Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Leadtek belső tévétunerek (kiemelt téma)

(#851) hati válasza bzoley (#850) üzenetére

hati
(őstag)

Nekem a 13-as PVR2-ben hungary a beállítás és minden csatornánál megfelelő a hang. UPC kábelem van.

(#852) bzoley válasza hati (#851) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

De jó, hogy itt vagy. Melyik drivert használod a PVR2000-k!!!hez :)
6115, vagy 6114 (csak hogy tudjam, jó-e az újabb)

Amúgy az előzőt ezért kérdeztem:
Did version 13 work , if country select to Hungary ? and Is ''A'' key work fine ?

[Szerkesztve]

(#853) AMD_ok válasza bzoley (#850) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom, mi a bajod, de válaszoltam a kérdésedre, míg senki más nem (én ezt használom és Hungary beállítással tökéletesen működik - tehát megválaszoltam a kérdésedet). Azért kérdeztem vissza, mert úgy tűnt,mintha még nem használtad volna.

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#854) bzoley válasza AMD_ok (#853) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Ne essél már kétségbe :)
Neked köszi, és csak magyarázatként írtam le, miért tettem fel a kérdést, és megállapítottam, milyen sok válasz érkezett a tiéden kívül.

(#855) AMD_ok válasza bzoley (#854) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Ok nincs harag egyáltalán,csak kicsit elbeszéltünk egymás mellett. :R Egyébként mi ez az A betűs téma? Olvastam végig a topikot, de még nem értem,mit jelent ez?

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#856) bzoley válasza AMD_ok (#855) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Nálunk az általános tévé norma PAL-B. Előfordul egy-két helyen, hogy ettől eltérő PAL-D-be nyomják az adást, ahol a hang egy kis eltéréssel van továbbítva. Pal-B re állítva a programot, leginkább sistergés, vagy némaság formájában vehető észre. Az ''A''-val lehet váltogatni a két norma között. A másik módosítás, hogy a PVR2 frekitáblája a Német és Román táblához lett igazítva, hogy nyugodtan lehessen használni Magyar beállításokkal, ne kelljen trükközni az országokkal, mert eddig a PAL-B sem ment mindig simán.
Na és erre kérdeztem én, hogy vajon a gyakorlatban is működik-e a dolog(kvázi statisztika lett volna megfelelő számú válasz esetén)

(#857) Koczkás

Koczkás
(újonc)

Én ma üzemeltem be az expertemet. nem álitgattam semmit rajta. A dryver most az eredeti nem tudom milyen van fent rajta. Bejön minden adó képpel hangal aránylag normálisan.
A PVR2-t letöltöttem bzoley-től és müxik.
Nekem B betűt ír ki a műsoroknál.
Mit kellene most kipróbálnom?
Van valami kérdés?

(#858) bebar

bebar
(fanatikus tag)

A Chris Tv-n kívűl milyen progi van még?

(#859) Koczkás

Koczkás
(újonc)

Mivel jobb a frissebb dryver mint a régi? Mit tud többet?

(#860) bzoley válasza Koczkás (#859) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Semmit, nálad a lényeg, hogy működik-e rendesen, nemkell-e más országgal trükközni.
Akiknél a fele jó, a másik fele sistergős, azoknál lehet érdekes az ''A''

Az attól függ, hogy mikori driver van a lemezen. A túl régiek eleve más felépítésűek, de azért működnek, csak néhány spéci dolgot nem támogattak. Ha az újabb driver valamelyik előző verziója van a lemezen, akkor könnyen lehet egy hibás verzió(halk hang, stb)
Ebből a legfrissebb verziók használhatóak rendesen.

(#861) AMD_ok válasza bzoley (#856) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Értem mostmár. Ki nem próbáltam,mert nekem tökéletesen működött elsőre is (káártya gépbe, Sb Audigy-val összekötve, driver, PVR2 telepítve, és lön király minden.

