Csőtök! Az én új Samsung 32 B530-asom is van service csatlakozó, az USB nem?
Pedig a Samu honlap azt írta ezen nincs... Ezt is lehet vhogy videó lejátszásra okosítani, nem tudjátok?
ҳ̸Ҳ̸ҳ ELADÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k
Csőtök! Az én új Samsung 32 B530-asom is van service csatlakozó, az USB nem?
Pedig a Samu honlap azt írta ezen nincs... Ezt is lehet vhogy videó lejátszásra okosítani, nem tudjátok?

Annyit simán megért, ma már 90k az ára.
.::www.megadanceradio.hu::.
Az meg sok erte, annyiert mar vannak 32"-esek is.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Jaja, annyit nem ér már, 70 volt a reális 

Akkor egy helyről rendeltük
. Nagyobb baj viszont, hogy típushibáról van szó, a Samsung szervizek (+ ügyfélszolg kp.) egyenlőre nem tudnak semmit a dologról, javításról meg pláne. Hiába cserélsz másikra ue. lesz a probléma. Arra meg befizetek, hogy visszaadják neked a pénzt. Én nem tudom mitévő legyek, ha erőltetem a cserét nem vagyok előrébb, javítani meg nem biztos hogy tudják....

HÁT..jó érzés..
Boldog tulajdonosa lettem SAMSUNG 46" C650 készüléknek!
Nem vagyok elájulva a Digi tévé digitális adásától szerintem meg invitálom őket hogy nézzék meg a kábelt (sok helyen halottam hogy új kábeleket huztak ki és nem a régire kötöttek rá)
Filmet nézni így FULL HD-n és fölég ekkorában 46" hát a legmerészebb képzeletemben sem gondoltam volna hogy valami ennyire szép tud lenni (én láttam az Avatart 3D imax moziban de így full hd-n majd el sírtam magamat a gyönyörtől
Felkonvertálós dvd lejátszóm van és össze raktam hdmi-vel a tévével ez a szó-szó kategória
Maga az igazi képessége a tévének szerintem a FULL HD-s filmek! és mekkora különbségek vannak te jó isten..
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Használd egészséggel!
Igaz nekem kis tévém van hozzád képest, de mióta megvan még a rossz filmek is jók 
Persze ekkora kijelzőn már a divx-ek egy része...hmm, de abból is van jó minőségű szerencsére.

THX
igen most már figyelni kell hogy milyen rip mivel van külön multimédiás lejátszóm az meg nem igazán szab határokat a lejátszás terén!
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Multis lejátszóm nincs, nekem PC-re van kötve HDMI-vel.
Arra viszont hamar rájöttem, hogy monitornak nem használható egy ekkora kijelző, arról nem beszélve, hogy egy átlagos 17-24" TFT sokkal kevesebbet fogyaszt normál üzemben, már akinek persze az számít.
"Felkonvertálós dvd lejátszóm "
ez mit jelent?

Úgy néz ki kipottyant a Philips, mert a falon volt a régi TV-m és ehhez más fali cucc való. Azt nem akarok cserélni. Új lyukak stb...
Akkor lehet a Samsung marad. Gondolom az szabvályos. Samsung 42-esből melyik lenne az igazi, ami MKV-t is lejátszik? Létezik olyan, amin optikai kimenet van és az erősítőnek hagyná, hogy tegye a dolgát DTS ügyben?
ShellKretor: Szerintem az upscale-re gondol....
[ Szerkesztve ]
Gyűrűk ura díszdobos rendezői változat | Indiana Jones díszdobozos eladók
Azt, hogy a DVD lejatszoban tud olyat, hogy a DVD 720x576-as kepet atmeretezi 1920x1080-ra. Sokat mondjuk nem szamit, mert ezt a mutatvanyt amugy barmelyik TV is elo tudja adni - az atmeretezeshez hasznalt algoritmusban lehetnek aprobb kulonbsegek, de a C650-ben valoszinuleg teljesen korrekt cucc van.
"Úgy néz ki kipottyant a Philips, mert a falon volt a régi TV-m és ehhez más fali cucc való."
Biztos? A TV-ken tok szabvanyos lyukak vannak a felfogatashoz.

