vpk a kiterjesztése , szóval ez nem jött be. hozzá kéne társítanom valamihez hogy telepíteni tudjam.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
vpk a kiterjesztése , szóval ez nem jött be. hozzá kéne társítanom valamihez hogy telepíteni tudjam.

Nem kell. Én most raktam fel csak hogy kipróbáljam, és működött, nem kell megnyitni semmit, csak bemásolni oda, ez a megoldás, 100%
A megoldás az hogy ehhez kell hozzátársíteni:
steam\SteamApps\common\left 4 dead\bin\addoninstaller.exe
ezután duplakatt a vpk filera és települ is.

Jó figyelj nálam működik, ahogy én csináltam, valószínűleg a tied is egy megoldás, csak bonyolultabb, amúgy az összes map vpk kiterjesztésű.
Valószínű Left 4 Dead mániás lettem... Hogy honnan tudom? Anyám itta kint a sört, böfögött egy jó nagyot, én meg elüvöltöttem magam torz fejjel hogy BOOMER!! Volt ám nézés..
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

ez már a vég
EVIL IS BACK!
Én éjszaka azon gondolkodtam hogy milyen szar lehet a boombernek... Egyszer nyáron én is hasonlóan hánytam el magam, azzal a különbséggel hogy 2x annyit

Nem is olyan rossz ez a versus, csak kell egy kis idő mire 'normális' emberek jönnek fel.

Emberek úgy 1 óra múlva valakinek nincs kedve gamelni? 
Úgy érzem ez a játék bőven megért 2k-t...
Tegnap este óta már pár campaignt lenyomtam, pár achievmentet ki is pörgettem, egész jól lehet szórakozni, főleg ha normális arcokkal játszik az ember, de mikor nem akkor annál inkább szenvedés az egész (pl. 4-en 2 fele megyünk, semmi összhang, ha véletlen lenyomnak akkor senki nem jön segíteni, stb...).
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Meg adjátok a neveteket akkor majd játszhatunk, minnél több annál jobb 

Pü ment

Ma rendeltük meg a gamet
..
Walter White is Bad*ss!!

Biztosra mentünk, négyen vettük meg, hogy tutira tudjunk normális arcokkal játszani 
Holnap már meg is érkezik.
Jaffa jokes???
(#916) Studiossrác válasza D347HBR1NG3R (#915) üzenetére

Privátba kérhetnék steam friendsbe felvételhez adatokat?
Gamelhetnénk néha 
[ Szerkesztve ]

Szerintem még nincs neki Steamje,holnap kapjuk meg a pakkot utána regisztrál accountot
.
Walter White is Bad*ss!!

Okés, akkor ha gondoljátok holnaptól szívessen látom a friendsbe való felvételhez az adatokat 
Amúgy a mondandódból azt érzem, hogy Neked van már steamed(de lehet tévedek), akkor ha lenne kedved néha velem is játszani, repülhetne az a privi 

Ment pü
.
Walter White is Bad*ss!!
Sziasztok! Sajnos újra kellett tennem a gamet mert C-re telepítettem a steamet, és elfogyott a hely. Ugye múltkor ez a problémám volt, amit sikerült megoldani, de ez most párosul ezzel.. : Mi ez? Ha ezt le tudnám Okézni, akkor jó lenne, mert ugyan ezzel a módszerrel meg tudnám csinálni.. hmm.
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
(#921) gamerkiller válasza gamerkiller (#920) üzenetére
Tárgytalan, meglett... 
én is ma este 
80R1
nah jöhet az a co-op multipléjőr 
80R1

Sziasztok!
Vki leírná hogy hálózaton hogy lehet egymás ellen játszani?
Iphone 3GS IOS 5.0.1 (9A405)

steam fent van ;hamachi is van
de minden egyes create lobby után kidob
már konzol is van a l4d-ben
pls help
Iphone 3GS IOS 5.0.1 (9A405)

Szerintem most már igazán megveheted, 2000 Ft boltban, a kérdésedre sajna nemtudok választ, én 4 hónapja vettem meg és azóta játszogatok vele, így warezoltat nem vágom hogy megy.

