Csak a túlélőkkel lehet. Nehogy már egy demo is free weekendhez legyen kötve. 
(#150) Norbi14: Állítólag ez egy bug, bár nálam nem jött elő. Elvileg a ClientRegistry.blob filet kell törölni és jó lesz.

Csak a túlélőkkel lehet. Nehogy már egy demo is free weekendhez legyen kötve. 
(#150) Norbi14: Állítólag ez egy bug, bár nálam nem jött elő. Elvileg a ClientRegistry.blob filet kell törölni és jó lesz.

Ismerős, és ez a hiba a steam sara. Nálam már nem is tudom mi oldotta meg egyből, de elvileg automatikusan is megoldódik ha "pihent" kicsit a steam. Talán routerrestart megoldhatja (vagy csak a portokat kéne belőni ismét rajta), vagy nézd meg, hogy nem blokkolja-e valami a steamet. Nekem talán nincs is olyan game, ahol ne játszotta volna ezt el legalább egyszer.
szerk: sparrow ezek szerint vágja a témát, namajd jól alkalmazom én is ezt a dolgot ha megint beszarna 
Más: most nézem, hogy ezt a demót is úgy írja nekem a steam, mintha egy hosszabb ingyenes 7vége lenne.. Azt írja 6,5 napos ajándék ez a demó.. Szóval hosszabb ingyenhétvége, +hétköznap csak kicsit megkurtított játékkal.
[ Szerkesztve ]

hát töröltem azt a fáljt és újra indítottam steam-et már ideje update megy...szal meglátjuk 
szerk: most sem indul 
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black

Ez a játék brutál jó. Singleben semmi értelme, társak sík hülyék, de coopban valami embertelen király. Ez kell nekem 
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#152) csana: Igen én is azt néztem hogy ez csak időkorlátos demo akkor...?!
(#153) Norbi14: Akkor nincs ötletem.
(#154) heihachi: Azért sztem nem olyan gáz az MI.

Hát ugye a zombiknak nincs MI-je, de nekik megbocsátható, nem is kell.
A társak meg maguktól semmit nem hajlandóak csinálni, csak akkor indulnak el bármerre, ha előre megyek. Innentől meg mindíg én vagyok legelöl, én kapom a legtöbbet. Ha már baj van, akkor lőni tudnak, de amúgy a demóban ezen kívül semmit nem csinálnak. Állnak és lőnek. Vagy mennek előre és lőnek. Ez nem MI 
while(true) (if (zombi) then shoot(lot) else folow(player));
[ Szerkesztve ]
Jólvan, WinXP, DX9 ugye, 8.10 FC2 hotfix driver, VGA alapon, CPU 3200Mhz-n.
1280*960, minden max, movie grain default, 4xAA+16xAF, FRAPS szerint első pályán végigmenve a demóban:
min/max/avg: 26, 112, 56.880
Ugyanez FSAA nélkül:
min/max/avg: 34, 145, 79.815
1600*1200-ban, FSAA nélkül minden más marad:
min/max/avg: 31, 92, 57.007
Persze nem mindig ugyanaz történt szóval ezek csak közelítő eredmények.
Meg vannak olyan részek ahol az FSAA kikapcsolása 2x-s fps-t tud eredményezni érdekes módon. Például az elején ha kiállok a peremre és nézek lefelé az utcára 1280-ban FSAA-val 40 pár fps van, FSAA nélkül meg 80 pár.

Év multi játéka cím már borítékolható
szvsz az év játéka cím is 
Farcry2, Crysis WH, CoD WaW elbújhatnak az újabb valve-os játék mögött 
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D

Azt lenne jó még tudni , hogy milyen a zombi oldalon tolni. 
[ Szerkesztve ]
AsusM4A88TD-V - Phenom II X4 965BE @4 GHz -Sapphire HD6870 - 4Gb Kingmax 1600MHz DDR3 - SB Audigy2ZS - Corsair GS 800W

De meggyógyítanak, nem akadnak be, segítenek ha elkapnak... Most az mire lenne jó, ha helyetted játszanák végig a játékot?

