Hirdetés

Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Watt25 #14489 üzenetére

    Ez tanulságos volt, és szerintem bőven van is benne igazság, köszi! :R
    Ez viszont azt jelenthetné, hogy az általam korábban belinkelt kábel nem túl jó minőségű, de az adatlapja alapján azt gondolnám, hogy az... Vagy tévedek? :F
    Egyébként érdekes, hogy az asztali gépemmel (HD 3850 videokarival) úgy emlékszem, még nem játszotta el, míg mutter laptopjával (amiben Radeon HD 4200 van) rendszeresen, ez a 3-4 egymás utáni bedugdosás minden esetben jelentkezik. Annyi még a különbség, hogy az én asztalimmal egy DVI-HDMI adapter segítségével kötöm össze.

    Ja, és még egy fontos:
    ha úgy van, ahogy írtad, és az lehet például a "mákozás" (és más hibajelenségek) oka, hogy pl. lehetetlen újrakérni a hibás adatot, akkor ez a "mákozás" miért marad konstans? Tehát miért nem úgy jelentkezik a hiba, hogy eleinte mákos a kép, majd idővel megjavul? Azért tartanám logikusnak, mert végül is folyamatos kommunikáció van a két eszköz között, így új, immár esetleg nem hibás adatok érkezése esetén jónak kellene lennie a képnek.
    Ráadásul akkor miért van az, hogy eleinte teljesen kiszámíthatóan mákozik, aztán a 3-4. bedugásra meg más hibátlan a kép? Olyankor már miért nem jelentkezik a hiba?

    Sk8erPeter

Aktív témák