Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Házimozi  »  LCD TV - tapasztalatok, tanácsok (kiemelt téma)

(#451) pitman válasza deedee (#420) üzenetére

pitman
(őstag)

Elképzelhető, bár én csak ezt látom a honlapjukon:
http://www.euronics.hu/aktualis-promocioink/kiterjesztett-garancia.html

Más promóciós ajánlat a hitelen kívül nincs.
Meg kell nézni az üzletben a tájékoztató anyagot, ahogy a linken is írják.

(#452) dabadab válasza kelzsoca (#450) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"ha jól tudom ugrik a garancia is ezzel a kis okosítással"

Ezt mar Ariadne (aki megiscsak jogasz) eleg sok topikban koruljarta: a garancia altalaban nem ugrik, adott hiba eseten is csak akkor, ha a hibat bizonyithatoan a FW-modositas okozta (az meg nem tud igazan mit elrontani).

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#453) ShellKretor válasza kaliber (#449) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na most egyrészt a B550-et a smarket 15k-val drágábban adja, mint a Bp.-i árak.

Másrészt ha bérlek a 95k-s LG-hez (amit egyébként jó árban ad a smarket), havi 1k-ért HD-s set top box-ot, akkor a különbözetből lényegében 25 hónapig fizethetném a bérleti díjat. Amit egyébként nem szándékozom, csak a VB ideje alatt, utána maradna a sima 300 Ft-os SD STB.

Mert jól értem ugye, hogy a Samsung B550-ben van DVB-C tuner is?:)

ҳ̸Ҳ̸ҳ ELADÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k

(#454) kelzsoca válasza ShellKretor (#453) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mert jól értem ugye, hogy a Samsung B550-ben van DVB-C tuner is?

DTV típus: DVB-T/C, MPEG4

(#452) dabadab

Köszi az infót, azt nem tudod véletlenül hogy külső merevlemeznél csak a FAT32 vagy esetleg az NTFS particiót is lekezeli?

ugye mkv fájlok mindig nagyobbak mint 4gb, és darabolni nem szeretném :)

Van ugyan PS3, amivel meg tudom oldani az mkv-k lejátszását a tv-n, de jó lenne ha nem menne a pc+ps3 amikor filmet szeretnék nézni.

[ Szerkesztve ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#455) ShellKretor válasza kelzsoca (#454) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Aha, hát ez elgondolkodtató:) Samu-ra egyébként 3 év gart adhatnak, mindenhol?

(#456) kelzsoca válasza ShellKretor (#455) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A gyártói garancia annyi kell legyen, és ha kapod mellé a gyári garanciapapírt, tehát nem bolti garancia akkor 3 év.

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#457) kaliber válasza ShellKretor (#453) üzenetére

kaliber
(tag)

Igen a Samsungban van DVB-C. Amint látom az LG mellett döntöttél használd egészséggel.
(A 32-es kicsi lesz gyűjts még hozzá.)

(#458) ShellKretor válasza kaliber (#457) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyelőre 70-25% az LG javára:) Holnap reggelig még van időm :R :F ;)

(#459) kelzsoca válasza ShellKretor (#458) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csúnyán leszavaztad a samut, de hát a piszkos anyagiak :)

(#460) masterful87

masterful87
(fanatikus tag)

Kerestem topikot, hogy "milyen LCD-t vegyek?" de nem találtam!

Gondolom, akkor itt lehet vásárlási tippeket kérni, vagy nem?! :DDD

Szóval 200ezer körül szeretnék egy minél nagyobb, és minél okosabb tévét, fullhd, mpeg4 dekoder, akár LED, meg lehet használható médialejátszó funkció is beleépítve! :D

Melyik típusokat nézegessem?

Köszönöm

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#461) kelzsoca válasza masterful87 (#460) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A LED tv-k nem éppen az olcsó kategóriába tartoznak (még)

32"-ost én 250k körül láttam, az pedig kiüti a "minél nagyobb legyen" igényed :)

(#462) ShellKretor válasza kelzsoca (#459) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha 105k lenne a smarket-ben is, nem gondolkodnék. Na de 120? Bp.-i boltokban ennyiért már majdnem 94 centiseket is lehet venni. 25k a különbség és csak 300 Ft az a settopbox:)

(#463) kelzsoca válasza ShellKretor (#462) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze, de nem nézted meg máshol nem lehet hitelre megvenni?

(#464) Tel Elek válasza ShellKretor (#458) üzenetére

Tel Elek
(PH! addikt)

Az LG-ben is van DVB-C tuner...
A másik, hogy szerintem nem lesz kicsi... Most ennyi erővel bármi lehet kicsi...
Ez pénz és megoldhatóság kérdése.

