Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Left 4 Dead

(#303) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akiknél mindig kifagy a játék egy idő után azoknak egy tipp: a Video részen ki kell kapcsolni a Multicore Rendering opciót. :K

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#304) Drenadar

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha van pénz mennyivel egyszerübb megvenni mint szerkeztgetni :D meg trükközni :) én nem bántam meg, nagyon jó élvezetes, és legnehezebben kell nyomni, hogy tényleg félelmetes legyen :D

(#306) athomi

athomi
(PH! kedvence)

Állok egy helyiségbe, van kb. 100 FPS-em. Felkapcsolom a zseblámpát lesz 50 FPS-em. :F

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#307) jer1cho válasza athomi (#306) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az tiszta sirály. Akkor már van 150 FPS-ed... :DDD

(#308) athomi válasza jer1cho (#307) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Félreértelmezhetően írtam. 100 FPS-ből lesz 50 FPS-em, tehát -50 FPS-t produkál a zseblámpa felkapcsolása, 0xAA-val. Persze ez a csökkenés változó, de min. 20 FPS-sel lesz kevesebb a lámpa használatakor.
Folyamatos torkolattűz esetén azonban a stabil 20 FPS is előfordul. :W

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#309) jer1cho válasza athomi (#308) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jólvan, csak poén volt. A 20 az mondjuk már gáz, ott már szaggat...egylőre én a Ti beszámolóitokra építkezem. Még 1-2 hét és jön az enyém is...

(#310) Mrdevil

Mrdevil
(senior tag)

Sziasztok.
Nekem olyan gondom lenne,hogy uninstall után egyszerűen meghülyül a vista betűkészlete.
Találkozott már valaki ilyennel?

EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.

(#311) CsendesMark válasza Mrdevil (#310) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

hogy érted hogy meghüjül?
tudnál képet postolni?

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#312) Mrdevil válasza CsendesMark (#311) üzenetére

Mrdevil
(senior tag)

Csupa dölt meg félkövér majdnem minden betü,szerintem a font könyvtárban csinált valamit a game. :W

EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.

(#313) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megvettem a játékot.:) Már ki is próbáltam, megérte. :C

(#314) Drenadar válasza jer1cho (#309) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Nézd meg a beállításokat, nekem fix 75Fps akármit is csinálok. nah jó bevallom zombirushnál nem azt nézem mennyi fpsem van hanem hogy túléljem :D És igen nem fullHD-ben játszok mert nincs olyan monitorom :D

egyébként : játsz elemlámpa nélkül akkor úgy biztosan paráztatóbb :D

(#315) petcsike válasza athomi (#306) üzenetére

petcsike
(kvázi-tag)

elég érdekes. főleg látva a konfigod:D valamit nagyon be kellene állitanod;) egy olyan vassal röhögve futnia kellene ~100FPSel mindenhol ;) nekem stabil 100, mert annyira van beállitva, pedig nem a legizmosabb gépem van. fps_max 101 meg sv_fps 101 ilyesmik esetleg? :U :U

[ Szerkesztve ]

- www.quakelive.com | www.leagueoflegends.com -

(#316) jer1cho válasza Drenadar (#314) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy kicsit összekeverted a dolgokat...én még nem játszom, ő meg nem FULL HD-ban játszik, és nekem válaszoltál, amikor ő kérdezett.

(#317) Drenadar válasza jer1cho (#316) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Tény. Elkútam. Nem kicsit. nagyon!

(#318) jer1cho válasza Drenadar (#317) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elnézzük, és mint tudjuk a szándék a fontos. :DDD

(#319) DerStauner válasza Mrdevil (#312) üzenetére

DerStauner
(senior tag)

nekem is ilyen lett (minden felirat vastagbetűs lett)

habár nálam le sem engedte installálni, mert kiírta, hogy valami fontot nem tud leszedni, és installáljam újraindítás után. még nem próbáltam, de lehet, hogy akkor megoldódik.

megoldás rá??

[ Szerkesztve ]

(#320) Sanci789

Sanci789
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem is u.a. a bajom mint csanának. Nem tudunk 1máshoz csatlakozni haverral.. :(

(#321) neooen válasza DerStauner (#319) üzenetére

neooen
(fanatikus tag)

Valakinek van erre valami megoldása? Úgy látom többen is szenvedünk ezzel!

