ _.--.__.--._ _.--.__.--._ _.--.__.--._ _.--.__

A szádra gondolsz? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Megkérnék egy erre járó moderátort, hogy a #226-ban található két linkemet javítsák ki nekem úgy, hogy írjanak a végükre egy-egy ''.jpg'' karaktersort, mert nem úgy sikerült a dolog, ahogy szerettem volna
. Pedig hogy örültem, hogy nem kell semmilyen tárhelyre feltenne, elég csak linkelni...
Előre is köszönöm
.
Most pedig, jöjjön az ON
:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
9. [link]

[Szerkesztve]
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

a kis 9-esről van még valami kép... 
Speed(R): sztem neked nincs olyan testrésed... 
[Szerkesztve]
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
Kedves cousin333 és athomi kolléga. Ezúton felhívnám a figyelmeteket az általatok félreértett mondat másik jelentésére, miszerintis nekem személy szerint a leginkább kedvemre való testrés a **na. Nem az én **nám,hanem a képen látható néni fölött lévő **na ihlette eme mondanivalómat. De ha továbbra is kételkednétek nemi/identitási hovatartozásomat illetően, nyugodtan bekaphatjátok ama nemesebb testrészemet, amelynek szintén kedvenc testrése a már oly sokszor emlegetett **na. 
Catherine Zeta Jones
[link] [link] [link] [link] [link]

[link]
[Szerkesztve]
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

Eme leányzó a magyar hölgyeket erősití 
[link]

egyik jány erika sawajiri a shinobi filmbe szerepelt, én is miatta huztam le egy csomo képet róla 
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

azt kell hogy mondjam tessírem, eléggé egyezik az ízlésünk 
-= No way back from Here =-

(#269) BlueSkyBoy válasza Motion_Blur (#268) üzenetére

HEHE Deep Throat
Na meg az a zsiráf
Nem semmi 
"When you play the Game of Thrones, You win or die!"

[Szerkesztve]

Mester ahhhhh
!
Van még képed a néniről?
[Szerkesztve]
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

Sajna már nincs meg az URL de, ha ismét rátalálok, megkapod. 
[link]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

Köszi!
[link]

Nem tudtam eldönteni, h. az első linken Balogh Edina látható, vagy a hasonmása... 

Kezd jó lenni a reggelem 

bikini babez on the track:
[link]

elképesztő hogy mennyire default lett a szilikoncsecs...
már aza ritkaság ha egy csajnak nincs még 

Hmmm...[link] 
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...

Csak a médiában szereplő bigéknél, hála a magasságosnak! A ''pórnép'' közé még nem ereszkedett le. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Üdv mindenkinek!
Nagyon szuper ez a fórum, rengeteg jó nő képével külföldről..
De ne feledkezzünk meg a ,magyarokról sem sőt. Ha itthon vagyok már fel sem tűnik, hogy mennyi gyönyörű magyar nő van, bezzeg ha külföldről térek haza akkor viszont szembetűnő!
Ez az eggyik igen nyomós oka, hogy nem tudnám kis hazánkat hosszú távra itt hagyni.
A kanadai barátom telejesen megvadul mikor átruccan hozzánk, a pesti éjszakában meg pláne
!
Füge
ugyanaz a bige mind a 8 képen,
első4 a médiába megy, a második négy pedig fényképezés előttről [link] 
"IMHO a fennyel befolyasoltak a te agyad is, hogy vevo legyel a sok hulyesegre." (twollah)

[link]
Én is ezt mondom hajrá magyar lányok 
Ivan15
Nem semmi a kiscsaj.
De a calendáriumba hová tünt a hasa 
[Szerkesztve]