Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Left 4 Dead

(#201) pisti válasza $p@rr0w (#200) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

No ezzel abszolúte egyet tudok érteni, így korrekt kb.

Viszont gagyi vagy sem, én könnyen túl tudom tenni magam ezen a dolgon és élvezem a pörgős játékmenetet.
Egyébként experten ha körbe tudnak állni a zombik akkor véged, egy sima zombi egy ütéssel huszat sebez, elég ha öt körbeáll és üt egyet. Ha ez minden játékossal megtörténik akkor gameover.

Ezt a fertőződés dolgot egyébként simán ki lehet magyarázni. :)
Ez a zombis téma eleve kitaláció szóval végülis ennyi talán belefér.
A vírus légi úton terjedő fajta, gyakorlatilag egy fertőzött városban szinte mindenki ki volt téve neki, viszont az emberek egy része immunis rá valamilyen fura okból kifolyólag, ezek közül kerülnek ki a túlélők. Hosszú lappangási ideje volt és érdekes módon a világon (vagy mondjuk csak egy országban) mindenütt szinte egyszerre vált aktívvá a vírus, mintha csak valaki valahol gombnyomásra indította volna. És akkor innen jöhetnek az összeesküvés elméletek, vagy a Földet leigázni akaró idegenek sztorija.

[ Szerkesztve ]

(#202) Sirandrish válasza pisti (#199) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Azthiszem azzal hogy beirtam a véleményemet semmiféle feszültséget nem gerjesztettem..ha mégis az nem az én hibám..csak túl komolyan veszitek azt ha valaki kritikát ír a hőn szeretett játékotokról...

Semmiféle fikázásnak nem szántam..elmondtam a véleményem...ennyi..ti meg jól leugattatok..aztán azt kelett volna csinálnom hogy igen igen igazatok van..csak én nem ezt tettem..hanem visszaszóltam..és ez bassza a csőrödet..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#203) dunc válasza Sirandrish (#194) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez kurv@ra értelemes volt :C érveket barátom érveket !

(#204) heihachi válasza Sirandrish (#202) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Az első nem a játékot, hanem embert fikázó hsz éppen Tőled származik. Következés képen, de igen, Te kelted itt feleslegesen a feszültséget és Te vagy az, aki nem bírta elviselni, hogy nem mindenki ért egyet a véleményével. A második hsz-edre kifogytál a játékra vonatkozó kritikából és már csak az emberre koncentráltál, valamint azt hajtogatod, mi nem tudjuk elfogadni a véleményed. Mellesleg azok amiket Te írtál személyes vélemények (bár megjegyzem, abból is igen kevés volt), és nem érvek.

Mindenki megértette szerintem, hogy Neked nem tetszik, még akkor is, ha érveket nem írtál. Mindenki megértette, hogy aki ezzel a játékkal beéri, az szerinted skill nélküli, igénytelen láma, még akkor is, ha mindenki tudja, hogy ez nem igaz. Mindenki felfogta, hogy Neked nem tetszik a grafikája, de mindenki elégedett így is a grafikával, mert ahhoz, hogy egyszerre 50 zombi zúzzon a képernyőn, nem lehet Warhead szintű grafot alátolni. Azt is mindenki megértette, hogy Te egy meg nem értett ember vagy, és Neked igazad van, akkor is ha nem Neked van igazad.

Jaj, kérlek ne válaszolj, úgyis tudom: blaaaalbalbalba.... balblablallbal... amúgyis, én innentől kiszálltam a Veled való kommunikációból, mert még a végén lesüllyedek a szintedre, és össze kevernek Veled. :P

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#205) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Megy a feszko emberek :DDD

Ne szemetelj ! / Steam..