[Szerkesztve]

(#862) Koczkás

Koczkás
(újonc)

Akkor kérdezek:
1.Nem történik semmi sem a POP kettősnézetben sem a PIP-ben.
2.Gondolom rossz helyre dugtam a hangnak a madzagját mert van hang, de nem reagál a kezelőpanelon a halkításra. De akkor hová kellene dugni?
3.Lehet valahol a felbontást állítani?
4. Mi az a Cris-TV?
5.Nem lehet elindítani a rádiót mert hiányol egy MFC71.DLL fájlt.

Bocs a sok kérdésért, de azért vagyunk itt sztem.

(#863) bzoley válasza Koczkás (#862) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

1.nem is fog, míg nem indítasz el egy videót. Két tévéadásra ne számíts.
2.jó helyre is dughatta, csak rossz bemenet van kiválsztva a PVR2-ben, kísérletezz vele.
3.nem
4.3rd party tv progi, van néhány hasonló. Miután mind kipróbáltad, jössz vissza panaszkodni, hogy semmi nem működik:)
5. frissítések fönn vannak?

(#864) Koczkás válasza bzoley (#863) üzenetére

Koczkás
(újonc)

Nem tettem fel frissétést. Melyik(ek) kellene?

(#865) bzoley válasza Koczkás (#864) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

XP - SP2, DX9c

(#866) bebar

bebar
(fanatikus tag)

A PVR és PVR2 nem egy ugyanaz?

(#867) bzoley válasza bebar (#866) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Nem[link]

(#868) hati válasza bzoley (#852) üzenetére

hati
(őstag)

A 6115-öst.

Már 2 db. PVR2000 van a gépemben. Így legalább kilőttem egy PVR2 M.V.P. hibát, miszerint nem menti el a két kártyához tartozó felvételi profilt, ha az különböző. Most már nem is kell, hogy különböző legyen. :)

(#869) bebar válasza bzoley (#867) üzenetére

bebar
(fanatikus tag)

Köszi!

És ezt le lehet tölteni valahonnan?

(#870) hati

hati
(őstag)

Bug a PVR2 13-ban. Ha két egyforma tv kari van a gépben, akkor a wizardban nem lehet váltani, hogy melyik érzékelőtől vegye a jeleket. Hiába állítom át, hogy a 2-es kariről vegye a jelet, OK után, ismét megnyiva látszik, hogy nem mentette el.
Amig két különböző kari volt a gépben, addig ezzel nem volt hiba.

(#871) bebar

bebar
(fanatikus tag)

A PIP egyébként hogyan használható?
Arra még nem jöttem rá..

(#872) brd válasza bebar (#871) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Úgy, hogy vagy megnyitsz a TV mellé egy videoállományt, vagy pedig Timeshiftelsz. Máshogy nem, mert a kártyán csak egy tuner van, így egyszerre csak egy adót tud megmutatni.

One trend a day keeps the doctor away

(#873) akox válasza bzoley (#850) üzenetére

akox
(újonc)

''akox
Óra mellett nincs ott Leadtek ikonja? Egyáltalán mit csináltál pontosan?
SP2 mindenhova ajánlott.''

Sajnos nincs ott,és a programok között se.
Az eszközkezelőben viszont a telepítés után ott van a :WDM crossbar,a WDM video capture és a WDM TV tuner.
- Letöltöttem a driver ét a drivers.hu-ról,kicsomagoltam,majd elindítottam a hardver hozzáadása varázslót.Fölismeri egyből,telepíti is a drivereket,majd kiírja hogy az eszköz használatra kész .Viszont alúl a tálcán nem jelenik meg a kártya ikonja,ahonnan elindíthatnám a progiját.Próbáltam átrakni a kártyát másik slotba,de ugyanezt csinálja.A kártya föltelepül,viszont az indítóikon sehol nincs.

(#874) hati válasza akox (#873) üzenetére

hati
(őstag)

Ha jól értem, Te csak a drivert raktad fel? Ha igen, akkor nem ártana, ha egy TV néző programot is telepítenél, pl. a PVR2-t.

