Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Left 4 Dead

(#1001) D.Orion válasza BalaNce87 (#1000) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

szimplán serverbrowsert használok

Milyen szerver browser-t? Ezeket a hibás és rossz csatlakozásokat a játék server browser-je követi el.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#1002) BalaNce87 válasza D.Orion (#1001) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Akkor nem szóltam, bár ott van az xfire is pl, de két dolgot nem akarok futtatni egy játék miatt. Én úgy csinálom hogy van ugye a config oda beírom hogy openserverbrowser és onnantól kereshetem az összes szervert, gyakorlatilag ez ugyanaz mint a cs-be vagy tf2-be csak ott alapból benne van, itt meg buherálni kell egy kicsit hogy előjöjjön a config.

[ Szerkesztve ]

(#1003) D.Orion válasza BalaNce87 (#1002) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Köszi, kipróbálom.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#1004) Mantaniro

Mantaniro
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Letöltöttem a játékot. Elég volt a szingliből! Multizni szeretnék, csak nem tudom hogyan kezdjek neki. Non-steam on gondolkodom, csak nem tudom hogy, s mint. Valaki aki nem eredetis az elmagyarázná pár szóban hogy tudok online játszani?
köszi

(#1005) Archer válasza Mantaniro (#1004) üzenetére

Archer
(őstag)

Üdv!
Itt senki sem fogja elmagyarázni, hogy warez cuccal hogyan lehet multiban játszani mert tiltják az oldal alapelvei. Amúgy nemrég 2k-ért dobálták a játékot (most ugyan felment 4k-ra de szerintem rövid időn belül úgyis megint leárazzák), nehogy annyit ne érjen már meg.

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#1006) Bence717 válasza Mantaniro (#1004) üzenetére

Bence717
(tag)

vedd meg... 2 ezerért megkapod :)

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Benboy http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Szendwich

(#1007) DaDy0219

DaDy0219
(tag)

Üdv!

Most nézem a steam oldalán, hogy újra lehet rendelni Left 4 Dead 2-Four Pack-ot.
Fejenként 4555HUf-ba kerülne, ha 270 forintjával számolom az eurót.
Valaki szeretne csatlakozni 2-3-4.-nek?

http://dady0219.deviantart.com/

(#1008) DaDy0219

DaDy0219
(tag)

Most már csqak 3000HUF lenne fejenként, akit érdekel, írjon.3 ember kellene

http://dady0219.deviantart.com/

(#1009) Teasüti

Teasüti
(őstag)

Találkozott már vki olyannal, h játszok és szép lassan elsötétül a kép?
Mintha elgyengülne a zseblámpa. De már szinte játszhatattlanul stötét, már csak sziluetteket látni. :(
Aztán egy 5 perc elteltével, vagy egy adott pályaszakaszon "visszakapom" a világosságot.
Vagyis megint normálisan látok, fényes a lámpa, stb.

Ez tuti szoftveres lehet, mert haver gépén is csinálja, pedig totálisan más platform az övé (más win, más vga, stb.). Egész véletlenszerűen, tehát nem ugyanott mindkettőnknek.

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

(#1010) DJ yugi

DJ yugi
(újonc)

Van egy kis problémám a játékkal: Elkezdek online játszani 1-2 percig tudok is, de utána megáll a kép és rázkódik. Ez miért van? Vista-t (32bit) használtam ott is előfordult most win 7-et használok (64bit)

(#1011) fekete laci válasza gamerkiller (#894) üzenetére

fekete laci
(újonc)

én meg amikor belépek fekete a kép most mit tegyek??? :F :F :F

K.M.

(#1012) Brutális eb válasza fekete laci (#1011) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Op rendszer,vga tipusa?
Első körben videókártya driver update.

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#1013) fekete laci válasza Brutális eb (#1012) üzenetére

fekete laci
(újonc)

nemtom

K.M.

(#1014) fekete laci válasza fekete laci (#1013) üzenetére

fekete laci
(újonc)

nemtom miaz a op

K.M.

(#1015) kovsol válasza fekete laci (#1014) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

operációs rendszer

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#1016) Joe/Jordan

Joe/Jordan
(újonc)

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy hogyan lehet új pályákat rakni a single player-hez? Persze ha lehetséges egyáltalán....