(#206) Rage47 válasza pisti (#199) üzenetére

Rage47
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

úgy tudom, hogy ehhez a játékohoz "új" engine készült
source motorok:
Source: Half-Life 2, Episode1, Counter-Strike: Source...
Orange Box Source: Half Life 2 Episode2, Team Fortress2, Portal, DOD:Source...
L4D Source: Left 4 Dead

(#207) pisti válasza Rage47 (#206) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Lehetséges, hogy kapott külön nevet és némi fejlesztést is, de azért ez nagyrészt az amit az ep2-ben is használtak, bár pl. a particle effekteket szerintem itt jobban használják. Mert ugye az sem mind1, mennyire használják ki az engine képességeit, pl. az első pálya esős atmoszférájához elég sokat adnak szerintem a particle effektek.

Lehet nincsenek hatalmas újítások, de folyamatosan frissítik az engine-t és azért hosszabb távon igencsak megmutatkoznak a változások. Például a HL2-t és a már emlegetett HL2 ep.2-t összenézve szerintem "generációs" különbség látszik.

(#208) $p@rr0w válasza pisti (#201) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Persze hogy ki lehet magyarázni, de ezzel el is veszti a félelmetes mivoltát, a fertőzéstől való menekülés atmoszféráját. Ha a zombik csak fizikailag tudnak sebezni ütéssekkel, stb akkor innentől kezdve harcolhatnánk bármi ellen ami ütni tud (pl. áram, vagy alkohol :DDD ;] )...

(#202) Sirandrish: Mindenféle rosszindulat nélkül: Olvasd el amit én írtam (#200) azt úgy hívják kritika, nem is ugrott rám senki, olvasd el amit te írtál (#163), azt úgy hívják flame.... :R

(#207) pisti: A dinamikus árnyékok amiken egyből észre lehet venni hogy ez egy frissített source engine.

(#209) heihachi válasza $p@rr0w (#200) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Maximálisan egyet értek, sokkal jobb lenne, ha úgy kéne menekülni, hogy még véletlenül se harapjon meg egy se. Esetleg akit megharapnak, az átváltozhatna, és csaphatna le a társaiból, amíg őt is le nem lövik :D Reméljük, azért még ezen reszelnek modokkal.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#210) fpeter07 válasza $p@rr0w (#200) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a filmekben van, ez pedig a l4d ;)

(#211) $p@rr0w válasza fpeter07 (#210) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Ezért van a filmeknek jellegzetes hangulatuk, és ezért hiányzik ez a L4D-ből.

(#212) CsendesMark válasza $p@rr0w (#211) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

Dehogy

...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

(#213) dunc válasza $p@rr0w (#211) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem rendben van a hangulat is ,és ez csak egy picike demo,a story mod lesz igazán fealinges,és útánna a multi is más ízű lesz a COD4 hez is le kellet nyomni a singlet,hogy a multi bejövős legyen....

[ Szerkesztve ]

(#214) $p@rr0w

$p@rr0w
(őstag)

Nem azt mondtam hogy nincs hangulat, csak nem "olyan"... Amúgy brutál nehéz a második pálya experten team nélkül....

(#215) fpeter07 válasza $p@rr0w (#214) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sztem jo a hangulata, ahogy 40-en futnak az leendő áldozathoz :D
Azt se értem hogy vmikor 2. pályán 4 zombi horda jön, vmikor megcsak 2 (uo. nehézség), de legalább változatos :)
szerk: a tankot meg azt a witch-et vagy mit utállom, a tankot megcsak kilehet cselezni hogy elbujsz az oszlop mögé példa :DDD de az ha egyszer beindul ;]

[ Szerkesztve ]

(#216) Unbaised-Ben válasza fpeter07 (#215) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Na a witch az úgy tud sírni mint még senki :DDD , nagyon nagy, a TANK meg kegyetlen, nekem még nem sikerült kicseleznem, vagy kinyírtuk eggyütt, vagy elkapott :Y

Volt egy pillanat amikor nagyot nevettem, két klántársam bebújt a Tank elől egy kis szobába ahol újraélednek a csapattársak. Egyszer csak azt nézik hogy betámadt a Tank a kis ajtón :DDD :DDD

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#217) $p@rr0w válasza fpeter07 (#215) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

A tankokkal, meg a witchekkel meg lehet szenvedni rendesen...

(#218) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

Skacok, lehet PRE-LOADolni játékot steamen
sajna a demóból nem vesz át semmit letöltéskor...

