Akiknél mindig kifagy a játék egy idő után azoknak egy tipp: a Video részen ki kell kapcsolni a Multicore Rendering opciót. 
[ Szerkesztve ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn
Akiknél mindig kifagy a játék egy idő után azoknak egy tipp: a Video részen ki kell kapcsolni a Multicore Rendering opciót. 
[ Szerkesztve ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn
Ha van pénz mennyivel egyszerübb megvenni mint szerkeztgetni
meg trükközni
én nem bántam meg, nagyon jó élvezetes, és legnehezebben kell nyomni, hogy tényleg félelmetes legyen 

Állok egy helyiségbe, van kb. 100 FPS-em. Felkapcsolom a zseblámpát lesz 50 FPS-em. 
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
Az tiszta sirály. Akkor már van 150 FPS-ed... 

Félreértelmezhetően írtam. 100 FPS-ből lesz 50 FPS-em, tehát -50 FPS-t produkál a zseblámpa felkapcsolása, 0xAA-val. Persze ez a csökkenés változó, de min. 20 FPS-sel lesz kevesebb a lámpa használatakor.
Folyamatos torkolattűz esetén azonban a stabil 20 FPS is előfordul. 
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
Jólvan, csak poén volt. A 20 az mondjuk már gáz, ott már szaggat...egylőre én a Ti beszámolóitokra építkezem. Még 1-2 hét és jön az enyém is...

Sziasztok.
Nekem olyan gondom lenne,hogy uninstall után egyszerűen meghülyül a vista betűkészlete.
Találkozott már valaki ilyennel?
EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.

hogy érted hogy meghüjül?
tudnál képet postolni?
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

Csupa dölt meg félkövér majdnem minden betü,szerintem a font könyvtárban csinált valamit a game. 
EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.
Megvettem a játékot.
Már ki is próbáltam, megérte. 
Nézd meg a beállításokat, nekem fix 75Fps akármit is csinálok. nah jó bevallom zombirushnál nem azt nézem mennyi fpsem van hanem hogy túléljem
És igen nem fullHD-ben játszok mert nincs olyan monitorom 
egyébként : játsz elemlámpa nélkül akkor úgy biztosan paráztatóbb 

elég érdekes. főleg látva a konfigod
valamit nagyon be kellene állitanod
egy olyan vassal röhögve futnia kellene ~100FPSel mindenhol
nekem stabil 100, mert annyira van beállitva, pedig nem a legizmosabb gépem van. fps_max 101 meg sv_fps 101 ilyesmik esetleg?

[ Szerkesztve ]
- www.quakelive.com | www.leagueoflegends.com -
Egy kicsit összekeverted a dolgokat...én még nem játszom, ő meg nem FULL HD-ban játszik, és nekem válaszoltál, amikor ő kérdezett.
Tény. Elkútam. Nem kicsit. nagyon!
Elnézzük, és mint tudjuk a szándék a fontos. 

nekem is ilyen lett (minden felirat vastagbetűs lett)
habár nálam le sem engedte installálni, mert kiírta, hogy valami fontot nem tud leszedni, és installáljam újraindítás után. még nem próbáltam, de lehet, hogy akkor megoldódik.
megoldás rá??
[ Szerkesztve ]
Nekem is u.a. a bajom mint csanának. Nem tudunk 1máshoz csatlakozni haverral.. 

Valakinek van erre valami megoldása? Úgy látom többen is szenvedünk ezzel!

Hát, akkor esetleg próbáld ki az eredeti veriót, azt tuti működik 
[ Szerkesztve ]

igen, szered meg a köv fontokat:
- Arial
- Tahoma
- Times New Roman
- Verdana
- Trebuchet MS
- Courier New
attól függően, hogy xp-d, v. vista-d van
installáld őket, és máris minden rendben lesz.
ja, és ezek az alap fontok, csak ezek lettek az uninstallal törölve.

Ok! Köszönöm szépen!

de ha ezekből a vista-s megvan neked, megoszthatnád velem is, mert kerestem a neten mindenhol, de nem találtam.

Big THX
!
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

Én szívesen kipróbálnám: mi is az account neved/jelszód? Jöhet privibe is 
Ennyi..

[ Szerkesztve ]

Azt szeretném kérdezni, hogy ha megveszem akkor az a 4 ember akikkel játszok azok a világon bárhol játszhatnak és ha igen akkor sokan szoktak fentlenni?
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Benboy http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Szendwich

dióhéjban, igen. steam-en keresztül bárkivel tudsz játszani a világon pár kattintással. érdemes csatlakozni l4d group-okhoz a steam-ben, vannak magyar l4d steam community-k is, így sokkal könnyeb játszópartnert találnod. ja és igen, sokan szoktak játszani, most ahogy ránéztem pár group-ra, pár ezren igencsak játékban vannak. 
[ Szerkesztve ]

Kösz a választ! Akkor majd még gyűjtök és megveszem. 
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Benboy http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Szendwich
Annyira sokan játszanak, hogy nyitunk egy lobbyt, és kb 20 másodpercen belűl betelik
experten ... gondolom normálon lehetetlen haverokat behívni public módu lobbyban 
Emberek! a demot kellett volna kipróbálni, és nem más steam jelszavát veccelödve kikérni
Teljesen megéri megvenni! 
Jaj ... nemtom ki figyelt fel ara a jelenségre, hogy már itt ebben a játékban is vannak vadbarmok, akik arra mennek, hogy elcsesszék más játékát... vasárnap 3 ilyennel is találkoztam ... becsatlakoznak futó játékba, odamennek hátbalőnek azt ki is lépnek ... (ugye ilyenkor egyből földön vagy akármenyi HPd is volt, és elég kevés a health pack ... (experten) kössz...
a másik ilyen, becsatlakozik, és amikor jönne rush védekezik a banda , ő meg kedvesen a csapatra dob egy molotovot...