Jó, tény, hogy segítenek, ha elkapnak, mondjuk engem nem gyógyított egyszer se egyik se, de lehet, hogy ezt is tudják. Nem akadnak be
Az azért sok éve alap. Nem kell, hogy végig játszák a játékot, bőven elég lenne, ha helyezkednének rendesen, leguggolva lőnének, ha mögéjük szorulok, stb.
De tök mindegy, ezt szerintem 99%-ban neten át, coopban fogja nyomni mindenki, mert erre való. Erre viszont tökéletes, úgyhogy amint megy le a dollár ára egy kicsit, meg is veszem Steamen 

Én ezt így nem merném kijelenteni a demó alapján. Jó meg minden, de nálam nem szólt akkorát, mint amekkorára számítottam (legalábbis a demó alapján). Zsír a coop, és tényleg képben van az AI, azt teszi amit kő. Zombi oldalon különböző taktikával támadnak a bossok az "elkószálókra", a társaink meg azért igyekeznek csoportosan közlekedni. Ettől függetlenül egyenlőre nekem kicsit lightos (itt ott kicsit monoton). A full verziót azért még megvárom, mivel magam is nagy valve fan vagyok, és persze tolom addig a demóval, de egyenlőre az az érzésem, hogy kiszámítható a játékmenet, ráadásul mikor coopban megy a harc, akkor úgy vettem észre, inkább a darálás mintsem a kijutás vezérli a népet.. 
[ Szerkesztve ]
nah énis kipróbáltam...hát ez a játék egyhén szólva is szar
Mármint ez most milyen réteget célzott meg?
kb ugyanez az adrenali szint van bennem ha üres flakont vágok földhöz..és még a szememnek se árt...komolyan...jönnek ezren a zombik és egy szar KP-val szétgyalázom az összeset..meg ütnek és semmi...ütnek ütnek ütnek..és semmi...aztán jön egy sziuka..egyszer nyakonbasz és megfekszem..mondom fasza kezdhetem előlről..és NEEEM mert jönnek és felélesztenek...nah nembaj..kevés az élet majd jobban vigyázok és NEEEEM mert élettöltőt is belémynyomják..hát gratulálok...
Zoom mint olyan? végülis minek mikor 3km-re ellő az M4 halálpontosan a célkereszt közepére...mindezt persze ugrás és triplahátraszaltó közben is...
Grafika? HL2 lebutitva...fullon 4milió FPS jeee
Ennél sokkal többet vártam
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

próbáld ki legnehezebb fokozaton, haverokkal, és lehet változik a véleményed a könnyűségről... 
amúgy a Versus-t még nem is láttuk, így tulképp csak a játék felének a töredékét próbálhattuk ki.
én személy szerint attól rettegek, h rá fogom költeni azt a 12 ropit megjelenéskor ;<
Who we are is but a stepping stone to what we can become
Felesleges kipróbálni...irritál a játék...
Ebből a témából milliószor többet ki lehetett volna hozni és ezen az sem változtat hogy két haverral megyünk mégtöbb Zombi ellen..
Tehát nem is a nehézség az ami zavar hanem ez a megvalósitás...eélyed sincs arra hogy megpróbálj valamiféle taktikával menni mert annyi nincs a játékban hog elbujj egy sarokba majd ZUUUMOLVA kinézzél...minek ebbe csipa? mert ugye azt is ad a játék...akkor lenne benne uzi meg shoti amire nem kell zoom de sniper és lőjjél mint hülye? nevetséges...
Én egy zacskó 20ft-s ropit nem adnék érte nemhogy 12K-t
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

Én pl. meg nem venném, ha lenne benne zoom. Ahol van, ott sem használom, pl. COD WAW. Attól meghal a játék, nem pörög... Ugyanez a bújócska.

Dehogynem
a darálással kapcsolatban meg: bizonyára nem experten tolták 
nem a bujcsokáról szól a zoom...hanem arról hogy csipőre tett fegyverrel nem fogsz 300méterről fejeseket lőni...
plussz ugy kell is egy kis skill...ami gondolom neked nem sok lehet ha neked ez így megfelel 
[ Szerkesztve ]

