Nekem a 13-as PVR2-ben hungary a beállítás és minden csatornánál megfelelő a hang. UPC kábelem van.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
bzoley
(PH! kedvence)
De jó, hogy itt vagy. Melyik drivert használod a PVR2000-k!!!hez 
6115, vagy 6114 (csak hogy tudjam, jó-e az újabb)
Amúgy az előzőt ezért kérdeztem:
Did version 13 work , if country select to Hungary ? and Is ''A'' key work fine ?
[Szerkesztve]
Nem tudom, mi a bajod, de válaszoltam a kérdésedre, míg senki más nem (én ezt használom és Hungary beállítással tökéletesen működik - tehát megválaszoltam a kérdésedet). Azért kérdeztem vissza, mert úgy tűnt,mintha még nem használtad volna.
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

bzoley
(PH! kedvence)
Ne essél már kétségbe 
Neked köszi, és csak magyarázatként írtam le, miért tettem fel a kérdést, és megállapítottam, milyen sok válasz érkezett a tiéden kívül.
Ok nincs harag egyáltalán,csak kicsit elbeszéltünk egymás mellett.
Egyébként mi ez az A betűs téma? Olvastam végig a topikot, de még nem értem,mit jelent ez?
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

bzoley
(PH! kedvence)
Nálunk az általános tévé norma PAL-B. Előfordul egy-két helyen, hogy ettől eltérő PAL-D-be nyomják az adást, ahol a hang egy kis eltéréssel van továbbítva. Pal-B re állítva a programot, leginkább sistergés, vagy némaság formájában vehető észre. Az ''A''-val lehet váltogatni a két norma között. A másik módosítás, hogy a PVR2 frekitáblája a Német és Román táblához lett igazítva, hogy nyugodtan lehessen használni Magyar beállításokkal, ne kelljen trükközni az országokkal, mert eddig a PAL-B sem ment mindig simán.
Na és erre kérdeztem én, hogy vajon a gyakorlatban is működik-e a dolog(kvázi statisztika lett volna megfelelő számú válasz esetén)

Koczkás
(újonc)
Én ma üzemeltem be az expertemet. nem álitgattam semmit rajta. A dryver most az eredeti nem tudom milyen van fent rajta. Bejön minden adó képpel hangal aránylag normálisan.
A PVR2-t letöltöttem bzoley-től és müxik.
Nekem B betűt ír ki a műsoroknál.
Mit kellene most kipróbálnom?
Van valami kérdés?

bebar
(fanatikus tag)
A Chris Tv-n kívűl milyen progi van még?

Koczkás
(újonc)
Mivel jobb a frissebb dryver mint a régi? Mit tud többet?

bzoley
(PH! kedvence)
Semmit, nálad a lényeg, hogy működik-e rendesen, nemkell-e más országgal trükközni.
Akiknél a fele jó, a másik fele sistergős, azoknál lehet érdekes az ''A''
Az attól függ, hogy mikori driver van a lemezen. A túl régiek eleve más felépítésűek, de azért működnek, csak néhány spéci dolgot nem támogattak. Ha az újabb driver valamelyik előző verziója van a lemezen, akkor könnyen lehet egy hibás verzió(halk hang, stb)
Ebből a legfrissebb verziók használhatóak rendesen.
Értem mostmár. Ki nem próbáltam,mert nekem tökéletesen működött elsőre is (káártya gépbe, Sb Audigy-val összekötve, driver, PVR2 telepítve, és lön király minden.
[Szerkesztve]

Koczkás
(újonc)
Akkor kérdezek:
1.Nem történik semmi sem a POP kettősnézetben sem a PIP-ben.
2.Gondolom rossz helyre dugtam a hangnak a madzagját mert van hang, de nem reagál a kezelőpanelon a halkításra. De akkor hová kellene dugni?
3.Lehet valahol a felbontást állítani?
4. Mi az a Cris-TV?
5.Nem lehet elindítani a rádiót mert hiányol egy MFC71.DLL fájlt.
Bocs a sok kérdésért, de azért vagyunk itt sztem.

bzoley
(PH! kedvence)
1.nem is fog, míg nem indítasz el egy videót. Két tévéadásra ne számíts.
2.jó helyre is dughatta, csak rossz bemenet van kiválsztva a PVR2-ben, kísérletezz vele.
3.nem
4.3rd party tv progi, van néhány hasonló. Miután mind kipróbáltad, jössz vissza panaszkodni, hogy semmi nem működik
5. frissítések fönn vannak?

