van már erre vmi megoldás?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Benhill
(fanatikus tag)
Samsung LE-32C630 K1W
Errol az lcd tvrol szeretnek velemenyt, tapasztalaltot. Tudom hogy a B generacional kevesebb a kontraszt, meg 1-2 aprosag is mas.
Valamint hogy megfelelo-e a 81 centi atlo, mert kb 3.5 meterrol neznem, foleg filmekhez. Attol tartok kicsi lesz, viszont a par centi tobblet +35k
12centis ventilátor rácsot keresek occsón gyöngyös közelébe

Fidai
(újonc)
Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy ha használom a PiP-et tv-n, full képernyőn megy mondjuk hdmi-n a pc, és közbe kis ablakba nézek tv adást, akkor a hang az hogy lesz? Egyszerre mindkettőhöz tartozó hang jön? Vagy választható hogy melyik képhez "tartozó" hangot akarom a tv hangszóróin? köszönöm

Tel Elek
(PH! addikt)
3.5 méterről a 32 inch nagyon kevés.
Én 2 méterről nézek 37 colosat, és az sem valami moziélmény.

hattorihanzo
(fanatikus tag)
ha van esély egy másik készülékre való cserére, akkor azt szeretném igénybe venni
Úgy tudom, 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól, tehát nem 3 napod van rá, mint régen.
E-bolt-nál vettem egy páraelszívót, ott is a 8. napon telefonáltam, hogy nem fér be a helyére, és ők mondták, hogy visszavihetem. Lehet, hogy munkanap.
A digis topicban leírtam, hogy nekem hogy javult meg a közös problémánk, de neked garis tv lévén nem javallott a szervízmenüben turkálni.
[ Szerkesztve ]
Magyarorszagon milyen HD decoder kell a tv-be hogy tudja az ottani HD adast fogja...?
(#407) Hedgehanter válasza Hedgehanter (#406) üzenetére
kigugliztam.....
(#408) Ares_lovag válasza Hedgehanter (#407) üzenetére

Ares_lovag
(kvázi-tag)
Gratula.
"Szép nap ez a halálra." -Az ész korszaka végetért, ez már a bírkák kora. beee-

kelix
(újonc)
Szaisztok !
A minap megláttam egy tv-t aminek a képe szinte kilógott a többitől.Érdekelne h nektek mi a véleményetek az LG 32ld550-es készülékről.

Sanci38
(PH! kedvence)
Mpeg 4
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

looser
(senior tag)
Ó, annak már vége, csak hátha megesik a boltvezető szíve rajtam.
Mindent tudok a rákászszakmáról...

galacsindobá
(újonc)
oks
köszönöm!

BBéci
(PH! nagyúr)
3,8 méterről 50 colost nézek (plazma) és inkább kicsinek találom, mint nagynak.
www.av-online.hu Tesztek, tippek, hírek, mindenről ami hifi és házimozi.

deedee
(őstag)
üdv
a euronics-nál lehet venni 5 év teljeskörű biztosítást a műszaki cikkekre,én a tv-re akarok.
13k-ért minden kárért kárpótol a biztosítás elvileg.
tehát ha a gyerek lerúgja a polcról labdával a tv-t és az összetörik,akkor is fizet a biztosító
tud erről valaki valamit,tényleg müxik a dolog?stb
thx 

pitman
(őstag)
Ez nem kiterjesztett garancia öt évre? Mert ilyen programjuk tavaly biztosan volt. Ha a cucc elromlik, öt évig javítják. Ha a teljes cuccot cserélni kell (javíthatatlan), akkor kicserélik, de ezzel a gari is megszűnik, mivel az az eredeti termékre volt kötve (sorozatszám alapján). Azért nézz utána, hátha azóta változtak a feltételek.