(#465) Ares_lovag válasza masterful87 (#460) üzenetére

Ares_lovag
(kvázi-tag)

40PFL5625H most akciós a MM-ban. 229990Ft. Médialejátszót inkább felejtsd el a tv-ben. ebben is van, de nem olyan jó mint egy külső médialejátszó. Akár a Dune, vagy Philips BD, WD HD TV.

"Szép nap ez a halálra." -Az ész korszaka végetért, ez már a bírkák kora. beee-

(#466) ShellKretor válasza Tel Elek (#464) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hol van LG-ben DVB-C is?:) Jó áron, 20 hóra, 0% THM-el?:)

(#467) kelzsoca válasza ShellKretor (#466) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kicsit sokat szeretnél :D

(#468) Tel Elek válasza ShellKretor (#466) üzenetére

Tel Elek
(PH! addikt)

Abban amit kinéztél. :W
Hitelkondíciókkal meg sosem foglalkoztam, mert baromságnak tartottam világ életemben. De gondolom, ha egyik TV-re adnak, akkor a másikra is iylen feltételekkel. :U

[ Szerkesztve ]

(#469) masterful87 válasza Ares_lovag (#465) üzenetére

masterful87
(fanatikus tag)

MM újságban csak a 32es PFL5625H-t látom 170-ért.

És azt mondod, hogy a boltban van akciósan 40PFL5625H, ami máshol 310 körül mozog? :F

Lehet elnézek oda.

A médialejátszóban meg teljesen igazad van, egy TV sose lesz olyan okos, mint akár csak egy asus oplay, vagy wd hd tv, kevesebb, mint 30 ezerért.

[ Szerkesztve ]

''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

(#470) kelzsoca válasza masterful87 (#469) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egy TV sose lesz olyan okos, mint akár csak egy asus oplay, vagy wd hd tv, kevesebb, mint 30 ezerért.

Mert egy TV nem arra készül, azok a lejátszók meg célhardverek :)

(#471) kelix

kelix
(újonc)

Nem tudom melyiknek lehet hinni ! Külföldi oldalakon nézem ennek a (LG 32 LD550) tv-nek a tulajdonságait akkor azt írják van vidólejátszás USB-n keresztűl ha magyar oldalakat akkor csak Mp3/Jpeg olvasást lehet ! Légyszíves valaki tud valami okosat írja meg nekem . Köszi !

(#472) kelzsoca válasza kelix (#471) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nyilván azért mert alapból le van tiltva és szerviz menüben kell bekapcsolni ezt a funkciót.

(#473) Barthezz2 válasza BBéci (#418) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Értem én, csak szerintem nem azzal kellene kezdeni minden idetévedt embernél, hogy ne azt a 82 cm-est vegye, amit kinézett, hanem vegyen 120-ast, mert az a jó, a másik pici. Arra nem gondoltok, hogy nem akar/tud mindenki otthon külön mozitermet kiépíteni? Mert szerintem egy 120-as tv-hez már az a minimum, ha egy tisztességes, és jól összerakott hangrendszer/házimozi is dukál, a megfelelően kialakított környezetben, ami nem feltétlen egy hálószoba mondjuk. Valaki viszont csak szimplán egy TV-t akar venni, hogy legyen mit nézni :)
Nemrég mi is csak azért vettünk, mert szüleim régi crt-je megadta magát, értelme meg nem nagyon lett volna már crt-t venni, ezért maradt az lcd, és simán jó lett volna egy 66-os is, de mivel cirka 5-10k-val volt olcsóbb a 82-es testvérénél, ezért a nagyobbat vettük. Hidd el ez is bazinagy egy 55-ös crt után 2-3 méterről is ;)

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#474) Ares_lovag válasza masterful87 (#469) üzenetére

Ares_lovag
(kvázi-tag)

MM Pólusban 229990Ft ért láttam múlt 7végé. De volt az 2499900Ft is. Amikor nettboltban néztem 289990Ft volt.

BDP9100/3100 is sokkal jobb médialejátszó mint a TV. hangsávok közt tudok váltani, míg a tv-n nem jöttem rá, hogy is kel. LG/Samsung párosnál. Valaki esetleg?

(#475) ShellKretor válasza Tel Elek (#468) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bpcs, de Te hol látod hogy ez az LG tudja a DVB-C -t is? A honlapon csak ez van: Digital DVB-T (MPEG-4)

(#476) kelzsoca válasza Barthezz2 (#473) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jó lett volna egy 66-os is, de mivel cirka 5-10k-val volt olcsóbb a 82-es testvérénél

Már valóban nincs is különbség a 66-os és a 82-es között árban.

Én is osztom a véleményt nem olyan kicsi az a 32" főleg nem akkor ha az ember sima CRT-ről vált.

(#477) Ares_lovag

Ares_lovag
(kvázi-tag)

Egyik ismerősöm szeretne tv-t venni.