Igaz nekem nem volt ennyire lehúzó a véleményem, de leírtad a lényeget. Gondolkodni nagyon nem kell: öld a zombit, maradj együtt.. Nagyjából erről szól ez a "demó darabka". A molotovkoktél meg zombicsalibomba mókásak, de olyan nagyon nem befolyásolják a dolgokat: Rassolnak a zombik, kapják is a cuccost.. A csipára én is rácsodálkoztam. A demóban lévő pályákon pont nincs semmi értelme használni: szűk terek vannak, és a harcok többnyire 10 méteren belül folynak, nem kis pörgéssel.. Haverokkal meg valóban jó játszani, de ez nem lök akkorát a dolgon, hiszen alapestben mindíg haverokkal multizok amúgy is
, csak épp nem zombikat ölünk.. Ezektől eltekintve azért én kiváncsi vagyok a fullos L4D-re, hiszen ez a demó tényleg csak egy töredék "töredéke" az egésznek.
jahj tényleg a Molotovkoktél meg a Zombicslai...nah az a molotov...nyilegyenesen eldobja 600méterre
direkt ivelni akartam hogy odaessen de azthiszem metrokocsiban voltam így nemtudtam...mondom mindegy eldobom..és látom hogy nyil egyenes célkereszt melett is eltalálja a 60méterre lévő zombit...ecséééém...nem semmi kar
a Teljesre én nem vagyok kiváncsi mivel gondolom ugyanez csak több pályán...a multit is a hajamrakenhetem ha egyszer magában a játékban egyetlen bit-nyi elem sincs ami megfogna...

Ezt a "Dehogynem"-et mire érted?
Valóban nem experten nyomultam először, de később becsatlakoztam egy komolyabb fightba, és itt ugyanúgy le akartak darálni mindent a népek, csak többször haltunk, gyakrabban váltották egymást az emberek (gondolom mivel nem bírták, hogy elkenték a szánkat), több zombi jött talán (többször volt rush), akikbe kicsivel többet kellett lőni. A zombi boss-ok taktikája itt is ugyanaz volt mint a könnyebb fokozatokban, amivel nekem semmi problémám, mert tudják mitől döglik a player (Hunter+Smoker combó hamar kicsinál). Szóval jó meg minden, de egyenlőre én azt mondom, hogy lássuk már azt a full verzsönt, mert ez egyenlőre kevés!!
Megnéztem én is a demot és hááát 10 perc
és 3.2gb volt.
Csipa érdekes volt, de nem hiszem hogy sokat használnám
Az azért durva volt hogy hátba jött 40 zombi, vmikor meg a fejemre estek, összevissza lőttem körbe körbe
normalon elég könnyű, majd később megnézem nehezebben is
Amugy csipával lehet zumolni 
[ Szerkesztve ]
"Amugy csipával lehet zumolni"
és mi értelme mikor a Zombik beleszaladnak a testedbe?

"Én ezt így nem merném kijelenteni a demó alapján."
Dehogynem
Experten ha vadászatra mennek a lámák, akkor folyton kifexenek, és megunják aztán kilépnek.
Azon a szinten nem lehet úgy "szórakozni"
Advenceden már simán 
Látom nálad a taktika ennyiben kimerül, hogy elbújsz egy sarokba és onnan lövöldözöl. 
Experten kell coop-ban ember társakkal, így vigyétek végig a 2. pályáját a demónak...
Egy darab távcsöves puska van a játékban, a többi shotgun és sorozatlövő fegyver, vagy nem találtad meg őket kapásból a kezdőhelyen? Nc.
Nemtetszik a játék. Oké.
De hülyeségeket ne irkálj ide oké?
Fegyverek is szórnak rendesen, csak akkor lehet velük messzire betalálni 1-1 golyót kilőve ha legugolsz. Taktikázni is lehet, sőt kell is.
Experten pedig igen ugyanúgy darálni kell, de csak a társaknak egymást segítve van esélye végigjutni a pályán, a rambók halálra vannak ítélve egyedül.
"Látom nálad a taktika ennyiben kimerül, hogy elbújsz egy sarokba és onnan lövöldözöl."
igazad van..az a taktika hogy kiálok az ut közepére és osztom a zombikat..nice 
egy játék meg ne azért legyen nehéz mert 28millió zombi jön 10milió helyett...
"Fegyverek is szórnak rendesen, csak akkor lehet velük messzire betalálni 1-1 golyót kilőve ha legugolsz"
jah és érdekes módon én messziről is letudtam szedni azzal az M4(talán az bár elég kulán néz ki)el amit ad a játék és nemigazán rángatott...
"Taktikázni is lehet, sőt kell is"
Milyen taktikát kell alkalmazni had kérdezzem már meg?
De ha most azt mondod hogy felváltva kell lőni hogy legyen idő tárazni akkor sírvafakadok...
(#177) CsendesMark válasza Sirandrish (#165) üzenetére

kb ~10500Ft volt akkor steamen.
-Kell a taktika!
-A sarok nem véd meg
-Ha balfaszok a társaid, a te játékod is elrontják
-A feeling nagyon ott van
Van benne mesterlövész puska is, de az nem valami hatásos, ha experten a társaidra és RÁD rontanak a zombihordák 
(#178) CsendesMark válasza Sirandrish (#176) üzenetére

