Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#301) Trak

Trak
(PH! addikt)

LG 32LC51 - istennek sem megy DVI - HDMI kábellel 1360x768-on.
Látja a TV-t, a felbontás is választható, de hiába állítom be, nem abban a felbontásban jelenik meg. Legújabb nvidia driverrel.

Régen is belefutottam ebbe egy másik LG-vel: korábban ment rendesen, de egy 8800GTS-el és az új Nvidia driverrel már nem, így a kártya vissza lett cserélve a régi 7900-esre + régi driverre, így azóta is tökéletesen működik.
Kipróbálom majd ezen a TV-n is egy régi driverrel, ha azzal megy, akkor csuklani fognak az nvidiánál, mert akkor egyértelműen driver probléma.
Van esetleg valami megoldás az új nvidia driverekben, amiről nem tudok, és esetleg segít?

Másik: érdemes HDMI csatlakozós asztali dvd lejátszót venni, vagy nem járok vele jobban, mint egy normál komponens csatlakozóssal? A HDMI-s még tud 1080i Scaling-et.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#302) Lacix29 válasza Trak (#301) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Kérdés hogy miben van jobb upscaler meg deinterlacer.
Az asztali lejátszóban vagy a tv-ben ?
Ha a lejátszóban, akkor érdemes olyat venni.

(#303) c41r0^ válasza Trak (#301) üzenetére

c41r0^
(őstag)
LOGOUT blog

A TV-n a 2. számú HDMI IN-be dugtad a kábelt? Vagy ami tippem van még, az a képfrissítési frekvencia, lehet, hogy nagyobb Hzen akarod hajtani 1360*768-on, mint azt a TV bírná (írom mindezt látatlanban, mert nincs LCD TV-m, de én is LG 26LC51-t, vagy Samsung LE-26R81BX-et szeretnék beszerezni, január körül)

ha más nem megy, próbáld meg analóg DSUB VGA kábellel összelőni, azon biztos menni fog a PC-s natív 1360*768, mondjuk a digitális-analóg átalakítás miatt nem tudom, mennyivel rosszabb így a képe, talán annyira nem lesz vészes

[Szerkesztve]

http://soundcloud.com/morbidezza

(#304) Cifu válasza Trak (#301) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na haladjunk sorjában. Beállítod a felbontást, ekkor mi történik? A felbontás marad 1280x720-ban, vagy a felbontás stimmel, csak valamiért a kép csúnya?

Látattlanban javasolt megoldások:

TV menüje -> Képernyő -> Képarány -> és itt 1:1 pixel mapping? Vagy 16:9?

Szvsz felesleges már új DVD asztali lejátszót venni csak a HDMI miatt. Inkább meg kell várni amíg az új kombó asztali lejátszók ára lemegy...

[Szerkesztve]

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívűl másra is lőhetnek!

(#305) Cifu válasza c41r0^ (#303) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LG-nél az 1. HDMI bemenet mellett van a PC felirat, tehát inkább az 1. kell bedugni a kábelt. A képernyőfrissitési adatokat DVI-HDMi esetén a videokártya a TV-től szerzi meg, ergo nem is lehet beállítani olyan frissitést, amit a TV nem támogat az adott felbontáson.

(#306) Tibcso

Tibcso
(újonc)

Szevasztok!

SONY KDL-32S3000 vs. KDL-32D3000
Szerintetek megéri az ár különbséget?(230e és 290e) Főleg monitorként használnám,néha 1-2 film + kábel tv.

Köszönöm!

[Szerkesztve]

(#307) c41r0^ válasza Cifu (#305) üzenetére

c41r0^
(őstag)
LOGOUT blog

na ez van akkor, mikor tapasztalat nélkül osztom az észt..bocsi és kösz a felvilágosítást :R

akkor meg az 1:1 pixel mapping nincs nála beállítva, ha meg be van, akkor gariba vissza lehet vinni...

