Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz bzoley #6566 üzenetére

    Már bocs, de nekem a mentés nem elég, szerkesztenem is kellene a felvett anyagot, szóval legalább MPG2 konverter kellene, de méginkább egy .ts-t hasznáni képes szerkesztő. Sorolom a hibákat:

    1. MPG stream-nél azért volt kavarodás, mert csak a "minden jel rögzítését" lehetett "kiválasztani". Kínomban (mást nem tudtam tenni) átállítottam transport stream-re, ott már meg lehetett adni a "csak adott csatornát", majd visszaállítottam MPG stream-re, és láss csodát, ott maradt a "csak adott csatorna", és tényleg azt veszi fel! Bravo, Leadtek!!!

    2. Le csak a PVR2 játssza hanggal a felvett műsort, de nem lehet közben kikapcsolni a TV-t, külön ablakban megy a videó, ráadásul sokkal halkabb, ergo az élvezeti értéke ZERO. Normálisan tehát lejátszhatatlan.

    3. 3 féle programot is letöltöttem, egyik szarabb, mint a másik, közös tulajdonságuk, hogy a Tuner-nek még a kereséséig sem jutnak el.

    4. MPC-HC hibával elszáll, ha lejátszani akarom a felvett műsort, a PxDVR2-re pedig nem tud felcsatlakozni.

    5. Szerkeszteni és hanggal normálisan lejátszani még mindig nem tudok semmivel. Legfrissebb codec csomagot és x64 komponenseket feltelepítve sem javult a helyzet.

    6. A normális digiTV kezeléshez (kérdőjelek helyett feliratok) fel kellett tennem a legújabb meghajtót és PVR2-t (amelyek a hivatalos oldalon vannak), amelyekkel nem lehet normálisan felvenni analóg módban, ha hardveres előnézetet használok, anélkül viszont halk a hang, viszont legalább csúszást nem észleltem (még, mert nem volt időm sokáig nézni).

    7. Media Centerben tudok felvenni, de szerkeszteni a felvételt nem, ráadásul irdatlan nagy fájlokat (WTV) csinál, néhány mp. 500MB lett. Vmi PlayReady szoftvert is keres, azt honnan tudom leszedni (az, hogy önmagát frissítse, kizárt)? Nero Vision használhatatlan továbbra is.

    8. Hardveres gyorsítást kikapcsolva is lefagy, elég párszor csatornát váltani.

    Konklúzió: Még mindig egy kupac szarnak tűnik az egész. Leadtek-et beskáláztam az AMD driverek és szoftverek ALÁ.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!