Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Left 4 Dead

(#901) Hunter2 válasza BalaNce87 (#900) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vpk a kiterjesztése , szóval ez nem jött be. hozzá kéne társítanom valamihez hogy telepíteni tudjam.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#902) BalaNce87 válasza Hunter2 (#901) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Nem kell. Én most raktam fel csak hogy kipróbáljam, és működött, nem kell megnyitni semmit, csak bemásolni oda, ez a megoldás, 100%

(#903) Hunter2 válasza BalaNce87 (#902) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A megoldás az hogy ehhez kell hozzátársíteni:
steam\SteamApps\common\left 4 dead\bin\addoninstaller.exe

ezután duplakatt a vpk filera és települ is.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#904) BalaNce87 válasza Hunter2 (#903) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Jó figyelj nálam működik, ahogy én csináltam, valószínűleg a tied is egy megoldás, csak bonyolultabb, amúgy az összes map vpk kiterjesztésű.

(#905) gamerkiller

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Valószínű Left 4 Dead mániás lettem... Hogy honnan tudom? Anyám itta kint a sört, böfögött egy jó nagyot, én meg elüvöltöttem magam torz fejjel hogy BOOMER!! Volt ám nézés..

[ Szerkesztve ]

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#906) Scholes9 válasza gamerkiller (#905) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

:DD :DD

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#907) ProEvoFan válasza gamerkiller (#905) üzenetére

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

:)) :DD :DDD
ez már a vég:D

EVIL IS BACK!

(#908) fpeter07 válasza gamerkiller (#905) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én éjszaka azon gondolkodtam hogy milyen szar lehet a boombernek... Egyszer nyáron én is hasonlóan hánytam el magam, azzal a különbséggel hogy 2x annyit :DDD :N

(#909) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is olyan rossz ez a versus, csak kell egy kis idő mire 'normális' emberek jönnek fel.

(#910) Studiossrác

Studiossrác
(fanatikus tag)

Emberek úgy 1 óra múlva valakinek nincs kedve gamelni? :C

(#911) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy érzem ez a játék bőven megért 2k-t...
Tegnap este óta már pár campaignt lenyomtam, pár achievmentet ki is pörgettem, egész jól lehet szórakozni, főleg ha normális arcokkal játszik az ember, de mikor nem akkor annál inkább szenvedés az egész (pl. 4-en 2 fele megyünk, semmi összhang, ha véletlen lenyomnak akkor senki nem jön segíteni, stb...).

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#912) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg adjátok a neveteket akkor majd játszhatunk, minnél több annál jobb :)

(#913) Studiossrác válasza fpeter07 (#912) üzenetére

Studiossrác
(fanatikus tag)

Pü ment

(#914) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Ma rendeltük meg a gamet :D..

Walter White is Bad*ss!!

(#915) D347HBR1NG3R válasza RexpecT (#914) üzenetére

D347HBR1NG3R
(kvázi-tag)

Biztosra mentünk, négyen vettük meg, hogy tutira tudjunk normális arcokkal játszani :DDD
Holnap már meg is érkezik.

Jaffa jokes???

(#916) Studiossrác válasza D347HBR1NG3R (#915) üzenetére

Studiossrác
(fanatikus tag)

Privátba kérhetnék steam friendsbe felvételhez adatokat?

Gamelhetnénk néha :C

[ Szerkesztve ]

(#917) RexpecT válasza Studiossrác (#916) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Szerintem még nincs neki Steamje,holnap kapjuk meg a pakkot utána regisztrál accountot :).

Walter White is Bad*ss!!

(#918) Studiossrác válasza RexpecT (#917) üzenetére

Studiossrác
(fanatikus tag)

Okés, akkor ha gondoljátok holnaptól szívessen látom a friendsbe való felvételhez az adatokat :C

Amúgy a mondandódból azt érzem, hogy Neked van már steamed(de lehet tévedek), akkor ha lenne kedved néha velem is játszani, repülhetne az a privi :C

(#919) RexpecT válasza Studiossrác (#918) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Ment pü :).

Walter White is Bad*ss!!

(#920) gamerkiller

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Sajnos újra kellett tennem a gamet mert C-re telepítettem a steamet, és elfogyott a hely. Ugye múltkor ez a problémám volt, amit sikerült megoldani, de ez most párosul ezzel.. : Mi ez? Ha ezt le tudnám Okézni, akkor jó lenne, mert ugyan ezzel a módszerrel meg tudnám csinálni.. hmm.

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#921) gamerkiller válasza gamerkiller (#920) üzenetére

gamerkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Tárgytalan, meglett... :P

(#922) PiciKenny válasza RexpecT (#914) üzenetére

PiciKenny
(senior tag)
LOGOUT blog

én is ma este :P

80R1

(#923) PiciKenny

PiciKenny
(senior tag)
LOGOUT blog

nah jöhet az a co-op multipléjőr :D

80R1

(#924) AsusBoy

AsusBoy
(tag)

Sziasztok!
Vki leírná hogy hálózaton hogy lehet egymás ellen játszani?

Iphone 3GS IOS 5.0.1 (9A405)

(#925) AsusBoy

AsusBoy
(tag)

up

(#926) AsusBoy

AsusBoy
(tag)

steam fent van ;hamachi is van
de minden egyes create lobby után kidob
már konzol is van a l4d-ben
pls help

(#927) BalaNce87 válasza AsusBoy (#926) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Szerintem most már igazán megveheted, 2000 Ft boltban, a kérdésedre sajna nemtudok választ, én 4 hónapja vettem meg és azóta játszogatok vele, így warezoltat nem vágom hogy megy.