[Szerkesztve]

http://soundcloud.com/morbidezza

(#308) Trak válasza Cifu (#304) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Előre szólok: éjfél körül, fáradtan próbáltam, tehát még nem néztem meg minden beállítást, csak a kézenfekvőket.

A videókártyán kettő darab DVI van, egyiken a monitor van, a másikra kötöttem a TV-t (a TV-n az első HDMI-be dugtam, arra írja, hogy PC-s), átállítottam a TV-t elsődlegesnek, és már rosszul jelent meg a kép, nagyobb volt mint kellett volna, és homályos.
Bármilyen felbontásra állítom, mindenhol villog és rossz a kép, csak 1920-on nem, de az meg ugye nem a legjobb.

A TV menüben is nézelődtem, de nem sok lehetőséget láttam, de fáradt voltam, majd ha hazaértem, megnézem.

Jelenleg nincs asztali dvd lejátszóm, ezért mindenképpen veszek egyet, 3-4000 ft a különbség a sima, és a HDMI-s között, ezért gondolkodtam el rajta.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#309) bences válasza Cifu (#298) üzenetére

bences
(lelkes újonc)

Köszi szépen a segítséget mindenkinek.
Az LG-k és a Samsungból az Res között gondolom annyira tán azért nincs nagy különbség, h megérje a +30e-t, meg gondolom samsungból az S-es se lehet sokkal rosszabb, ugye?
mert akkor ezek alapján az LG-k közül fogok választani, 145-150e Ft azért barátibb jóval mint a 180.
Kérdésem még annyi lenne, h tud e vki olyan boltot, ahol ezeket kapni, és nem a media markt kategória, mert ott gondolom drágább is, ha egyáltalán van olyan, és ezek mellett elfogadnak top premium vásárlási utalványt?

Köszi

(#310) Cifu válasza Tibcso (#306) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha főleg monitornak használod, akkor szerintem nem éri meg a pluszt. Sőt! Monitorként ha jól tudom, nem fogod tudni kihasználni a legtöbb képjavító technológiát, ami ezekben a Sony-kban figyel... Viszont az tény, hogy a D széria minden jóval fel van vértezve...

(#311) Cifu válasza bences (#309) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alapvetően a netes boltoknál érdemes nézelődni (jó kiindulási pont: Argep.hu, Olcsobbat.hu), én főleg az AVPlanettől rendelgettem az utóbbi időben, teljesen meg vagyok velük elégedve.

Ugyanakkor érdekes a boltokat is figyelni, néha nagyon durva akcióik vannak, lásd az LG 32LC41 130e Ft-s akciós ára az Elektroworldben (nem tudom tart-e még).

(#312) Misike válasza Cifu (#300) üzenetére

Misike
(tag)

Megint én volnék :)

Sonyt lőttem, mert a 40-es nagy és drága, a 32-es pedig kicsi. Marad a samu és a filip.
Ahogy látom nincs szükségem sem beépített digitunerre, se fullhd-ra, így 240K körül lennék.
Marad tehát a Samsung LE-37R81 (HD, nincs DVB-T),. Philpsből pedig a 37PFL5322 (HD felbontás, nincs DVB-T). A kettő közül melyiket? Vagy esetleg lenne még szóba jöhető versenyző?

(#313) Cifu válasza Misike (#312) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ezen kettő közül azt, amelyik szimpatikusabb neked. Túl nagy különbségek nincsenek közöttük.

Istenigazából még fel tudnék sorolni pár típust, mint a Toshiba 37'' újabb modelljei, de ezekről keveset tudok. Lehet, hogy jobb választás lenne, mint a Samu vagy a Philips, de ezekről tudom, hogy alapvetően jó a képminőségük, és nincs komolyabb ismert difijük, ezért merem őket ajánlani.

(#314) Lacix29 válasza Misike (#312) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Merem ajánlani a Samsung LE-40R81 -et is.
Ez talán kisebb méretű mint a Sony a rejtett hangszórói miatt, valamint a képernyőjének a minősége is jobb egy picivel az LE-37R81-nél.