Összefoglalnám:
"a demot kellett volna kipróbálni" -megvolt, és úgy éreztem, hogy ha csak ennyi tartalom van a teljesben, akkor számomra felejtős a dolog. (Pedig valve fan vagyok)
"nem más steam jelszavát veccelödve kikérni" -poénnak jó volt szerintem, hiszen megszűnt a demó, és jelen pillanatban máshogy nem tudod kipróbálni a cuccot, csak ha megveszed. Ha meg komolyan veszi valaki az acc/jelszó dolgot, akkor ott gondok vannak
"Teljesen megéri megvenni!" -hát persze hogy ezt mondja egy olyas valaki, akinek tetszik a játék. Viszont aki még kételkedik, mert csalódott a demóban az koppanhat is, ha beruház rá.
Az ilyen boszantó emberek a külföldi szerókon tucatjával bóklásznak. Szerencsére nálunk annyira nem elterjedt ez a műfaj. Én a youtub-on okosodok mindíg, hogy miket csinálnak ezek a tahó népek annak érdekében hogy elcsesszék a játékélményt.. "Griefing" angolul..Az ilyen szitukból érdemes kimaradni, ha szórakozi akar az ember..
[ Szerkesztve ]

Kiderul hamarossan,hogy coopban keves a4 karakter

Ne szemetelj ! / Steam..
Nekem tetszett a demó, és bocsi nem okoskodni akartam. A demóban egy nem tetszett, a szerverválasztás, reménykedtem benne " Áhh ez csak demo, demotól mit várok? "
De maga a multiplayeres hangulat nagyon tetszett, a zombik minden, hogy nagyon nehéz, stb, sztem a grafika is jó, a hangok, az egyensúly. Aki kételkedik az meg nézzen youtubot, de nem ugyanaz mint kipróbálni, és félni megijedni
, vagy menjen fel egy haverjához aki megvette, és próbálja ki
.
De hogy értetted, hogy csak ennyi tartalom a teljesben ? tul kép mi nem tetszett, mit hiányoltál ?

wow. komolyan vannak ilyen emberek? ez nekem új, hogy valaki ilyen fasz legyen..mért tenne ilyet bárki is? felveti a pénz vagy nem értem, agyon kéne verni ezeket a l4d dobozával.
[ Szerkesztve ]
igen vannak. Tuti nem véletlen volt, nincs olyan béna ember, aki egy rush védés közben az egész bandára rádobjon egy molotovot. meg érted, elértetek már valameddig, jól állsz HPval, erre valaki elkezd lőni csapattárs ... és az se véletlen, mert minden indokkal hátbalő, csak úgy poénból ... áh ... csak felidegesítem magam rajta. lassan már csak friends onlyban játszok, csak így egy haver hiányzik....
Amit kihagytam :|
Valszeg unatkoznak, és ezzel játszanak ...
Hiányolom azt a funkciót a játékból, hogy ezeket bannolni tudjam, hogy ne tudjon a sors ujra összehozni vele. Sztem ez gusztustalanabb mint a csalás...
[ Szerkesztve ]
Nem kevés a négy karakter. Pont elég, csak ugye vannak kezdők, és akik otthon vannak valamelyest az fps világában. Néha olyan emberekkel hoz össze a sors, hogy csak nézek. Semmi taktikai érzék, és ide azért kell valami sztem, és teljesen más mint egy codhoz vagy CShez.
Hogyan kell előhozni a consolt? A billentyűbeállításoknál bekapcsoltam, de nem akar előbújni.
Köszi.
25101823
Barátom a google:
Atributumként megadod a "-console" -t.
Igynéz ki az exe fájl: Left4dead -console.exe
Belépsz a gameba, bejön a konzol.
Konzolba beírod azt, hogy:
bind "F3" "toggleconsole"
(csak egyetlen egy alkalommal kell beírni ezt a parancsot)
Ezután már az F3-mal bármikor lehívhatod/becsukhatod azt.
[ Szerkesztve ]
25101823
És most kérdezek egy butát. Mire jó a console ? azt értem hogy szövegesen sokmindent pontosabban be lehet állítani, csatlakozni egy bizonyos szerverhez, meg ugye a cheatek
. Nah de akkor mire jó??????
vagy hogy beird: "openserverbrowser" es maris nem kell lobby hogy szerverhez csatlakozhass...
[ Szerkesztve ]

...pontosabban, az egyetlen működő módszer, hogy egy rendes szervert találj 

Azert irtam mert a hetvegen 5en voltunk. 
Ne szemetelj ! / Steam..

Left 4 dead teszt ITT!
May the Force be with you...
Raveman 3 óra ban.
A következő warezos megnyilvánulás jobban meg lesz mérve.
Com'è diverso il mondo visto da qui

na megvettem ma, nem bírtam tovább, nagyon faszaság. szerintem kb. pár évig nem fogom megunni.

Ezt a game-t tényleg 4 óra alatt végig lehet vinni erőfeszítés nélkül?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!