Figy, ha nem tetszik a játék akkor ne játsz vele...meg annyi más topic van, mégis itt időzöl?
Miért?
"igazad van..az a taktika hogy kiálok az ut közepére és osztom a zombikat..nice"
A nice az, hogy ennyi jut eszedbe és osztod az észt.
Eleve menekülésről szól a játék, úgyhogy nem lehet bekempelni, hanem haladni kell előre a pályákon.
Tank ellen egy taktika, hogy egyvalaki futva és cselezgetve megpróbálja maga után csalni a többiek pedig közben hátulról aprítják. Persze a legjobb, hogyha messziről sikerül molotovval meggyújtani, mert ha ég az szépen fokozatosan gyengíti. De egy sima lerohanásnál is úgy kell felállni, hogy minden irányra jusson valaki, ilyenkor érdemes használni leginkább a csőbombát is, a molotovval pedig csapda szerű helyzetekben, mint ami a 2. pálya végén is van be kell gyújtani a behatolási pontokat.
Volt egyszer hogy futottak a társaim felé a zombik én oldalt voltam és 30-ból 28 elfutott mellettem
Azokat a bomberman vagy kiket nem szeretem mindig teleköpik a képernyőt
1 év mulva ha lemegy az ára akkor kipróbálom a teljest majd, 5 napig még marad a demo

Kár személyeskedni, mert felesleges, mert úgysem veszem fel, meg úgyis azt válaszolom:
annyi skillem biztosan van, mint Neked, aki csak zoommal talál el bármit is 
Nekem ez így tökéletesen megfelel, ahogy megfelel a counter strike source-ban (ami egy nagyon szar játék, végülis alig pár millióan tolják megszállottan), meg megfelel a HL2-ben, de úgy látszik, Te ezekről még nem hallottál.
A FarCry2 topikban mindig azt mondod, hogy nem kötelező a gyémántkeresés, meg stb, stb, hanem csak lehetőség. Na most én is azt mondom, nem kötelező ezzel játszanod. Mindenkinek jobb is lenne 
[ Szerkesztve ]

HL2 grafika butítva? Biztos, hogy a L4D-vel játszottál?
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

mindig azt írja h a játék nem elérhető 
LG Optimus Black
Na, kipróbáltuk a demót. Fincsi. Jó kis hent az egész, és van valami "28 nappal/héttel később" feeling benne. Jó csapattal voltam, és rákényszerül az ember az "együttes" harcra, nem lehet vakon menni előre.
Easyn nem próbáltam, de sztem nincs értelme. Normálban egyszer se öltek meg, mindig zöld volt az életem
Sztem advanced-nél lejebb nem érdemes játszani. Az előbb experten nyomtunk 4-en, az első map sima volt, a másodikat meg nem tudtuk megcsinálni
Annyira sokan voltak, fegyverbe meg csak 30 lőszer van
Így hosszu lesz a játékidő 
ez a kemény hogy elmondom a véleményem..lehülyéztek..visszaszólok és még nektek áll feljebb...beszarok rajtatok...
jah és nagy skill kel ehhez a játékhoz mikor egy shotgun 6zombit fektet le egyszerre..
Nemis fogok ezzel a játékkal játszani...csupán elmondtam a véleményem...ti keménykedtek itt zero érv melett...
Hello szerintem rendben van a játék,a teljes verzió változatos lesz sok map,fegyver játékmod,a zoom nem hiányzik a játékból ez ilyen jellegű,nagyon tetszik a csapatmunka,jó együtt nyomni pláne legnehezebb fokozaton,HL2 grafika na na ez azért túlzás maxon játszom és kifejezetten szép-hangulatos és az is előny ,hogy gengébb vason is jól muzsikál,de hogy legyünk tárgyilagossak nem tetszik a karakterek és másmilyent képzelek el egyik se fog meg igazán,aztán jó lennének egyedi skillek a karaktereknek,de amúgy rendbe van jó lesz majd vele noymulni remélem itt ph-sok is nyomjuk együtt faxa microfonos kommunikációval!
Én elmondtam a véleményem..hogy nekem miért nem tetszik...nem mondtam hogy más se játszon vele...
a Grafika mondjuk szerintem gyenge akkor is de tényleg megy gyengébb gépeken is ami előny
Igen, mi, hülyék is vagyunk meg bunkók is meg a játék is szar és végig neked volt igazad.
Mostmár ugye nem írsz ide többet?
(#190) Unbaised-Ben válasza Sirandrish (#188) üzenetére