(#315) Marcus_

Marcus_
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Választás előtt állok,kérlek adjatok tanácsot!

LG 32LC51
LG 32LC3R
LG 32LB1R
LG 32LE2R

Sajnos nem ismerem az LG betűosztályzását,hogy melyik a ''régebbi'' kimenő típus.Úgy tudom a LC3R-t már nem gyártják tovább.
Az LC51 ill. LC52 között a fényezett káván kívül van valami érdemi különbség esetleg?

Elsősorban játék/web-re kellene!

Köszönet

(#316) Misike válasza Lacix29 (#314) üzenetére

Misike
(tag)

Köszönöm, jónak tűnik, de alig kisebb, mint a 40-es Sony és minden cm számít.
Viszont találtam egy 37-es Sony-t ahogy nézem elég új darab, de talán valaki a speckó alapján: Sony - KDL-37P3000

(#317) Lacix29 válasza Misike (#316) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Nekem is kicsi volt a hely, de alakítottam a bútoron és így már befért. :)
(Az ''kicsit'' kisebb értéket képviselt mint a TV)

Csak a magassága miatt kellett 5 cm-t lejebb engednem a lapot, amin a tv áll hogy beférjen a téglalap alakú helyre.
Így most oldalt 1 - 1 cm hely van a tv mellett, felül meg olyan 4 cm. :)

(#318) Misike válasza Lacix29 (#317) üzenetére

Misike
(tag)

Nekem inkább esztétikai szempont, hogy ne legyen túl nagy a készülék a nappalihoz és a benne lévő egyéb berendezési tárgyakhoz képest.

[Szerkesztve]

(#319) gyomordzsák

gyomordzsák
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem. Szeretnék venni egy tv-t. Nagyjából 3 jelöltem van : pana th42pv700, samu le40m87bd, le40f86 bd. Tudom a pana kilóg a sorból mert plazma, és ''csak'' 320ezer, de agyon szép a kép rajta, és talán ez is elég lenne. A kérdésem az lenne hogy ezek közül valamelyiket össze tudom-é kötni a gépemmel úgy, hogy a kép tökéletes legyen? Össze hozható egy 7900gto-val az egész, hogy tudjam a tévét használni monitornak és nativ felbontásban menjen? Persze a mostani monitorral párhuzamosan/ felváltva használnám. És még egy kérés: ha valakinek van tapasztalata ezekről a tévékről, látta működőképes állapotában valamelyiket, netalántán van is neki otthon, ossza meg velem tapasztalatát ha jó, ha nem.
Persze ha valakinek van ettől jobb alternativája ne tartsa magában. :DDD

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#320) LivingColour válasza Cifu (#296) üzenetére

LivingColour
(tag)

Köszi a tanácsot, megfontolom a vásárlást.

E jóó vót! Hol termett? Nem termett, permet!

(#321) Cifu válasza gyomordzsák (#319) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha számítógéppel akarod összekötni akkor szerintem ne vegyük semmiképpen egy kalap alá az említett három típust. A Panának akármilyen jó képe lehet TV-nézésre, DVD-re, meg hasonlókra a felbontásbeli gyengeségét nem tudod ellensúlyozni, 1024x768 pixel natív felbontás. Ezt ismételgesd, és gondold hozzá, hogy ez egy 106cm-es képátlójú TV-n lesz. Szóval felejtős.

A két samu sem igazán egy kategória, az M87 jelenleg a Samu közép-felső kategórgiája, az F86 meg a csúcskategória. Egyébbiránt mindkettő tudja az 1:1 pixel mappingot, tehát a döntés innentől kezdve egyéni izlés és a pénztárca nagyságának függvénye, hogy melyiket választod.

Alternatívák még az LG 42L65, LF75, LY95 típusok, illetve a Sony 40W3000, D3500, X3000, X35000 szériák. Az LG-k olcsóbb, a Sony-k drágább alternatívák. Ha főleg monitornak lesz használva, akkor igazából a Sony-kat felesleges nézegetned, mert a képjavító technológiájukat nem fogod tudni kihasználni, tehát nem érik meg az extra pénzt.