(#875) bzoley válasza hati (#874) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Na igen, erre jutottam én is :)

A bug nem a PVR2-ben, hanem awizard-ban van. Én simán átdugtam a kábelt a másik tunerbe :D

[Szerkesztve]

(#876) akox válasza bzoley (#875) üzenetére

akox
(újonc)

UHHHHH!!!

Köszi szépen srácok !
Bocs, de elég beginner vagyok a tuner kártyák terén,azt hittem hogy ezt már alapból tartalmazza a driver.Királyság,mégegyszer köszi.

(#877) hati válasza bzoley (#875) üzenetére

hati
(őstag)

Mivel a wizard a PVR2 része, ezért nem tettem különbséget.
Én is ezt csináltam, csak jobb lenne, ha szoftverből lehetne állítani, mert nekem az egyik érzékelő át van vezetve egy másik szobába, ahol a TV van, és hol onnan, hol innen a szgép mellől szeretném irányítani a gépet.

Lszi értesítsd erről a fejlesztőket.

(#878) k_petya válasza Balinov (#842) üzenetére

k_petya
(újonc)

Olvasd vissze miért panaszkodom!

A PVR2 a PicVideo codec-cel rosszul rögzit, míg a PVR1 jól.

(#879) bebar

bebar
(fanatikus tag)

Én a 2.0.2.13-as töltöttem le, de ennek a TXT-je teljes képernyő módban nem látszik..

(#880) copperhead

copperhead
(fanatikus tag)

Szerintetek mitől lehet az,hogy a PVR2 telepítése óta,néhány webes videónak TV2,HírTV,Naptv,nincsen hangja?A YouTube,Videa,VideoBombnak viszont van.Valami Media Player hiba lehet,11-t is felraktam,de semmi változás.Egy kis érdekesség,a Net Transport (NetXfer) Sniffer funkciójával,szinte bármilyen videó letölthető,csak a TV2-ről nem megy.

(#881) daa-raa válasza bebar (#879) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

F11, legalábbis elméletileg. Ez a mix mód, a teljes képernyő meg F9.

[Szerkesztve]

Si vis pacem, para bellum.

(#882) tellvilmos

tellvilmos
(újonc)

Hali!
A 843-as hozzászólásra nincs véletlenül megoldásotok, ötletetek? Miért bírálja felül a kártya a hangbeállításokat? :F

(#883) Koczkás

Koczkás
(újonc)

Sziasztok!

Nem tudjátok, sorba lehet rakni valahogy az adókat a PVR-2-ben?

(#884) bzoley válasza Koczkás (#883) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Fogd és vidd.

(#885) dvdbackuper

dvdbackuper
(senior tag)

a PVR2 még mindig beta?

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#886) daa-raa válasza dvdbackuper (#885) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Leadtek-nél nincs igazán különbség retail és beta között. Folyamatos a fejlesztés, időnként egy beta-t megjelölnek retail-ként. Maga a program sosem nevezi magát beta-nak. Lehet használni nyugodtan.

(#887) atos30

atos30
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

sziasztok ! van egy olyan kis problémám, hogy amikor kikapcsolom a pvr2-őt akkor feljön egy kis ablak: DVBTAP.exe-Alkalmazáshiba
A''0x7c911e58''címen található utasítás a ''0x00000000''memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read''.
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.

Most telepítettem ujra a gépet. tökéletesen működik még a felvételem is meg minden, csak ez zavar.Gyanítom ,hogy valamit kihagytam a telepítéskor.Bár úgy tűnik mintha memóriahiba lenne.Egy memtest-et még ma lefuttatok.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#888) Balinov válasza k_petya (#878) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

igazad van,sorry,lusta voltam visszaolvasni. így már érthető.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#889) atos30 válasza atos30 (#887) üzenetére

atos30
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

még egy kis probléma: letöltöttem az új drivert Leadtek XP WHQL driver 4.0.107.3210 (October 18, 2006), de ezt most hogy kell telepítenem?kicsomagoltam , de fogalmam sincs mit kezdjek vele.gondolom valamelyik cat vagy sys fileval kellene valamit csinálnom.Lehet ,hogy emiatt az újjab driver hiánya miatt írja ki azt a hibaüzit?