Fidai
(újonc)
Valaki válaszoljon akinek van PiP-es tvje, kérem, köszönöm 
Az 50"-os TV kicsi
Aztaqva

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

BBéci
(PH! nagyúr)
Itt a fórumon a Plazma topikban olvashatod, hogy többen 2,5 méterről néznek 50 colos tévét.
Full HD filmet sokszor a dohányzóasztalra ülve nézem, az durván egy méter közelítést jelent, csak kényelmetlen, ráadásul a hangrendszer is a kanapéra van fókuszálva.
Viszont van a szobámban a plafonra szerelve egy 2,4 méter széles, automata, motoros vetítővászon, amikor kapok tesztelésre projektort, azon nézem az érdekesebb tévéműsorokat is. Az összes tévé elbújhat mellette.
[ Szerkesztve ]

Gaben360
(kvázi-tag)
Nem tudom milyen tv-d van,de a samsungoknál a hangbeállításnál lehet választani hogy a főkép amit nézel alapban az szóljon,vagy alkép amit PIP-en.
Egyszerre semmikép,legalább is a tv hangszóróin!
Ha privátba kereslek nem véletlenül teszem,illik rá válaszolni,ha nem válaszolsz,akkor hogy akarsz bármit eladni,megvenni??

deedee
(őstag)
elvileg "biztosítás"-ról lenne szó,ami mindenre jó....
pixelhiba,tőrés stb....

Fidai
(újonc)
semmilyen, de samsungot tervezek monitor és tv egybekonvertálására és így akkor asszem meg is oldható, köszönöm 
Üdv! Szerintetek melyik lenne jobb vétel?
LG 82cm 32LH3000 Full HD 95eFt vagy:
Samsung 82cm LE32B550 Full HD 120eFt?
ҳ̸Ҳ̸ҳ ELADÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k

tutis
(senior tag)
Az LG-t meg lehet oldani usb-ről mkv lejátszására.
LG Optimus Black P970, -------------------- web:http://www.weboldalterv.hu

Tel Elek
(PH! addikt)
Lg. Hiszen ugyanaz a minőség és jóval olcsóbb.
Képminőségre, fogyasztásban, kontraszt-ban, fényerőben, betekintési szögben ugyanaz? Akkor miért drágább?

Tel Elek
(PH! addikt)
Igen, ugyanaz.
Fényerő amúgy miért is fontos szempont? 
Még a B650 szintjét is majdnem hozza...

BBéci
(PH! nagyúr)
Hangját, szolgáltatásait, kezelhetőségét, kinézetét kihagytad a felsorolásból. 

kaliber
(tag)
Azt is kihagytad melyik szolgáltatól lesz a TV-adás ha pl. digi kábel (DVB-C) ott igencsak kinlódnak az LG, Phillips tulajok.
Egyébként hol nézted 120-ért itt 105-ért is van több helyen.
[ Szerkesztve ]
DIGIkábelem van, arra nem ajánlott LG? Samsung igen? Miért?
A Digi DVB-C-ben ad? A DVB-T -vel nehezen tudom megkeresni a műsorokat?
120-ért az Auch@n fogja akciózni csütörtöktől 0% THM-el.
Még1 dolog, a hagyományos 4:3-as TV adások transzformáció nélkül kisebb vagy van akkora egy 82 centis TV-n mint egy 64 centis CRT-n? Avagy inkább 107 centis lenne jó, mert azon már van akkora, vagy nagyobb a 4:3.as kép?

pety27
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Van valakinek valami tapasztalata javaslata Hyundai TVkről??? Most lesz a T**CO-ban, 72cmes, sík képcsöves 45 rugóért,sztem elég jó ár érte,csak picit félek az olcsó húsnak ...... gondolattól... előre is köszi a segítséget , üdv
Visca el Barça! Visca Catalunya!