32PFL7404H 129990Ft
32V10 169990Ft
32DH77EV 12990Ft
32PFL5625H 169990Ft

Ti melyiket javasolnátok?

(#478) kelix

kelix
(újonc)

Köszi a . Volt is egy gyanum erre csak gondoltam megkérdezem az a biztos. A szervíz menübe pedig biztos nem lehet csak úgy egyszerűen átállítani . LG-szervízben biztos elboldogulnak vele . Érdemes otthon próbálkozni ?

(#479) dh66e válasza ShellKretor (#475) üzenetére

dh66e
(senior tag)

Olvasd a topicot vagy használd a keresőt és rájössz hogy van benne.A hivatalos oldalon nincs feltüntetve.

(#480) Tutu7030 válasza ShellKretor (#475) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

Finnországra állítva megtalálja a DVB-C programokat is( 26LD320 tesztelve),csak eddig nem jöttem rá,hogy a DTV cstornákat hogyan lehetne egyéni sorrendbe rendezni :W (az analógot engedi,a digitálist nem) :O

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#481) kelzsoca válasza kelix (#478) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Samsung tv-k esetében sem bonyolult, szerintem az LG tv-knél sem lehet az :)

(#482) Teaway

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Hi!
Az LG-nél mit jelentenek a betűk? /LG. LH, LU, LD, LE/. Nem lelem az LG oldalán, vagy csak átsiklottam felette... :O

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#483) hattorihanzo válasza ShellKretor (#466) üzenetére

hattorihanzo
(fanatikus tag)

Auchan friss szórólapja

(#484) ShellKretor válasza hattorihanzo (#483) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jól van, rákerestem, írtátok vhol hogy ez az LG áll. tudja a DVB-C -t is. De a k. neten akkor sem volt fenn, kerestem mindenfelé. Holnap megveszem, de ha nem jön Fingországgal a HD adás, kikaptok:)

(#485) zack

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég sok idő telt el hogy megvettem a 32" Philips 7404-et, és azóta is aktívan használom napi 12-14 órát monitorként. Nagyon elégedett vagyok még mindig, stabil és gyönyörű a képe. Jelenleg a Battlefield Bad Company 2 köt le, szinte csak ezt tolom 1,5 hónapja, ezért is hanyagoltam a topikot. :B
Többször is eszembe jut, (bár én még 143k-ért vettem kb. 3 hónapja) hogy ennél jobbat nem tudtam volna venni monitornak. Jelenleg 130k-ért mérik (kifutó modell, van ahol 10 havi kamatmentes részletre is adják), tehát ennyiért mindenképpen nagyon jó vétel aki monitornak szeretné használni!
Rövidesen itt a foci VB, és az asszony már 1 hónapja azzal nyúz, hogy "ugye a Philips-en fogod nézni a meccseket?". ;] Mondtam is neki hogy mindenképpen, már csak a 100Hz miatt is. :K Remélem HD-ben fogja sugározni az M1. :U
Filmnézésre kevesebbet használom egyelőre, mert ami kis időm van, azt játékkal töltöm.
A méretét megszoktam, viszont azt nem, hogy játékok alatt mekkora élmény a 32" col. :C Még mindig nem tudok betelni vele. :K De jó hogy nem 24" colos monitorom lett megint, mert nem lett volna viszonyítási alapom.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#486) vargalex válasza ShellKretor (#484) üzenetére

vargalex
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi!

A német honlapon ott van. Kattints a SPEZIFIKATIONEN-re, majd nyisd le az ANSLÜSSE (RÜCKSEITE)-t. Ott ez áll: "Hybridtuner (DVB-T / DVB-C SD + HD MPEG4 + 2 & Analog Kabel)"

Alex

(#487) Flashcash

Flashcash
(PH! addikt)

Sziasztok,

A kollégám, LCD TV-t szeretne venni a következő paraméterekkel:
-130-140ezerFT keret van rá
-82cm-es legyen
-számítógép mellé fog kerülni hdmi-vel lesz összekötve a géppel, így a multimédia funkciók nem annyira fontosak
-főleg 720p, 1080p mkv-k és TV fog menni rajta.

Ezt választottuk:
Samsung LE-32B650 LCD 135körül lenne.

Van ennél jobb szerintetek?
Köszi.

F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

(#488) ShellKretor válasza zack (#485) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Battlefield Bad Company 2 köt le, szinte csak ezt tolom 1,5 hónapja"
4 nap alatt végig játszottam:)

(#487) Flashcash: Samsung-okat javaslom, ma voltam egy ki. supermarketbe, nézegettem őket, Samuk-nak szép éles szín telített képe van, az LG-k pl vackok, homályos... csúnya...

[ Szerkesztve ]

(#489) vinatt74

vinatt74
(újonc)

Sziasztok!

