Megkért egy apuka hogy vigyek neki néhány játékot amit lehet kormánnyal is irányítani mert most vett egyet a fiának karácsonyra, a baj az hogy a gép nem a legjobb egy 950-es Celeron 128 mega sdrammal és egy radeon 9200-es 128 megás videokártya
Szóval melyek lennének azok a játékok amik mennek kormánnyal és el is mennek úgy kb ezen a gépen.
A Colin Mcrae rally 2 megyrossz grafikán szval ilyesmik kellenének. Köszi a tippeket.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Petes
(fanatikus tag)
Colin2-nek jobb grafikán is illene mennie: nekem K6-2-450-en, 128 Mb-tal, SIS3626 vagy milyen 4 Mb-os kártyával is eldöcögött minimálon, játszható sebességen!
42

Out
(őstag)
Need for Speed 2 az tuti megy, kb 1 hete jatszottam vele, hasonlo gepen. Beetle Crazy Cup szinten megy.
Commodore Plus/4 --- The home computer with built-in professional software

Petes
(fanatikus tag)
NFS 2 nem volt irányítható a kormányal, egy Trust márkájúról van szó

Out
(őstag)
Rendesen fentvolt a drivere? En egy Compressor Supreme-el probaltam, aztan ez egy noname kormany szerintem 

Petes
(fanatikus tag)
fent van minden rendesen, más játékok látják

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Mi volr amicrofos autos jatekanka neve amit varosban kellet sok szep joszaggal apszolvalni???
Na az bisztos hogy megy:- ))))
udv
neduddki
mod: midtown madness es meg jo is vot: - ))))
[Szerkesztve]
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Out
(őstag)
Midtown Madness?

Toness
(őstag)
A Colin4 is elmegy ám rajta szerintem, havernál 800-as duronnal 128mega rammal 9000pro-val mediumon ment szépen.
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair

Petes
(fanatikus tag)
NFS Underground sztetek megér egy próbát?
nem lenne rossz a gép nygaon csak kevés az a memória ráadásul xp van rajta

Toness
(őstag)
Az előbbi gépen, amit említettem, ment az nfsug is, igaz abból már vissza kellet venni a grafot minimum körülire
'' A hítpájpos hómméd mennyire müxik kingül? '' by M0Dair

neduddki
(PH! nagyúr)
HI!
Screamer 4*4 csak szarul kezeli a gazt es a feket. De nalam az az autos jatekok non+ultraja: - ))))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
F1 Challenge simán elmegy rajta, Nascar Thunder, Nascar Racing 2003 is, meg ezeknek a modjai is. Bár ezek inkább komolyabb autós játékok, nem biztos, hogy a kölöknek tetszenének. 
--R.I.P JuanG--

Petes
(fanatikus tag)
A screamert próbáltam de a beállításokban nem találtam kormányra utaló jelet. csak a billentyűzetkiosztást tudtam állítani

Petes
(fanatikus tag)
Hát igen kb másodikas lehet...

dj.saabe
(fanatikus tag)
Mint ahgy már írták a Midtown Madness jó kis game kormánnyal. de a Formula 1 championship 200 meg többi részei is jók.
Djsaabe The Only One !! | Légszives senki se kössön belém nemvagyok valami nagy önuralmú !! (remélem aláirásnakl jólesz.)