(#322) CsendesMark válasza Sanci789 (#320) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

Hát, akkor esetleg próbáld ki az eredeti veriót, azt tuti működik :DDD

[ Szerkesztve ]

(#323) DerStauner válasza neooen (#321) üzenetére

DerStauner
(senior tag)

igen, szered meg a köv fontokat:

- Arial
- Tahoma
- Times New Roman
- Verdana
- Trebuchet MS
- Courier New

attól függően, hogy xp-d, v. vista-d van

installáld őket, és máris minden rendben lesz.

ja, és ezek az alap fontok, csak ezek lettek az uninstallal törölve.

(#324) neooen válasza DerStauner (#323) üzenetére

neooen
(fanatikus tag)

Ok! Köszönöm szépen!

(#325) DerStauner válasza neooen (#324) üzenetére

DerStauner
(senior tag)

de ha ezekből a vista-s megvan neked, megoszthatnád velem is, mert kerestem a neten mindenhol, de nem találtam.

(#326) bod101 válasza DarkByte (#303) üzenetére

bod101
(fanatikus tag)

Big THX :R !

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#327) csana válasza CsendesMark (#322) üzenetére

csana
(senior tag)

Én szívesen kipróbálnám: mi is az account neved/jelszód? Jöhet privibe is :DDD

(#328) Sanci789 válasza csana (#327) üzenetére

Sanci789
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ennyi.. :D :D :DDD :DD

[ Szerkesztve ]

(#329) Bence717

Bence717
(tag)

Azt szeretném kérdezni, hogy ha megveszem akkor az a 4 ember akikkel játszok azok a világon bárhol játszhatnak és ha igen akkor sokan szoktak fentlenni?

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Benboy http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Szendwich

(#330) baker_ válasza Bence717 (#329) üzenetére

baker_
(senior tag)

:) dióhéjban, igen. steam-en keresztül bárkivel tudsz játszani a világon pár kattintással. érdemes csatlakozni l4d group-okhoz a steam-ben, vannak magyar l4d steam community-k is, így sokkal könnyeb játszópartnert találnod. ja és igen, sokan szoktak játszani, most ahogy ránéztem pár group-ra, pár ezren igencsak játékban vannak. :)

[ Szerkesztve ]

(#331) Bence717 válasza baker_ (#330) üzenetére

Bence717
(tag)

Kösz a választ! Akkor majd még gyűjtök és megveszem. :DD

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Benboy http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Szendwich

(#332) Drenadar válasza Bence717 (#329) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Annyira sokan játszanak, hogy nyitunk egy lobbyt, és kb 20 másodpercen belűl betelik :D experten ... gondolom normálon lehetetlen haverokat behívni public módu lobbyban :D

Emberek! a demot kellett volna kipróbálni, és nem más steam jelszavát veccelödve kikérni :D Teljesen megéri megvenni! :)

Jaj ... nemtom ki figyelt fel ara a jelenségre, hogy már itt ebben a játékban is vannak vadbarmok, akik arra mennek, hogy elcsesszék más játékát... vasárnap 3 ilyennel is találkoztam ... becsatlakoznak futó játékba, odamennek hátbalőnek azt ki is lépnek ... (ugye ilyenkor egyből földön vagy akármenyi HPd is volt, és elég kevés a health pack ... (experten) kössz...
a másik ilyen, becsatlakozik, és amikor jönne rush védekezik a banda , ő meg kedvesen a csapatra dob egy molotovot...

(#333) csana válasza Drenadar (#332) üzenetére

csana
(senior tag)

Összefoglalnám:
"a demot kellett volna kipróbálni" -megvolt, és úgy éreztem, hogy ha csak ennyi tartalom van a teljesben, akkor számomra felejtős a dolog. (Pedig valve fan vagyok)
"nem más steam jelszavát veccelödve kikérni" -poénnak jó volt szerintem, hiszen megszűnt a demó, és jelen pillanatban máshogy nem tudod kipróbálni a cuccot, csak ha megveszed. Ha meg komolyan veszi valaki az acc/jelszó dolgot, akkor ott gondok vannak
"Teljesen megéri megvenni!" -hát persze hogy ezt mondja egy olyas valaki, akinek tetszik a játék. Viszont aki még kételkedik, mert csalódott a demóban az koppanhat is, ha beruház rá.

Az ilyen boszantó emberek a külföldi szerókon tucatjával bóklásznak. Szerencsére nálunk annyira nem elterjedt ez a műfaj. Én a youtub-on okosodok mindíg, hogy miket csinálnak ezek a tahó népek annak érdekében hogy elcsesszék a játékélményt.. "Griefing" angolul..Az ilyen szitukból érdemes kimaradni, ha szórakozi akar az ember..