(#890) partymaci

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

sziasztok kellene egy kis help,
felraktam a Global kartyahoz a drivert (4.0.107.3210) meg a progit (WinFastPVR2_setup_2.0.2.13) minden oke csak a hangerőszabalyzással van gondom meg az FM móddal. A FM módba váltáskor kiírja hogy nem indítja el mert MFC71.DLL-t mert nem találja, +hogy rakjam fel ujra az alkalmazást, lehet hogy az megoldja a problémát.

A hangerőszabályzó meg onmagában műkodik csak osszevan kapcsolva a Speakers eszközzel, és csak abban az intervallumban mozog amiben a speakers hangereje van. Ezert csak akkor növelheteő a hangerő ha manuálisan a speakers-t állítom vagy a hangfalon növelem. => a taviranyítóval nem megy
valami megoldas van ezekre?
ja es Vistát hasznalok jelenleg

Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!

(#891) partymaci válasza atos30 (#889) üzenetére

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

először is szedd le a korabbi drivereket. Ezekutan a windóz felajanlja hogy uj hardver van a gepedben es installni kene hozza a drivert. No innentől meg mar kitudod valasztani hogy te akarod kivalasztani a sajat drivered könyvtarat. Meg hasznald hozza ezt a szoftvert WinFastPVR2_setup_2.0.2.13 ... tovabbi info http://bzoley.uw.hu/

(#892) bzoley válasza partymaci (#890) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Vista alatt már ez is nagy szó:)
De próbáld ki ezt a driver-t(előzőt szedd le):[link]

(#893) copperhead válasza partymaci (#890) üzenetére

copperhead
(fanatikus tag)

Nekem is volt ilyen MFC71.DLL problémám.2.0.2.12 visszaállítása megoldotta.
Beállításoknál a ''külsőt'' kell választani,gondolom az AUX csatlakozás miatt,és már megy is a távirányítós hangerőszabályozás.Valaki az én problémámra #880, nem tudná a megoldást?

(#894) daa-raa válasza copperhead (#893) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Hogy mit kell választani, az hangártyafüggő. Nálam pl CD Audio. De Vista alatt minden más.

(#895) partymaci válasza daa-raa (#894) üzenetére

partymaci
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Analóg audió eszköz:
Microphone (Realtek AC'97 Audio)
Line in (Realtek AC'97 Audio)

Keverő eszköz lejátszás:
Speakers (Realtek AC'97 Audio)

Audió vezerlés:
CDAudio
Volume

Ezeket lehet valasztani de eddig még nemsikerult beallitani hogy jó legyen.

(#896) daa-raa válasza partymaci (#895) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nem Te vagy az egyetlen, én is szívtam vele. Kicsit át kell építeni a drivert és a PVR2-t, ha már a MS átépítette a Vista hangrendszerét gyakorlatilag teljesen.

(#897) copperhead válasza copperhead (#880) üzenetére

copperhead
(fanatikus tag)

Töröltem a SUPER ©-t,és már működik minden. :))

(#898) atos30

atos30
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

sziasztok! a 887# -re valaki tud megoldást? Már mindenből felraktam a legujjabb verziót és előtte szabájosan leszedtem a régebbi driver-eket meg mindent .Minden működik, jó a memóriám is, csak ez a ki....ott hibajelzés idegesít.

(#899) bzoley

bzoley
(PH! kedvence)

Nah, úgy látom a PVR2 nagyjából Vista-barát lett.
A changelog webarchivum formában letölthető innen:[link]

(#900) Miért ???

Miért ???
(újonc)

Sziasztok, tud nekem valaki segiteni ?

Adva van egy P5B Delux, Core 2 duo 6300, EN7300LE,LeadtekDV2000 TV Tuner, XP Profesional x64 jogtiszta
Nem tudom instalálni a Delux DLV-B01 webkamerát és a TV Tunert, kompatibilitási problemat emleget. Mintha a XP Profesional x64 nemlatna ezeket.
Hogy lehet ez? Előtte egy szimpla XP-vel siman elindult

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  Leadtek belső tévétunerek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.