(#322) N4r4ncs válasza Cifu (#321) üzenetére

N4r4ncs
(fanatikus tag)

Az LF65 tudja az 1080p/24p támogatást?Egyébként próbáltad vagy láttad már valamelyik konzolt rákötve?

[Szerkesztve]

Mátyással együtt az igazság is meghalt

(#323) Cifu válasza N4r4ncs (#322) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Támogatja az 1080p@24hz-et, számítógépről meghajtva is szerepel a felbontások között (lásd: [link]).

XBox360-am van, komponens bemeneten 1080p-ben hajtom, illetve a haverom Wii-je volt itt, az pedig kompoziton ment.

[Szerkesztve]

(#324) ssolitude válasza Cifu (#252) üzenetére

ssolitude
(őstag)

Köszi. Ezt nevezem korrekt válasznak. :R

''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

(#325) N4r4ncs válasza Cifu (#323) üzenetére

N4r4ncs
(fanatikus tag)

Mert a PS3-amhoz egy 37''LF65-re pályázok ami részemről már végleges lesz úgy gondolom,TV nézésre is használnám,a másik amit néztem csak nem teljes HD aza Sony 32D3000 lett volna a technikája miatt,ez a kettő durván azonos árkategóriában van tehát nehéz dönteni,de az élmény miatt az LG-t választom.

[Szerkesztve]

Mátyással együtt az igazság is meghalt

(#326) gyomordzsák válasza Cifu (#321) üzenetére

gyomordzsák
(fanatikus tag)

Köszi a választ, nagyon korrekt volt! :R
Megkérdezhetem, te milyen kábellel kötötted össze a gépet a tévével? Illetve érdekelne még a vidkarid tipusa. Nem tudom elbirja-e a kártyám ezt a felbontást.(Full HD).
Másik kérdés hogy semmilyen tesztet nem találtam sem az m87-ről sem a f86-ról. Szerinted megéri még azt a +50-60ezret az f86 az m87-hez képest?
A másik: te mennyire vagy megelégedve az LG-vel? Náluk hogy van a jelölés, mi náluk a csucs széria?

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#327) LivingColour válasza Cifu (#296) üzenetére

LivingColour
(tag)

Kicsit szétnéztem és ezt találtam 180e-ért: LG 37LC55.
Mi a különbség az általad ajánlott 37LC51R és a 37LC55 között?(árban az 55-ös jobb 6 rugóval).

E jóó vót! Hol termett? Nem termett, permet!

(#328) Cifu válasza gyomordzsák (#326) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyfelől a nickem alatt ott a logout blog link, ott olvashatsz az alapdolgokról, és a blog hozzászólásokban van a Samu, az LG és a Sony jelölésrendszere is.

A jelenlegi jelölés az LG-nél így néz ki:

LC - belépőszint, HD felbontás (pl. LC41)
LB - középszint, desing-orientált HD modell 26-32'' kivitelben (LB75)
LF - felső-középszint, FullHD felbontás (pl. LF65, LF75)
LY - felsőszint, FullHD felbontás (LY95)

A régi jelölésben az LB volt az LG felső kategóriája (az első FullHD modelljuk is a 42LB2RF jelölést viselte), jelenleg egyetlen LB modelljük van, a desingra kigyúrt HD felbontású LB75, az is csak kis méretben.

(#329) Cyrin

Cyrin
(őstag)

Már kapható a Sony W3000 sorozat:

[link]

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#330) Cifu válasza LivingColour (#327) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már párszor le volt írva: az LC41/51-ben nincs DVB-T tuner, az LC45/55-ben van DVB-T tuner.

(#331) Fornetti

Fornetti
(újonc)

Hello!