az a gond hogy internetes rendeléssel 2e és akkor még +1 a futár az már 3e ft
de még így se drága persze
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

pl. cdgalaxis
TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.vivalaresistance.hu/

Hát ha nem pesti vagy, vagy csak rohadt messze laksz tőle érthető hogy nem akarsz azzal is bajlódni hogy elmenj érte. Én nemrég találtam 1800-ért orange boxot azt megvettem magamnak, ott a left 4 dead is ennyi volt, csak úgy látszik akciós volt és pont mákom volt vele. Jah de látom te internetes rendelésre gondltál, ahogy előttem írták galaxisba megrendeled neten és már mehetsz is érte másnap, a játékok többsége de lehet az összes olcsóbb ha neten rendeled, 10%-ot spórolsz rajta így.
[ Szerkesztve ]

csak míg pl 576 van sok helyen cd galaxis nincs felénk és mivel pécs kaposvár környéken forgok így nem tudok bemenni érte bp-en
amúgy szemezek a gameval, most volt a 2 is akcióban steamen azon gondolkodtam, de mégse vettem meg
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Értem így világos amit mondasz, én nemrég hoztam létre saját accot, eddig bátyjámét használtam, oda is raktam be left 4 deadet automatikusan, de megvette giftbe tesóm, mert én júliusba vettem 3600-ért galaxisba, és steamen nemrég 5,7 euro volt és akkor mondom bratyónak vedd meg és akkor tisztázva vagyunk 
nekem is cdgalaxistól van
2980Ft
80R1
üdv. lüke kérdés, de melyiket érdemes megvennem, a L4D-et vagy a L4D2-t? többen játszanak már a 2vel, érdemesebb akkor inkább azzal kezdenem?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
Hát a l4d2 nem rég jött ki, így sokkal népszerűbb. A 2 ugyanaz mint az 1 csak több, jobb, de drágább 

Szerintem vedd meg a 2-őt, persze 10ezerét ne, de steamen vmivel olcsóbb, az 1 is telejesen jó és olcsóbb is, a 2 mondhatni az 1 kiegészítője csak hát brutális áron van.
Ha haverom megveszi nekem Pesten az L4D dobozos verzióját CD Galaxis-ban, tud nekem adni valami kulcsot amivel be tudom aktiválni a játékot Steam-en és akkor le tudom tölteni? (már csak hogy ne kelljen kivárni mire kézhez kapom a dobozt hogy játszani tudjak
)
[ Szerkesztve ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn
Nem értem a kérést. Egyéni kulcsok vannak, ha bárki odaadja az övét neked, azt már nem tudod Steam-en regisztrálni, mert már regisztrálva van.
Viszont a haverod elküldheti neked mailben a cd kulcsodat előre.
Egyébként így a kérésednek nagyon olyan szaga van, mintha le akarnád nyúlni mások cd kulcsát...
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***
Viszont a haverod elküldheti neked mailben a cd kulcsodat előre.
Pontosan ezt szeretném csinálni, a saját példányom kulcsát akarom elkérni mielőtt megkapom dobozosan. Csak mert hetente egyszer tudunk találkozni.
Köszi! Akkor megkérem hogy vegyen egyet nekem.
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn
Kellene vmikor játszani egy PH-sat, felvettem pár embert, de játszani még nem volt alkalmam velük 

Üdv!
Én is játszom már egy ideje, szívesen nyomnám PH-s arcokkal csak nem igazán vágom a Steam friends-es részét. Mit kell megadni, hogy fel tudjatok venni? Account Name?
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

szerintem meg totál egyértelmű amit ír...
van egy pesti haverja aki megveszi neki és elég-e a kulcs ami benne van, hogy letöltse ennyi a kérdése
Jó lenne 
80R1
A PH groupba írni kellene vmi szösszenetet hogy x-kor lesz játék, csak összejön 
van steamen ph group? x)
80R1

Igen az acc nevedet megadod vagy más a sajátját.
[ Szerkesztve ]

Archer957, ha valakinek van kedve játszani, vegyen fel.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
felvettelek 
80R1

steamen ma napi akciós a game ha valakit érdekel