Sziasztok, csak egy kis modot irnék le, és persze ajánlást egy baromi jo termékre.
A Sythe S-flex ventijéről van szó. A PH-n teszteltek annak idején Chieftek tápokat, melyekben Yate Loon venti van. Sajnos, mint utólag rájottem ezek csuszócsapágyasak és kb 1 év alatt olyan hangja lett az enyémnek, mint egy gyorsvonat, mivel ezeknek a Yate Loonoknak 2500 a min fordulata. Ami amellett, hogy fölösleges baromi hangos is. Igy hát kicseréltem egy 1200-as S-flexre. Az árátol kicsit lementem hidba (potom 4500 forintocska), de miután beraktam egyből rájottem mi kerul ennyibe. Ha hallottatok már csendes ventilátort, felejtsétek el, ez legalább kétszer annyira csendes. Kb 5 centire kellett hajolnom, hogy valami kis motorzajt fel tudjak fedezni, amellett ugy nyomja a levegőt, hogy a táp még le is szabályozta kicsit, mert bőven eleget hűt. Órányi játék után persze már teljes fordulaton járatta, de mivel annak az a gyári érték igy meg sem kottyant neki. Amellett hogy a hangja egy cseppet sem erősödöt, csak talán a szélzaj, de az is nagyon alacsony. Szóval nem akarom a Sythot isteniteni, nagyon, de kicsit mindenképpen én még soha nem találkoztam ilyen jó minőségű ventilátorral, ami ilyen jó teljesitmény mellett ilyen csöndes lenne. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!