Az egyel ezelőtti LCD TV topicban (pár oldallal visszább) írt egy srác (GödiAli #4815ös hozzászólás), hogy tud szerezni dobozos, garis SAMSUNG LE37-M86-ot elég kedvező áron 230-250e Ft környékén. Sajnos őt már nem tudom elérni valamiért, de annyit mondott, hogy aproneten keressek egy Tamás nevő srácot Győrből. Őt sem találtam meg. Ha valaki tudna segíteni az elérésében azt megköszönném, vagy esetleg bármilyen módot arra, hogy ilyen árban, esetleg más fullHD-s tv-t találjak. Csak PC-ről lenne hajtva, tv nem számít. Nagyon köszi előre is.

(#332) Rick4 válasza Fornetti (#331) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

lehet, mindketten előzetesben vannak? :U :D

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#333) Lacix29 válasza Rick4 (#332) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Miért ott nincs Internet elérés ? :DDD

(#334) szkorhetz

szkorhetz
(senior tag)

Samsung s81 vagy sony s2530?
VAgy max 170-ig mi?:D
kösz

C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

(#335) anjani182 válasza szkorhetz (#334) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

Hát persze, hogy Sony :R

Forever and ever, let's make this last forever.

(#336) limpeti

limpeti
(újonc)

Nah vettem Lg 32LC41-est! Én hoztam el az uccso darabot az Elektro World-ből,129990 ért! Vitték,mint a cukrot elöttem is vettek ketten is. Sztem ár-érték arányban nagyon jó vétel volt! Még pc-re nem toltam rá,mivel kell vennem DVI-HDMI kábelt,de antenna digitallal meglepően jó e képe!! Teljesen meglepődtem a látványon,nagyon korrekt!! Nah egyenlőre ennyit :)

(#337) Cyrin válasza szkorhetz (#334) üzenetére

Cyrin
(őstag)

Meg kell nézni mindkettőt, és ne hagyd, hogy a Samu túlspilázott (parasztvakítós) képe elkápráztasson. Nem rossz az, csak a Sanyi természetesebb, kevésbé digitális, pixeles.
Mondom ezt én, akinek szintén Samu van :D

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#338) TaliGa

TaliGa
(kvázi-tag)

Sziasztok
Ha valaki ismerné ''személyesen'' a Sony KDL46V2500 modelljét, nos megoszthatná velem a tapasztalatait. Főleg tévézésre (analóg adás van csak) illetve DVDzésre használnám. Hogy akkor miért nem 50-es plazma!? Mert van egy xboxom is, plusz a gyerekek néznének rajta tévét, és nem szeretném a beégett JETIX vagy MINIMAX logót bámulni évekig, ha már ennyi pénzt belefeccölök. Sajnos MM, stb. tévéplázákban sem láttam sehol, pedig az ára és a képességei jónak tűnnek. Gondolom azért nincs kirakatban sehol, mert tavalyi modell...
Egyéb alternatívák - 400k-s összegig - felvetését is megköszönném.

"So say we all"

(#339) Rick4 válasza TaliGa (#338) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

az lcdben is fogod nézegetni a beleégett logót... :(

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#340) local1

local1
(újonc)

Sziasztok!

Szerintetek:

LG 37LC51
vagy
LG RZ-37LC2RR
?

A másodikhoz merevlemezt is adnak meg a hang is jobb + 2*PIP+ fényerő meg minden.
Egy 20-assal drágább, de nincs dinamikus kontrasztja.
Ha az extrákat nem nézzük vajon melyik a jobb?
Melyiknek szebb a képe?
Melyik jobb PC-re?
Kedden megrendelem valamelyiket.

Előre is köszi a segítséget: local

(#341) mclaren18

mclaren18
(újonc)

Én is egy ilyenen gondolkodom: LG 37LC51.Várom a tapasztalatokat, elsősorban PC-vel kötném össze(DVI-HDMI) és HD filmeket néznék rajta.

(#342) bugi69

bugi69
(kvázi-tag)

37-es Lcd-s képátlónál érdemes beruházni FullHD-ra vagy a 720p is elégséges ?