Iszonyat jó game, hangulata nagyon ottvan, főleg ha experten tolod haverokkal.
1680-on maxon akadás nélkül. Úgy fut mint a TF2 bázz 
, pedig nem rossz a grafika se.
De a TF2 még mindig jobb
, ja és CsendesMark-nak van igaza! 
[ Szerkesztve ]
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR
Had írja lényeg az,hogy kulturáltan tegye,és részletessen,de azért probálja ki legnehezebb fokozaton is....

Te beszélsz érvekről? 
Sarokról lövöldözős lassan haladós taktikát keresel egy olyan játékban, ami bevallottan nem arról szól, és még le is fikázod emiatt.
Leggyengébb fokozaton kispisztollyal lövöldözöl, aztán fikázod a nehézségét, holott legerősebb szinten, ott esnek kelnek az emberek, ha nem dolgoznak össze.
Szerinted a célkereszt közepére lő az M4, holott olyan szórása van, hogy kilométerekkel mellé lő, ha nem egyesével lőssz (mint minden Source játékban).
Szerinted butított HL2 a grafikája? Jó nem FC2, de legalább soha nem lassul be, meg rendesen fut gyengébb gépen is.
[ Szerkesztve ]
nem skill hanem csapatmunka kell a játékhoz
amúgy 1024 lowon ugy megy mint a tf2, nem szaggat ez a lényeg
9600-on megnézném 
Unbaised-Ben: nektek sikerült végigvinni experten?
[ Szerkesztve ]
hábláblábláblá...pedig hábláblá és hábláblá...ugyhogy blábláblá 
nem írok nyugi..de majd küld már el a képet az origi gamedról pls ha már ennyire tetszik..vagy annyira nem hogy támogasd a fejlesztőket?
pfff
Leirtam a véleményem..azthittem lehet de ugylátom nem mert ha valaki más véleményen van mint te akkor durrogsz...mindegy....
bocsi ez mehetett volna egybe az előzővel....
[ Szerkesztve ]