720p,1080i és 1080p-re skálázza fel a dvd lemez tartalmát,és azt küldi ki HDMI vagy komponens kimenetre, ami eredetileg 480i vagy 576i lett volna.
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

Háááát nemtom.... néztem a hátlapot és egész máshol voltak... azért még utánaolvasok.
Ez az MKV-s dolog amúgy milyen típusoknál működhet? Létezik olyan TV, amin optikai kimenet van?
Sajna az erősítőmön még nincs HDMI 

Ha a leendő philipsed VESA szerint van elökészitve és Samsungod is az volt,akkor nyugodtan mehet akár bármi másik tévé.Ez a használatiban és a speckóban is benne van.
Bocsi,dabadab megelözött.
[ Szerkesztve ]
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

Megnézem melyik milyen. Bár még nemtom, viszi-e a philips az MKV-t...
Ez is szimpatikus: Samsung LE40C650L1W
A régi VESA 600 x 400 volt. A philips 400 x 400. Akkor ez lehet, hogy nem nyert... 
Már nem emlékszem milyen van otthon a falon...
[ Szerkesztve ]

Üdvözöljük egy új világban ! Mert ez tényleg az. 

ez szerintem erős szó hogy felkonvertálás!
Pioneer 610 dvd lejátszó-n már van HDMI kimenet és a menüjében betudod álltani hogy milyen legyen a kimeneti jel jelen esetben 1920*1080p

hogy új világ inkább dimenzió

Azért még van itt egy nagyon fontos dolog...
TI kedves fórum társak akik ide be írogatók elmondjátok azt hogy kinek milyen van és milyenek a tapasztalatai ezek segítenek másoknak dönteni/meggyőzni vagy éppen lebeszélni...
mint ahogy most volt az én esetemben 6-7 hónap olvasgatás link nézés és döntés hozatal valamiben és vakjuk be nagyon nem mindegy ha valamiért pénzt adunk azért mit kapunk
és így eset a választás erre a tévére és ebben benne van a ti véleményetek és vélekedésetek is!

[ Szerkesztve ]
Mi a 1080i és mi a 1080p? Utóbbi az 1440x1080, az "i" pedig a Full HD?
Mi a helyzet azokkal a DVD-kel amelyeken vmi szélesvásznú film van, Az milyen felbontás? az gondolom nem 4:3-as, vagy az a 480i? Kezdek belekeveredni
Nem, az i az interlace-elt a p meg a progressziv.

Az 1080p az 1920x1080 felbontás progressziv képfrissítéssel. Az 1080i pedig ugyanaz a felbontás, de csak interlaced frissítéssel, azaz félképeket frissít minden órajelre.
A progresszív mód szebb képet ad, és a Full HD is csak arra írható rá, ami ismeri az 1080p-t.
Az 1080i-t a legtöbb HD ready cucc is kezeli. és leskálázza 720 sorra.
A DVD-ken pedig az esetek nagy többségében 16:9 letterbox kép szokott lenni, azaz az eredeti 2.35:1 képarányos mozifilm kiegészítve alul-felül fekete csíkokkal kb. 16:9 képarányra.
Ezt általában a dobozon is jelölik kis kockával, aminek alul felül van egy sávja és beleírják az 1.85:1-et, fölé pedig a 16:9-et. És a DVD normál képfelbontása 480 soros valóban. Ezt kell felskálázni a lejátszó eszköznek a TV felbontásához, vagy maga a TV skálázza fel a kapott jelet a megjelenítő panel felbontására.
By(e) Tothbe

Grat. a tv-hez!
Először én is ilyenben gondolkodtam,de végül philips lett a vége!
Hát igen,különbségek vannak rendesen.
Nekem előtte egy samsung le40A551-m volt,full hd meg minden szép és jó volt,semmi probléma nem volt vele,de mikor megvettem a philipset én is úgy éreztem mint Te!
Ég és föld a különbség mindenben sd ktv,hd film,xbox360!
Ha privátba kereslek nem véletlenül teszem,illik rá válaszolni,ha nem válaszolsz,akkor hogy akarsz bármit eladni,megvenni??

a 72cm Thomson után gondolhatod mekkora változás volt!
Én most a digitális adás minőségével nem vagyok kibékülve és hívtam is Digit hogy nézzék meg!

A kedvedért nem fognak változtatni a kódolási szokásaikon hidd el fölösleges... 

az a böki hogy láttam már a Diginek a digitális adását szintén digitális tévén na az enyém nem ilyen majd jön a kábel Jani és kiméri megnézi vagy valami ![;]](/dl/s/v1.gif)

Diginek a digitális adása se egy álom. Sokkal rosszabb mint az UPC például.