Koczkás
(újonc)
Nem tettem fel frissétést. Melyik(ek) kellene?

bzoley
(PH! kedvence)
XP - SP2, DX9c

bzoley
(PH! kedvence)
Nem[link]

hati
(őstag)
A 6115-öst.
Már 2 db. PVR2000 van a gépemben. Így legalább kilőttem egy PVR2 M.V.P. hibát, miszerint nem menti el a két kártyához tartozó felvételi profilt, ha az különböző. Most már nem is kell, hogy különböző legyen. 

bebar
(fanatikus tag)
Köszi!
És ezt le lehet tölteni valahonnan?

hati
(őstag)
Bug a PVR2 13-ban. Ha két egyforma tv kari van a gépben, akkor a wizardban nem lehet váltani, hogy melyik érzékelőtől vegye a jeleket. Hiába állítom át, hogy a 2-es kariről vegye a jelet, OK után, ismét megnyiva látszik, hogy nem mentette el.
Amig két különböző kari volt a gépben, addig ezzel nem volt hiba.

bebar
(fanatikus tag)
A PIP egyébként hogyan használható?
Arra még nem jöttem rá..

brd
(PH! kedvence)
Úgy, hogy vagy megnyitsz a TV mellé egy videoállományt, vagy pedig Timeshiftelsz. Máshogy nem, mert a kártyán csak egy tuner van, így egyszerre csak egy adót tud megmutatni.
One trend a day keeps the doctor away

akox
(újonc)
''akox
Óra mellett nincs ott Leadtek ikonja? Egyáltalán mit csináltál pontosan?
SP2 mindenhova ajánlott.''
Sajnos nincs ott,és a programok között se.
Az eszközkezelőben viszont a telepítés után ott van a
DM crossbar,a WDM video capture és a WDM TV tuner.
- Letöltöttem a driver ét a drivers.hu-ról,kicsomagoltam,majd elindítottam a hardver hozzáadása varázslót.Fölismeri egyből,telepíti is a drivereket,majd kiírja hogy az eszköz használatra kész .Viszont alúl a tálcán nem jelenik meg a kártya ikonja,ahonnan elindíthatnám a progiját.Próbáltam átrakni a kártyát másik slotba,de ugyanezt csinálja.A kártya föltelepül,viszont az indítóikon sehol nincs.

hati
(őstag)
Ha jól értem, Te csak a drivert raktad fel? Ha igen, akkor nem ártana, ha egy TV néző programot is telepítenél, pl. a PVR2-t.

bzoley
(PH! kedvence)
Na igen, erre jutottam én is 
A bug nem a PVR2-ben, hanem awizard-ban van. Én simán átdugtam a kábelt a másik tunerbe 
[Szerkesztve]

akox
(újonc)
UHHHHH!!!
Köszi szépen srácok !
Bocs, de elég beginner vagyok a tuner kártyák terén,azt hittem hogy ezt már alapból tartalmazza a driver.Királyság,mégegyszer köszi.

hati
(őstag)
Mivel a wizard a PVR2 része, ezért nem tettem különbséget.
Én is ezt csináltam, csak jobb lenne, ha szoftverből lehetne állítani, mert nekem az egyik érzékelő át van vezetve egy másik szobába, ahol a TV van, és hol onnan, hol innen a szgép mellől szeretném irányítani a gépet.
Lszi értesítsd erről a fejlesztőket.

k_petya
(újonc)
Olvasd vissze miért panaszkodom!
A PVR2 a PicVideo codec-cel rosszul rögzit, míg a PVR1 jól.

bebar
(fanatikus tag)
Én a 2.0.2.13-as töltöttem le, de ennek a TXT-je teljes képernyő módban nem látszik..

copperhead
(fanatikus tag)
Szerintetek mitől lehet az,hogy a PVR2 telepítése óta,néhány webes videónak TV2,HírTV,Naptv,nincsen hangja?A YouTube,Videa,VideoBombnak viszont van.Valami Media Player hiba lehet,11-t is felraktam,de semmi változás.Egy kis érdekesség,a Net Transport (NetXfer) Sniffer funkciójával,szinte bármilyen videó letölthető,csak a TV2-ről nem megy.

daa-raa
(MODERÁTOR)
F11, legalábbis elméletileg. Ez a mix mód, a teljes képernyő meg F9.
[Szerkesztve]
Si vis pacem, para bellum.

tellvilmos
(újonc)
Hali!
A 843-as hozzászólásra nincs véletlenül megoldásotok, ötletetek? Miért bírálja felül a kártya a hangbeállításokat? 