Sikerült végigvinni experten, igaz 6x meghaltunk de végigvittük

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

Aha, ezek aztán észérvek
Gratulálok. Szerintem menj, tolj még egy kis FC2-t, aztán ide vissza se gyere. Mind a 20000 hsz-ed ilyen értelmes? 
Látom #198-at is komolyan sikerült megtöltened értelemmel. Ha Neked annyi jött le belőle, az a Te bajod, Téged minősít.
[ Szerkesztve ]
téged utánoztalak..kb ennyi jön le belőle.
amugy az FC2 legalább játék...fuu buu bááá...most meg kell engem lincselni mert nem az tetszik mint nektek..jahj...
Na nézzük azokat a csodás "észérveket":
kb ugyanez az adrenali szint van bennem ha üres flakont vágok földhöz..és még a szememnek se árt...komolyan...jönnek ezren a zombik és egy szar KP-val szétgyalázom az összeset..meg ütnek és semmi...ütnek ütnek ütnek..és semmi...aztán jön egy sziuka..egyszer nyakonbasz és megfekszem..mondom fasza kezdhetem előlről..és NEEEM mert jönnek és felélesztenek...nah nembaj..kevés az élet majd jobban vigyázok és NEEEEM mert élettöltőt is belémynyomják..hát gratulálok...
Mondtuk próbáld ki expert nehézségi szinten 3 másik emberrel, ők már nem fogják olyan lelkesen adagolni beléd a medkit-et, ráadásul elég gyorsan el is fog fogyni az az 1 per fő mennyiség. Kispisztollyal meg semmit nem fogsz érni ha rohamoznak a zombik meg még közben jönnek a miniboss-ok is.
Tehát annyira nem voltál képes, hogy rendesen megnézd a nehézségi szinteket, mégis lobogtatod itt az "észérveken" alapuló véleményedet.
Zoom mint olyan? végülis minek mikor 3km-re ellő az M4 halálpontosan a célkereszt közepére...mindezt persze ugrás és triplahátraszaltó közben is...
Grafika? HL2 lebutitva...fullon 4milió FPS jeee
Zoom igazából sincs csak távcsöves fegyvereken ugye, amit joggal lehetne hiányolni az-az iron-sight nézet hiánya, de tekintetbe véve a játékmenet sebességét experten ennek egyébként se lenne sok létjogosultsága. A fegyverek meg szórnak, rendesen, persze lehet easy-n nem...
HL2? Hol van az már. Ez az engine ami az Episode Two alatt is volt, jókora különbség van ennek javára a HL2 féle eredeti source engine-hez képest.
Tehát nem is a nehézség az ami zavar hanem ez a megvalósitás...eélyed sincs arra hogy megpróbálj valamiféle taktikával menni mert annyi nincs a játékban hog elbujj egy sarokba majd ZUUUMOLVA kinézzél...minek ebbe csipa? mert ugye azt is ad a játék...akkor lenne benne uzi meg shoti amire nem kell zoom de sniper és lőjjél mint hülye? nevetséges...
Pontosan, ez csak szimplán nevetséges.
nem a bujcsokáról szól a zoom...hanem arról hogy csipőre tett fegyverrel nem fogsz 300méterről fejeseket lőni...
plussz ugy kell is egy kis skill...ami gondolom neked nem sok lehet ha neked ez így megfelel
Kákán is a csomó kereséséről biztos hallottál már.
A végén a személyeskedés meg gondolom szintén "észérv"...
jahj tényleg a Molotovkoktél meg a Zombicslai...nah az a molotov...nyilegyenesen eldobja 600méterre
Már írtuk, hogy experten próbáld, a "költői" túlzásokat meg nyugodtan hanyagolhatod...
Nemis fogok ezzel a játékkal játszani...csupán elmondtam a véleményem...ti keménykedtek itt zero érv melett...
Eddig se nagyon játszottál vele épp csak annyit, hogy a fenti "észérveket" beírhasd ide mindenki legnagyobb örömére.
nem írok nyugi..de majd küld már el a képet az origi gamedról pls ha már ennyire tetszik..vagy annyira nem hogy támogasd a fejlesztőket?
Nem vagyok olyan burzsuj, hogy rögtön megvegyem ahogy megjelenik, de némi áresés után sort fogok rá keríteni, addig meg nem játszok vele...
Origi-ba fogom megvenni Steamen keresztül, ahogy az eddigi összes Valve játék is ottvan az accom-on... Gondolom ez a kötekedés is "észérv" volt, ugye??
Nem tetszik neked, mint írtam az oké, de ilyen "észérvekkel" ne támogasd már meg hogy miért, köszi.
Majd ha rendesen meg tudod fogalmazni, hogy mi a problémád a játékkal, és nem ilyen ferdítéseket írsz a részletezésbe, akkor gyere vissza, addig meg csáó, nem kérünk a feszültségkeltésből.
[ Szerkesztve ]

Én csak akkor ha 19$ lesz mint a TF2, meg a CS:S (azokat is annyiért vettem...). 
Amúgy tény hogy nem egy taktikai szimuláció, de azért rossznak sem nevezném, viszont rengeteg zavaró hülyeség van benne pl. az idétlen zombi tömegek, összeköpködnek, harapdálnak stb. nem lesz semmi bajod (nem változol át...), oké hogy 4 fős coop, de akkor legyen benne kevesebb zombi, legyenek erősebbek, nagyobb tér, lehessen kergetőzni, ne ez a "200 zombi körbeáll és fél percig rotál" játékmenet legyen, mert egyszerűen gagyin néz ki. Remélem lesz valami mod...
A filmekben mindig az a legparásabb hogy menekülni kell, mert ha akár egy is megharap véged, és ezzel a játékmenettel ez a félelmetes hangulat nem jön így át, gyak. semmi nem lesz ha "megfertőznek"...