(#219) fpeter07 válasza $p@rr0w (#217) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Viszont az a puffancs elég gyenge (bomberman vagymi), egy-két lövés és már robban is :) Smoker akkor szívás ha te vagy hátul a többiek meg elől és elkap :D Hunter meg ha eccer rádugrott akkor nem tudsz mitcsinálni..

(#220) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Tegnap este lejött, ma késő estig teszt lesz. :D

VIGYORRRGAZMUS.....

(#221) $p@rr0w válasza fpeter07 (#219) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Az nem is boss, csak ilyen "közepes ellen". :)

(#222) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kár hogy korlátozott a demo, így már csak ~3 napig lehet játszani vele...

(#223) Rage47 válasza fpeter07 (#222) üzenetére

Rage47
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jah kár érte, így később nem tudják kipróbálni az emberek, mielőtt megvennék

(#224) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Nagyon bejött ez a játék. A graf nem egy crysis very high-on de nem gond. A feeling az megvan! :) A zombi rush elég kemény legnehezebb fokozaton, és hogy a hunter meg a nyelves rögtön elkap. Ezek ellen lehet vmit csinálni, vagy mindenképpen meg kell várni míg jön egy társ aki kiszabadít?

VIGYORRRGAZMUS.....

(#225) Unbaised-Ben válasza Fáraó (#224) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Annyit lehet ellene csinálni hogy hamarabb lelövöd :DDD

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#226) fpeter07 válasza Fáraó (#224) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát hogy a hunter rád mászik akkor sok mindent te nem tudsz csinálni :) viszont ha elvét egy ugrást simán lelehet lőni, az a nyelves amikor elfog még letudod lőni

(#227) $p@rr0w válasza Fáraó (#224) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Attól mert nem Crysis még lehet jobb annál, csak más stílus. Nem az a szép ami élethű. ;)

(#228) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Elég jó lett a game, kipróbáltam coop-ban is, de nem túl messzire jutottunk. Mindenki ment a maga feje után, így hamar levadásztak. :D És tényleg eléggé változatos, kétszer ugyanaz nem történik, ugyanott nincsenek zombik.

[ Szerkesztve ]

Hörcsög Powa'

(#229) Fáraó

Fáraó
(őstag)

A witchert hogy szoktátok elintézni?

VIGYORRRGAZMUS.....

(#230) Unbaised-Ben válasza Fáraó (#229) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Vagy elkerüljük, vagy kénytelenek vagyunk megölni.
pl most pont pár perce csúnyán benéztem, 2 pálya legvége, a Witch a lépcsőn sír, nem lehet elkerülni. Felette eldobtam egy pipe-t, de a pipe robbanása miatt rám támadt :( (megjegyzem tök messze robbant fel tőle).

(#231) pisti válasza Fáraó (#229) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Ha eleget belelősz már csak rohangál össze-vissza, rögtön az után igazán veszélyes csak, hogy valaki megzavarja. A tank szerintem jóval kellemetlenebb, az ellen kellenek a "2. szintű" fegyók akkor a 4 ember be tudja darálni.

(#232) Fricc

Fricc
(tag)

?
nektek megy most a játék? engem folyamatosan ledobál, és nem talál kapcsolatot a szerverekkel... eddig ment, most meg tölt éveket és sehova nem tudok becsatlakozni...
?

Amúgy nagyon eltalált játék lett, ez a játékstílus szerintem így lett a legjobban megvalósítva. Coop-ot nehéz lett volna úgy megoldani, hogy ha hozzádér a zombi, egyből fertőzött leszel, és átváltozol már a csapattársaid ellen c. story szerintem elrontotta volna a játékot, ez így sokkal működőképesebb. Amúgy taktikázni folyamatosan kell advanced/expert szinten, az életekkel, a tölténnyel, és a jó fedezékekkel, amit sokszor fel is kell áldozni amiatt ha valakit elkapnának a zombik... Szóval pörgős és nagyon parás is amiatt a játék, hogy nagyon eltalálták a zombik viselkedését és azt hogy akárhol rátok támadhat egy horda, ez teljesen kiszámíthatatlan... :) Szóval akárhol is vagy résen kell lenni, nagyon megérezték szerintem az arányokat... :) Nekem 3000+ ra pöckölt barton :), 1 giga ram, és 6600gt társaságában szaladgál med/low 800*600 ban folyamatos, és még a hordáknál is jól adja a lövéseket kb (itt már nem mondom hogy folyamatos, ugyanis az nekem a CS1.6 fix 100 fps :)