Sok mindent nem fog tenni kábel Jani sem 
Meglesi a jelerősséget és megy is valószínűleg tovább.
DigiTV digitális adására igen sok a panasz.

tudom hogy nem kell várni a csodát de mint tudjuk a lepény hal meg utoljára

üdv
amatőr vagyok a témában,ezért bocs,ha nagyon hülye a kérdésem:
tegnap meglett a samu b530-as tv 
analog+digitális csatornakeresést indítottam el,tehát nem a síma analogot és nem is a digitálisat külön-külön.
digi kábeltévém van 17 adóval.
erre a tv talált még hozzá 10-et 
a beépített tv-tuner "dolgozik" talán?de digitális vevőantenna nélkül hogyan fogta volna be a jelet? 
pl :vox,digi sport hd,német rtl stb

Mi a problémád az adással? Nem elég éles a kép, vagy esetleg kockásodik.
Nálam Vidanet-nél a kép nagyon szép. (lenne) ha időnként nem kockásodna.
Oszd meg velünk az infót légyszíves, hogy az öndiagnosztika menübe milyen jelinformációt ír a TV.
Nekem (40C650) a bithibaarány 1-5 között mozog , a jelerősség pedig 62-67.
Állítólag a C széria kisebb számokat ír ki mint a B (egy helyen ellenőriztem, ott a B7000-es 100 jelerősséget írt a enyém pedig 65-öt. Bithiba az kb. ugyan annyi volt.
UI: Az antennások rajtam nem segítettek, mondván a házban minden rendben van a hiba nem rájuk tartozik.
A decibelen kívül semmit nem mértek! 
Köszi!
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Max 140eért milyen tévét ajánlotok? 42es kéne, és fullhd 

Philips nem tud MKV-t szóval akkor ő nem játékos.
C6000 lenne az igazi!

át olyan kása a kép illetve nem éles és néhol szemcsés..!
na gyorsan megnéztem..
Freki. 77.0000 Hz
Bithibaarány:.1-4 között ugrál
Jelerősség.. 67

Talán az LG 42LF2510
Expresszen, Vaterán újak vannak ebből 125k-ért.
Ugye nem a VB-re? 
Oda nem ártana a 100Hz-es tech.

Amennyiben neten rendelted, 8 napon belül bármiféle indok nélkül elállhatsz az ügylettől. A visszaszállítás költségét bukod be, a vételár visszajár.

Hát azért sportot is néznék rajta
LH3000 az jónak tűnik, csak nem tudom, hogy milyen a képe analóg adásnál:/ az még pont benne lenne az árban..

Csak fórumszinten tudok nyilatkozni, rosszakat nem írnak róla.
Tessék elfáradni olyan helyre nézelődni ahol "mert hülye azért nem vagy, hogy ott vásárolj" 
Persze ott splitterekkel van megoldva a sok-sok TV együttműködése, ha ha kifogsz egy segítőkész eladót akkor meg tudod nézni, hogy mit is tud.
Amennyiben a dig+analóg keresést együtt már elindítottad, akkor az analógok is már benne maradnak a cs. listában, hiába indítasz utána csak digitális keresést. Törölni viszont tudod őket, mert gondolom úgysem kellenek, mivel meg van mindegyiknek a digitális SD 576i megfelelője.
Amúgy nekem is ilyen televízorom van, már ha 32-esről beszélünk
[ Szerkesztve ]

vagy a C650

Erre esetleg valaki?
Ha privátba kereslek nem véletlenül teszem,illik rá válaszolni,ha nem válaszolsz,akkor hogy akarsz bármit eladni,megvenni??

Még mielőtt beleolvasnék annyit hozzátennék, hogy a Sharp állítása szerint a bőrszín és a tipikus aranyszín jelenlegi 3 alapszínnel kevésbé keverhető ki jól, ezért eme lépés, de most lássuk a tesztet 

Az ötlet jó, majd meglátjuk..

T-kábelhez használható a Conax modul. Telefonon azt fogják mondani, hogy nem. Ajánlom figyelmedbe a T-home erről szóló topikját.
www.av-online.hu Tesztek, tippek, hírek, mindenről ami hifi és házimozi.
(#698) hattorihanzo válasza nightshadow (#694) üzenetére

Én sosem voltam elájulva a Sharpoktól, én azt hiszem el, miszerint nem jó, ez alátámasztja a "tapasztalatomat".
Viszont jó zsebszámológépeket csinálnak. 

Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni TV vásárlással kapcsolatban. 32"-os LCD TV-t szeretnék venni 100-130k értékben. Sajnos többet nemtok segíteni hogy mi miylen legyen benne mert nem értek hozzá
Jó lenne ha lenne benne minden oylan ami manapság "nélkülözheteteln" egy TV-ből 
Válaszotokat előre is köszönöm!