(#1017) lavorka válasza Joe/Jordan (#1016) üzenetére

lavorka
(lelkes újonc)

Mért ne lenne lehetséges? [link]

Chuck Norris mikor belép egy szobába nem fényt kapcsolja föl, hanem a sötétséget le...

(#1018) asound

asound
(őstag)

Jó rég írtatok a totyikba. :)

Van valakinek kedve tolni a játékot? Már régóta megvan de csak most vettem elő. Act1 Expert difficultyn tolom a kampányt egyelőre egyedül.

Az élet négy magnál kezdődik.

(#1019) Serpiko válasza asound (#1018) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Juj! Az kemény én experten a fináléig eljutottam bottokkal minden kampányon viszont a végére be kellett hívnom egy havert, hogy meglegyen.

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kina bölcs

(#1020) asound válasza Serpiko (#1019) üzenetére

asound
(őstag)

Durva igen. :) Még csak a metróig jutottam de azt már harmadszor kezdem. Jobb lenne társakkal, a botok sem hülyék de sokszor érzem hogy az MI nem áll a helyzet magaslatán.

(#1021) csana válasza Serpiko (#1019) üzenetére

csana
(senior tag)

Sajna én is egyedül teljesítettem jó részét a küldiknek, de haverokkal tolva valami iszonyatosan jól szórakozik az ember, amellett, hogy könnyebb is haladni. Azokon a visítgatásokon amik mentek ts-en, majdnem befordultam a röhögéstől. :D

(#1022) Serpiko válasza asound (#1020) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Néha hülyék a botok föleg a hilelésssel elkezdi hilelni magát mikor még csak fél alatt van kicsivel az élete. Rosszabb esetben téged kezdel vele basztatni. :DDD

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kina bölcs

(#1023) Serpiko válasza csana (#1021) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Csak haverokkal szoktam tolni csak magam akartam kipróbálni mint tudok egyedül ennyi volt az oka hogy kampányolni kezdtem egyedül. Játszok bejön egy haver mondom neki lácci lépj ki most csak tesztelem magam. Vagy kiléptem és kezdtünk együtt egy új játékot. Eddig 757 órát játszottam a játékkal megjelenés óta megvan.

(#1024) asound válasza Serpiko (#1022) üzenetére

asound
(őstag)

És még mindig aktívan játszol? :)

(#1025) Serpiko válasza asound (#1024) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Már nem játszunk aktívan néha nosztalgiából szoktunk tolni egy kampány ritkán.

(#1026) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Néhány zombis film után megjött a kedvem zombikat lőni. Van még a topicban olyan ember, akinek hasonlóak a szándékai? ;]

(#1027) Scholes9 válasza fpeter07 (#1026) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Szerintem a 2. résszel játszik mindenki.

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#1028) Serpiko válasza fpeter07 (#1026) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem az első rész jobban bejön néha még szoktunk vele nyomulni. :K

(#1029) fpeter07 válasza Serpiko (#1028) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csatlakozhatok? :) Ha nem legfeljebb társulok külföldiekkel.

(#1030) Serpiko válasza fpeter07 (#1029) üzenetére

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Persze! NANÁ! :K :DDD Nekem sz egy sokkal jobban bejön bár mi csak kampányolni szoktunk, de durván. :DDD

(#1031) Bence717

Bence717
(tag)

Nekem lenne. Vegyetek fel steamre bármelyik résszel szívesen játszok. Steamen: eneasos és bence96414 . :))

[ Szerkesztve ]

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Benboy http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Szendwich

(#1032) albert8

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valaki esetleg még tolja?
most vettem meg nemrég, aztán végig kellene tolni :)

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#1033) csilisz válasza albert8 (#1032) üzenetére

csilisz
(kvázi-tag)

Én is most vettem, ha van kedved vegyél fel steamen (szintúgy csilisz vagyok ott is).

[ Szerkesztve ]

(#1034) albert8 válasza csilisz (#1033) üzenetére

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Felvettelek, majd náha tolhatjuk, ha gondolod hétvégente :)

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Left 4 Dead
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.