(#343) bugi69 válasza Cifu (#323) üzenetére

bugi69
(kvázi-tag)

Nekem is 360 miatt kellene Lcd tv.Érdemes a 720p helyett beruházni FullHD-ra? Nagy a különbség ?

(#344) Cifu válasza szkorhetz (#334) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kérdés az: mire akarod használni? Ha TV nézésre, akkor egyértelműen Sony. Ha számítógépet akarsz rákötni, akkor LG 32LC51 vagy Samsung 32R81 (viszont ez inkább 180 körül mozog már).

(#345) Cifu válasza limpeti (#336) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Grat a TV-dhez, használd egészséggel. ;)

(#346) Cifu válasza TaliGa (#338) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nézz el egy Sony szalonban, ott esetleg elképzelhető, hogy látsz ilyet, vagy valamelyik testvérkéjét.

Őszintén szólva nehéz ügy, hogy milyen alternatívák vannak, ha 46'' környékén gondolkodsz. Ha a Sony extráira vágysz, ill. a márkában gondolkodsz, akkor esetleg azt mondanám, hogy egy kicsivel lépj túl a költségkereten, és egy KDL-46D3000-et nézz meg. A D3000 a Sony felső kategóriás HD modellje jelenleg, tele minden jóval. Nem vagyok egy Sony rajongó, de elismerem, hogy tényleg szép képe van (igaz én 32 és 40'' modelleket láttam eddig)...

(#347) Cifu válasza local1 (#340) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindenképpen az LC51, főleg ha számítógépre is rá akarod kötni. A 2 tuneres PiP és az integrált DVR egyéni dolog, ha kihasználod hurrá, de egyébként nem valószinű, hogy túl sok hasznát veszed átlagos használat során.

(#348) Cifu válasza bugi69 (#343) üzenetére

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha asztalra rakod, ill. legfeljebb 2-2.5 méter messziről fogod nézni, akkor érdemes lehet FullHD-ben gondolkodni 37'' esetén. Ha inkább 3-4 méterről, nézed, akkor csak 40/42'' esetén gondolj el, de még inkább 46'' esetén.

BTW, az XBox360 ugyebár saját maga felkonvertálja a 720p-t 1080p-re, tehát látványbeli különbség csak a kisebb pixelméret miatt lessz. A nagyobb pixelméret a sima HD tv esetén pedig 37'' TV esetén akkor lenne zavaró, ha közel (úgy 2 méternél közelebbről) nézed majd.

Milyen árkategóriában gondolkodsz?

(#349) bugi69 válasza Cifu (#348) üzenetére

bugi69
(kvázi-tag)

Hát olyan 3 méterről fogom nézni a 37-est.Tehát ha mondjuk hogy a HDTV engem csak 720p-s felbontásban érdekelne mivel a pc-m elég gyengusz 1080p lejáccásához.Egy új pc-re meg nem akarok beruházni.Amúgy mennyi lenne az a min. konfig amin elmenne az 1080p?
A másik amiért kellene a HDTV az a 360 miatt lenne.
Ahogy levágom a váalszodból az én esetemben maradhatnék a 720p-s Lcd-nél mivel nem lenne olyan ''hű'' de nagy minőségbeli különbség.Vagy rosszul gondolom?
Mire érdemes még figyelni vásárlás előtt ha ''csak'' 720p-s Bluray rippeket néznék rajta ill. a 360 gammákat tolnám ?
Ár érték, értelem ,kihasználhatóság,arányban...
THX !!!

(#350) bugi69 válasza Cifu (#348) üzenetére

bugi69
(kvázi-tag)

Ja én Samsungra gondoltam vásárlás előtt mivel azt mondják hogy ők gyártják a legjobb paneleket.Nem tudom igaz-e.
Az Lg-t nem ismerem a Sony meg ár értékben drága szerintem.
A többit meg nem néztem.
Te milyen típust javasolnál 37'-ben az én esetemben ?
THX !!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.