A Valve ezt is nagyon eltalálta! Már csak a szerverhátteret is csinálja működőképesre és garantált a siker :)

[ Szerkesztve ]

(#233) $p@rr0w válasza Fricc (#232) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Valve-nál nem szoktak gondok lenni a serverparkkal. ;)

(#234) Fricc válasza $p@rr0w (#233) üzenetére

Fricc
(tag)

Hát nemtudom, te mióta használsz steamet? :F
Elég sok zonding volt ott már sajnos... :)
most a legújabb steam frissítés keseríti a left4dead huszárok életét:
http://www.left4dead411.com/news/2008/11/latest-patch-aghhh/

(#235) $p@rr0w válasza Fricc (#234) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

2005 óta, amúgy nálam szerencsére ritkán van ilyen, nem tom hogy úszom meg mindig, de ált. nem jönnek elő azok a gondok, amikről sokan panaszkodnak. :) Bezzeg a TF2-m cenzúrázott, amit sehogy nem bírok megoldani...

mod.: Amúgy én úgy értettem a serverparkot, hogy nem a Valve biztosítja, hanem a cégek, klánok, játékosok, mint a CS-ben a TF2-ben stb., nem az update serverekre gondoltam...

[ Szerkesztve ]

(#236) Fáraó válasza pisti (#231) üzenetére

Fáraó
(őstag)

A tank szerintem jóval kellemetlenebb...
Az melyik is? :F

VIGYORRRGAZMUS.....

(#237) fpeter07 válasza Fáraó (#236) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azaz izmos, ami ha eltalál hátrarepülsz 20métert :D

(#238) Unbaised-Ben válasza Fricc (#232) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Nekem is volt ilyen probléma, 1 steam frissítés után, de a következő napra kijött még 1 steam frissítés, meg azután egy L4D frissítés, azóta megint jó.

(#239) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem rossz game, jó a hangulata, 4en TS-en jó móka lesz majd. :)

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#240) Rage47

Rage47
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Versus mód:
[link]

(#241) Unbaised-Ben válasza Rage47 (#240) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

komoly :C

(#242) CsendesMark válasza Rage47 (#240) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

eheheh, rossz nézni a bénázást :DDD
láccik is hogy gmapadon nem lehet FPS-t játszani

viszont biztos élvezetes lesz a versus mód :DD

(#243) Keldor papa válasza feka007 (#239) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jaja, mondtam, hogy kurva jó.:D Többet ér, mint a CoD5 féle zombi mód, ott csak 1 map van, meg szerintem 20 kör környékén már kurva uncsi...

(#244) mr.saint

mr.saint
(tag)

Bizony szerintem a multi az jó lessz nagyon :K Na teszem is fel a steam-et! :C :C

"Qei me amat, amat et canem meum."

(#245) mad1

mad1
(PH! kedvence)

Hanyadikan jon a teljes? :R

Ne szemetelj ! / Steam..

(#246) CsendesMark válasza mad1 (#245) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

35 óra múlva

(#247) CsendesMark

CsendesMark
(fanatikus tag)

LOL :DDD

(#248) $p@rr0w válasza CsendesMark (#247) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

:DD :DDD :C

(#249) baker_

baker_
(senior tag)

iszonyat állat ez a játék, ennél jobb multis játék nem nagyon van mostanság.

(#250) CsendesMark válasza $p@rr0w (#248) üzenetére

CsendesMark
(fanatikus tag)

találtam még egy jót :D
South Park L4D :DDD

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Left 4 Dead
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.