(#928) kovsol válasza BalaNce87 (#927) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

az a gond hogy internetes rendeléssel 2e és akkor még +1 a futár az már 3e ft :D de még így se drága persze

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#929) Debilon válasza kovsol (#928) üzenetére

Debilon
(őstag)

pl. cdgalaxis

TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.vivalaresistance.hu/

(#930) BalaNce87 válasza kovsol (#928) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Hát ha nem pesti vagy, vagy csak rohadt messze laksz tőle érthető hogy nem akarsz azzal is bajlódni hogy elmenj érte. Én nemrég találtam 1800-ért orange boxot azt megvettem magamnak, ott a left 4 dead is ennyi volt, csak úgy látszik akciós volt és pont mákom volt vele. Jah de látom te internetes rendelésre gondltál, ahogy előttem írták galaxisba megrendeled neten és már mehetsz is érte másnap, a játékok többsége de lehet az összes olcsóbb ha neten rendeled, 10%-ot spórolsz rajta így.

[ Szerkesztve ]

(#931) kovsol válasza BalaNce87 (#930) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

csak míg pl 576 van sok helyen cd galaxis nincs felénk és mivel pécs kaposvár környéken forgok így nem tudok bemenni érte bp-en

amúgy szemezek a gameval, most volt a 2 is akcióban steamen azon gondolkodtam, de mégse vettem meg

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#932) BalaNce87 válasza kovsol (#931) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Értem így világos amit mondasz, én nemrég hoztam létre saját accot, eddig bátyjámét használtam, oda is raktam be left 4 deadet automatikusan, de megvette giftbe tesóm, mert én júliusba vettem 3600-ért galaxisba, és steamen nemrég 5,7 euro volt és akkor mondom bratyónak vedd meg és akkor tisztázva vagyunk :)

(#933) PiciKenny válasza kovsol (#928) üzenetére

PiciKenny
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem is cdgalaxistól van :) 2980Ft

80R1

(#934) suti_88

suti_88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

üdv. lüke kérdés, de melyiket érdemes megvennem, a L4D-et vagy a L4D2-t? többen játszanak már a 2vel, érdemesebb akkor inkább azzal kezdenem?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#935) fpeter07 válasza suti_88 (#934) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát a l4d2 nem rég jött ki, így sokkal népszerűbb. A 2 ugyanaz mint az 1 csak több, jobb, de drágább :)

(#936) BalaNce87 válasza suti_88 (#934) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Szerintem vedd meg a 2-őt, persze 10ezerét ne, de steamen vmivel olcsóbb, az 1 is telejesen jó és olcsóbb is, a 2 mondhatni az 1 kiegészítője csak hát brutális áron van.

(#937) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha haverom megveszi nekem Pesten az L4D dobozos verzióját CD Galaxis-ban, tud nekem adni valami kulcsot amivel be tudom aktiválni a játékot Steam-en és akkor le tudom tölteni? (már csak hogy ne kelljen kivárni mire kézhez kapom a dobozt hogy játszani tudjak :U)

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#938) ollie válasza DarkByte (#937) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem értem a kérést. Egyéni kulcsok vannak, ha bárki odaadja az övét neked, azt már nem tudod Steam-en regisztrálni, mert már regisztrálva van.

Viszont a haverod elküldheti neked mailben a cd kulcsodat előre.

Egyébként így a kérésednek nagyon olyan szaga van, mintha le akarnád nyúlni mások cd kulcsát...

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#939) DarkByte válasza ollie (#938) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Viszont a haverod elküldheti neked mailben a cd kulcsodat előre.

Pontosan ezt szeretném csinálni, a saját példányom kulcsát akarom elkérni mielőtt megkapom dobozosan. Csak mert hetente egyszer tudunk találkozni.
Köszi! Akkor megkérem hogy vegyen egyet nekem.

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#940) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kellene vmikor játszani egy PH-sat, felvettem pár embert, de játszani még nem volt alkalmam velük :D

(#941) Archer

Archer
(őstag)

Üdv!
Én is játszom már egy ideje, szívesen nyomnám PH-s arcokkal csak nem igazán vágom a Steam friends-es részét. Mit kell megadni, hogy fel tudjatok venni? Account Name?

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#942) kovsol válasza ollie (#938) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

szerintem meg totál egyértelmű amit ír...
van egy pesti haverja aki megveszi neki és elég-e a kulcs ami benne van, hogy letöltse ennyi a kérdése

(#943) PiciKenny válasza fpeter07 (#940) üzenetére

PiciKenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó lenne :U

80R1

(#944) fpeter07 válasza PiciKenny (#943) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A PH groupba írni kellene vmi szösszenetet hogy x-kor lesz játék, csak összejön :)

(#945) PiciKenny válasza fpeter07 (#944) üzenetére

PiciKenny
(senior tag)
LOGOUT blog

van steamen ph group? x)

80R1

(#946) BalaNce87 válasza Archer (#941) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Igen az acc nevedet megadod vagy más a sajátját.

[ Szerkesztve ]

(#947) Archer válasza BalaNce87 (#946) üzenetére

Archer
(őstag)

Archer957, ha valakinek van kedve játszani, vegyen fel.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#948) PiciKenny válasza Archer (#947) üzenetére

PiciKenny
(senior tag)
LOGOUT blog

felvettelek :K

80R1

(#949) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

steamen ma napi akciós a game ha valakit érdekel

(#950) BalaNce87 válasza kovsol (#949) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Volt már ennyi 1 hónapja kb :) de ennyiért fasza jah, engem a 2 érdekelne de az még drága azért.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Left 4 Dead
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.