[ Szerkesztve ]

(#334) mad1 válasza Drenadar (#332) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Kiderul hamarossan,hogy coopban keves a4 karakter :O :))

Ne szemetelj ! / Steam..

(#335) Drenadar válasza csana (#333) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszett a demó, és bocsi nem okoskodni akartam. A demóban egy nem tetszett, a szerverválasztás, reménykedtem benne " Áhh ez csak demo, demotól mit várok? "
De maga a multiplayeres hangulat nagyon tetszett, a zombik minden, hogy nagyon nehéz, stb, sztem a grafika is jó, a hangok, az egyensúly. Aki kételkedik az meg nézzen youtubot, de nem ugyanaz mint kipróbálni, és félni megijedni :), vagy menjen fel egy haverjához aki megvette, és próbálja ki:).

De hogy értetted, hogy csak ennyi tartalom a teljesben ? tul kép mi nem tetszett, mit hiányoltál ?

(#336) baker_ válasza Drenadar (#332) üzenetére

baker_
(senior tag)

wow. komolyan vannak ilyen emberek? ez nekem új, hogy valaki ilyen fasz legyen..mért tenne ilyet bárki is? felveti a pénz vagy nem értem, agyon kéne verni ezeket a l4d dobozával.

[ Szerkesztve ]

(#337) Drenadar válasza baker_ (#336) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

igen vannak. Tuti nem véletlen volt, nincs olyan béna ember, aki egy rush védés közben az egész bandára rádobjon egy molotovot. meg érted, elértetek már valameddig, jól állsz HPval, erre valaki elkezd lőni csapattárs ... és az se véletlen, mert minden indokkal hátbalő, csak úgy poénból ... áh ... csak felidegesítem magam rajta. lassan már csak friends onlyban játszok, csak így egy haver hiányzik....

Amit kihagytam :|
Valszeg unatkoznak, és ezzel játszanak ...
Hiányolom azt a funkciót a játékból, hogy ezeket bannolni tudjam, hogy ne tudjon a sors ujra összehozni vele. Sztem ez gusztustalanabb mint a csalás...

[ Szerkesztve ]

(#338) Drenadar válasza mad1 (#334) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem kevés a négy karakter. Pont elég, csak ugye vannak kezdők, és akik otthon vannak valamelyest az fps világában. Néha olyan emberekkel hoz össze a sors, hogy csak nézek. Semmi taktikai érzék, és ide azért kell valami sztem, és teljesen más mint egy codhoz vagy CShez.

(#339) joki19

joki19
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Hogyan kell előhozni a consolt? A billentyűbeállításoknál bekapcsoltam, de nem akar előbújni.
Köszi.

25101823

(#340) joki19 válasza joki19 (#339) üzenetére

joki19
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Barátom a google:

Atributumként megadod a "-console" -t.
Igynéz ki az exe fájl: Left4dead -console.exe
Belépsz a gameba, bejön a konzol.
Konzolba beírod azt, hogy:
bind "F3" "toggleconsole"
(csak egyetlen egy alkalommal kell beírni ezt a parancsot)
Ezután már az F3-mal bármikor lehívhatod/becsukhatod azt.

[ Szerkesztve ]

25101823

(#341) Drenadar válasza joki19 (#340) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

És most kérdezek egy butát. Mire jó a console ? azt értem hogy szövegesen sokmindent pontosabban be lehet állítani, csatlakozni egy bizonyos szerverhez, meg ugye a cheatek :((( . Nah de akkor mire jó??????

(#342) Gerr'y válasza Drenadar (#341) üzenetére

Gerr'y
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

vagy hogy beird: "openserverbrowser" es maris nem kell lobby hogy szerverhez csatlakozhass...

[ Szerkesztve ]

(#343) CsendesMark válasza Gerr'y (#342) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

...pontosabban, az egyetlen működő módszer, hogy egy rendes szervert találj :K

(#344) mad1 válasza Drenadar (#338) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Azert irtam mert a hetvegen 5en voltunk. :U

Ne szemetelj ! / Steam..

(#345) storm81 válasza mad1 (#344) üzenetére

storm81
(újonc)

Left 4 dead teszt ITT!

May the Force be with you...

(#348) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Raveman 3 óra ban.
A következő warezos megnyilvánulás jobban meg lesz mérve.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#349) baker_

baker_
(senior tag)

na megvettem ma, nem bírtam tovább, nagyon faszaság. szerintem kb. pár évig nem fogom megunni.

(#350) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Ezt a game-t tényleg 4 óra alatt végig lehet vinni erőfeszítés nélkül?

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Left 4 Dead
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.