A múlt héten vásároltam egy Samu le37b679 lcd tv-t. :DD
Azt szeretném kérni,hogy valaki tudna -e segíteni abban,hogy hol találok részletes leírást vezeték nélküli DLNA beállításhoz,internetes fiókok létrehozásához,szoftverfrissítés,vagy egyáltalán valamihez,mert semmit nem találok magyarul :( ! (szerintem a 650 is jó lehet,mert majdnem ua.)

Kérlek benneteket segítsetek! :O

(#490) ShellKretor válasza Flashcash (#487) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az 550-es ebben a marketben 120k, alatta is volt egy 82 centis, annak a tipusára nem emléxem, de az meg 105k volt. 10 havira bármelyik elvihető, 0%-al. A 105k-ban nincs usb bemenet, ennyi a küli.

(#486) vargalex : Kösz, már tárgytalan, szerintem egy határ fos s képe.

[ Szerkesztve ]

(#491) Gaben360

Gaben360
(kvázi-tag)

Valaki homályosítson fel,hogy lehet kideríteni hogy milyen panel van a tv-ben?(47 pfl9664)
Meg miaz hogy letapogatásos háttérvilágítás??

Ha privátba kereslek nem véletlenül teszem,illik rá válaszolni,ha nem válaszolsz,akkor hogy akarsz bármit eladni,megvenni??

(#492) vargalex válasza ShellKretor (#490) üzenetére

vargalex
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Próbáltad módosítani a beállításokat is? Nekem egy 37LH3000 van és nincs semmi bajom a képével. És mielőtt felmerülne a kérdés, igen, láttam már Samsungot is.

[ Szerkesztve ]

Alex

(#493) ShellKretor válasza vargalex (#492) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én most 2 boltban is láttam egymás mellett LG-t meg Samsung-okat, de az LG-ken elvétve volt jó a kép, a Samukon szinte mindegyiken. De biztosan más a szemem, nem tudom, konkrétan most egymás mellé rakott 107 centis Hd Ready-t is néztem, meg Full HD-t és én láttam 2,5 méterről távolabbról is a különbséget Mindkettőn M1 ment Full HD jellel...), igaz kontakt lencsém van:)

Ha pedig közelebb megyek, a HD Ready-n tökre nagy pixelek vannak...

(#494) vargalex válasza ShellKretor (#493) üzenetére

vargalex
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem mondom, hogy az LG jobb, de simán elképzelhető, hogy nagyon rosszul volt beállítva. Ezt támasztja alá az is, hogy "LG-ken elvétev volt jó a kép". Tehát volt olyan, amelyiken jó volt?

Alex

(#495) ShellKretor válasza vargalex (#494) üzenetére

ShellKretor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Volt amelyik LG képe jobb volt, de már mondom, 2 boltban is láttam, de nekem mindegyikben a Samsung-okon volt jobb kép. Gondolom az azért nem lehet általános, hogy azoknak a képét állítják be jobbra:)

(#496) ORCA58 válasza vinatt74 (#489) üzenetére

ORCA58
(fanatikus tag)

Próbál meg letölteni a SAMU magyar honlapjáról a B650 használatiját.

(#497) Roba81

Roba81
(újonc)

Holnap érkezik a Samsung C650-em.kiváncsi leszek rá. :DD

(#498) flash-

flash-
(őstag)

hali emberek

82 cm LCD-tv-t vennék!
azt tudom hogy kb 1,5 még a samsung,lg volt az ajánlott.

Most egy 82 CM-es samsung LCD-t vennék,a LE32C5 (2010) kollekcióbol.
a 2010 es tv-k közül még mindig ajánlott vételek ezek?
vagy most van ami ilyen árért jobban ajánlott vétel?

(#499) BBéci válasza zack (#485) üzenetére

BBéci
(PH! nagyúr)

6 éve nem játszom számitógépen, korábban néha flippereztem, ám nemrégiben elmemtem egy ismerősöm új házimozi rendszerét megszemlélni. Ráküldött PS3-ról valami kommandós, harcolós játékot 50 colos Pioneer Kuro tévéjére, egész érdekes volt. Aztán bekapcsolta a SIM2 C3X 1080 vetítőt, leengedte a tévé elé a 270 széles Stewart vásznat és azon folytattuk a játékot. Félelmetes volt életnagyságú katonákkal harcolni, persze félpercenként szitává lőttek.

www.av-online.hu Tesztek, tippek, hírek, mindenről ami hifi és házimozi.

(#500) BBéci válasza ShellKretor (#495) üzenetére

BBéci
(PH! nagyúr)

Pontosan ugyanezt tapasztaltam én is.

www.av-online.hu Tesztek, tippek, hírek, mindenről ami hifi és házimozi.

Útvonal

Fórumok  »  Házimozi  »  LCD TV - tapasztalatok, tanácsok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.