Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Left 4 Dead

(#351) baker_ válasza (Darkwood) (#350) üzenetére

baker_
(senior tag)

normálon igen. de advanceden se tart sokkal tovább. experten viszont van, hogy elég sokáig tart.

(#352) (Darkwood) válasza baker_ (#351) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Na, akkor beruházok erre a játékra! :B

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#353) baker_ válasza (Darkwood) (#352) üzenetére

baker_
(senior tag)

nem fogod megbánni.

mellesleg aki szeretne játszani vegyen fel nyugodtan, adatlapomon a steam id-m.

(#354) cellpeti

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne,hogy néha kb 2 percenként beakad a game a gépemen!

A gép az aláírásomba szerepel! Lehet kéne hozzá patch? :U

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#355) Csabahun válasza cellpeti (#354) üzenetére

Csabahun
(senior tag)

Ha a 180.48-as driver van fent akkor azért lehet,nekem is akad vele.
Most a 178.24-es van fent és semmi gond.
Havernak a 180.84 van fent azzal sem akad.

(#356) cellpeti válasza Csabahun (#355) üzenetére

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

180.84es van fent,de mégis akad! :O

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#357) Csabahun válasza cellpeti (#356) üzenetére

Csabahun
(senior tag)

Próbáld ki a 178.24-et.
Amikor nekem fent volt a 180.48 akkor úgy 5 mp-ként akadt.
Úgyhogy lehet nem ugyanarról az akadásról beszélünk.

[ Szerkesztve ]

(#362) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Az komoly, hogy nincs "felvevő-elfogadó" gomb funkció! :U :Y

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#366) sto1911 válasza Mrdevil (#312) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na, hogy rohadjon meg a game! Nekem XP-is ezt csinalta, netrol vadasztam valami font helyreallitot... de azt hiszem masik geprol athuztam a fonts konyvtarat, es felulirtam a sajatomat.

A jatek amugy fel oraig volt fenn nekem, ez az agyatlan lovoldozes nem nagyon jott be, + meg a hanggal is problemak voltak.

[ Szerkesztve ]

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#369) Sada88

Sada88
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ha valaki jönne gémelni garenán keresztül akkor vegyen fel msnre :DD

www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/

(#370) (Darkwood) válasza (Darkwood) (#362) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Erre nincs megoldás? Ergo, ha csak nyúl a tárgy felé és megnyomom az egeret csak akkor fogja felvenni?

(#371) Bence717 válasza Sada88 (#369) üzenetére

Bence717
(tag)

Én mennék csak nem tom mi az a garena? :F :U :O

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Benboy http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Szendwich

(#372) Bence717

Bence717
(tag)

Ha valaki jönne játszani az vegyen fel msn-re. ;)

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Benboy http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Szendwich

(#373) cbr688 válasza Bence717 (#371) üzenetére

cbr688
(fanatikus tag)

van lan lehetőség a játékban?én sem tudom mi az a garéna,de van egy sejtésem:D

>>>csonticar.hu<<< autók a legjobb áron!!! autóvétel!! autóhitel intézése!

(#374) mad1 válasza cbr688 (#373) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Van,csak konzol parancsal...

Ne szemetelj ! / Steam..

(#375) cbr688 válasza mad1 (#374) üzenetére

cbr688
(fanatikus tag)

egészen pontosan?:D

(#376) mad1 válasza cbr688 (#375) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

commanderbol inditod a l4d mappabol:
left4dead -console +sv_allow_lobby_connect_only 0 +z_difficulty Impossible +map l4d_hospital01_apartment

Utanna csak connect server ip a tobbi gepen;)

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#377) cbr688 válasza mad1 (#376) üzenetére

cbr688
(fanatikus tag)

hálám üldözni fog :R :))

(#378) cbr688 válasza cbr688 (#377) üzenetére

cbr688
(fanatikus tag)

jön vmi kiegészítő tartalom a játékhoz,vki rendelkezik vmi részletesebb információval efelől?

(#379) mad1 válasza cbr688 (#378) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Nem sok.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#380) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Feltettem én is a játékot. Szerintem igen hamar unalmassá válik...ugyanazok a zombik (pár extra van), csak a hentelés. Én fél nap után meguntam. :U

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#381) Tigi

Tigi
(senior tag)

Én is feltettem a játékot és nem tudok lekattanni róla. :D
Annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet beállítani, hogy tesómmal (nem egy helyen lakunk) tudjuk nyomni co-op-ban.

Előre is köszi. :R

Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!

(#387) snataniel

snataniel
(fanatikus tag)

Ja és mégvalami! Hogy Tudok szerverre Csatlakozni ??