Koczkás
(újonc)
Sziasztok!
Nem tudjátok, sorba lehet rakni valahogy az adókat a PVR-2-ben?

bzoley
(PH! kedvence)
Fogd és vidd.

dvdbackuper
(senior tag)
a PVR2 még mindig beta?
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

daa-raa
(MODERÁTOR)
Leadtek-nél nincs igazán különbség retail és beta között. Folyamatos a fejlesztés, időnként egy beta-t megjelölnek retail-ként. Maga a program sosem nevezi magát beta-nak. Lehet használni nyugodtan.
sziasztok ! van egy olyan kis problémám, hogy amikor kikapcsolom a pvr2-őt akkor feljön egy kis ablak: DVBTAP.exe-Alkalmazáshiba
A''0x7c911e58''címen található utasítás a ''0x00000000''memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read''.
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Most telepítettem ujra a gépet. tökéletesen működik még a felvételem is meg minden, csak ez zavar.Gyanítom ,hogy valamit kihagytam a telepítéskor.Bár úgy tűnik mintha memóriahiba lenne.Egy memtest-et még ma lefuttatok.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
igazad van,sorry,lusta voltam visszaolvasni. így már érthető.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
még egy kis probléma: letöltöttem az új drivert Leadtek XP WHQL driver 4.0.107.3210 (October 18, 2006), de ezt most hogy kell telepítenem?kicsomagoltam , de fogalmam sincs mit kezdjek vele.gondolom valamelyik cat vagy sys fileval kellene valamit csinálnom.Lehet ,hogy emiatt az újjab driver hiánya miatt írja ki azt a hibaüzit?
sziasztok kellene egy kis help,
felraktam a Global kartyahoz a drivert (4.0.107.3210) meg a progit (WinFastPVR2_setup_2.0.2.13) minden oke csak a hangerőszabalyzással van gondom meg az FM móddal. A FM módba váltáskor kiírja hogy nem indítja el mert MFC71.DLL-t mert nem találja, +hogy rakjam fel ujra az alkalmazást, lehet hogy az megoldja a problémát.
A hangerőszabályzó meg onmagában műkodik csak osszevan kapcsolva a Speakers eszközzel, és csak abban az intervallumban mozog amiben a speakers hangereje van. Ezert csak akkor növelheteő a hangerő ha manuálisan a speakers-t állítom vagy a hangfalon növelem. => a taviranyítóval nem megy
valami megoldas van ezekre?
ja es Vistát hasznalok jelenleg
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
először is szedd le a korabbi drivereket. Ezekutan a windóz felajanlja hogy uj hardver van a gepedben es installni kene hozza a drivert. No innentől meg mar kitudod valasztani hogy te akarod kivalasztani a sajat drivered könyvtarat. Meg hasznald hozza ezt a szoftvert WinFastPVR2_setup_2.0.2.13 ... tovabbi info http://bzoley.uw.hu/

bzoley
(PH! kedvence)
Vista alatt már ez is nagy szó
De próbáld ki ezt a driver-t(előzőt szedd le):[link]

copperhead
(fanatikus tag)
Nekem is volt ilyen MFC71.DLL problémám.2.0.2.12 visszaállítása megoldotta.
Beállításoknál a ''külsőt'' kell választani,gondolom az AUX csatlakozás miatt,és már megy is a távirányítós hangerőszabályozás.Valaki az én problémámra #880, nem tudná a megoldást?

daa-raa
(MODERÁTOR)
Hogy mit kell választani, az hangártyafüggő. Nálam pl CD Audio. De Vista alatt minden más.
Analóg audió eszköz:
Microphone (Realtek AC'97 Audio)
Line in (Realtek AC'97 Audio)
Keverő eszköz lejátszás:
Speakers (Realtek AC'97 Audio)
Audió vezerlés:
CDAudio
Volume
Ezeket lehet valasztani de eddig még nemsikerult beallitani hogy jó legyen.

daa-raa
(MODERÁTOR)
Nem Te vagy az egyetlen, én is szívtam vele. Kicsit át kell építeni a drivert és a PVR2-t, ha már a MS átépítette a Vista hangrendszerét gyakorlatilag teljesen.
(#897) copperhead válasza copperhead (#880) üzenetére

copperhead
(fanatikus tag)
Töröltem a SUPER ©-t,és már működik minden. 
sziasztok! a 887# -re valaki tud megoldást? Már mindenből felraktam a legujjabb verziót és előtte szabájosan leszedtem a régebbi driver-eket meg mindent .Minden működik, jó a memóriám is, csak ez a ki....ott hibajelzés idegesít.

bzoley
(PH! kedvence)
Nah, úgy látom a PVR2 nagyjából Vista-barát lett.
A changelog webarchivum formában letölthető innen:[link]

Miért ???
(újonc)
Sziasztok, tud nekem valaki segiteni ?
Adva van egy P5B Delux, Core 2 duo 6300, EN7300LE,LeadtekDV2000 TV Tuner, XP Profesional x64 jogtiszta
Nem tudom instalálni a Delux DLV-B01 webkamerát és a TV Tunert, kompatibilitási problemat emleget. Mintha a XP Profesional x64 nemlatna ezeket.
Hogy lehet ez? Előtte egy szimpla XP-vel siman elindult