kaliber
(tag)
Nézz be ide

kaliber
(tag)
A méretről az én véleményem az, hogy (sajnos itt érvényesül) minél nagyobb annál jobb tétel, nekem is a 72-es után a 46b550 (először 40-est akartam venni) soknak tűnt, de utána örültem, hogy a nagyobb mellett döntöttem a 4:3-nál elég sokat levág az enyémnél 10-10cm oldalanként, de úgyis valamilyen szinten kifogod nagyítani főleg, hogy a használatiban is írják, hogy beégést okozhat úgy használni a TV-t
Hi!
Itt összehasonlíthatod a képméretet. Ez alapján nagyobb lesz egy kicsit a megjelenített kép (a magasságot érdemes figyelni, mert ugye a szélesség úgyis belefér).
Alex
Nálam TVNetwork-nél (szintén DVB-C) szépen jönnek a digitális adások az LG 37LH3000-en.
Alex
Azt számolgattam, a 64 centis CRT-mhez képest nem vág le, mert az 50 széles és 40 magas.
Egy 82 centi átmérős pedig 71széles és 40 centi magas, tehát magasságban kb. ugyanaz, szélességben meg 10-10 centi van jobb és bal oldalt.
De mivel ahogy mondod, úgyis nagyítanék vmit, lényegében nagyobbnak látnám a sima 4:3-as arányú TV műsorokat is, max a transzformáció fajtájától függően, alul felül lemaradna vmi, meg esetleg molettebbek és pufókabbak lennének az emberek
Amúgy a szóbanforgó LG-ről (32LH3000) azt olvastam, hogy lehet moddolni az USB bemenetét és akkor megy az mkv, divx, xvid, mp3, stb lejátszás is és a képe is jó, meg árban is 95k az korrekt az árgép szerint.
A DIGIkábal adóid megcsak meg lehet vhogy keresni nem?
(#434) vargalex: Áhh köszi, szuper! Akkor jól matekoltam én is
Kb. ez jött ki papíron cerkával
Jó lesz ez az LG nekünk, 95k-t megért, Full HD, 4:3-ban sem lesz akkor kisebb a kép, még az USB-n is tudok lejátszani, bár a noteszt úgyis ráköthetem HDMI-re szóval tök8. Thx
[ Szerkesztve ]
Anno én is a jó kis Pithagorasz-tétellel számoltam. 
Alex

csaby1984
(kvázi-tag)
üdv mindenkinek,
nekem van egy 32-es philips lcd-m se soha semmi baja nem volt, pedig már vagy 5 éves!!
www.sziget-elek.info

luciferk
(senior tag)
Ez igen,,, hogy mik derülnek ki itt a fórumon. ![;]](/dl/s/v1.gif)

BBéci
(PH! nagyúr)
Hány méterről fogod nézni?
2,5 méter.

BBéci
(PH! nagyúr)
Akkor legalább 40 colost kellene választanod, de 46-os lenne az igazi.
Csak éppen azok árban nem annyiba kerülnek mint egy 32"-os 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
~2.5 méterről nézek 40"-t. Vehettem volna egy számmal nagyobb is ... 

BBéci
(PH! nagyúr)
Ez igaz, de szerintem és a neten fellelhető táblázatok, ajánlások szerint 2,5 méterről nagyon picinek tűnik a 32 colos méret, ráadásul meg sem lehet különböztetni a full HD-t a HD-readytől.
Az egyik supermarketben akarok venni kamatmentesre és amiket egyébként néztem nagyobbakat pl. 94 és 107 centiseket, azok 25-35eFt-al drágábbak, mint Budapesten. Ez a kinézett 32-es LG meg 95k a fővárosban is.
Igen. értem én, nyilván lehet a TV-hez is valamiképp igazodni, átrendezni a lakást ha megoldható stb.. 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Pl. közelebb lehet húzni a TV-t a számgépes asztalhoz

kaliber
(tag)
A Samsung B550-t is lehet moddolni viszi az MKV-t USB-ről.
A digikábelnél a csatornák megtalálása nem jelent gondot csak utána az LG-nél meg a Philips-nél a digitális (tömörített) adást nehezebben tudja feldolgozni mint a Samsung, Pana, Sony és ezért elég gyakran szétesik kikockásodik a kép, azért írtam, hogy nézz be a digikábeles topicba, gondolom nem analóg adást akarsz nézni, ha van lehetőség (ingyenesen) jobb minőségű adásra is, vagy az LG-hez rendelsz beltéri egységet, de az ugye + költség + távirányitó a Samunál saját távirányitóval plusz beltéri nélkül is működik a dolog, a digisport (motogp)1080i-ben nagyon jól néz ki.
A Samsung B550-t is lehet moddolni viszi az MKV-t USB-ről.
Lehet, de ha jól tudom ugrik a garancia is ezzel a kis okosítással.