(#388) snataniel

snataniel
(fanatikus tag)

Az miért van hogyha megnyomom a 0-át (Console gombja) nem jön elő a Console?
Pedig enableden-van....Help :R

(#389) CounterBoci

CounterBoci
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Van egy teljesen full steam accom, és ki szeretném próbálni a játékot. Úgy tudom ha rajtakapnak valakit a tört játékkal, banolják az accot. Ebből mi igaz? Ha tetszik megveszem, de mindenképp látni kell előtte mert jó ára van.

snataniel: nekem is ilyen gondom volt az összes source motoros játékkal. bindeld más gombra a config.cfg-ben, valamiért baja van a magyar kiosztással szerintem.

[ Szerkesztve ]

D-Link nyomtatószerver áron alul eladó! http://hardverapro.hu/apro/d-link_dp-301u_nyomtatoszerver/friss.html

(#390) snataniel válasza CounterBoci (#389) üzenetére

snataniel
(fanatikus tag)

Kösszi! Kipróbálom :R

(#391) snataniel válasza CounterBoci (#389) üzenetére

snataniel
(fanatikus tag)

Megpróbáltam de nem sikerült beírtam ezeket:
bind "p" "console"

bind "p" "-console"

bind "p" "toggleconsole"-vagy mi...

és eggyikel sem ment... :(

csak annyit tudtam csinálni hogy készítettem egy Parancsikont Aztán egy "-console" Kapcsolót igy mikor elindul a játék előjön ott beirtam : bind p console-és semmi... :(
Segíts
CounterBoci-vagy valaki... :DDD

(#392) baker_ válasza CounterBoci (#389) üzenetére

baker_
(senior tag)

ha észreveszik szerintem letiltják az accodat. de szeintem nagyon nem fogsz nyomulni steam-en, mert szerencsére meg van oldva rendesen, hogy törttel ne nagyon lehessen felmenni. ha sikerül is, valszeg dobálni fog. szóval az online játékot felejtsd el. talán lan-ban a konzolos megoldással össze tudod hozni, azt viszont nem tudom, hogy hogy, talán a mad1 megoldása. vedd meg, ezt nem fogod megbánni, a valve nem csinál gagyit. továbbá hamarosan jön az első letölthető tartalom is hozzá, valszeg új pályákkal és fegyverekkel.

snataniel: indítsd úgy, hogy a célba teszel egy -console kapcsolót, meg a játékban bekapcsolod a console-t. és akkor indításkor meg kéne jelennie a console-nak, gombra nem tudom mivel lehetne behozni, de így be kéne jönnie.

[ Szerkesztve ]

(#393) snataniel válasza baker_ (#392) üzenetére

snataniel
(fanatikus tag)

Kösz Hogy segíteni akarsz De Pontosan Ugyanezt csináltam-és még le is írtam a HSZ-embe... Valaki segítsen! Mert nekem a játék közben kellene a Console.. :(

(#394) CounterBoci válasza baker_ (#392) üzenetére

CounterBoci
(senior tag)
LOGOUT blog

Engem az aggaszt, hogy steam games lisben nincs benne a left 4 dead, ez így van jól, de a steamből nem tudok kilépni amíg a játék fut, mert kiírja hogy egy vagy több alkalmazás még fut. Ennek már nem így kéne szerintem.
Online nem is akartam eleve, de steam érzékeli valahogy h futtatom.

D-Link nyomtatószerver áron alul eladó! http://hardverapro.hu/apro/d-link_dp-301u_nyomtatoszerver/friss.html

(#395) Unbaised-Ben válasza snataniel (#393) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Ez kell neked: bind "9" "toggleconsole" :K

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#396) CounterBoci válasza snataniel (#391) üzenetére

CounterBoci
(senior tag)
LOGOUT blog

ha config.cfg-be beírod, h

bind "p" "toggleconsole"

akkor működnie kell. azt nézd még meg, hogy belépsz egy játékba, hogy úgy működik-e, mert akkor 100% hogy bégrehajtja a cfg-t.

left4dead\cfg mappában nézted ugye?

(#397) baker_ válasza CounterBoci (#394) üzenetére

baker_
(senior tag)

és ha csak elindítod a steam-et és nem jelentkezel be? üresen fut, így a játékot el tudod indítani. bár most igazából nem tudom pontosan mit szeretnél.

(#398) CounterBoci válasza baker_ (#397) üzenetére

CounterBoci
(senior tag)
LOGOUT blog

Én sem, mert nem értem hogy a steam miért jelzi hogy fut a left 4 dead, mikor tört verzió. De úgyis kiderül, vac bannal is várnak pár napot, nem rögtön banolnak.

(#399) baker_ válasza CounterBoci (#398) üzenetére

baker_
(senior tag)

hogyne jelezné, meg elvégre a steamapps-ba tetted a játékot. attól, hogy tört ugyanúgy látja, hogy ott a játék, hogy elindítod, stb.

(#400) snataniel válasza Unbaised-Ben (#395) üzenetére

snataniel
(fanatikus tag)

Bakker... az se megy-.... Sehogy se! Valaki küldje el a Konfigját! PLS! :(

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Left 4 Dead
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.